-
فروش ویژه از دیتاسنتر ovh - قیمت ثابت ماهانه - شروع قیمت از 12000 تومان - تعداد محدود- پنل مدیریت تحت وب
سلام و خسته نباشید به کاربران محترم وب هاستینگ تالک
آفر ویژه با آیپی آمریکا
Ram : 2GB
Cpu: 2core
HDD: 120GB
port: 1gbps
تا پایان 2روز اینده فقط 15000 تومان ماهانه
لینک خرید :
http://drsweb.ir/desk/cart.php?a=add&pid=12
آفر های فرانسه :
Ram : 1GB
HDD: 80GB
Bw: unlimited
ماهانه 14000 تومان ثابت
لینک خرید :
سبد خرید - دوریس وب
Ram :2 GB
HDD: 80GB
ماهانه 18000 تومان ثابت
لینک خرید :
سبد خرید - دوریس وب
Ram : 4 GB
Cpu: 4core
HDD: 220GB
ماهانه 30000 تومان ثابت
لینک خرید :
سبد خرید - دوریس وب
آفر های کانادا :
رم ۱گیگابایت
هارد ۸۰ گیگابایت
سی پی یو ۲هسته
پورت ۱گیگابیت
ترافیک نامحدود
دیتاسنتر OVH
ماهانه 14000 تومان
لینک خرید :
سبد خرید - دوریس وب
رم ۲گیگابایت
هارد ۸۰ گیگابایت
سی پی یو ۲هسته
پورت ۱گیگابیت
ترافیک نامحدود
دیتاسنتر OVH
ماهانه 18000 تومان
لینک خرید :
سبد خرید - دوریس وب
آفر های انگلستان+ SSD :
RAM : 1024 MB
SSD: 20 GB
HDD: 80 GB
Port: 1 Gbps
BW: unlimited
DC: OVH
ماهانه 14600
لینک خرید:
سبد خرید - دوریس وب
Ram : 2048Mb
Cpu : 2Core
SSD: 25GB
HDD : 80 Gb
port: 1Gbps
Bw : Unlimited
DC: OVH
ماهانه : 19600
لینک خرید :
سبد خرید - دوریس وب
Ram: 4096mb
Cpu: 4core
SSD:30GB
HDD: 360Gb
port: 1Gbps
Bw : Unlimited
ماهانه : 32600
لینک خرید :
سبد خرید - دوریس وب
نمونه سخت افزاری که استفاده میکنیم :
سرور های میزبانی رم 1گیگابایت و 2گیگابایت :
http://up.vbiran.ir/uploads/18789141...11671_ovh1.jpg
سرور های میزبانی رم 4گیگابایت به بالا :
http://up.vbiran.ir/uploads/25661418...28gb%20ram.jpg
کلیه سرور ها دارای پنل ریلوت تحت وب وی سنتر میباشند که برای افزایش سرعت و کارایی روی سرور های ایران راه اندازی کردیم میتوانید نمونه عکس های پنل مدیریتی را مشاهده کنید:
http://up.vbiran.ir/uploads/40699141...05_vcenter.jpg
شما هر مقدار سرور مجازی که تهیه کنید از هرکدام از دیتاسنتر های ما میتونید در یک پنل مشاهده کنید و حتی میتوانید خودتان با ایزویی که خودتان مونت میکنید سیستم عامل نصب کنید .
نمونه تست سرعت سرور فرانسه :
http://up.vbiran.ir/uploads/35866141..._ovh-speed.jpg
یک نمونه از وضعیت آپتایم سرور :
http://up.vbiran.ir/uploads/48071413...558_uptime.jpg
قدرت میزبانی ما :
http://up.vbiran.ir/uploads/64841422777610821_ram.jpg
سرور های مجازی ما امکان اضافه کردن کارت صدا را نیز دارند ( مناسب راه اندازی رادیو آنلاین و مواردی که به کارت صدا نیاز است .)
عکس های زیر را توجه کنید
http://up.vbiran.ir/uploads/12603142...D_Audio_08.png
http://up.vbiran.ir/uploads/44504142...D_Audio_11.png
تماس یاهو : drswebir2
تلفن شرکت : 02144437208
سوالی بود بنده در خدمتم
-
پاسخ : فروش ویژه از دیتاسنتر ovh - قیمت ثابت ماهانه - شروع قیمت از 12000 تومان - تعداد محدود- پنل مدیریت تحت وب
امکان اضافه کردن هارد ssd هست ؟
در صورت امکان هزینه و تعرفه ها رو هم ذکر کنید .
با تشکر
-
پاسخ : فروش ویژه از دیتاسنتر ovh - قیمت ثابت ماهانه - شروع قیمت از 12000 تومان - تعداد محدود- پنل مدیریت تحت وب
سلام
قیمتاتون خوبه ولی یکبار یادمه گفتید سودتون زیاد خوب نیست
حس میکنم بازاریابی زیادی انجام نمیدید
وقتی قیمتو میارید پایین باید با تبلیغات مشتریانتون زیاد کنید تا سود خوبی داشته باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m-esm
امکان اضافه کردن هارد ssd هست ؟
در صورت امکان هزینه و تعرفه ها رو هم ذکر کنید .
با تشکر
سلام
متاسفانه روی این سرور ها درایو اس اس دی موجود نداریم
اگر میخواهید تیکت بزارید روی سرور آینده که به دستمون میرسه میتونیم به شما درایو اس اس دی نیز تقدیم کنیم .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid53214
سلام
قیمتاتون خوبه ولی یکبار یادمه گفتید سودتون زیاد خوب نیست
حس میکنم بازاریابی زیادی انجام نمیدید
وقتی قیمتو میارید پایین باید با تبلیغات مشتریانتون زیاد کنید تا سود خوبی داشته باشید
سلام
بله بازاریابی قوی ای نداریم متاسفانه
ولی از 10 روز اینده که نیروی بخش پشتیبانی بیشتر میشه وقت بنده آزاد تر میشه و بیشتر میتونیم روی بازاریابی تمرکز کنیم
تشکر از نظر شما دوست عزیز.
-
سلام
یه ip تست پینگ از سرور فرانسه می خواستم.
-
با سلام و خسته نباشین ، من الان یکی از آفر های کانادا : رم 1 گیگ خریداری کردم، فقط نمیدونم (یادم رفت) ، ویندوز 2008 r2 رو انتخاب کردم یا نه ، یه زحمت بهتون میدم ، چک کنین .... ممنون ، شماره سفارشم 8347142982
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AmirVPS
با سلام و خسته نباشین ، من الان یکی از آفر های کانادا : رم 1 گیگ خریداری کردم، فقط نمیدونم (یادم رفت) ، ویندوز 2008 r2 رو انتخاب کردم یا نه ، یه زحمت بهتون میدم ، چک کنین .... ممنون ، شماره سفارشم 8347142982
سلام
تشکر بابت خرید
یک درخواست بابت نوع سیستم عامل بزارید .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidgtm2
سلام
یه ip تست پینگ از سرور فرانسه می خواستم.
سلام
37.187.157.254
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AmirVPS
Windows 2008 R2 64 bit
منتظرم ،
- - - Updated - - -
دوست من داخل سایتتون(پشتیبانی) هیچ تیکتی وجود نداره که بتونم ایجاد کنم و بنویسم.... فایل پیوست 23485
-
سلام رم 4 مناسب هاستینگ هستش عزیز؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali.dante
سلام رم 4 مناسب هاستینگ هستش عزیز؟
سلام
مناسب هست و مشکلی نداره و خیلی ها دارند با همین پلن برای هاستینگ استفاده میکنند.
-
پس از خرید ، امکان افزایش هارد و رم در آینده هست؟ ( برای پلن رم 4 )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ten_soldier
پس از خرید ، امکان افزایش هارد و رم در آینده هست؟ ( برای پلن رم 4 )
سلام
بله هست و مشکلی نداره دوست عزیز
-
درود
رم 4 گیگ به تعداد موجود هست؟مثلا 5 عدد ؟
-
سلام.پ.خ دادم منتظر جوابم
بروز باشید
-
سلام و درود
شرمنده یه سوال؟
چرا سرویس هاتون توی بازه بلند مدت گرون تر میشه؟
منظورم اینه که سه ماهه 54 و یک ساله 198؟؟؟
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
w.h.t
سلام.پ.خ دادم منتظر جوابم
بروز باشید
پاسخ داده شد
با تشکر
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babak125
سلام و درود
شرمنده یه سوال؟
چرا سرویس هاتون توی بازه بلند مدت گرون تر میشه؟
منظورم اینه که سه ماهه 54 و یک ساله 198؟؟؟
ممنون
سلام
قیمت های بلند مدت ابدیت نشده برای این افر
اگر ۳ماه یا ۱ساله میخواهید درخواست بدید بخش مالی پیشنهاد خوبی میتونیم بهتون بدیم دوست عزیز
با احترام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xwoman2
درود
دوست من جواب من رو ندادین . . .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xwoman2
درود
سلام
درحال حاظر موجود دارم
توی سایت درخواست بزارید هر عدد رو ۲۸ تومن براتون فاکتور میکنم در صورت خرید ۵عدد
با احترام
-
سلام داداش
یه وی پی اس میخام با یه هارد 200 رم 3 ...واسه سه ماه چقدر پامون حساب میکنی...؟؟؟
قبلا از یکی وی پی اس گرفته بودم کیفیتو قیمتش خوب بود ..سه ماهه هم تمدید میکردم ..بعد موقع تمدید من دسترسی به نت نداشتم تا یکی دو هفته ...بعد که اودم تمدید کنم دیدم کل وی پی اسمو پاک کردن...در واقع کلی زحمت منو به هدر دادن! شما که انشا... این شکلی نابود نمیکنین...؟؟؟؟
راستش یه چی میخام اورسل تو کارش نباشه...مخلص شما داداش
-
سلام داداش اگه جا داره بازم تخفیف بدین...
حالا این 220 گیگ هاردو با 4 گیگ رم سه ماهه چقدر میدین؟
خوب روی سه ماهه گرفتنم باید تخفیف اعمال کنید...
چون من طولانی باهاتون کار میکنم قیمت و کیفیت برام مهمه
یوزر من در سایتتون admin@mahsat.ir هستش
فکر کنم اونجا با هم در تماس باشیم بهتره.
و شک نکنید در صورت رضایت یکی از تبلیغ کننده های شما در این سایت خواهم بود
با تشکر فراوان از شما...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein_n
سلام داداش اگه جا داره بازم تخفیف بدین...
حالا این 220 گیگ هاردو با 4 گیگ رم سه ماهه چقدر میدین؟
خوب روی سه ماهه گرفتنم باید تخفیف اعمال کنید...
چون من طولانی باهاتون کار میکنم قیمت و کیفیت برام مهمه
یوزر من در سایتتون
admin@mahsat.ir هستش
فکر کنم اونجا با هم در تماس باشیم بهتره.
و شک نکنید در صورت رضایت یکی از تبلیغ کننده های شما در این سایت خواهم بود
با تشکر فراوان از شما...
در سایت در تماس باشید با هارد 400 گیگ بهتون ۳ماهه 90 تقدیم میکنم
خوشحال میشیم میزبان شما باشیم
- - - Updated - - -
سلام و درود فراوان مجدد
تاپیک پس از رفع شک ها و اثبات شدن گفته های ما مجددا باز شد و فروش ادامه دارد
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
سرور جدید با درایو های اس اس دی و با ایپی های انگلستان به لیست سرور ها اضافه شد
با تشکر
-
سلام
امکان نصب لایسنس پلسک هست ؟
تعرفه های پلسک رو هم اگر امکانش هست لطف کنید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m-esm
سلام
امکان نصب لایسنس پلسک هست ؟
تعرفه های پلسک رو هم اگر امکانش هست لطف کنید .
سلام
بله امکان نصب و کانفیگ هست
تعرفه دلاری در سایت خود پلسک هست و معادل همون رو براتون با نرخ دلار کاغذی میتونیم تهیه کنیم
-
رم 4 گیگ uk سالانه دارید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_jal2
رم 4 گیگ uk سالانه دارید؟
سلام
بله در صورت خرید 1ساله 1ماه رایگان هم تقدیم میکنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط us۱۲;۱۲۱۵۳۳۷
یک وی پی اس اوه خریداری شد .
کیفیت سرویس بسیار رضایت بخش است .
مهمتر از سرویس پشتیبانی است که ۲۴ ساعته مشکلات را رفع می کند . :53:
من هم خیلی تعریفش رو شنیدم، اما هر کاری میکنم تو سایت بهم حتی ۱ساعت هم تست نمیدن، دیگه امثال ما که سخت پول در میاریم به زور میره تو جیبمون مجبوریم انقدر محطات باشیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xsinaw
من هم خیلی تعریفش رو شنیدم، اما هر کاری میکنم تو سایت بهم حتی ۱ساعت هم تست نمیدن، دیگه امثال ما که سخت پول در میاریم به زور میره تو جیبمون مجبوریم انقدر محطات باشیم
متاسفانه به خاطر سو استفاده هایی که دیگران از سرور تست کردند اجتناب میکنیم
شما خرید کنید مشکلی در سرور مشاهده کردید که قادر به رفع گردنش نبودیم مبلغتون رو برگشت میدیم
-
سلام . خسته نباشید . رم 4 گیگ موجود هست ( انگلیس ) . تحویل چقدر طول میکشه ؟ ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
darion
سلام . خسته نباشید . رم 4 گیگ موجود هست ( انگلیس ) . تحویل چقدر طول میکشه ؟ ممنون
سلام
موجود داریم دوست عزیز
معمولا 1ساعته تحویل میدیم
خوشحال میشیم میزبان شما باشیم
-
سلام
من واسه دانلود میخوام پهنای باند شما به چه صورتی هست آخه نوشتید نامحدود و ما نامحدود نداریم حداکثر استفاده ما چقدر هست
ایا واسمون راه اندازی میکنید
فایل های قبلیمون روی سرور دیگست جابجا میکنید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
satiran
سلام
من واسه دانلود میخوام پهنای باند شما به چه صورتی هست آخه نوشتید نامحدود و ما نامحدود نداریم حداکثر استفاده ما چقدر هست
ایا واسمون راه اندازی میکنید
فایل های قبلیمون روی سرور دیگست جابجا میکنید ؟
سلام
ترافیک کاملا نامحدود هست شما 100 ترابایت هم مصرف کنید ما مشکلی نداریم
مشکلی بابت کانفیگ های هاست دانلود نیست براتون انجام میدیم
اگر دسترسی بدید براتون منتقل میکنم
-
قیمت هاتون که خیلی مناسبه !!!!!!
سیستم عامل هارو هرچی بخوایم مثل اوبونتو و ... نصب میکنید ؟
-
سفارش یک سرور به ایشون داده شد در انتظار تحویل هستم با تشکر از ایشون بابت راهنمایی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
UnKn19wN
قیمت هاتون که خیلی مناسبه !!!!!!
سیستم عامل هارو هرچی بخوایم مثل اوبونتو و ... نصب میکنید ؟
سلام
خواهش میکنم
بله نصب میکنیم و مشکلی نداره دوست عزیز
-
سلام
خواستم از کیفیت و پشتیبانی همیشه خوبتون تشکر کنم
بی شک به شما دوستان هم خرید از دوریس رو پیشنهاد میکنم
-
سلام من یه سرور سفارش داده بودم اما بعد سه روز سرویس رو واسم فعال کردید و برام تو تیکت رمز و ای پی فرستادید اما یوزر و پس اشتباه فرستاده بودید من هم هیچ استفاده ای نکردم از شما در خواست تعویض رمز سرور و کرده بودم اما متاسفانه هیچ خبری از شما نشد و فقط پول الکی پرداخت کردم .تا اینکه تایپیک شما رو تو این سایت دیدم و از شما می خوام بررسی کنید.
شناسه info@security-way.com
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
super_victory
سلام من یه سرور سفارش داده بودم اما بعد سه روز سرویس رو واسم فعال کردید و برام تو تیکت رمز و ای پی فرستادید اما یوزر و پس اشتباه فرستاده بودید من هم هیچ استفاده ای نکردم از شما در خواست تعویض رمز سرور و کرده بودم اما متاسفانه هیچ خبری از شما نشد و فقط پول الکی پرداخت کردم .تا اینکه تایپیک شما رو تو این سایت دیدم و از شما می خوام بررسی کنید.
شناسه
info@security-way.com
دوست عزیز 70 روزی هست درخواست شمارو پاسخ دادیم
http://up.vbiran.ir/uploads/30067141...امنیت.jpg
-
دوست عزیر لاگین ها رو چک کنید چند باری هم با شما تماس گرفتم و شما پاسخگو نبودید.به خاطر همین دیگه پیگیرش نشدم .پسورد ارسالی شما اشتباه بود و منم درخواست تغییر دادم اما خبری نشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
super_victory
دوست عزیر لاگین ها رو چک کنید چند باری هم با شما تماس گرفتم و شما پاسخگو نبودید.به خاطر همین دیگه پیگیرش نشدم .پسورد ارسالی شما اشتباه بود و منم درخواست تغییر دادم اما خبری نشد.
از سایت در تماس باشید کمکتون میکنم
-
نه تیکت پاسخ میدین و نه سرویس هارو فعال می کنید
اشتباه کردم خریدم ؟؟؟؟