سلام
دوستانی که در کار سایت موزیک ، نرم افزار ( بخصوص موبایل) و والپیپر هستند با من در تماس باشند برای هماهنگی های یک همکاری با پرداخت هزینه های مربوطه .
موضوع کلی در خصوص تبلیغ یک سایت است.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستانی که در کار سایت موزیک ، نرم افزار ( بخصوص موبایل) و والپیپر هستند با من در تماس باشند برای هماهنگی های یک همکاری با پرداخت هزینه های مربوطه .
موضوع کلی در خصوص تبلیغ یک سایت است.
با بنده تماس بگیرید
جزییات ارسال شد .
لطفا بررسی کنید .
- - - Updated - - -
چون پ خ ها زیاد شد به صورت عمومی موضوع را بیان می کنم :
هدف افزایش بک لینک سایت up44.ir است .
ولی نه به صورت تبلیغات متنی بلکه به این صورت که شما اگر صاحب یا نویسنده سایت دانلود هستید ، یک میرور از فایل دانلود خود را در سایت ذکر شده قرار می دهید ( هر فایل ماکزیمم باید 100 مگ باشه ) به صورت آپلود با لینک هم به راحتی می توانید فایل را از سرور خود انتقال دهید و لینک سایت ما را به عنوان لینک کمکی در زیر لینک دانلود خودتان درج می کنید .
قسمت دوم که پر درآمد تره :
کاملا مانند بالا البته فقط لینک دانلود داخل سایت ما را به عنوان لینک اصلی درج می کنید و لینک دیگه ای برای دانلود نمی گذارید .
در خصوص هزینه ها با هر سایت و تعداد بازدیدکننده و ... باید به صورت موردی توافق شود .
لطفا افرادی که تمایل به همکاری دارند در همین تیکت اعلام کنند.
با تشکر
در تماس باشین.
جزییات روش پرداخت و خرید ارسال شد .
- - - Updated - - -
برای روشن شدن جزییات مطالبی که در پ خ به بقیه دوستان ارسال شد را عمومی مطرح می کنم و فقط خواهشاً جواب سوال آخر را به من پ خ کنید .
---
کلیات کار که مشخص است فقط می ماند بحث هزینه ها.
نظر من در خصوص کار به این صورت است که در اول کار 50 لینک و فایل به همراه هم پیش خرید میشود ، وقتی این 50 لینک تکمیل شد دوباره 50 یا تعداد بیشتر لینک خریداری میشود
محدودیت ارسال لینک در روز وجود ندارد می توانید 1 روزه کل 50 لینک را در سایتان درج کنید .
ولی باید هر لینک در کمتر از 6 ماه آینده از سایت شما حذف نشود .
با این شرایط خرید لطفا قیمت توافقی تان را به همراه لینک سایت پ خ کنید .
با تشکر
---
برای منم بفرستید
با بنده تماس بگیرید
با سلام
لینک ها مستقیم هست؟
نام فایل بعد آپلود تغییر میکنه یا خیر؟
با بنده هم تماس بگیر
با بنده هم تماس بگیر
- ظرفیت صندوق پیام های خصوصی DownloadCenter به اتمام است و تا زمانی که اقدام به خالی کردن صندوق نکند نمیتواند پیام خصوصی جدید بپذیرد.
- - - Updated - - -
لینک های عکس های مستقیم می باشد ولی بقیه فایلها مستقیم نیست .
نام فایل تغییر نمی کند .
قابلیت ریموت و زیپ کردن فایل هم وجود دارد .
- - - Updated - - -
پ خ ارسال شد .