با سلام خدمت دوستان
نیاز به یک هاست دانلود با فضای هارد 2 ترابایت دارم . برای یک سایت دانلود میخوام ازش استفاده کنم . پهنای باند هم که نامحدود می بایست باشد
لطفا هزینه چنین سرویسی رو بگید .
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت دوستان
نیاز به یک هاست دانلود با فضای هارد 2 ترابایت دارم . برای یک سایت دانلود میخوام ازش استفاده کنم . پهنای باند هم که نامحدود می بایست باشد
لطفا هزینه چنین سرویسی رو بگید .
با تشکر
از هر نظر فکر کنید استفاده از سرور ( مجازی ، اختصاصی ) برای شما بهتر و مفید تر می باشد
سرور اختصاصی قیمت خوب میتونیم خدمتتون ارائه بدیم خیلی هم ارزون در میاد
در صورت نیاز آیدی بنده : afraserver@yahoo.com
برای بررسی سرورهای اختصاصی
شما با خرید سرور اختصاصی و مجازی ۵۰% سود کردید
باسلام
این مقدار فضا رو رو ماهانه 250 هزار توامن میتونیم ارائه بدیم
براتون سرور اختصاصی تهیه میشه و کارهاش رو انجام میدیم
برای هماهنگی تیکت بفرستید
رویال دیتا - میزبانی وب و ثبت دامنه
بااحترام
هاست دانلود اگر تهیه کنی از نظر هزینه و کیفیت مناسب نیست با این مقدار فضا بهترین گزینه سرور مجازی و سرور اختصاصی هست که کانفیگ لازم صورت بگیره و به خوبی از کیفیت استفاده نمایید
با تشکر از راهنمایی دوستان
هزینه سرور اختصاصی مناسب و با کیفیت رو عرض کنید. قبول دارم هر سروری بنا به کیفیتش هزینه خاص خودش رو داره ولی حداقل قیمت ممکن رو عرض کنید ممنون میشم
رو سرور مجازی ، 200,000 تومن / ماهانه با کنترل پنل دایرکت ادمین و وب سرور nginx قابل ارائه است ...
در تماس باشید : ارسال تیکت
سلام
روی سرور مجازی با 180 هزار تومان ارایه میشه
با تشکر
با سلام
روی سرور اختصاصی براتون کانفیگ های لازم انجام می گیره، فضای 2 ترابایت به همراه بکاپ از کل اطلاعات، پهنای باند البته ماهیانه 10 ترابایت.
قیمت ماهیانه 169500 تومان
اگر پهنای باند نا محدود می خواین 199500 تومان.
با سلام
با کیفیت عالی vds میتونیم بدیم خدمتتان. تنها 2 سرور مجازی بر روی یک سرور اختصاصی
هارد 1.5 ترابایت
رم اختصاصی 16 گیگ
پردازنده 6000 مگاهرتز
ترافیک 15 ترابایت
قیمت 150000 تومان
در صورت تمایل از طریق سایت یا پیغام خصوصی در ارتباط باشید.
نوع فایلاتون را بفرمایید.
در صورتی که تمایل به استفاده از سرور ایران دارید اعلام بفرمایید تا افر خیلی خوبی با پهنای باند نامحدود تفدیمتون کنم.
سلام
شما باید سرور تهیه کنید نه هاست اشتراکی دوست عزیز
تعداد بازدید رو بگید تا کانفیگ مورد نیازتون رو ارایه بدیم
با سلام
پلن های ما را مشاهده کنید
هاست دانلود نامحدود | سرورمن هاست لینوکس سرور اختصاصی
اگر مایل بودید ، نسبت به قیمت های داخل سایت با 50% تخفیف دائمی بهتون ارائه خواهیم کرد
ماهانه۲۰۰ هزار تومان
سرور اختصاصی با شش ترابایت هارد اینترپرایس, ۱۶ گیگ رم و ۱۰ ترابایت ترافیک روی پورت یک گیگ