-
جهان پی و یا پی لاین
سلام. من بعد از بررسی های فراوان متوجه شدم که به نظر پی لاین و جهان پی گزینه های خوبی هستند. البته پارس ال هم خیلی از اون تعریف شده اما گویا سرور پارس پال تو ایران نیست. به خاطر همین از اون صرف نظر کردم. پی لاین یک بدی ای که داره کارمزد 2.5 درصدی برای درگاه مستقیم داره. اما برای جهان پی این درصد کم تره. حالا سوال اینجاست که ایا این کم تر بودن به خاطر رقابت و جذب مشتری است و یا اینکه درسته درصدش کم تره اما در موارد دیگه ضعیف عمل می کنه.
من واقعا بین این دو تا موندم از یک طرف به خاطر درصد کم تر جهان پی دوست دارم از اون استفاده کنم اما از طرف دیگه می ترسم اذیت بشم در زمان واریز. من چون خودم ادم خوش قولی هستم خیلی از بدقولی بدم میاد. من یک درگاهی رو می خوام پول رو به نحو احسن تو حسابم بریزه و امروز فردا نکنه. چون خیلی از این کار بدم میاد. ممنون.
-
پاسخ : جهان پی و یا پی لاین(لطفا مدیریت پاک نکنه )(مهم)
سلام
بیش از 3 ساله از جهانپی استفاده میکنیم و مشکلی هم باهاشون نداشتیم
این کارمزد کمتر هم بیشتر واسه جذب افراد و رقابت هست...
موفق باشید
-
من از پی لاین استفاه می کنم.از لحاظ زمان واریز هم خوب بوده و مشکلی نداشتم.
تعداد تراکنش هایی که با جهان پی داشتم کمتر از 10 تا هست , اونم خوب بود و مشکلی ندیدم اما خب سلیقه ایی هست , بحث کارمزد را که کنار بزاریم بیشتر پی لاین را ترجیح میدم.
-
سلام
تعداد پشتیبان های آنلاین جهان پی اکثر اوقات 3 تا به بالا هست
سیستمشون سریع هست و تا به حال مشکلی دیده نشده
یه گزینه جدید هم که دارن واریز خودکار تا یه حد مشخص هست که البته کارمزد داره و بصورت دستی بهتره
در کل جهان پی سریع و جالب تر هست(امیدوارم چشم نخورن)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alita
سلام. من بعد از بررسی های فراوان متوجه شدم که به نظر پی لاین و جهان پی گزینه های خوبی هستند. البته پارس ال هم خیلی از اون تعریف شده اما گویا سرور پارس پال تو ایران نیست. به خاطر همین از اون صرف نظر کردم. پی لاین یک بدی ای که داره کارمزد 2.5 درصدی برای درگاه مستقیم داره. اما برای جهان پی این درصد کم تره. حالا سوال اینجاست که ایا این کم تر بودن به خاطر رقابت و جذب مشتری است و یا اینکه درسته درصدش کم تره اما در موارد دیگه ضعیف عمل می کنه.
من واقعا بین این دو تا موندم از یک طرف به خاطر درصد کم تر جهان پی دوست دارم از اون استفاده کنم اما از طرف دیگه می ترسم اذیت بشم در زمان واریز. من چون خودم ادم خوش قولی هستم خیلی از بدقولی بدم میاد. من یک درگاهی رو می خوام پول رو به نحو احسن تو حسابم بریزه و امروز فردا نکنه. چون خیلی از این کار بدم میاد. ممنون.
ببینید جفت این ها خوب هستند پی لاین هم 1% بود قدیم ها قدیمی هست بعد بالا برد . الان جهان پی به سیاست کاریشون مربوط هست دلیل بر ضعف نیست خیلی خوبه 1ساله دارم استفاده میکنم اما شاید جهان پی هم سال های اینده مثله پی لاین بالا ببره که این کارمزد بالا مشتریان دوست ندارند برای همه کاربران 1% بهترین مناسب ترین کارمزد هست اگر همین روال بمونه همین قدر تراکنش های بالا و مشتریان بالا جهان پی حفظ میشه نه تنها این شرکت بلکه شرکت های دیگه با تشکر .
-
من که خیلی ساله از پی لاین استفاده میکنم
اصلا هم این قضایای امروز فردا ندارن کلاس کاریشون بالاتر از این حرف هاست
-
در رابطه با پشتیبانی من هم فکر می کنم جهان پی خیلی بهتر از پی لاین است. من تابه حال چند تیکت برای پی لاین فرستادم ولی اصلا جواب ندادند!!!!! اما جهان پی به بیشتر تیکت های من جواب میده. اما چیزی که من خیلی رو اون حساس هستم اینه که اگر روزی 10 میلیون هم تراکنش داشتم .( مثلا!!!!!!!!!!!!!!!!!!) وقتی درخواست واریز دادم دیگه امروز فردا نکنه و ببینه چون رقم بالاست معطل کنه و ...... این موضوع خیلی برای من مهمه. اصلا تحمل شل کاری رو ندارم و تو این جور موارد خیلی سفت و سختم. در این مورد به جهان پی تیکت فرستادم که هنوز پاسخی رو نداده( البته به صورت مودبانه این سوال رو کردم)
-
جی پل هم 1 درصد بود, زد پول مردم رو خورد و دیگه پیداش نشد.
-
زرین پال را هم بررسی کنید. کارمزد صفر، واریز انلاین از حساب به کارت شتاب، ارائه زرین کارت با قابلیت های بسیار عالی، اپلیکیشن موبایل ....
حتی من قصد دارم اگه به همین روال باشه درگاه های بانک ملت روی یکی از سایت ها را بردارم و زرین پال بزارم (اداره مالیات حساب متصل به پوز را درخواست داده بود.... )
-
پی لاین پر قدرت تر و خیلی باکلاس تر و شیک کار می کنند. تا حالا شده واریزیشون 10 دقیقه ای بوده.
-
پاسخ : جهان پی و یا پی لاین
من از روز اول که جهان پی تاسیس شد در اون عضو شدم و هنوز که هنوزه از جهان پی استفاده میکنم ...
روز های اول حدودا 5 ماه اول کارمزد برای جذب کاربر 0 بود و یواش یواش زیاد شده تا اینی که الان هست ! یعنی نیم درصد ! تا یک درصد !
پشتیبانی خوبی دارن و تاجایی که ازدستشون بر بیاد کمک میکنن .
روز به روز هم شاهد پیشرفتشون هستم و میبینم امکانات جدید و جذابی بهشون ازافه میشه ...
تیکت هارو هم با سرعت خوبی جواب میدن ! تیو این چند سال کلا فک کنم نزدیک 10 تا تیکت دادم اونم سوال در باره پلاگین ها بوده و یا انتقاد داشتم یا گزارش ایراد در سیستم !! مشکل دیگری نبوده !!
سخت گیری هایی رو هم که سایر سرویس دهنده ا مثل پارس پال زرین پال و غیره دارن جهان پی نداره ....
پیشنهاد من به شما جهان پی هست ..
-
-
طبق تحقيقاتی که کردم زرين پال، کارمزد کم نميکنه
و تسويه حسابش هم ميگن اکثرا آنی هست.
باز تحقيق کنيد به نظرم بهترين شرايط رو دارن
-
به نظر من جهان پی اگر نسبت به پی لاین عقب تر هم باشه ولی دیده میشه که داره هزینه می کنه !
جهان پی پشتیبانی خوبی هم داره
-
با سلام بنده نزدیک 7 ماهی با جهان پی کار کردم عالی بود
ولی به دلایلی و مشکلاتی که در درگاه اختصاصیشون پیدا شد مجبور شدم در گاه رو عوض کنم
الان از سیبا پال استفاده میکنیم واقا عالی هستش و جواب تیکت ها کم تر از 10 دقیقه در روز های کاری و غیر کاری پاسخ داده میشه عالی هستش
-
-
درود
بنده 2 سال است با با هر دو شرکت کار میکنم اما با جهان پی راحت تر بودم و درگاه اولم رو جهان پی قرار دادم
توصیه بنده
از هر دو استفاده کنید جهان پی رو درگاه اولتان را قرار دهید
موفق باشید
-
زرین پال قدیمی ترین است امکانات بیشتری هم دارد
-
سلام و عرض ادب
پی لاین در هر صورت پیشنهاد میشود ( صرف نظر از 2.5 درصد کارمزد چون خوش قولن )
ولی چرا سمت زرین پال نمیرین ؟
-
نقل قول:
ولی چرا سمت زرین پال نمیرین ؟
به خاطر اینکه تعاریف جالبی رو در رابطه با پرداخت به موقع زرین پال از طرف دوستان نمی بینم. مخصوصا که یک درگاهی به نام جی پال پیدا شده و کلاه بردار از اب دراومده و معلوم نیست که گرفتنشون و یا نه ادم بیش از پیش نسبت به انتخاب درگاه حساس میشه. و یکی از فاکتورهای مهم درگاه باید صداقت و امانت داری و واریز به موقع پول باشه. نه اینکه پول رو همین طور نگه داره تا سود اون بیاد و بعدا اگه کار بیخ پیدا کرد پول رو واریز کنه. صداقت خیلی مهمه.خیلی خیلی.
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alita
به خاطر اینکه تعاریف جالبی رو در رابطه با پرداخت به موقع زرین پال از طرف دوستان نمی بینم. مخصوصا که یک درگاهی به نام جی پال پیدا شده و کلاه بردار از اب دراومده و معلوم نیست که گرفتنشون و یا نه ادم بیش از پیش نسبت به انتخاب درگاه حساس میشه. و یکی از فاکتورهای مهم درگاه باید صداقت و امانت داری و واریز به موقع پول باشه. نه اینکه پول رو همین طور نگه داره تا سود اون بیاد و بعدا اگه کار بیخ پیدا کرد پول رو واریز کنه. صداقت خیلی مهمه.خیلی خیلی.
زرين پال که تسويه آنی ميده ظاهرا.
تنها درگاهی هست که ادعا ميکنه به شبکه بانکی متصل هست و کارت های بانکی به نام خودش داره.
اين لينک رو ببينيد جالبه
https://ir.zarinpal.com/zarincard
تنها درگاهی هست که کارمزد 0 درصد ميده
- - - Updated - - -
فکر کنم سابقه زرين پال از همه اين سايت ها هم بيشتر هست. تا جائی که يادمه 4 5 ساله اسمش رو ميشنوم
- - - Updated - - -
ولی تازگی ها کارمزدشون رو حذف کردن. ظاهرا کمتر از 1 ساله
-
یک نکته ایی که می خواستم بگم . در حال حاضر زرین پال کارت متصل به شتاب (زیر نظر بانک آینده) و به راحتی با یک کلیک موجود حساب را به کارت بانکی انتقال می دید. با کارمزد صفر.
این که قبلا زرین پال 3 روز بعد واریز می کرد سیاست خیلی بدی هم نبود و شاید خیلی از کلاه برداری ها را جلوگیری می کرد. صدافت به نفع شما همیشه خوب نیست. خوبه صدافت برای مشتری های شما هم باشه.
همین سیاست ها باعث می شه یک سرویس پایدار باشه.
شما فرض کن یک درگاه واسط زدی، یک کاربر به سادگی بدون هیچ مدرکی عضو می شه، تو یک روز 100 میلیون تراکنش انجام می ده و درخواست واریز همان روز انجام و به حساب طرف واریز می شه.
فردا مشخص می شه طرف کلاه برداری کرده. حداقل 1-2 سال شما را درگیر دادگاه ... می شوید.
این بود که با یک تعهد نامه محضری واریزها سریع تر صورت می گرفت.
-
هر دوتا خدماتشون عالی هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid1f
یک نکته ایی که می خواستم بگم . در حال حاضر زرین پال کارت متصل به شتاب (زیر نظر بانک آینده) و به راحتی با یک کلیک موجود حساب را به کارت بانکی انتقال می دید. با کارمزد صفر.
این که قبلا زرین پال 3 روز بعد واریز می کرد سیاست خیلی بدی هم نبود و شاید خیلی از کلاه برداری ها را جلوگیری می کرد. صدافت به نفع شما همیشه خوب نیست. خوبه صدافت برای مشتری های شما هم باشه.
همین سیاست ها باعث می شه یک سرویس پایدار باشه.
شما فرض کن یک درگاه واسط زدی، یک کاربر به سادگی بدون هیچ مدرکی عضو می شه، تو یک روز 100 میلیون تراکنش انجام می ده و درخواست واریز همان روز انجام و به حساب طرف واریز می شه.
فردا مشخص می شه طرف کلاه برداری کرده. حداقل 1-2 سال شما را درگیر دادگاه ... می شوید.
این بود که با یک تعهد نامه محضری واریزها سریع تر صورت می گرفت.
الان من پرسيدم
برای زرين کارتشون حتی سطح تاييد طلائی هم نميخوان
و بعد از عضويت ميشه کارت رو درخواست داد
درسته ؟
-
ما هم با جهان پی همکاری میکنم خیلی وقته
بسیار راضی هستیم
-
پی لاین معروف تر هست و از نظر مدت زمان واریز خیلی خوب عمل میکنه
جهان پی از لحاظ اسکریپت به نظرم قوی تر کار کرده
-
-
از هرجا که خواستی بگیر
فقط از پی لاین نگیر
-
-
جهان پی بهتره چون پی لاین بعضی وقتا اشتباه هزینه رو ریختن مال منو بهشون اعتراض میکنی میبندن اما جهان پی جوایز میزاره برای مشتریانشون و سریع هم میریزن و زیباست سایتشون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiarash-khatib
جهان پی بهتره چون پی لاین بعضی وقتا اشتباه هزینه رو ریختن مال منو بهشون اعتراض میکنی میبندن اما جهان پی جوایز میزاره برای مشتریانشون و سریع هم میریزن و زیباست سایتشون
دقیقا پی لاین همین کار رو میکنه
اصلا شعور مخاطب چه مشتری چه پذیرنده رو در نظر نمیگیره
-
باهشون درست صحبت میکنید هم فحاشی میکنند و برای همینه من از اینا نمی***م و پیشنهاد میکنم نگیرید
هرطور خودتون صلاح میدونید
-
جهان پی پشتیبانیش خوب نیست اگر با مشکل بربخوری کارت درمیاد،پی لاین عالیه
-
به نظرم جهان پی و سیبا پال از همه بهترن هم پشتیبانی هم کیفیت و...
-
در حال حاضر از پی لاین استفاده میکنم.
قدیم روی جهان پی بودم و شخصی با کارت هک شده از درگاه من خریداری کرد. نه تنها همکاری نکردند خیلی غیر حرفه ای اکانت من رو هم بستند.
-
جهان پی و یا پی لاین
بنده يك سال با جهان پي كردم و واقعا از همه لحاظ عالي بود ن
-
کسی در مورد کارمزد 0 درصد زرين پال اطلاعی نداره و ميدونه که واقعی هست يآ خير ؟
-
سلام
بنده 2 سال با هر دو کار کردم ولی جهان پی رو درگاه اول گذاشتم
جهان پی بهتره از دیده من
موفق باشید
-
قبلنا که فقط زرین پال بود با پی لاین. .
که ما از پی لاین استفاده میکردیم و خیلی خوب بود ..
بعدش که ما رفتیم سربازی و ..