-
درخواست سرور اختصاصی sb39
سلام
دوستان سرور اختصاصی SB39 از دیتاسنتر هتزنر با 3 Ip را می خواهم برای مجازی ساز
به همراه نصب و کانفیگ
ممنون می شوم قیمت دهید
-
پاسخ : درخواست سرور اختصاصی sb39
-
با سلام
به اقاي حسيني مراجعه كنيد (servervds.ir)
-
از جناب سعادت مشاوره بگیرید ..
@AvalinHost
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taie20005
سلام
دوستان سرور اختصاصی SB39 از دیتاسنتر هتزنر با 3 Ip را می خواهم برای مجازی ساز
به همراه نصب و کانفیگ
ممنون می شوم قیمت دهید
باسلام
درخدمتیم با هزینه مناسب ارز و کانفیگ رایگان
برای اطلاعات بیشتر در تماس باشید از طریق سایت
با تشکر
-
سلام
این افر در حال حاضر موجود هست با 10 درصد تخفیف دایمی:
CPU: Intel Xeon E3-1245
RAM: 16GB
HDD: 2x HDD 3,0 TB SATA Enterprise
PORT: 1 Gbit/s bandwidth
Traffic: Unlimited
ماهانه: 169,900
از دیتاسنتر های redstation و xlhost و singlehop و hetzner و OVH و soyoustart و datashack میتونیم براتون مستقیم خرید کنیم بدون اضافه شدن 1 ریال کارمزد!!!
فقط کافیه لینک افر سرور مد نظرتون رو به ما بدید همین دقیقا خود قیمت دیتا سنتر رو دریافت میکنیم.
این هم لینک افرهاشون:
سرور اختصاصی امریکا XLhost
سرور اختصاصی امریکا SingleHop
سرور اختصاصی امریکا OVH
سرور اختصاصی انگلیس RedStation
سرور اختصاصی انگلیس Rapidswitch
سرور اختصاصی المان Hetzner
سرور اختصاصی فرانسه OVH
سرور اختصاصی هلند LeaseWeb
سرور اختصاصی هلند WorldStream
فروش ویژه سرور اختصاصی
افرهای پیشین ما:
فروش سرورهای Hetnzer ویژه جام جهانی 2014 با 100 درصد نخفیف در ستاپ و 15 درصد روی سرور (نوین هاست)
و 15 درصد از رداستیشن
برای اطلاعات بیشتر با ای دی یاهو من در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
موبایل: 0937-3715950
تلفن: 66015891-021
Viber: 09213601063
Email:
admin@novinhost.org
YH!:novinhost
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
-
سلام
جهت خرید می توانید با ما در تماس باشید:
support.avalinhost.com
-
با سلام
حدود قیمت برآورد شده به همراه 3 ای پی معادل 150 هزار تومان خواهد شد.
-
سلام در خدمتیم
قیمت ماهیانه ثابت : 139هزار تومان
موارد نصب و کانفیگ رایگان
در خدمیتم
-
با سلام
در خدمتم
170 تومان
کانفیگ مورد نظر ؟
-
دوستان ممنون می شوم قیمت دهید
-
با 3 ip ماهانه 42 یورو تقدیم میشه.
هر یورو 4300.پرداخت ها با کارت اعتباری انجام میشه و از ارز پایپل استفاده نمیشه.
سوالی داشتین در آی دی یاهو در ارتباط باشید.
-
قیمت 39 یورو هست
یورو 4300
دوست من سرور رو با قرارداد رسمی بتون ارائه می کنیم و با پشتیبانی 24 ساعته
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ertebat7
سلام در خدمتیم
قیمت ماهیانه ثابت : 139هزار تومان
موارد نصب و کانفیگ رایگان
در خدمیتم
با سلام
دقیقا شما یورو از کجا تهیه میکنید؟
با توجه به نرخی که دیتاسنتر ارائه میکنه و جمع هزینه ایشون و کسر مواردی که هتزنر کم میکنه باز هم قیمت شما تعجب برانگیز هست...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzadho
با سلام
با توجه به نرخی که دیتاسنتر ارائه میکنه و جمع هزینه ایشون و کسر مواردی که هتزنر کم میکنه باز هم قیمت شما تعجب برانگیز هست...
چند سالی هست با این دیتاسنتر کار میکنیم
فقط ما نیستیم تعدادی همکارهای دیگه هم افرهاشون پایین تر از خود دیتاسنتر هست یه مقدار سرچ کنید متوجه میشید
سابقه ما هم در انجمن و هم هویز دامنه مشخص هست
سوالی بودتماس بگیرید در خدمت هستیم مشتریانی که چند ساله از ما از این دیتاسنتر و همچینین دیتاسنتر یس اپ کانادا تهیه کرده اند معرفی می شود
ما بر روی یتاسنتر yesup هم با 25درصد تخفیف ویژه در خدمتیم که چنین کوپن تخفیفی که دیتاسنتر به ما ارئه کرده به خاطر خوش حسابی و سابقه زیاد کار با این دیتاسنتر می باشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ertebat7
چند سالی هست با این دیتاسنتر کار میکنیم
فقط ما نیستیم تعدادی همکارهای دیگه هم افرهاشون پایین تر از خود دیتاسنتر هست یه مقدار سرچ کنید متوجه میشید
سابقه ما هم در انجمن و هم هویز دامنه مشخص هست
سوالی بودتماس بگیرید در خدمت هستیم مشتریانی که چند ساله از ما از این دیتاسنتر و همچینین دیتاسنتر یس اپ کانادا تهیه کرده اند معرفی می شود
ما بر روی یتاسنتر yesup هم با 25درصد تخفیف ویژه در خدمتیم که چنین کوپن تخفیفی که دیتاسنتر به ما ارئه کرده به خاطر خوش حسابی و سابقه زیاد کار با این دیتاسنتر می باشد
با سلام مجدد
بنده عرض کردم با در نظر گرفتن کسر هزینه های هتزنر و بقیه موارد باز هم تعجب برانگیز هست...
دیتاسنتر هتزنر هیچگونه تخفیف خاصی غیر کسر موارد مالیاتی نداشته پس مواردی که روی بقیه دیتاسنترها از جمله کانادا را اعلام میکنید بی ربط هست..
به هر صورت قیمت اسکانس یورو و جمع هزینه هایی سرور مورد درخواست باز هم تعجب برانگیز هست..
با تشکر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzadho
با سلام مجدد
بنده عرض کردم با در نظر گرفتن کسر هزینه های هتزنر و بقیه موارد باز هم تعجب برانگیز هست...
دیتاسنتر هتزنر هیچگونه تخفیف خاصی غیر کسر موارد مالیاتی نداشته پس مواردی که روی بقیه دیتاسنترها از جمله کانادا را اعلام میکنید بی ربط هست..
به هر صورت قیمت اسکانس یورو و جمع هزینه هایی سرور مورد درخواست باز هم تعجب برانگیز هست..
با تشکر.
اینجا بخش مالی دیتاسنتر هزتنر نیست دوست عزیز
و صحبت شما ارتباطی با این تاپیک ندارد
مگر بقیه همکاران اعلام کرده اند که یورو از کجا تهیه می کنند؟
یا افرادی که لایسنس سی پنل را با تخفیف دارند به قیمت سی هزار تومان می فروشند و بعضا دارند روی وی پی اس 50تومنی رایگان عرضه می کننداعلام می کنند چطور تهیه میکنند
فکر نمی کنم لزومی باشه این چیزها به صورت عمومی مطرح بشه
خواهشا مسیر تاپیک را به انحراف نکشید
این مساله ربطی به تاپیک این دوست عزیز نداره
هر کسی بخواد خرید کنه ابتدا سابقه اون جایی که میخواد تهیه کنه و نمونه مشتریانی که قبلا تهیه کرده اند میتونه جستجو کنه
اگر شما قصد تهیه سرور از ما دارید که من هم نمونه مشتری هایی که چند ساله از ما تهیه کرده اند را به شما معرفی میکنم تحقیق کنید
اینکه بنده یورو از کجا میخرم ارتباطی به این تاپیک داره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ertebat7
اینجا بخش مالی دیتاسنتر هزتنر نیست دوست عزیز
و صحبت شما ارتباطی با این تاپیک ندارد
مگر بقیه همکاران اعلام کرده اند که یورو از کجا تهیه می کنند؟
یا افرادی که لایسنس سی پنل را با تخفیف دارند به قیمت سی هزار تومان می فروشند و بعضا دارند روی وی پی اس 50تومنی رایگان عرضه می کننداعلام می کنند چطور تهیه میکنند
فکر نمی کنم لزومی باشه این چیزها به صورت عمومی مطرح بشه
خواهشا مسیر تاپیک را به انحراف نکشید
این مساله ربطی به تاپیک این دوست عزیز نداره
هر کسی بخواد خرید کنه ابتدا سابقه اون جایی که میخواد تهیه کنه و نمونه مشتریانی که قبلا تهیه کرده اند میتونه جستجو کنه
اگر شما قصد تهیه سرور از ما دارید که من هم نمونه مشتری هایی که چند ساله از ما تهیه کرده اند را به شما معرفی میکنم تحقیق کنید
اینکه بنده یورو از کجا میخرم ارتباطی به این تاپیک داره؟
با توجه به سابقه درخشان گروه شما فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه که ما سوالی پیرامون این قضیه بکنیم...و خللی در روند کار شما داشته باشه..
بقیه دوستان هم همینطور هست قیمت طوری اعلام شده که خود دیتاسنتر هم اگر متوجه بشه تعجب میکنه...
به هر صورت ما قصد به چالش کشیدن شمارو نداشتیم فقط میخواستیم مشخص بشه ما احتمالا سرور رو گرون تهیه میکنیم و قیمت کمتر نشانه از تجربه بیشتر در این زمینه هست..
این مورد کلی هست که دوستان اصلا توجهی به پایداری و امنیت اطلاعات مشتری ندارند و اهمیتی به زحمتی که جهت جمع آوری کشیده میشه نمیدن و توانایی ارائه سرور با قیمت های بسیار مناسب رو دارند...
با تشکر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzadho
با سلام
ایشون اکانتشون اروپایی هست و به اکانت های اروپایی 20% تخفیف تعلق میگیره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
f.saadat
تخفیف نیست و مالیات هست.
اکانت های اروپایی شامل مالیات میشه !
چرا شایعه پراکنی میکید.
هتزنر هم تحفیف نمیده و قیمتش برای همه فروشنده ها یکی هست.
چه فردی که امروز پنل بگیره و چه فردی که مثل دوستمون پنل چند ساله داره.
اینجا فقط چیزی که فروشنده میتونه دست کاری کنه قیمت یورو که میخره هست .
طرف مجازه از هر جایی یورو تهیه کنه و خود فرد پاسخ گو هست.
البته همانطور که کوهی و پارسیان پاسخ دادند دیگران هم پاسخ میدند.
فقط خریداران باید چشمشون رو باز کنند که همیشه اونا هستن که سرشون کلاه میره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
f.saadat
سلام
اکانت های اروپایی مشمول مالیات میشن دوست عزیز
اکانت های اسیایی 19 درصد مالیات را پرداخت نمی کنند
خود هزتنر هم تخفیف نمیده من یس اپ کانادا را عرض کردم تخفیف میده
خود سورس پی پال هم مهم هست مثلا پی پال که برحسب دلار هست برای یورو خب هزینه بیشتری باید پرداخت بشه
انصاف فروشنده هم مهم است کسی هست برای یک سرور که می فروشه 70هزار سود!!!!! برای خودش در نظر میگیره کسی هست حداقل را در نظر میگیره
مثلا سروری که ایشون قصد خرید دارند 39 یورو هست که اگر 19درصد مالیات را کم کنیم میشه 31.5 قیمت یورو را اگر 4200 حساب کنیم (انصاف داشته باشیم چون قیمت واقعی یورو امروز 4050 هست من 150هم بیشتر مثال میزنم) قیمت این سرور در میاد 132000
حالا بعضی ها میخوان یورو را حسابی بکشن روش و مشتری هم که اطلاع از قضیه مالیات نداره یه کلاه درست حسابی بزارن سر مشتری که مستقیم خرید نکرده است بحث جداست ( پول مالیاتی که خودشون پرداخت نمی کنند را از مشتری اضافه تر بگیرن)
این هم برای مشتریانی که سوال براشون بود تفاوت قیمت کجاست شفاف سازی کردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
تخفیف نیست و مالیات هست.
اکانت های اروپایی شامل مالیات میشه !
چرا شایعه پراکنی میکید.
هتزنر هم تحفیف نمیده و قیمتش برای همه فروشنده ها یکی هست.
چه فردی که امروز پنل بگیره و چه فردی که مثل دوستمون پنل چند ساله داره.
اینجا فقط چیزی که فروشنده میتونه دست کاری کنه قیمت یورو که میخره هست .
طرف مجازه از هر جایی یورو تهیه کنه و خود فرد پاسخ گو هست.
البته همانطور که کوهی و پارسیان پاسخ دادند دیگران هم پاسخ میدند.
فقط خریداران باید چشمشون رو باز کنند که همیشه اونا هستن که سرشون کلاه میره.
بیاییم با مشتری صادق باشیم نه اینکه افراد دیگه را مثال بزنیم
شما که افر میدی به مشتری 39 یورو (قیمت واقعی این سرور برای اسیایی ها 31.5 یورو هست)
دیگه خب سود خودتون هم کشیدین (19%) (یورو هم که فرمودید 4300 یعنی 250 بیشتر از سقف بازار) دیگه مثال زدن بقیه چیه؟ (تفاوت شما و بقیه قیمت همکاران در همین 19درصد هست دوست عزیزو ملاحظه کردن مشتری برای یورو)
این هم لینک از سایت خود هزتنر که صریحا گفته قیمت سرورها با 19 درصد مالیات هست و فقط اروپایی ها باید این 19درصد را پرداخت کنند
http://wiki.hetzner.de/index.php/Payment_FAQ/en
مراجعه کنند
Do I have to pay the 19% VAT?
All clients pay the 19% VAT except those who live outside of the EU, or those who live in the EU but have a valid VAT ID.
If you have a valid VAT ID you can enter it when you register for a Robot account. If you want to enter this at a later date that is also possible.
If you don't live in the EU then you don't need to do anything special to have the VAT removed, it will be removed automatically.
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ertebat7
سلام
خود سورس پی پال هم مهم هست مثلا پی پال که برحسب دلار هست برای یورو خب هزینه بیشتری باید پرداخت بشه
انصاف فروشنده هم مهم است کسی هست برای یک سرور که می فروشه 50هزار سود برای خودش در نظر میگیره کسی هست حداقل را در نظر میگیره
مثلا سروری که ایشون قصد خرید دارند 39 یورو هست که اگر 19درصد مالیات را کم کنیم میشه 31.5 قیمت یورو را اگر 4200 حساب کنیم (انصاف داشته باشیم ) قیمت این سرور در میاد 132000
حالا بعضی ها میخوان یورو را حسابی بکشن روش و مشتری هم که اطلاع از قضیه مالیات نداره یه کلاه درست حسابی بزارن سر مشتری که مستقیم خرید نکرده است بحث جداست
( پول مالیاتی که خودشون پرداخت نمی کنند را از مشتری اضافه تر بگیرن)
شما که افر میدی به مشتری 39 یورو (قیمت واقعی این سرور برای اسیایی ها 31.5 یورو هست)
دیگه خب سود خودتون هم کشیدین (19%) رو سرور دیگه مثال زدن بقیه چیه؟ (تفاوت شما و بقیه قیمت همکاران در همین 19درصد هست دوست عزیز)
این هم لینک از سایت خود هزتنر که صریحا گفته قیمت سرورها با 19 درصد مالیات هست و فقط اروپایی ها باید این 19درصد را پرداخت کنند
Payment FAQ/en – Hetzner DokuWiki
مراجعه کنند
All clients pay the 19% VAT except those who live outside of the EU, or those who live in the EU but have a valid VAT ID.
If you have a valid VAT ID you can enter it when you register for a Robot account. If you want to enter this at a later date that is also possible.
If you don't live in the EU then you don't need to do anything special to have the VAT removed, it will be removed automatically.
شما فاکتور هاتون رو برسی میکنید بیبنید که این درصدی که به چه شکل محاسبه میشه؟
در تصویر که قرار دادم برسی کنید.
ex40 ماهانه 49 یورو هست.
49-19% = 39.69
در فاکتور برای شما چند هست؟
من الان رو راست هستم و قیمت اصلی رو قرار دادم.
اما در تصویر که دیتاسنتر در فاکتور لحاظ میکنه 41.18 یورو هست.
اختلاف در چی هست؟
با این روش کار کردن دارین بازارو به هم میریزید
طرف برای رضای خدا نمیاد این کسب و کارو انجام بده؟
شما خودت هزینه نداری؟این هزینه ها از کجا تامین میشه؟
این مالیات جزو صود فروشنده هست که باید هزینه های خودش رو تامین کنه.
مگر اینکه شما یورو ... دار تهیه میکنید که هزینه های شما باز هم از اون در بیاد !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
شما فاکتور هاتون رو برسی میکنید بیبنید که این درصدی که به چه شکل محاسبه میشه؟
در تصویر که قرار دادم برسی کنید.
ex40 ماهانه 49 یورو هست.
49-19% = 39.69
در فاکتور برای شما چند هست؟
من الان رو راست هستم و قیمت اصلی رو قرار دادم.
اما در تصویر که دیتاسنتر در فاکتور لحاظ میکنه 41.18 یورو هست.
اختلاف در چی هست؟
با این روش کار کردن دارین بازارو به هم میریزید
طرف برای رضای خدا نمیاد این کسب و کارو انجام بده؟
شما خودت هزینه نداری؟این هزینه ها از کجا تامین میشه؟
این مالیات جزو صود فروشنده هست که باید هزینه های خودش رو تامین کنه.
مگر اینکه شما یورو ... دار تهیه میکنید که هزینه های شما باز هم از اون در بیاد !
عزیز خودتون دارید می فرمایید این 19 درصد سود فروشنده هست که باید هزینه های خودش را تامین کنه
بنده فقط عرض کردم تفاوت قیمت همین هست درست نبود شما از دو نفر مثال بزنی
بهرحال اونهایی که علت تفاوت قیمت (19درصد) که رقم قابل ملاحظه ای هست را میخواستند بدونند توضیح داده شد
خیلی از عزیزان در این انجمن این 19 درصد را از مشتری نمی گیرن البته قبول دارم بازار به هم میریزه ولی نباید مشتری هم متضرر بشه
اگه قرار هست یورو را بالاتر از قیمت واقعی بگیریم دیگه اون 19درصد واقعا ظلم کردن در حق مشتری هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ertebat7
سلام
انصاف فروشنده هم مهم است کسی هست برای یک سرور که می فروشه 70هزار سود!!!!! برای خودش در نظر میگیره کسی هست حداقل را در نظر میگیره
مثلا سروری که ایشون قصد خرید دارند 39 یورو هست که اگر 19درصد مالیات را کم کنیم میشه 31.5 قیمت یورو را اگر 4200 حساب کنیم (انصاف داشته باشیم چون قیمت واقعی یورو امروز 4050 هست من 150هم بیشتر مثال میزنم) قیمت این سرور در میاد 132000
حالا بعضی ها میخوان یورو را حسابی بکشن روش و مشتری هم که اطلاع از قضیه مالیات نداره یه کلاه درست حسابی بزارن سر مشتری که مستقیم خرید نکرده است بحث جداست
( پول مالیاتی که خودشون پرداخت نمی کنند را از مشتری اضافه تر بگیرن)
دیگه خب سود خودتون هم کشیدین (19%) (یورو هم که فرمودید 4300 یعنی 250 بیشتر از سقف بازار) دیگه مثال زدن بقیه چیه؟ (تفاوت شما و بقیه قیمت همکاران در همین 19درصد هست دوست عزیزو ملاحظه کردن مشتری برای یورو)
Payment FAQ/en – Hetzner DokuWiki
مراجعه کنند
با سلام مجدد
بنده قصد نداشتم این بحثو ادامه بدم که خودتون دوست دارید ادامه بدیم...
یورو امروز ۴۱۳۶ هست.
البته قیمت اسکناس.
بنده متوجه نمیشم شما جهت راه رضای خدا کار میکنید؟
حالا شدید دلسوز مشتری که مالیات فلانه؟
مالیات شامل کشور های خارج از اتحادیه اروپا نمیشه...نه آسیا...
موقعی که اطلاعات مشتری بطور کامل روی هوا رفته همه این صحبت ها فراموش میشه...(البته شما منظورم اصلا نیستید کلی عرض میکنم).
به هر صورت همکار ارجمند جالبه برام که شما در محاسبه قیمت اصلی سرور هم اشتباه میکنید با توجه به سابقه شما بعید هست...فقط بخاطر توجیه قیمت غیر منطقی..
با فرض محاسبه درست هم باز هم تقریبا قیمت سرور با نرخ ارز صحیح با قیمت شما یکی هست که بنده اصلا متوجه نمیشم پشتیبانی و پاسخگویی و ... فقط جهت رضایت خدا...
با تشکر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzadho
با سلام مجدد
بنده قصد نداشتم این بحثو ادامه بدم که خودتون دوست دارید ادامه بدیم...
یورو امروز ۴۱۳۶ هست.
البته قیمت اسکناس.
بنده متوجه نمیشم شما جهت راه رضای خدا کار میکنید؟
حالا شدید دلسوز مشتری که مالیات فلانه؟
مالیات شامل کشور های خارج از اتحادیه اروپا نمیشه...نه آسیا...
موقعی که اطلاعات مشتری بطور کامل روی هوا رفته همه این صحبت ها فراموش میشه...(البته شما منظورم اصلا نیستید کلی عرض میکنم).
به هر صورت همکار ارجمند جالبه برام که شما در محاسبه قیمت اصلی سرور هم اشتباه میکنید با توجه به سابقه شما بعید هست...فقط بخاطر توجیه قیمت غیر منطقی..
با فرض محاسبه درست هم باز هم تقریبا قیمت سرور با نرخ ارز صحیح با قیمت شما یکی هست که بنده اصلا متوجه نمیشم پشتیبانی و پاسخگویی و ... فقط جهت رضایت خدا...
با تشکر.
قیمت امروز یورو
صرافی المپیک - اعلام نرخ لحظه ای ارز
4080 تومان می باشد
دلسوز مشتری چیه؟
یه سری از روی یورو بکشیم بالا یه سری 19 درصد مالیات
یعنی از دو جا مشتری متضرر بشه؟
این چه صحبتی هست شما می فرمایید
الان در همین تاپیک می بینید دوستان مشابه من با ده هزار تومن بالاتر هم افر دادند اونها یعنی دلسوز مشتری هستند کارشون اشتباهه؟