سلام دوستان خسته نباشید .
برای دریافت درگاه اینترنتی مستقیم از بانکل ملت باید دقیقا چه کار را به ترتیب انجام داد ؟
با تشکر از دوستان
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان خسته نباشید .
برای دریافت درگاه اینترنتی مستقیم از بانکل ملت باید دقیقا چه کار را به ترتیب انجام داد ؟
با تشکر از دوستان
درود همکار گرامی ، توی Behpardakht.com درخواست رو پر کنید ، خودشون باهاتون تماس می گیرند.
تشکر از شما و کارمزد چقدر است ؟
کارمز صفر درصد هست و تسویه حساب هم 24 ساعته صورت می گیره
همینطور که دوستمون گفتند کارمزد کلیه درگاه های مستقیم صفر تومان هست.
و همچنین قبلا که پرداخت ها از خود بانک ملت مستقیم بود آنی واریز میشد.
بعد که پرداخت ها رفت روی شاپرک 24 ساعته واریز میشه
( واسه درگاه ملت کلیه پرداخت های قبل از ساعت 23 ، ساعت 4 فردای آن روز واریز میشه و پرداخت های بعد از 23 همراه با پرداخت های روز بعد )
ممنون از شما
به پرداخت ملت | ارائه دهنده خدمات و راه حلهای پرداخت الکترونیک
وارد این صحفه شدم برای ثبت و راهنمایی
به این نکته اشاره کرده بود :
مکان ارائه مجوزهای رسمی از مراجع ذیصلاح جهت کسب و کار اینترنتی
معنی این جمله چی هست مراج ذیصلاح دقیقا منظورشان کجا است ؟
- - - Updated - - -
ممنون از شما اما کارمزد برداشت منظورم است .
مثلا پارس پال اگر 1 میلیون درخواست برداشت بدی 20 هزار تومان کارمزد دارد ! ایا این درگاه هم این طور می باشد ؟ کارمزد برداشت کاربر را دارد ؟
در صفحه زیر ثبت نام کنید .
به پرداخت ملت | ارائه دهنده خدمات و راه حلهای پرداخت الکترونیک
اینجوری نیست که پول بره توی یه حساب مجازی بعد درخواست بدی بیاد به حساب بانکیت.. مستقیم به حساب بانکی میاد و هیچ کارمزدی نداره. رایگاننقل قول:
مثلا پارس پال اگر 1 میلیون درخواست برداشت بدی 20 هزار تومان کارمزد دارد ! ایا این درگاه هم این طور می باشد ؟ کارمزد برداشت کاربر را دارد ؟
خیلی ممنون از کاربر Pars98 ؛ و یک سوال دیگر بعد از درخواست کد ها ماژولی برای قرار دادن در سایت ارسال می نمایند ؟ و این که این درگاه مستقیم هم می توان به کارت بانک ملت کاربر ( من ) وصل باشد ؟ مثلا شما 10 هزار تومان پرداخت اینترنتی انجام میدهید 10 هزار مستقیم وارد کارت بنده می شود یا وارد حساب کاربری می شود یا باید درخواست بدهید ؟
ممنون
خواهش میکنم ، توابع سیستم رو ارسال می کنند اما کدنویسی درگاه بر عهده خودتون هست ( البته اسکریپت رایگان واسه بانک ملت زیاد نوشته شده و توی نت موجود هست )
هیچ حساب کاربری درکار نمی باشد. مستقیم به حساب بانکی شما واریز میشه ( بعد از 24 ساعت ) که از کارت بانکی متصل به حساب نیز قابل برداشت هست.
مشکل شما کارمزد هست يا تسويه آنی ؟
واقعا ممنون بابت پاسخ گویی شما Pars98 ؛
امروز درخواست ثبت میکنیم و از این کارمزد های زیاد پارس پال و امثال این ها خلاص می شویم واقعا
خسته نباشید . ممنون
- - - Updated - - -
سلام نیازی بر این نمی بینم کارمزد زیاد بدم ! مثلا در ماه 1 تومن درامد دارم خدارو خوش نمیاد هر ماه 20 هزار بدم به یک واسطه !
خواهش میکنم ، البته جدیدا بانک ملت و سایر بانک ها خیلی سخت گیری می کنند از جمله نماد اعتماد رو اجباری کردند که خودش یه فرایند طولانی هست.
دوستمون سامان سیستم که پیام دادن نماینده زرین پال هستند و زرین پال هم کارمزدی دریافت نمیکنه جدیدا و راحت تر و سریعتر بهتون درگاه می دهند.
با آرزو موفقیت برای شما
ممنون عزیز ؛
اما توی سوال جواب سایتشون خواندم کارمزد 2.5 درصد زده بودند ! درست است ؟
بله ممنون ؛ تشکر از شما
کاربر samansystems ؛ لطفا در مورد کارمزد :
توضیح دهید ایا برای این چند ماه 0 است ؟نقل قول:
کارمزد تراکنش های خروجی، چه مقدار ميباشد؟
کارمزد تراکنش های خروجی در زرين پال، در شرايط عادی ٢.٥% ميباشد. برای ارقام درخواستی بالاتر از ٤٠٠٠٠٠ تومان ١.٩% کسر ميگردد. اين کارمزد برای اشخاص حقوقی، موارد خيريه و فروش برخی محصولات کم سودتر، قابل تغيير مي باشد. البته زرين پال در جشنواره های مختلف اقدام به کاهش کارمزد تا 0 درصد نير مينمايد.
اگر مشکل نپرداخت کارمزد هست ميتونيد از زرين پال استفاده کنيد.
به کمک زرين کارت هيچ کارمزدی نه از شما و نه از مشتری شما کسر نميشه.
ضمن اينکه ارقام زير 400 هزار تومان هم به صورت آنی و سيستمی تسويه ميشن و ارقام بالاتر از 400 هزار تومان هم يک دقيقه تا 12 ساعت بعد از ثبت واريز ميشن.
در کل سريعترين زمان تسويه (حتی از بانک) رو خواهيد داشت.
و کارمزد هم پرداخت نميکنيد.
و مهمتر ازون لازم نيست حسابدار داشته باشيد تراکنش ها رو براتون برسی کنه که آيا تسويه شده يا خير.
ضمن اينکه همزمان هم ميتونيد ussd کد مشابه کد زير داشته باشيد:
برای شروع عضو سايت بشيد و زرين کارت خودتون رو هم درخواست بديد:کد:*770*97*XXXX#
- - - Updated - - -کد:https://ir.zarinpal.com/zarincard
تا زمانی که شاپرک کارمزد رو روی درگاه ها اعمال نکنه هيچ کارمزدی برای تراکنش های انتقالی به زرين کارت کسر نميشه.
موجودی زرين کارت رو هم ميتونيد از خود پرداز های متصل به شتاب دريافت و يا کارت به کارت کنيد.
يا از POS و درگاه های آنلاين، خريد کنيد.
واقعا تشکز از شما ! فوق العاده بود
بنده تصمیم نهایی این است در زرین کارت استفاده کنم البته بنده با این شرکت براشون طراحی انجام داده بودم و یکی از مشتریان بنده بودند . و قبلا هم کارمندشون و هم کاربران شاپ کیپر به بنده گفته بودند استفاده کنم .
واقعا تشکر .
امروز درخواست را ثبت میکنم ممنون
پایان تابیک ./
دوست عزیز بهترین راه و راهنمایی تماس با شماره های زیره
021-27312731
021-27312734
نه متاسفانه من خیلی قدیما با زرین پال کار کردم و حضور ذهن ندارم.
زمانی که به پرداخت ملت هم آنی تسویه میکرد باهاشون کار کردم.
الانم دارم با 2 تا شرکت کار میکنم که از یکیشون خیلی راضیم ولی بخاطر مسائل تبلیغاتی اسمشون رو نمیگم اگر خواستید پ خ بگم بهتون.
چشم.
تو پيام خصوصی ارسال کنيد. ممنون ميشم.
ولی واقعا برام جالب هست بدونم اين زرين پال که تاکيد ميکنه بدون کارمزد، برای چی اينکار رو ميکنه؟
- - - Updated - - -
چون اينطوری پيش بره نميشه باهاش رقابت کرد و بايد فکر راه انداختن درگاه رو از سر بيرون کرد.
وقتی اينا کارمزد نگيرن کسی سمت ما نمياد که.
بنده نمیگم کارشون درست نیست ، خیلی ها اعتقاد دارم هزینه و پول مهم نیست این که طرف کارمزد نمیگیره دلیل نمیشه کارش درست نباشه.
من خودم خیلی از اسکریپت هایی که تو سایت ارائه میدم پولی هستن ولی من رایگان میزارم.
بانک ملت برای درگاه بصورت واریز هزینه ای دریافت نمیکنه
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...-20_015630-png
اما برای واریز به حساب های متمرکز ملت به ملت 250 تومن کارمزد و برای دیگر حساب ها 500 تومان
اینم اضافه کنم باید نماد اعتماد هم داشته باشید و یه سوالی هم پرسیدم چند ماه پیش ازشون گفتند در حال حاضر به حساب های با گردش بالا
درگاه میدیم
طریقه گرفتن درگاه رو تغییر دادن دوباره ؟
سه - چهار سال قبل از طریق سایت به پرداخت بود
دو سال پیش که ما درگاه گرفتیم گفتند که باید از طریق شعبه ای که حساب باز کرده اید اقدام کنید
الان دوباره از به پرداخت اقدام میکنند ؟
بنده 2 سال پیش تماس گرفتم گفتن باید یک حساب جام بانک ملت باز کنید و این کارو کردم اطلاعات رو هم ایمیل کردم اوکی شد