سلام دوستان
خواستم تو سایت الکسا عضو بشم که متوجه پیامی شدم که امکان عضویت برای کاربران ایرانی غیر فعال شده !! متاسفانه بعد از یاهو اینبار السکا هست که دست به تحریم زده !!!:-o
فایل پیوست 22865
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
خواستم تو سایت الکسا عضو بشم که متوجه پیامی شدم که امکان عضویت برای کاربران ایرانی غیر فعال شده !! متاسفانه بعد از یاهو اینبار السکا هست که دست به تحریم زده !!!:-o
فایل پیوست 22865
من خودم دیروز فعال کردم بدون ارور
احتمالا درست می باشد تحریم شده ایم
چند روزی هم هستش که آپدیت نشده رنک الکسا برای سایت های ایرانی
قبلا هم كه اين اتفاق افتاده بود يعني 5 روز الكسا بروز نشد.ولي بعدش تو 1 روز 3 الي 4 بار رتبه بروز شد
احتمالا تحریم شدیم
امیدوارم این اتفاق باعث کم شدن پاپ آپ های افزایش بازدید بشه : )))) و بعد باز کردن هر سایت مجبور نباشیم 5 تا صفحه رو اول ببندیم بعد به کارمون ادامه بدیم :/
نام ایران رو برداشته از لیستش ؟
چهار سال بعد ...
ما هنوز به مزاکرات خوش بینیم !
الکسا چند ماهی هست که کم کم ایرانی ها را محدود کرده ، مثلا الان چند ماهه اگر تو تولبارهاش از کلمات فارسی استفاده کنید نمیتونید آپدیت کنید و یا تولبار جدید بسازید و حتما باید کلمات فارسی تو تولبار نباشه
در هر حال آمریکایی ها همیشه میگن آزادی و میگن با مردم ایران مشکل ندارند ولی همیشه محدودیت ها برای مردم و ملت ایران بوده وگرنه هیچ مشکلی با دولت ایران ندارند ، تو داخل باید ف/ی/ل/ت/رینگ سلیقه ای و دسته ای را تحمل کنیم و تو خارج هم تحریم ها را و یکی نیست به اینها بگه دولت ایران از خداش هست که شما کلا اینترنت را برای ایرانی ها ببندید تا اونها هر چی خواستند به خورد ملت بدن و اطلاع رسانی را محدود به اونچه خودشان دوست دارند تو مغز ملت فرو کنند ، بکنند
ببینیم آیا بعداز یاهو ک تحریمو برداشته الکسا هم مردانگی به خرج میده برداره یا نه...
اینجوری با آبروی خودشون بازی میکنند...که سر هر مسائلی مثل بچه ها اینو اونو میبندن.
الكسا كه عددي نيست از همون اول هم بيخود بوده با اون رتبه بندي بي حسابش.سرويس هاي مهم كه نميده.اكه هم تحريم كرده خودش مجبور ميشه باز كنه محدوديت هارو.با اين كارش فقط بازديد كننده از سايت خودشو كم ميكنه
دوستان شما هم جدیدا رنکتون آپدیت نمیشه؟!! :|
رنگ اپدیت نمیشه بماند بیشتر سایت ها رفته بالای یک میلیون
اگه آسمون به زمین بیاد
زمین بره آسمون
تحریم ایران برداشته نمیشه
اینا هم چیزای عادی هستند جلوی تحریم هایی مثل تحریم دارو و لوازم پزشکی
یا حق
فعلا که مال کسی آپدیت نمیشه...
یه مدت هم الکی رنک ها بالا رفته بودش...از 30 یهو پریدش به 50
بهتر، اصلا الکسای ایرانی میزنیم جاش !
عجب داستانی داریم ما ایرانی ها :104:
احتمالا یه ارتباطی هم با این خبر داره: http://www.webhostingtalk.ir/f118/124887/
میگم چرا رنک سایتم تکون نمیخوره!
دوستان پیشنهاد میکنم به صورت خود جوش هجوم بیارید به الکسا و ازشون بخواهید این محدودیت رو بردارن.
شنیده بودم دیوار تحریم ها ترک خورده بود ولی انگار بنا آوردن درستش کردن! http://www.pic4ever.com/images/shame.gif
- - - Updated - - -
من دیگه عمرا دامنه IR استفاده کنم. ایرنیک ورشکست میشه! http://www.pic4ever.com/images/171.gif
الکی گندش نکنید
چند روز دیگه مشکلتون حل میشه :d
میگی نه نگاه کن
عجب :(
میگم چرا این اواخر رنک ایرانم بروز نمیشه هااااا
الکسا هیچ غلطی نمیتواند بکند!
تو عکسی که ضمیمه کردم کاملا مشخص هست که نوشته تحریم شدیم
جالب تر اینکه من با قندشکن عضو شدم ولی وقتی خواستم سایت ثبت کنم چون پسوند دامنه ای ار بود مجدد پیام داد که تحریم شدید
البته به نظرم یه سری مزیت داره این کار اولیش از دست تبلیغات پاپ اپ راحت میشیم .
اما از معایبش میشه گفت که برای تبلیغات اکثرا این سایت را بررسی می کردن و به عنوان یه منبع تقریبا معتبر بله تقریبا معتبر حساب میشد
الان از فردا همه سایتها یه آمارگیر تقلبی تو سایتشون قرار میدن بعد می گن الکسا ایرانو تحریم کرده و گرنه ما رنکمون 100 ایران بود !! والاااا !!
زیاد غصه نخورید ، ایرانی جماعت یعنی : بدبختی /
از نظر کار و... وقتی داخل کشور خودمون مشکل داریم دیگه چه برسه به این چیزا توی کشور هایی که دشمن ایران هستند به حساب !
خب حالا اینطوری که نمیشه آخه دوستان عزیز رنک سایت های خارجی هم تغییری کرده یا نه ؟؟
آخه اگه اینطوری باشه دیگه سایت داشتن ارزشی نداره که بازدید حتی وب گذر هم همینطور طرف میکنه 100 هزار تا بازدید رو رتبه هم که دیگه وجود نداره
هرکی هرکی میشه که
نمیدونم والا
- - - Updated - - -
میگم نکنه این به خاطر اینه که ما از اکانت رایگان استفاده میکنیم شاید باید پرمیوم بشیم ؟
هان ؟
رتبه مهم نیست بازدید مهمه دوستان
دیگه الکسا نریم تا حالیش بشه
خب وب گذر هم میشه بازدید رو برد بالا اینا مطمئن نیستن که فقط الکسا خوب بود که دیگه اونم . ..
باز میشه
وبمستر ها عقلشون به چشمشون هست و چشمشون به آلکسا ، ابزار خوبی برای ما هست ایشالا تحریم نشیم.
اگه خطای https میده این رو ببینید
دوستان دامنه های بین المللی هم رتبشون تکون نخورده.
بیخودشلوغش نکنیدهیچ خبری نیست وبزودی آپ میشه
پس جریان این هنگام ثبتنام چیه ؟!!!!!!
نقل قول:
The Office of Foreign Assets Control (OFAC) of the US Department of the Treasury administers and enforces economic and trade sanctions based on US foreign policy and national security goals. In compliance with OFAC regulations, we cannot create accounts for users located in your region.
See the US Department of the Treasury for more information.
If you believe you have received this message in error, please contact Alexa Support.
دوستا کاملا درسته! رتبه هیچ سایتی اپدیت نشده (ایرانی و خارجی).
البته مسئله تحریم وجود داره.
بنده بررسی کردک(گرچه عددی نیستم).اماهیچ مشکلی وجودنداره.
توشاپ کیپرهم اعلام شد.
آلکساهر1ماه که هرشب آپدیت میشه 5تا7روزاپ نمیشه.
دلیلش هم مشخص نیست.
مطمئن باشیدبزودی این مشکلات رفع میشه والکسایه دفعه اپ میشه
بله درست میفرمایید اما مشکل در ثبت نام وجود دارد
شاید فقط ثبت نام تحریم شده بعدا امار درست میشه
کمی دیگرهم صبــــــــــــــر میکنــــــــــــــــیم...
دوستان این یه تفاوت بزرگ با یاهو داره:
یاهو قبلا هم ایران رو تو لیست نداشت اما چون بحث تاییده اس ام اسی مطرح نبود ما به نام کشور های دیگر ثبت نام میکردیم و درواقع هیچ اعلام تحریمی وجود نداشت و پس از تاییده اس ام اسی تنها تغییری که ایجاد شد این بود که به دلیل نیاز به تاییده ما نمیتوانستیم ثبت نام کنیم (که البته جوانان ایرانی مشکل رو حل کردند!) و بعد هم ایران به لیست اضافه شد.
اما درمورد الکسا: رسما اعلام تحریم قانونی وجود دارد و این که میدانیم قیل از این اسم ایران در لیست وجود داشته....
فکر نکنم مسئله ی الکسا به سادگی یاهو باشه.
نظر اساتید چیه؟
باید بگم که قبل از تحریم یاهو اسم ایران در لیست موجود بودش ...
یاهو خدمات خودشو بد از مسائلی به ایرانیان قطع کرد تا جایی که ایرانیان توی این یک سال بالای 100 روش پیاده کردن برای ساخت یاهو و هر بار یاهو هر یک از روش هارو مسدود میکرد اما بلخره کم آورد اجاز ساخت به ایرانیان داد ...
الکسا هم نیمتونه سایت های ایرانی رو حذف کنه و بد از گذشت حداکثر 1 سال مجبوره مجدد سروس بده شاید نزاره عضو بشیم اما رنک سایت هارو نگه میداره ... به دو دلیل بک لینک های زیادی از سایت های ایرانی داره سایت های ایرانی نزدیک به 5 درصد سایت های جهان رو تشکیل میدن !! پس نمیتونه حذف کنه حذف ایرانی ها به زرر خودش هست چون ایرانیا بلا فاصله روش جای گزین میزارن شاید هم یه سیستم ایرانی شبیه الکسا طراحی کردن !!!
بنده در جریان وجود ایران در لیست قبل از تحریم یاهو نبودم (یعنی اصلا اسم ایران رو ندیده بودم)
انشا الله که مشکل حل بشه.