-
فروش ویژه سرور مجازی دیتاسنتر HetZneR - با هارد بالا - و قیمت تقریبا باورنکردنی ..!
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی دیتاسنتر HetZneR - با هارد بالا - و قیمت تقریبا باورنکردنی ..!
با سلام
بنده 3 ماهی هست یک سرور اختصاصی از فرانسه از شما خریدم قصد خرید یک سرور دیگه از دیتاسنتر هتزنر دارم میخواستم ببینم
سرور اختصاصی از هتزنر هم ارائه میدین ؟
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی دیتاسنتر HetZneR - با هارد بالا - و قیمت تقریبا باورنکردنی ..!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lemo1996
با سلام
بنده 3 ماهی هست یک سرور اختصاصی از فرانسه از شما خریدم قصد خرید یک سرور دیگه از دیتاسنتر هتزنر دارم میخواستم ببینم
سرور اختصاصی از هتزنر هم ارائه میدین ؟
سلام
بله امکان ارایه سرور از هتزنر هم داریم و خوشحال میشیم میزبانی سرور دوم شما باشیم
با احترام
-
به مناسبت روز مهندس کلیه سفارش های امروز با 150 گیگابایت هارد رایگان تقدیم میگردد
-
:دی مگر اینکه فقط روز مهندس رو تبریک بگیم وگرنه بیشترین ظلم به همین مهندس های بیچاره میشه.هووف آقا من بخوام انتقال بدم از سرور فرانستون شامل این تخفیف میشم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xwoman2
:دی مگر اینکه فقط روز مهندس رو تبریک بگیم وگرنه بیشترین ظلم به همین مهندس های بیچاره میشه.هووف آقا من بخوام انتقال بدم از سرور فرانستون شامل این تخفیف میشم؟
مشکلی نداره
برای شما بیشتر شامل میشه چون مشتری قدیمی هستید :دی
-
دوست عزیز آیا این قیمت ها ثابت هستند ؟؟؟
قیمت هارد و رم و سی پی یو چقدر میشه ؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
perince_3000
دوست عزیز آیا این قیمت ها ثابت هستند ؟؟؟
قیمت هارد و رم و سی پی یو چقدر میشه ؟؟؟
سلام
بله ثابت هست
هارد هر 100 گیگابایت 8 هزارتومان هست
رم و سی پی یو پلنی بالا میره دوست عزیز
- - - Updated - - -
تست سرعت فوق العاده این دیتاسنتر از اسپید تست :
http://www.speedtest.net/result/4170188196.png
-
سلام امکان ارائه تست از این سرویس وجود دارد ؟
در صورت امکان ای پی نیز ارسال شود
-
یه رم 2 تحویل گرفته شد ،سرعت تحویل خوب بود . ایشالاه کیفیت سرویس هم خوب باشه مشتری بمونیم.
دوستان عزیز افر ویژه ای برای سرویس هار هتزنر گرفته
ماه اول تا 50 درصد تخفیف روی سرور ها گذاشتیم
کد تخفیف : hetzner
با احترام
-
یک عدد سرور سفارش داده شد.
-
با سلام
با توجه به این که در سرور های مجازی ، محدودیت در لایسنس ویندوز و پایگاه داده نصب شده (توسط خودم) وجود ندارد
سرور مورد نظر 2 گیگ سفارش داده شد .
با تشکر از شما
-
سلام
شما برروی پلن دوگیگابایت ویندوز۲۰۱۲ نصب میکنید؟؟
کانفیگ iis رو انجام میدید؟؟
پلن دوگیگابایت شما چندمگاهرتز سی پی یو دارد؟
باتشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid3963
سلام
شما برروی پلن دوگیگابایت ویندوز۲۰۱۲ نصب میکنید؟؟
کانفیگ iis رو انجام میدید؟؟
پلن دوگیگابایت شما چندمگاهرتز سی پی یو دارد؟
باتشکر
سلام
بله مشکلی بابت نصب نیست
بله انجام میدم براتون
1.5 گیگاهرتز سی پی یو داره دوست عزیز
با احترام
-
متاسفانه علارغم درخواست صریح برای نصب سیستم عامل 64 بیتی، به بنده 32 بیتی تحویل داده شد..
انشاا.. در صورت نیاز مبرم و درخواست مجدد بتونیم ساپورت لازم رو داشته باشیم
با احترام
-
اگر امکان فعال سازی سریع باشه خیلی ممنون میشم
- - - Updated - - -
-
سفارشات دوستان تحویل داده شد.
پوزش بابت تاخیر
-
میخوام وارد پرتال http://drsweb.ir/desk شم یوزر پسورد میزنم وارد نمیشه فقط صفحه ریلود مشه،
گفتم شاید دارم یوزر پس اشتباه میزنم، ایمیل گذاشتم دوباره ارسال شه بازم همون مورد قبلی فقط صفحه ریلود میشه
لطفا رسیدگی کنید میخواستم تیکت بزنم
- - - Updated - - -
-------------------------------
Edite:
راستی میتونم با ایمیل با پشتیبانی در ارتیاط با شم؟!
و برای آی پی اضافی تخفیف میدید برام ست کنین؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QllO
میخوام وارد پرتال
http://drsweb.ir/desk شم یوزر پسورد میزنم وارد نمیشه فقط صفحه ریلود مشه،
گفتم شاید دارم یوزر پس اشتباه میزنم، ایمیل گذاشتم دوباره ارسال شه بازم همون مورد قبلی فقط صفحه ریلود میشه
لطفا رسیدگی کنید میخواستم تیکت بزنم
- - - Updated - - -
-------------------------------
Edite:
راستی میتونم با ایمیل با پشتیبانی در ارتیاط با شم؟!
و برای آی پی اضافی تخفیف میدید برام ست کنین؟
سلام
به مشخصات کاربریتون رو به ایمیل زیر ارسال کنید براتون چک کنم
. یکبار ctrl+f5 بزنید شاید برطرف بشه
سرور سایت رو تغییر دادیم و ممکنه کمی مشکلات باشه
ممنون بابت گزارش
drswebco@gmail.com
-
ایمیل ارسال شده است..
منتظر دریافت پاسخ
با تشکر
-
-
عزیز سرور جهت تست میتونید بدید ؟؟؟
قیمت هاتون ثابت هست یا هر دفعه تغییر میکنه ؟؟؟
-
19:41 اسفارش دادم هنوز تحویل داده نشده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mjavad123
سلام آیپی لطفا
سلام
سایت خود ما نیز روی سرور های آلمان هست میتوانید پینگ کنید
drsweb.ir
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
perince_3000
عزیز سرور جهت تست میتونید بدید ؟؟؟
قیمت هاتون ثابت هست یا هر دفعه تغییر میکنه ؟؟؟
سلام
متاسفانه سرویس جهت تست ارایه نمیدیم دوست عزیز
ولی با توجه به این 50 درصد میتونه گزینه خوبی جهت تست ما باشه
با احترام
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novin
19:41 اسفارش دادم هنوز تحویل داده نشده
تشکر بابت سفارش
سفارش شما دیشب تحویل داده شد
روز های تعطیل کمی تاخیر داریم
با سپاس
-
با سلام و تشکر بابت رسیدگی به ایمیل های قبلی
در حال حاضر فقط منتظر حل و فصل موضوعات باقی مانده هستم
با احترام
-
هر هسته cpu چند مگاهرتز هستش؟
-
لطفا ی لینک دانلود برای 24 ساعت برام پ.خ کنین / سرور رو برای دانلود شخصی می خوام ببینم سرعت دانلود تو ساعات رایگان شب چقدر هست اگر مناسب بود تهیه کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
python
هر هسته cpu چند مگاهرتز هستش؟
سلام
هر هسته 1گیگاهرتز تقدیم میگردد.
با احترام
-
چند تا سوال دارم ازتون ممنون میشم راهنمایی کنید ...من از هاست اشتراکی استفاده می کنم ...
میخوام بدونم به همون سادگی که میتونم در هاست اشتراکی مدیریت محتوا نصب کنم میتونم رو سرور مجازی هم انجام بدم ... آخه خیلی از فروشنده ها هزینه ای بابت افزودنی مثلا cpanel یا غیره میگیرن ! آیا سرویس های شما به همین شکل هست یا نه از قبل آماده ست .
آیا پشتیبانی تون قوی هست که پاسخ فوری بدید یا نه جواب یک تیکت بعد 10 ساعت داده میشه !
موردی بعدی . اگر من مثال 2 گیگ رم و 1 کر سی پی یو بخوام امکانش هست . یا نه حتما باید از سرویس های موجود انتخاب بکنم .
مرسی
-
-
من از یه سرور دیگه از همون دیتا سنتر دانلود شخصیم رو 1.5 مگ هست اما از این لینک روی 700 مشکل از سمت شما نیست چون با سرور انگلیس رو 10 -11 مگ سرعت می داد می دونم مشکل از سمت خودمه دنباله سروریم که بشه دانلود شخصیم رو 1.5 باشه ای پی اون سروری که این سرعت رو بهم میده 78.46.231.119 هست میتونید بهم همچین سروری بدین ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vantopc
چند تا سوال دارم ازتون ممنون میشم راهنمایی کنید ...من از هاست اشتراکی استفاده می کنم ...
میخوام بدونم به همون سادگی که میتونم در هاست اشتراکی مدیریت محتوا نصب کنم میتونم رو سرور مجازی هم انجام بدم ... آخه خیلی از فروشنده ها هزینه ای بابت افزودنی مثلا cpanel یا غیره میگیرن ! آیا سرویس های شما به همین شکل هست یا نه از قبل آماده ست .
آیا پشتیبانی تون قوی هست که پاسخ فوری بدید یا نه جواب یک تیکت بعد 10 ساعت داده میشه !
موردی بعدی . اگر من مثال 2 گیگ رم و 1 کر سی پی یو بخوام امکانش هست . یا نه حتما باید از سرویس های موجود انتخاب بکنم .
مرسی
سلام
میتوانید از وب سایت پنل استفاده که رایگان هست یا نسخه لینوکسی وب کلوکسو
متاسفانه فقط پلن های موجود رو داریم
ما براتون نصب رو انجام میدیم و باقی موارد با شما هست
پشتیبانی ما میانگین پاسخ دهی 2ساعت هست و از سال 94 این تایم رو زیر 1ساعت میاریم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
toojih
من از یه سرور دیگه از همون دیتا سنتر دانلود شخصیم رو 1.5 مگ هست اما از این لینک روی 700 مشکل از سمت شما نیست چون با سرور انگلیس رو 10 -11 مگ سرعت می داد می دونم مشکل از سمت خودمه دنباله سروریم که بشه دانلود شخصیم رو 1.5 باشه ای پی اون سروری که این سرعت رو بهم میده 78.46.231.119 هست میتونید بهم همچین سروری بدین ؟
سلام
متاسفانه چیزی که میخواهید دست من نیست که بتونم تضمین کنم و سرویس با این شرط خدمت شما ارایه بدم دوست عزیز.
با احترام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
سلام
میتوانید از وب سایت پنل استفاده که رایگان هست یا نسخه لینوکسی وب کلوکسو
متاسفانه فقط پلن های موجود رو داریم
ما براتون نصب رو انجام میدیم و باقی موارد با شما هست
پشتیبانی ما میانگین پاسخ دهی 2ساعت هست و از سال 94 این تایم رو زیر 1ساعت میاریم
- - - Updated - - -
سلام
متاسفانه چیزی که میخواهید دست من نیست که بتونم تضمین کنم و سرویس با این شرط خدمت شما ارایه بدم دوست عزیز.
با احترام
بسیار عالی . به صورت امتحان ما یک سرور خریداری میکنیم . انشالله که هم کیفیت و هم قیمت و ... خوب باشه تا بتونیم بیشتر همکاری داشته باشیم.
- - - Updated - - -
-
سلام خسته نباشید.
چه مقدار سرعت هارد رو تضمین میکنید؟ اگر امکانپذیر بود یک تصویر از سرعت هارد وی پی اس قرار بدین.
ایا دسترسی کلاینت وی ام وار رو هم ارائه میدین؟
در مورد پشتیبانی ایا برای تعویض ایزو(iso) هزینه دریافت میکنید؟
پلنها با تخفیف درج شدن یا بدون تخفیف؟ هزینه تمدید پلن سوم از ماه دوم رو لطف کنید.
تشکر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi2009
سلام خسته نباشید.
چه مقدار سرعت هارد رو تضمین میکنید؟ اگر امکانپذیر بود یک تصویر از سرعت هارد وی پی اس قرار بدین.
ایا دسترسی کلاینت وی ام وار رو هم ارائه میدین؟
در مورد پشتیبانی ایا برای تعویض ایزو(iso) هزینه دریافت میکنید؟
پلنها با تخفیف درج شدن یا بدون تخفیف؟ هزینه تمدید پلن سوم از ماه دوم رو لطف کنید.
تشکر.
سلام
انتقال تستی که روی سرور موقع خام بودن کردیم تا 120 مگ رو رایت و رید داشت
بله ارایه میدیم
خیر بابت ایزو هزینه دریافت نمیکنیم
بدون تخفیف هست دوست عزیز
و تخفیف وقتی اعمال میشه که کد تخفیف رو وارد کنید.
با احترام
-
سلام
بعد از خرید دو سرور مجازی جا داره یه تقدیر و تشکر ویژه از جناب آقای نظرتواسونی داشته باشم.
یهترین کیفیت و بالاترین سطح خدمات و همچنین اخلاق و پاسخگویی ایشون و شرکت دوریس وب واقعا مثال زدنی و در سطح فوق العاده ای است.
امیدوارم روز به روز شاهد پیشرفت های هر چه بیشتر ایشون و شرکت دوریس وب باشیم.
با تقدیم احترام
-
من از ایشونم سرور دارم بیش از یک سال میشه - ایشونم تایید میشن - کیفیت پشتیبانی و خدمات بسیار عالی
-
والا ۲روز هست قراره بهمون تحویل بدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alifa
والا ۲روز هست قراره بهمون تحویل بدید
سلام
تا شنبه تاخیر داریم
بزودی براتون ارسال میکنیم
با احترام