سلام یه سایت برای ثبت دامنه بصورت مستقیم میخوام با شرایط زیر
1.هر چقدر بخواهیم بتونیم شارژش کنیم مثلا من بتونم 30 دلار شارژش کنم برای 3 دامنه
2.با ایران مشکلی نداشته باشه
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام یه سایت برای ثبت دامنه بصورت مستقیم میخوام با شرایط زیر
1.هر چقدر بخواهیم بتونیم شارژش کنیم مثلا من بتونم 30 دلار شارژش کنم برای 3 دامنه
2.با ایران مشکلی نداشته باشه
ممنون
یکی به این بنده خدا جواب بده :d
فقط سرویس و ساپورت خوبی داشته باشه
کسی چیزی سراغ نداره؟؟
دایرکت ای چطوره میشه مبلغ کم شارژش کرد برای ثبت دامین؟؟
جای معتبر نیست !
godaddy با ایران مشکل داره؟ Loving Domains :: Cheap Domain Name Registration | E-Gold Domain Registration | E-Gold Web Hosting | PayPal Web Hosting اینم خوبه
ببينيد هست زياد هم هست ولي الان بگيم 4 نفر پا ميشن قوانين فدرال امريكا + قوانين ايالتي + قوانين اتحاديه اروپا و قطعنامه هاي شواري امنيت رو ضميمه ميكنند بعد ميگن ايران رو قبول داريد بعدش هم جواب معلومه ديگه
از فردا هم که تحریم ها داره افزوده میشود و دیگه خدا به داد برسد
حالا اگه تحریمو بیخیال بشیم و ادرس فیک و جعلی بدیم به name مشکلی پیش نمیاد؟؟
و کلا name معتبر هست یا نه ؟؟
در مورد دایرکت ای هم توضیح ندادید میشه 30 دلار شارژش کرد برای دامنه یا نه؟؟
از ریسلرهای دایرکتی توی ایران بگیرید بهتره. از آدمهای مطمئن بگیرید
آدرس جای دیگه رو بدی مشکلی پیش نمیاد من ۲ ساله دارم باش کار میکنم . اما جدیدا یکم د ز د شده
بچه ها زیادن همینجا که ریسلر دومین میدن. خود ما هم میدیم. خواستی امضامو نگاه کن
خبر تازه اینکه name.com اسم ایران را فقط از پنل حذف کرده اما در whois کماکان نام ایران باقی میماند. عجالتا فکر نکنم در name نگرانی جدی وجود داشته باشه
اگه خلافی ازت سر نزنه به آدرس فیک گیر نمیده. | من یه شیطنت کردم 2 تا از پنلما بست :d گفتن آدرس و مشخصاتت فیکه، پاسپورتتو بفرست تا پنلتو باز کنیم. گفتم پنلا رو از واسطه خریدم و ... دامینایی که مشکل داره رو حذف کنید، پنلو بم برگردونید تا مشخصات خودمو وارد کنم و ... از بس که بچه های خوبین پنلو صاف گذاشتن کف دستم :x
ولی برعکسش دایرکتی (لعنت الله علیه!) یه پنل ازش گرفتم 300 دلار شارژ کردم، گفتن پاسپورتو برامو ضمیمه کن. گفتم حسابم پی پال خالیه، کردیت نداره. عین اوسکولا پنلو قفل کردن و مانی بک ... | ولی با همون پی پال به راحتی با name.com کار میکنم.
name.com معتبر میباشد.
دایرکتی حداقل شارژش 200 دلاره! تازشم فی پی پال هم از حسابت کم میکنه (قوز بالا قوز!) !!! ...
به صورت مستقیم از دایرکتی یعنی ثبت از طریق Public Domain Registry .
البته هزینه دامین بالاتر میره ( برای مثل $ 35 برای ثبت یکساله دامین com. )
برای شارژ مجدد هم باید پرداخت توسط مشتری ( یا ... ) انجام بشه .
پنل هم همون پنل Customer هست .
ما فقط ثبت و پرداخت رو انجام ميديم، اونم به خاطر اينکه کاربران ايرانی اکثرا برای پرداخت آنلاين مشکل دارن.
شما وقتی با اين همه اطمينان داريد ميگيد راهی نيست.پس بهتره منم چيزی نگم.
من فقط گفتم:
توسط Directi مستقيم ثبت میکنيم. چندتا از دفاتر اصليشون توی هند هست راحت باشون ارتباط برقرار میکنيم و مشکلی از اين لحاظ نيست و پشتيبانی هم ميشه و ديگه نيازی نيست از ريسلرهای اين شرکت خريداری بشه يا هزينه ی بالا برای دومين ريسلری پرداخته بشه.و به درد کسانی ميخوره که ميخوان دومين رو مستقيم بدون نماينده ثبت کنن. اما بازم شرکتای بزرگی توی ايران هستند که ريسلر Directi هستن و به خوبی خدمات ميدن. ميتونيد از همونا استفاده کنيد. فکر ميکنم ديگه روشن گفته باشم و ديگه نيازی به توضيح نمی بينم.
به نظر من شما آشنایی کافی با این registrar و سیاست های کاری اون ندارید .
بهتر نیست به جای اینکه چیزی نگید ، توضیحاتی در مورد اینکه کجا ثبت و پرداخت رو انجام میدید ارائه کنید ؟
و دقیقا چه سرویسی رو از این ثبت کننده برای مشتری خریداری میکنید ؟ قیمت اصلی این سرویس در سایت شرکت چه مبلغی هست ؟ و شما با تخفیف این سرویس رو به مشتری میدید ؟ لینک سرویسی که برای مشتری خریداری میکنید با جدول توضیحات و قیمت اون ( از سایت اصلی ) اینجا قرار بدید .
تا به حال از Public Domain Registry سرويس نگرفتم. و قاعدتاً کاری هم به سياستهای کاريشون ندارم و تا به حال بيش از چند بار به اين وبسايت مراجعه نکردم و آخرين بار هم سالها قبل بود و همونطور که فرموديد اطلاعات کاملی و جامعی ازشون ندارم.
بنده فقط هدفم کمک در ثبت به اين دوست عزيز بود. شرکت ما هم نمايندگی Directi رو داره، ميتونستم خودمون رو برای اينکار معرفی کنم، ولی ايشون ميخواستن با احتياط بيشتری عمل کنن و من هم پيشنهادم رو دادم.
در رابطه با سؤالاتتون، ثبت و پرداخت توسط ما(Overline India) انجام ميشه و کنترل دومين بعد از ثبت به صورت کامل برای کاربر و زير نظر مستقيم Directi هست. قيمتها هم بر اساس قيمتهای جهانی است و قميت غير متعارفی نيست و سرويسهای رايگان پنل نيز شامل دومينهای ثبت شده ميشه.
ترجيح ميدم ديگه بيشتر از اين بحث به حاشيه کشيده نشه.
Direct I یک شرکت مادر در زمینه IT هستش . دو شرکت Resseller Club که مربوط به فروش اکانت های ریسلری این شرکت هست و شرکت
Public Domain Registry به عنوان Registrar این شرکت که امکان ثبت تکی دامنه با پنل اختصاصی و بدون واسطه و دسترسی هیچ شخص ثالثی رو به عموم میده .
با توجه به :
و این :
من به تناقض میرسم ! و شما با این توضیحات ثبت مستقیم و بی واسطه از Public DOmain Registry انجام نمیدید .
تا حدی که 3 واسطه ایجاد میشه :
1) Overline India - Direct I
2) شما - Overline India
3) مشتری - شما
و امکان دسترسی هم توسط نزدیکترین رابط با Direct i همیشه وجود داره
خرید مستقیم از Public domain registry فقط 1 رابطه ایجاد میکنه
مشتری - PDR
* پرداخت میتونه تسط فرد ثالثی انجام بشه
من خودم اطلاع دقيق دارم Directi چی هست و چه کاری انجام ميده. و با چه نامهای ديگری فعاليت داره و چه وبسايتهايی زير نظر اين گروه است.نقل قول:
Direct I یک شرکت مادر در زمینه IT هستش . دو شرکت Resseller Club که مربوط به فروش اکانت های ریسلری این شرکت هست و شرکت
Public Domain Registry به عنوان Registrar این شرکت که امکان ثبت تکی دامنه با پنل اختصاصی و بدون واسطه و دسترسی هیچ شخص ثالثی رو به عموم میده .
يعنی شما واقعاً نميدونيد که توی ايران اکثر کاربرا دسترسی به راههای پرداخت بينالمللی ندارن و من خودم به صراحت گفتم ثبت و پرداخت توسط ما انجام ميشه. اونم به دليل محدوديت ايرانیها.
سه واسطه؟ واقعاً جالبه! چطور محاسبه کرديد که سه واسطه در اين بين يافتيد؟نقل قول:
من به تناقض میرسم ! و شما با این توضیحات ثبت مستقیم و بی واسطه از Public DOmain Registry انجام نمیدید .
تا حدی که 3 واسطه ایجاد میشه :
1) Overline India - Direct I
2) شما - Overline India
3) مشتری - شما
و امکان دسترسی هم توسط نزدیکترین رابط با Direct i همیشه وجود داره
تناقض؟ من احساس ميکنم شما ميخوايد به زور از توی يه کاسه ماست يه مويی پيدا کنيد. وگرنه حرفای من خيلی روشن و واضح بود و شفاف گفتم که چگونه عملکردم را هم توضيح دادم.
مگه من گفتم در Public Domain Registry دومين رو ثبت میکنيم؟ خيلی روشن برای بار آخر ميگم ما در اين وبسايت و توسط اين سرويس دهنده دومين رو ثبت نمیکنيم و دومين ثبت شده توسط Directi ثبت ميشه که ما ثبت و پرداخت رو برای بار اول انجام ميديم و در صورتی که کاربر بخواد براش شارژ هم ميکنيم تا هر وقت بخواد دومينهای ديگر ثبت کنه.نقل قول:
يوزر هم بعد از ثبت و پرداخت ما رمز عبورش رو قاعدتاً عوض ميکنه و ديگه کاربر ميمونه و Directi
به عنوان تاپيك توجه كنيد ساير مسائل و اختلافات در پ/خ
ميتوني تو جوكر https://joker.com/ ثبت كني كه اروپاييه من خودم ثبت نكذئم و كم و كيفشو نميدونم خيلي هاي ديگه هم هست
webdata جان کار خیلی خوبه یعنی مشکل من و چند صد نفر شاید این باشد اگر شما از راه منطقی این مساله را توضیح دهید مطمئن باشید مشتری بارانتون می کنم من حاضرم یازده هزارتومان هم بدم اما مطمئن بشم که به جز من و رجیسترارر هیچ واسطی نیست و خودم مستقیم به پنل خودم دسترسی دارم .
منتها می دونید که از حرف آنلاین 24 هم نمی شه گذشت چون منطقی پاسخ می دند و خودتون هم رو این مساله واقف هستید .
اگر راه شما یه جوری هست که نمی خواهی انتشار کنی و می ترسی بقیه الگو برداری کنند و بازارت رو خراب کنند بهم پیغام خصوصی بزن دلایلتون رو من خودم لااقل دامنه هام رو انتقال بدم .
چرا کسی بحث از uk2 نمیکنه ;;)
جایی که با ایران هیچ مشکلی نداره.من آدرس خونمون رو دادم و رسیلر رسمی هستم.هر کی بخواد این جا رسیلر بشه . باید در مرحله اول کپی از تمام صفحات پاسپورت و مستر کارت یا ویزا کارت خودشو بفرسته.
خیلی توپ تشیف دارن.B-)
کسی خواست رسیلر هم میدیم.یعنی زیر مجموعه ما میشه و صحت رسیلر رسمی بودن ما رو میتونید از یه whois متوجه بشید.Inicz.com - Ini cz - شبکه , میزبانی وب , ثبت
Registration Service Provided By: IRAN NICZ
حتماً منتظر این پست تکمیلی با دلایل منطقی شما هستم .
چشم، به اميد خدا تا امشب اين پست رو در بلاگم انتشار ميدم و اينجا اطلاع رسانی ميكنم.
پست رو در بلاگم منتشر کردم، ميتونيد برای توضيحات تکميلی به بلاگم مراجعه کنيد.
بلاگ
اميدوارم مشکلات بسياری از عزيزان حل بشه و منتظر نظراتتون در همينجا يا در بلاگم هستم.
واقعاً ممنونم از توضیحات مختصر و کاملتان ، دوستان با تجربه از آن جمله Online24 و دیگر افراد خواهشاً در مورد این مطلب Ehsan.in نظر خودشون رو بگند همچنین یه توضیحی کامل در مورد این سایت Answerable.com - Register Domain Name | Buy Domain Name | Cheap hosting | Digital certificates و نحوه کار با آن و اینکه از طرف دایرکت آی این سایت معرفی شده است جایی ؟
---------- Post added at 12:34 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------
جالبه لیست Country هاش ایران و تو لیست استان هاش کل استان های ایران هم هست یعنی مشکلی از بابت تحریم و ... با ایران ندارند .
همونطور که گفتم ديرکت آی يک شرکت هندی است و مشکلی با ايران نداره، و اين وبسايت که معرفی کردم کاملا متعلق به ديرکت آی هست و دومينها تحت نظارت همين کمپانی هست.
خوب الان چطور اقدام کنم من ؟
چطوری واریز کنم و چطوری دامنه هام رو انتقال بدم ؟ کلاً شرایط رو می خواستم بدونم
منتظر پاسخ هستم .
شما ميتونيد خودتون اقدام به اين کار کنيد، با ساخت يک اکانت و انجام ثبت دومين يا انتقال دومينهای ثبت شده به پنل جديدتون.
برای پرداخت هم اگه خواستيد من اون رو برای شما انجام ميدم، معمولا دلار رو 100 تا 120 تومان بالاتر از نرخ روز محاسبه ميکنيم که بستگی به نرخ روز دلار داره، و 5000 تومان هم کارمزد دريافت ميکنيم. عمليات هم معمولا کمتر از 2 ساعت انجام ميشه. برای اطلاعات بيشتر هم ميتونيد با بنده تماس بگيريد.
هرچند تا دامنه باشه فقط 5 هزار تومان کارمزد میگیرید ؟
و اینکه 100 تا 120 تومان یه کم بیشتر نیست ؟ چون واسه چند تا دومین با صرفه نیست به خصوص اینکه کارمزد هم دارید .
حالا می خواستم ثبت وقیمت نهایی یک دامنه را با 100 تومان کشیدن رو دلار و کارمزد بدونم
بستگی به پسوند دومين و قيمت دلاری اون دراه، قيمت روز رو هم از سايتای مختلف ميتونيد استعلام بگيريد و اينکه و بعد 100 تومان بهش اضافه کنيد.
شما دقيقاً ميخوايد ما براتون پرداخت رو انجام بديم و يا ثبت رو هم مراحلش رو خودمون انجام بديم. ثبت و ترنسفر رو ميتونيد به راحتی انجام بديد تو پنلتون و ما در آخر پرداخت نهايی و جمعی رو انجام ميديم.
در اينصورت لازم چون مبلغ کلی ميخوايم واريز کنيم ديگه شما هم نياز نيست به ازای هر پرداخت کارمزد بديد، چون يک پرداخت صورت خواهد گرفت.
واقعیتش من تو سایتش ثبت نام نکردم توی این سایت انتقال دامنه چطوریه شرایطش ؟ یک شماره سکیوریتی دومینی که می خوام انتقال بدم رو داشته باشم کافیه ؟
و اینکه دامنه هایی که از دایرکت آی هستند و رسیلر کلوب هزینه انتقال 0 دلار هست ؟
و اگر مثلاً از آنلاین نیک اقدام به انتقال دامنه ها بکنم هزینه یک سال ثبت در سایتی که ذکر کردید است ؟