سلام
همونطور که اطلاع دارید الکامپ 93 از فردا استارت میخوره
دوستان اگر کسی میدونه از شرکت های هاستینگ کدوم تو این نمایشگاه حضور دارن اعلام کنه
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
همونطور که اطلاع دارید الکامپ 93 از فردا استارت میخوره
دوستان اگر کسی میدونه از شرکت های هاستینگ کدوم تو این نمایشگاه حضور دارن اعلام کنه
ممنون
سلام
کلا الکامپ امسال که توی حاشیه بود و خیلی از شرگت ها تحریم کردند.
فکر نکنم آش دهن سوزی باشه امسال >>>
سرور پارس حضور داره
یعنی نریم دیگه :d:d
راستی دوستان این نمایشگاه کلا غرفه هاش با چه موضوعاتی هست؟
جالبه دوستان اینو بخونن پایگاه خبری انصاف: فساد مالی در نمایشگاه الکامپ؟
الکامپ (ELECOMP)، مخففی از Electronics, Computer & E-Commerce که میشه نمایشگاه بینالمللی الکترونیک، رایانه و تجارت الکترونیک
ولی اصل مطلب بیشتر مدیر سایت ها و رسانه های برخط میان و .....
سرور پارس
فراپیامک
میزبان پیامک
این سه تا رو من میدونم هستند
ایرانسل و همراه اول و رایتلم که کلا همه نمایشگاه ها رو کنترات گرفتد و حتی نمایشگاه های دارو سازی رم شرکت میکنند
سلام
متاسفانه الكامپ پیشرفتی نسبت به سالهای گذشته ندارد
من امیدوارم تحولاتی به كمك دولت در این امر ایجاد بشه.
مخصوصا یكی از ضعف های آن میان هفته بودن آن است
علاوه بر اینکه ساعت پایانی بسیار نا مناسبی داره احتمال میدم مثل سایر نمایشگاه های امسال چیزی که باید بگردیم پیدا کنیم فناوری اطلاعات هست و غرفه های زیاد تری مثل فرش و تاسیسات یا پوشک بچه وجود داره (این رو سایر نمایشگاه های قبل ثابت کرد)
با این حال من حتما سر خواهم زد و نتیجه رو اعلام می کنم
دوست و همکار عزیز؛
میشه بپرسم چرا باید مسئولین یک شرکت را جلوی بازدیدکنندگان ضایع کنیم؟؟؟:39:
چه خوب باشند، چه بد؛ چه ارزان بدهند و چه گران؛ در هر صورت یکی از شرکت های همکار هستند و همگی باید هوای یکدیگر را داشته باشیم;)
متشکرم:53:
پ.ن::: اینجانب هیچگونه ارتباطی با شرکت سرور پارس یا مسئولین آن ندارم.
برید حتما ایرانسلم غرفه داره از دستاورداش استفاده کنیم که چه طوری یه شارژ دو هزارتومنی با هزار تومن استفاده صفر میشه
خیلیه ها
با سلام
به اطلاع همکاران گرامی و کاربران محترم میرساند سرورپارس برای اولین بار به عنوان یکی از 10 شرکت بزرگ اسپانسور این نمایشگاه میباشد.
بدینوسیله از شما دعوت می کنیم تا از غرفه سرورپارس در نمایشگاه بین المللی الکترونیک, کامپیوتر و تجارت الکترونیکی(الکامپ 93) در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود، بازدید فرمایید و با جدیدترین دستاوردها و خدمات ما آشنا شوید . یقینا حضور شما در نمایشگاه و برقراری ارتباط مستقیم ، ما را در ارائه هر چه بهتر خدمات، یاری خواهد کرد. مقدم شما را در سالن خلیج فارس ، طبقه دوم غرفه 26 گرامی می داریم.
بروشور نمایشگاه به پیوست خدمت شما ارسال میگردد.
با تشکر
سلام
بچه من نمی خوام قرفه بگیرم
فقط یک سوال دارم که
شرایط قرفه گرفتنش چطوریه ؟!
هزینه اش چقدره ؟
قرفه نمیشه گرفت
دیگه تموم شد
در کل زیاد شرایط سختی نداره فقط پولشو بدید حله چیزی نمیخوان
با سلام
ان شاء الله این بار شاهد اتفاق های خوبی در الکامپ امسال باشیم .
دوست عزیز یه سر اینجا برو
http://www.elecomp2014.com/
شما تشریف بیارین از غرفه دیدن کنین..حتما راهنمایی میشین توسط همکارا ..
سرویس ها انقدری قیمتاشون مناسب هستند که تخفیف لازم ندارید
البته همین الان 25 درصد تخفیف به مناسبت سال نوی میلادی ارایه میشه...
یه سر به سایت بزنید متوجه خواهید شد :)
- - - Updated - - -
شما تشریف بیارین از غرفه دیدن کنین..حتما راهنمایی میشین توسط همکارا ..
سرویس ها انقدری قیمتاشون مناسب هستند که تخفیف لازم ندارید
البته همین الان 25 درصد تخفیف به مناسبت سال نوی میلادی ارایه میشه...
یه سر به سایت بزنید متوجه خواهید شد :)
جالبه ! چند روز پیش 2 هزار تومنی شارژ کردم بدون اینکه استفاده کنم 2 ساعت بعدش خواستم با یکجا تماس بگیرم که گفت اعتبار نداری. مجبور شدم دوباره شارژ کردم و یه تماس گرفتم.
شب رسیدم خونه خواستم به یکی اس ام اس بدم دیدم ارسال نمیشه که دوباره چک کردم اعتبار 0 شده بود !
سلام من دیروز رفتم!
مخابرات رو من ندیدم یا نبودن؟:) همراه اولهم ندیدم!
سرور پارس بود! سر زدم!
سیستم سامان پرداز کیش بودن که من ندیدمشون:)
درمورد پیامک 50009 هم اومد که همون 50001 هست! حالا زوده بخایم قضاوت کنیم!
دیگه فرش و پوشک و اینها نبود خدارو شکر یه غرفه ضایع به چشم من اومد اون هم عینک سه بعدی میفروخت و برنامشو که صدا میدادن!
دیگه نسبتا خیلی ها کلاس نمایشگاهی رو حفظ کرده بودند خدارو شکر! بعضی ها هم نبودن خدارو شکر!
ایرانسل هم تا من بودم ضابع بازی در نیاورده بود یکی دوتا غرفه محیطی خالی بود براشون!
دیگه اگر رایتل میخاید برید دانشجویی رایگانه تبلت هم داشته باشی دیتا رایگانه! ما که داشتیم اما رایتلم داشتیم دیگه نرفتم ببینم اوضاعش چجوریه صف و اینها!
آسیاتک 30% تخفیف میده! فن آواهم بود با تخفیف! یکی دوتا دیگه هم بودن که من نرفتم ببینم چقدر تخفیف میدن اما adsl هم میخاید برید!
در کل بد نبود خوب بود البته شاید چون روز اول بود اینقدر خوب بود:)) البته من هم خیلی دیگه وقت نداشتم کل روز رو بزارم خیلیهارو سریع رد شدم!
دوستانی که رفتن اگر امکانش هست مسیره دقیقه مترو و بی آر تی رو بگن و همینطور ساعت بازدید.
امروز با دوستان سری به نمایشگاه زدیم
ابتدا برای کسایی که حال خوندن ندارم خلاصه ای می نوسیم: مضخرف
حالا کسایی که حال خوندن دارن.....
واقعا این نمایشگاه اوضاع فاجعه باری داره
اولین نکته ای که بر فاجعه بار بودن این نمایشگاه تاکید می کنه اینه که 50% نمایشگاه رو رایتل گرفته ،طبقه پایین یک سالن که کلا مال رایتل هست ، همینجوری هم غرفه در بیرون و در سالن های دیگه داره ، صف طولانی برای گرفتن سیم کارت ،مسابقه دارت و تئاتر و ....
مبین نت و ایرانسل هم مثل همیشه هستند ، چندین شرکت ارائه اینترنت ، چند شرکت هاستینگ چند شرکت اس ام اس و چند شرکت طراح وب سایت و یک مشت فروشنده و اندی شرکت امنیتی و غیره، تمام.
حالا چرا هیچ کدوم از این شرکت ها قبل بحث نیستند
در نمایشگاه شما باید چیزی برای عرضه داشته باشید نه این که صرفا بیاید بازاریابی کنید
اپراتور های تلفن همراه که اونقدر گند زدن به همه چی توی این چند ساله که از بحث در موردشون می گذرم
شرکت های اینترنتی ، اصولا در ایران چیزی به اسم اینترنت وجود نداره ، اما همین شرکت هایی که اسما اینترنت ارائه می دن هم رسما ملت رو مسخره کردن ، شرکتی که کل افتخارش اینه که پهنای باند از زیر ساخت می خره با هزار دوز و کلک و زیر آبی به مردم می فروشه جایی در نمایشگاه نداره.
شرکت های هاستینگ هم کلا در موردشون بحث نمی کنم، هاستینگ جوری شده که طرف یه VPS می گیره یک پنل می ندازه روش می شه هاستینگ
شرکت های طراح وب سایت ، من اصولا به برداشتن CMS اه Opensource و تغییر ظاهرش و فروختنش به مردم نمی گم طراحی وب سایت ، حالا شاید برخی بگن.....
آقایون فروشنده ، آقایی که برداشتی عکس HP,Cisco,Legrand,Leoni,.... رو زدی در دیوار ، تو صرفا یک وارد کننده هستی و بس ، اونم نه وارد کننده مستقیم ، وارد کننده دست چندم ، من موندم با چه رویی عکس Cisco رو می زنی توی غرفه ات در حالی که Cisco ایران رو کلا تحریم کرده و فروش محصولاتش به افرادی که ساکن ایران هستند به طور کل غیر مجازه، الکی خوشیم :)
شرکت های اس ام اس ، من نمی دونم کاری که در دنیا به اسم جرم شناخته می شه چه طور ازش در ایران به عنوان تبلیغ یاد می شه ، عزیز من کار شما Spamming هست و این کار در کل دینا پیگرد قانونی داره
اندی امنیت کار ، آقا سر جدتون انقدر ملی و بومی و اینا نکنید ، ماشاالله همچی بومی و ملی داریم ما ، WAF,IPS,IDS,Token,... ، من موندم با این اوضاع چه طور شرکت هایی مثل Juniper,Cisco,... جمع نکردن برن ، ماشاالله انقدری که WAF بومی ساخت ایران هست که از مجموع کل WAF های ساخت کشور های دیگه بیشتره ، من موندم نصب یک Linux + IPTABLES/CSF + Snort و ساخت یک صفحه مدیریت تحت وب برای این ها ، چه جوری می شه محصول بومی ، اصلا دسته آسیب پذیری ای در دنیا داریم که اولین بار یکی از ایران ریپورتش کرده باشه که الان ادعا بهتر بودن از نمونه های خارجی هم می کنید!!!!
و غیره ، و غیره می شه اندک شرکت هایی مثل UPS ساز ها که سر و تهشون از یک طرح در میاد ، آموزشگاه های شبکه با مدرک هاش خوشگلشون که مفت نمیرزه ، یک مشت جاهایی مثل بانک ها و نهاد های دولتی و ... که آدم می مونه این ها اینجا چی کار می کنن ، یک سری وبسایت که بود و نبودشون فرقی نمی کنه و چند شرکتی که من از قلم انداختم به طور حتم
در آخر ، وقتی چیزی برای عرضه نباشه نمایشگاه می شه فروشگاه ، کار ما شده یا محصولات این و اونو آوردن و فروختن ، دست کاری محتوای Opensource و کردن تو پاچه ملت با عنوان محصول بومی ، چسبوندن برند ایرانی به محصولات چینی ، سرویس کردن دهن مردم با اپراتور های تلفن همراه و شرکت های اینترننتی و ....
تا وقنی IT و ICT اه این روند رو ادامه می ده ، بازار لقب مناسب تری هست برای الکامپ نا نمایشگاه
نمره من به این نمایشگاه 0.25/10 هست ، اون 0.25 هم به تیام شبکه می دم که زحمت کشیده بود یک تریلی کوچیک آورده بود توی نمایشگاه
دقیقا هر چی میره به جای اینکه پیشرفت داشته باشیم !!!! .........
یادمه سال 88 اوضاع بهتر بود و از ایتالیا و ژاپن و ... هم غرفه داشتند و یکم ابهت داشت ...
الان که هر کسی اومده یک برنامه حسابداری نوشته اومده یه غرفه گرفته ! آخه برنامه حسابداری چه ربطی به الکامپ داره !
پنل اس ام اسی که تو نمایشگاه این چند سال اخیر الکامپ غوغا کرده و یکی درمیون یک غرفه رو به خودش اختصاص داده
کاشکی یه فکری می شد و برگزاری این نمایشگاه با مدیریت یکی از اهالی آی تی برگذار میشد ....
اساتید به جای غر زدن چرا خودتون دست بالا نمیزنید؟ خوب بسم الله سال بعد شما غرفه داشته باشین و از دستاورد های شما استفاده کنیم!
اصولا کسی نظرات یک بازدید کننده رو غر زدن می دونه و دعوتش می کنه به مبارزه طلبی ، که اگه تو بهتری بیا تو غرفه بزن ، بیشتر جنبه حمایتی از اوضاع نامناسب فعلی داره تا درست کردن اوضاع
قرار نیست هر شخصی که نظرش رو می گه یا نقدی بر این نمایشگاه می کنه خودش حتما دم و دستگاه عظیمی داشته باشه ، منقد سینما یک فیلم هم به عمرش نساخته ;)
الکامپ ضعیف ترین نمایشگاه دنیا در این صنعت هست ، نمایشگاهی که کارش به دعوا اصناف و دستگاه ها و حتی فساد هم کشیده ، نمایشگاه نیست یه سفره ایه پهن شده هرکی تا می تونه ازش می کنه ;)
دوست عزیز بنده هیچ سالی به این نمایشگاه نرفتم و امسال هم فکر نمی کنم برم و از فساد (به قول شما) و این جور چیزاش هم خبری ندارم اما اینکه فقط نقد کنیم و هیچی اضافه نکنی که حرف نمیشه شما منتقدی خوب بفرمایید چه طوری میشه درستش کرد؟ در ضمن بنده به شما نگفتم نظر من کلی بود.