پاسخ : مشاوره در مورد وای فای
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cameron
سلام.بنده مسئول شبکه یک اداره هستم.مشکلی که در حال حاضر داریم این هست که هر پسوردی که برای وای فای میذاریم سری همه میفهمن و وصل میشن.از مک آدرس هم استفاده کردم ولی این روش هم یه مشکلی که داره این هست که مثلا وقتی که مهمون داریم تو شرکت و میخواد به وای فای وصل بشه باید مک آدرسش رو بگیرم و زیاد جالب نیست.
به هر MAC Address یک IP Address ثابت اختصاص بدهید و IP Range هر گروه از افراد را نیز جدا کنید. سپس رنج های مورد نظر تون رو Block کنید و به سایرین اجازه دسترسی بدهید. البته در این صورت دستگاه های دیگر همچون تلفن های هوشمند کارمندان هم خواهند توانست از Wi-Fi استفاده کنند، چون قبلا Block نشده اند. هر چند می توانید در زمان استفاده هر یک از ایشان را از طریق Router ردیابی و MAC Address استفاده کنندگان را رصد کنید و هر یک از آن ها را نیز به تدریج Block نمایید.
در غیر اینصورت بهتر است غیر از مواقع ضروری SSID خود را در حالت Hidden نگه دارید و نیز کد ورودی را هر چند وقت یکبار تغییر دهید.
ضمنا به جای آنکه پسورد را به استفاده کنندگان ارایه کنید، بهتر است از QR Code:
https://scan.me/qr-code-generator#/wifi
و اسکن آن از طریق نرم افزار های مربوطه، اتصال را انجام دهید:
https://scan.me/download
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cameron
سلام.بنده مسئول شبکه یک اداره هستم.مشکلی که در حال حاضر داریم این هست که هر پسوردی که برای وای فای میذاریم سری همه میفهمن و وصل میشن.از مک آدرس هم استفاده کردم ولی این روش هم یه مشکلی که داره این هست که مثلا وقتی که مهمون داریم تو شرکت و میخواد به وای فای وصل بشه باید مک آدرسش رو بگیرم و زیاد جالب نیست.
مودمتون چه مدل و برندی هست؟
باسلام
راه حل دائم ! مطمئن ! و عالی:
استفاده از mikrotik hotspot در چندین مرکز اموزشی و ... اجرا کردیم و همه راضی هستن
همه چیز شفاف و روش هست و معلوم هست که هرکس چه قدر مصرف داشته و هرکس رمز خود را دارد
فکر نکنم برای یک شرکت و یا موسسه حدود 200 تومن هزینه خیلی زیاد باشه
موفق باشید
بهترین روتر میکروتیک است
تعریف یوزر پسورد برای کاربران و تغیین ادرس ip
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cameron
فایروال این مورد کمی ضغف داره!
شما این مودم رو تهیه کنید... D-Link DSL-2740U ADSL2+ Modem with Wireless N300 Router - مودم-روتر بیسیم ADSL2+ N300 دی لینک DSL-2740U
ویا اگر نمیخوایید برای مودم هزینه نکنید، راه حلی که دوستمون در پست 4 کفتن را اجرا کنید. (mikrotik hotspot)
برای راه اندازی میکروتیک باید مودم جدید بخرم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cameron
برای راه اندازی میکروتیک باید مودم جدید بخرم؟
سلام
نه نیازی نخواهد بود به خرید مودم جدید
ارادت
با میکروتیک شبکه رو زیر نظر داشته باشید یا با مک و ای پی محدود کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
باسلام
راه حل دائم ! مطمئن ! و عالی:
استفاده از mikrotik hotspot در چندین مرکز اموزشی و ... اجرا کردیم و همه راضی هستن
همه چیز شفاف و روش هست و معلوم هست که هرکس چه قدر مصرف داشته و هرکس رمز خود را دارد
فکر نکنم برای یک شرکت و یا موسسه حدود 200 تومن هزینه خیلی زیاد باشه
موفق باشید
دقیقا ایشون درست میگن=d>