-
سئوحرفه ای میکنم باقیمت مناسب
باسلام
ابتدا از مسئولین انجمن عذرخواهی میکنم اگه تاپیک جای نامناسب ایجاد شده
تمامی کاربران محترم توجه:
بنده سایتهای شما رو سئو وبهینه سازی میکنم ودر هرکلمه ای که مورد نیازشماباشد ظرف10روز الی2ماه در جایگاه اول گوگل میارمتون
این کار طبق استاندارد های جهانی انجام میشه وکارمو حداقل4ماه ماه تضمین میکنم
اگربنده سایت شماعزیزان سئو وبهینه کردم وبعد بخوام درکلمه ای پیشرفتش بدم شرایط به شکل ذیل:
1-بهینه سازی رایگان انجام میشه
2-هرکلمه بستگی به نوع بزرگی ومحبوبیتش حداقل150هزارتومان حدااکثر500هزار تومان(بابت هرکلمه)
نکته در مورد پرداخت:بعداینکه سر کلمات و.....به نتیجه رسیدیم 10الی20درصد مبلغ اول میگیرم(البته بعد از قرارداد بستن)و مابقی پول رو بعد از اتمام کار ورضایت100%شما*واگه شما راضی نباشی طبق قرارداد همون10-20درصدم برمیگردونم بهتون
اگه سوالی داشتید:
09107588129
یاهو
bolorhost
-
پاسخ : سئوحرفه ای میکنم باقیمت مناسب
با سلام
نمونه کار دارید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaMaN0861
با سلام
نمونه کار دارید ؟
بله دوسه تا نمونه کار دارم ولی خب سفارشای کوچیکی بودن البته صاحباشون جفتش مدیر شرکتن ولی کلماتی که دادند براشون سئو کردم ضعیف بوده
سایت شرکت علمدار: با سرچ کلمه ی( فروش پرچم) این سایت اول گوگل
flagalamdar.com
دومیشم یه سایت موزیک بود که بدون هماهنگی بامن یه قالب بدرد نخورد انداخت گند زد به سئوش الان دوباره مجبورشدم کارشو از صفرشروع کنم چون گفته بودم4ماه پشتیبانی و
یه دوتا هم هست تازه شروع کردم یه ده روز دیگ به نتیجه مطلوب میرسه
اگه سرچ کنید(خریدسریال ایرانی)این سایت صفحه اوله البته یه ده روز دیگ میشه سایت اولparsmeshop.com
یکی هم سایت فروش وی پی ان که تازه دوروزه شروع کردم اونم که20روز دیگ میاد اول گوگل اونم میشه جز نمونه کارام
-
با سلام خدمت شما دوست عزیز
در انجمن شاپ کیپر اعلام آمادگی برای سئو کردید و خواستار سایت شدید اما خبری نشد
بنده و برخی از دوستان آماده اقدام شما بودیم تا صحبت ها اثبات بشه
حال در اینجا اعلام برای سئو میکنید و منتظر پیشرفت هستید
بنده باز هم اعلام آمادگی میکنم که اعلام بفرمایید تا همکاری کنیم
دوستانی که براشون سوال پیش اومده اعلام کنند تا تایپیک ایشون براشون فرستاده بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mask-online
با سلام خدمت شما دوست عزیز
در انجمن شاپ کیپر اعلام آمادگی برای سئو کردید و خواستار سایت شدید اما خبری نشد
بنده و برخی از دوستان آماده اقدام شما بودیم تا صحبت ها اثبات بشه
حال در اینجا اعلام برای سئو میکنید و منتظر پیشرفت هستید
بنده باز هم اعلام آمادگی میکنم که اعلام بفرمایید تا همکاری کنیم
دوستانی که براشون سوال پیش اومده اعلام کنند تا تایپیک ایشون براشون فرستاده بشه
سلام
شماها مدام داشتید پیام ها منو توشاپ کپیر ویرایش میکردید واون چیزایی که میومد روصفحه چیزایی نبود که من مینوشتم یعنی تامیذاشتم ویرایش میشد
اخرشم که یه سوال کردم پست قفل کردن دقیقازمانی که نوشتم قبوله شمااگه نیازبهت ثابت کنم یکار بده برات سئوکنم وگرنه من باادمای شیاد اون انجمن کاری ندارم
- - - Updated - - -
درضمن تلاش نکنید اینجا منو خراب کنید
چون اینجاهرکی بامن کارکرده ازم راضیه برای همشونم همجوره مایه گذاشتم
حتی توهمین تاپیک
هیچ خری بلانسیت نمیاد سئوکنه بعد پول بگیره اگه کارش ایراد داشته باشه یکم خجالت بکشید
-
بنده نه قصد خرابکاری دارم نه چیزی شما در اونجا هم جبهه گرفتید اینجا هم قصد تخریب دارید
شخصا برای انجام سئو برای مشتریان برای کلمات کلیدی مناسب زمانی تقریبی 1 تا 2 ماه و برای کلمات کلیدی پر ترافیک زمان 4 تا 6 ماه میذارم
اگر شما یک نمونه سایت برای ما انجام بدید سفارشات به شما جهت انجام داده میشه و از هدر رفتن زمان جلوگیری میشه
شرایط خودتون رو اعلام کنید تا با مذاکرات کار تحوبل بشه
-
عزیزانی که کنجکاون:
بنده تو یه انجمن دیگه تویه تاپیکی درباره سوال درمورد یه اسکریپتی پاسخ دادم*
اما:چون مسئولای اونجا شدیدا ازم شاکی بودم چون ازوقتی رفتم اونجا باکارای خوبه وارزون همه اومده بودن سمت منونون اونا اجرشده بود دست به یکی کردن یه بحثی راه انداختن من جواب که میدادم سریع پیامم ویرایش میکردن یه چیز دیگ میذاشتن واخرشم که تاپیک بستنو منواخراج کردن*
بخاطر مسخره بازی های همینا مدیر سرور منو اخراج کرد چون بابحث بااینا اغتبارشو زیرسوال بردم*الانم برا دراوردن دوهزار پول مجبور بیام اینجاها وتاپیک بزنم
هرکی میخواد کیفیت کارمنو ببینه اول سئومیکنم بعد پول کامل میگیرم که بهتون ثابت شه دروغ نمیگم
-
با سلام
برای یه سایت فیلم و سریال برای کلامتی مثل
دانلود فیلم ، دانلود سریال ، دانلود فیلم رایگان ، دانلود سریال رایگان و .... چقد میگیرید ؟ و مدت زمان کار ؟
-
قیمت توپست اول گفتم زمان هم گفتم بین بیست روز الی دوماه پولم بعداتمام کارمیگیرم کامل
اتمام کار کی هست:بعداینکه کلمات رسیدن اول گوگل ویه ده روزم برای اطمینان سرجاشون ثابت موندن
-
چه تضمینی در خصوص بازگشت وجه هست
زمان 20 روز مهم نیست شما در خصوص کلمه طراحی سایت 1 ماه زمان دارید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mask-online
بنده نه قصد خرابکاری دارم نه چیزی شما در اونجا هم جبهه گرفتید اینجا هم قصد تخریب دارید
شخصا برای انجام سئو برای مشتریان برای کلمات کلیدی مناسب زمانی تقریبی 1 تا 2 ماه و برای کلمات کلیدی پر ترافیک زمان 4 تا 6 ماه میذارم
اگر شما یک نمونه سایت برای ما انجام بدید سفارشات به شما جهت انجام داده میشه و از هدر رفتن زمان جلوگیری میشه
شرایط خودتون رو اعلام کنید تا با مذاکرات کار تحوبل بشه
شمااگه راست میگی شماره تماس همینجا بذار بنده تماس میگیرم همه کاراتو انجام میدم پولم بعداتمام کارمیگیرم که خیالت راحت باشه
خداخودش شاهد من نه کلاهبردارم نه سودجو
حالاشمااگه قصد خرابکاری نداری یاعلی من درخدمتم
-
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mask-online
چه تضمینی در خصوص بازگشت وجه هست
زمان 20 روز مهم نیست شما در خصوص کلمه طراحی سایت 1 ماه زمان دارید
گفتم که پول بعد از اتمام کار میگیرم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
تشریف بیارید یاهو لطفا
ایدیم
bolorhost
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mask-online
بنده طی چند ساعت اینده باشماتماس میگیرم ونتیجه مکالمه رو همینجا اعلام میکنم شماهم باید بیای اینجا بگی راست میگم یادروغ تادیگران بهم بدبین نشند
-
با ایشون دارم همکاری میکنم.توضیحات خوبی ارایه میدن.جالب اینجاست خودشون زنگ میزنند و پیگیر کارهاشون هستند و گزارش ارائه میدن.حالا امیدوارم نتیجه بگیریم
-
سلام.سایت رو از کجا بفرستم
-
عزیز نمونه کار رو لطف کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
__coma__
با ایشون دارم همکاری میکنم.توضیحات خوبی ارایه میدن.جالب اینجاست خودشون زنگ میزنند و پیگیر کارهاشون هستند و گزارش ارائه میدن.حالا امیدوارم نتیجه بگیریم
خواهش میکنم شمالطف دارید امیدوارم بتونم انتظارات شمارو براورده کنم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
liondl
سلام.سایت رو از کجا بفرستم
باسلام
برای ارسال سایتتون باید وارد سایت بلورهاست بشیدbolorhost.comثبت نام کنید ازطریق قسمت سوال ازمااطلاعات بفرستید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
A+I
عزیز نمونه کار رو لطف کنید
سلام عزیز اگه صفحه اول تاپیک رو مطالعه کنید نمونه ها رو ذکر کردم
البته اینجانمونه ملاک نیس چون من دارم اول کار انجام میدم بعد پول میگیرم
- - - Updated - - -
اعلام نتایج:
باکاربرmask-onlineبه نتیجه رسیدم ایشون قرارشد سایتشون به بنده بسپورندظرف چندروز اینده
کاربر__comaالان در حال کار بر روی سایتشون هسم
باکاربرbabeliraniبه نتیجه رسیدموقرار شد سایتشون به بنده بسپورند ظرف چند روز اینده
- - - Updated - - -
برای سئو باید ابتدا در این سایت از طریق این لینک ثبت نام کنیدhttp://bolorhost.com/register.php
سپس ازقسمت سوال ازما اطلاعات مدیریت سایت+اطلاعات ورودی هاست رو ارسال کنید وذکرکنید میخواید توچه کلماتی بالابیاید ماهم بعد بررسی قیمت دقیق+زمان دقیق براتون میفرسیم
اگه اکانت گوگل وبمستر والکساهم دارید اطلاعات اکانت بفرستید اگرهم ندارید مهم نیست خودم براتون میسازم
- - - Updated - - -
عزیزان پست رو تصحیح میکنم:هیچ مبلغی ابتدا گرفته نمیشه کل مبلغ یکجابعداتمام کارگرفته میشه
-
شايد بهتر بود اول سايت خودتون (بلور هاست) رو بعنوان نمونه كار با كلمه "هاست" بالامي آورديد...بعد
به هرحال:
لطفا روش انجام كارتون رو بگيد. فقط قالب رو سئو ميكنيد؟بكلينك ميدي؟لينكبيلدينگ ميكنيد؟ .....؟
براي كليدواژه "پنل اس ام اس" قيمت - زمان - و موارد لازم رو بگيد
پس اول كار نيازي نيست پرداختي انجام بديم؟!
براي شروع همكاري چه دسترسي هايي از سايت رو بايد به شما بديم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedj
شايد بهتر بود اول سايت خودتون (بلور هاست) رو بعنوان نمونه كار با كلمه "هاست" بالامي آورديد...بعد
به هرحال:
لطفا روش انجام كارتون رو بگيد. فقط قالب رو سئو ميكنيد؟بكلينك ميدي؟لينكبيلدينگ ميكنيد؟ .....؟
براي كليدواژه "پنل اس ام اس" قيمت - زمان - و موارد لازم رو بگيد
پس اول كار نيازي نيست پرداختي انجام بديم؟!
براي شروع همكاري چه دسترسي هايي از سايت رو بايد به شما بديم؟
سلام حرف شمادرسته اماقضیه بلورهاست فرق داره من دوس ندارم بالابیاد چون علاقه ای ب فروش هاست ندارم شمااگه دقت کنی میبینی من حتی یه کلمه کلیدی هم برای بلورهاست نذاشتم کلاقسمت کلمات خالیه متاتگش هم حذف کردم هاستدهی مسئولیت داره که من نمیتونم قبول کنم
روش کارم که رازه چون یه ایران تو شوکن که من چجوری بیست روز تاشصت روز هرسایتی رو میارم اول*دسرسی هاست.مدیریت سایت اگه اکانت الکساووبمستر داره دسرسی اکانتا*
درابتدا پول نمیگیرم پول بعدانجام کار
برای پنل اس ام اس 400هزارتومان میگیرم وازبیست روز الی60روز وقت نیاز دارم البته این شصت روز بخاطرفشارکاریه وگرنه سی روزم زیاده
-
برای سایت موزیک
با کلمه کلیدی
دانلود آهنگ دانلود موسیقی دانلود موزیک
قچدر هزینه میبره و چند روز طول میکشه
-
-
برای سایت دانلود فیلم و سریال دوست عزیز
با کلمات (دانلود فیلم,دانلود سریال,دانلود فیلم رایگان,دانلود فیلم با لینک مستقیم,دانلود فیلم خارجی,و دو مورد دیگه که خصوصی اعلام خواهد شد.
نکته ای شما باید در نظر بگیرید این موارد برای سایتی هست که تا 1یا 2ماه دیگه راه اندازی خواهد شد و حقیقتا می خواستم یک ماه دیگه درخواست بدم در انجمن کار ما به این شکل خواهد بود که به سئو کار به صورت همکار دائمی نیاز داریم یعنی شما پول کار سئو خودتون رو کامل میگیرد در روند و پایان کارتون مطابق کیفیت سپس درصدی از سود سایت نیز به شما تعلق میگیرد به صورت پشتیبان سئو در موارد ضروری و معمول هستید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
liondl
برای سایت موزیک
با کلمه کلیدی
دانلود آهنگ دانلود موسیقی دانلود موزیک
قچدر هزینه میبره و چند روز طول میکشه
درباره قیمتش که باید صحبت کنیم چون کلماتی بزرگیه
توپست اول گفتم بین20روز نهایت دوماه زمان میبره
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hack2hacker
نمونه کار ؟
توصفحه اول این تاپیک نمونه کار دادم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed1988m
برای سایت دانلود فیلم و سریال دوست عزیز
با کلمات (دانلود فیلم,دانلود سریال,دانلود فیلم رایگان,دانلود فیلم با لینک مستقیم,دانلود فیلم خارجی,و دو مورد دیگه که خصوصی اعلام خواهد شد.
نکته ای شما باید در نظر بگیرید این موارد برای سایتی هست که تا 1یا 2ماه دیگه راه اندازی خواهد شد و حقیقتا می خواستم یک ماه دیگه درخواست بدم در انجمن کار ما به این شکل خواهد بود که به سئو کار به صورت همکار دائمی نیاز داریم یعنی شما پول کار سئو خودتون رو کامل میگیرد در روند و پایان کارتون مطابق کیفیت سپس درصدی از سود سایت نیز به شما تعلق میگیرد به صورت پشتیبان سئو در موارد ضروری و معمول هستید
شماهرجور که دوست داشته باشی باهاتون همکاری میکنم هیچ مشکلی هم ندارم همیشه در خدمتم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bolorweb
درباره قیمتش که باید صحبت کنیم چون کلماتی بزرگیه
توپست اول گفتم بین20روز نهایت دوماه زمان میبره
- - - Updated - - -
توصفحه اول این تاپیک نمونه کار دادم
- - - Updated - - -
شماهرجور که دوست داشته باشی باهاتون همکاری میکنم هیچ مشکلی هم ندارم همیشه در خدمتم
به دلیل استقبال خوبه شما هرکس چهارکلمه سفارش بده کلمه پنجم براش رایگان حل میکنم
- - - Updated - - -
سایت های موزیک علاوه بر سئو میتونم به خواننده ها هم معرفیشون کنم
- - - Updated - - -
خب تمام کسانی که سفارش دادند خواهش دارم بعداینکه پروژه هاشون تکمیل شد باایجاد یک تاپیک میزان رضایت خودشون اعلام کنند ازما
-
سلام عزیز.
تشریف بیارید یاهو لطفا.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Milad2014
سلام عزیز.
تشریف بیارید یاهو لطفا.
ایدی یاهاتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bolorweb
ایدی یاهاتون
خودم پی ام دادم خدمتتون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Milad2014
خودم پی ام دادم خدمتتون.
مطمئنید؟؟؟
-
واقعا تاپیک جذابی هستش...
استارتر محترم اگه این چند تا سایتی که بهت سفارش داده اند، آوردی رتبه های اول گوگل، من به شخصه 30 کلمه کلیدی برای چند سایت نیازمندم، که در مجموع حدودا 6 میلیون گیرت میاد
پس تمام سعی خودت رو بکن چرا که سایت های نام برده شده در این جا رو من دارم دنبال می کنم....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza_web
استارتر محترم اگه این چند تا سایتی که بهت سفارش داده اند، آوردی رتبه های اول گوگل، من به شخصه 30 کلمه کلیدی برای چند سایت نیازمندم، که در مجموع حدودا 6 میلیون گیرت میاد
پس تمام سعی خودت رو بکن چرا که سایت های نام برده شده در این جا رو من دارم دنبال می کنم....
شمالطف داری همین الانم نمونه کار هست
- - - Updated - - -
چرا شماهمتون میاید یاهو من میگید اقااین تاپیکت واقعیه یاماخوابیم
بابابقران تاپیک واقعیه انگاری حسابی همه سوپرایز شدند
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza_web
زیاد دنبالشون نکن چون همه فقط صحبت کردن وگفتن تاهفته ی دیگه حتی سایتای برند ایران هم اومدن تماس گرفتن از طریق این تاپیک اما هنوز خبری نیست شمااگه نمونه کار میخوای نشونت بدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bolorweb
شمالطف داری همین الانم نمونه کار هست
- - - Updated - - -
چرا شماهمتون میاید یاهو من میگید اقااین تاپیکت واقعیه یاماخوابیم
بابابقران تاپیک واقعیه انگاری حسابی همه سوپرایز شدند
- - - Updated - - -
زیاد دنبالشون نکن چون همه فقط صحبت کردن وگفتن تاهفته ی دیگه حتی سایتای برند ایران هم اومدن تماس گرفتن از طریق این تاپیک اما هنوز خبری نیست شمااگه نمونه کار میخوای نشونت بدم
لطفا اگه نمونه كار داري (بجز اون ريزه نمونه اي كه اول گفتيد) عمومي اعلام كنيد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedj
لطفا اگه نمونه كار داري (بجز اون ريزه نمونه اي كه اول گفتيد) عمومي اعلام كنيد.
شمامیخوای دقیقا من برات چی رو سئو کنم؟؟؟
-
درود برای کلمه دانلود فیلم چقدر میگیرید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
studio.design
400تومن30روزه میارم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
studio.design
البته من این قیمت برای یک سایت باسئوی صفرحساب کردم اگه سایتتون بعضی شرایط داشته باشه این قیمت تا200پایین میاد
- - - Updated - - -
ازتمامی دوستانی که لطف کردند وبه بنده اطمینان کردند سایتشون برای سئوسپردند دست بنده بسیاااار ممنونم
-
سلام لطفا این سایت منو یه چک بکنید و بفرمایید اگه بخوام تو 2 کلمه فعلا بالا بیارید چه کلمه هایی مناسب هستن با توجه به سایتم و هزینش چقدر میشه .درضمن اینکه آیا دائمی هستش کلمه در رتبه اول با ممکنه یه چند روزی بالا بیاد بعدش کلان بره پایین ؟ سوم اینکه آیا از روش بلک لینک یا همون بلک سئو استفاده میکنید؟
پرتال سرگرمی و تفریحی مشرقی ها|عکس بازیگران ایرانی
لطفا پ. خ بزارید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sam127
سلام لطفا این سایت منو یه چک بکنید و بفرمایید اگه بخوام تو 2 کلمه فعلا بالا بیارید چه کلمه هایی مناسب هستن با توجه به سایتم و هزینش چقدر میشه .درضمن اینکه آیا دائمی هستش کلمه در رتبه اول با ممکنه یه چند روزی بالا بیاد بعدش کلان بره پایین ؟ سوم اینکه آیا از روش بلک لینک یا همون بلک سئو استفاده میکنید؟
لطفا پ. خ بزارید
باسلام
بررسی میشه واطلاع میدم
حدااقل چهارماه ثابت اول میمونید بعدشم پشتیبانی میکنم
نه بنده اعتقادچندانی ب بک لینک ندارم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sam127
لطفا پ. خ بزارید
باسلام
ارسال شد
-
لطفا مال منم بررسی کنید رو سه کلمه میخوام بیاد بالا
دانلود آهنگ جدید دانلود موزیک جدید دانلود رایگان آهنگ - موزیک
بی نهایت موزیک|دانلود آهنگ جدید|دانلود موزیک شاد|آهنگ ایرانی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
liondl
باسلام
دانلود آهنگ جدید500هزار
دانلود موزیک جدید500هزار
دانلود رایگان آهنگ - موزیک250هزار
قیمت3تا کلمه مجموعا یک میلیون ودویست وپنجاه هزارتومان
سه تاشون هم کلمات بزرگی هستن
50الی60روز هم زمان میبره که بتونم بیارم اول
البته اگه 2الی3 ماه جایگاه پاپ اپ سایتت بدی دستم میتونم یه مقدار قیمت رو برات کم کنم
-
دادا خصوصی نشد پیام بدم.لطفا بفرمایید به چه صورت لینک را میارید اول اگه بک لینک نیست
دوم اینکه 2 تا کلمه که 150 هزار بشه که فرمودید بهم معرفی کن واسه شروع
سوم اینکه فرمودید بعد 4 ماه پشتیبانی میشه .پشتیبانی در چه مواردی میشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sam127
دادا خصوصی نشد پیام بدم.لطفا بفرمایید به چه صورت لینک را میارید اول اگه بک لینک نیست
دوم اینکه 2 تا کلمه که 150 هزار بشه که فرمودید بهم معرفی کن واسه شروع
سوم اینکه فرمودید بعد 4 ماه پشتیبانی میشه .پشتیبانی در چه مواردی میشه؟
روش کاری محرمانس
اماقدم به قدم گزارش کار رو پیامک میکنم برای مشتری
شماره تماسم09107588129
یعنی اگ مثلا من شما رو درکلمه ی جوک بیارم سایت اول صفحه اول بعد دوماه دیگه بشی سایت سوم میتونی به من اطلاع بدی رایگان درعرض یک الی دوروز برگردونمت سرجات همون اول