من از جایی نمایندگی اس ام اس دارم که از درگاهی که من استفاده می کنم ندارند فقط پی لاین -زرین پال دارند موندم کدوم رو استفاده کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
من از جایی نمایندگی اس ام اس دارم که از درگاهی که من استفاده می کنم ندارند فقط پی لاین -زرین پال دارند موندم کدوم رو استفاده کنم
هردو معروف و معتبر و عالی
ولی پی لاین ثبت نام راحت تری داره
ما تو زرين پال مزيت های زير رو داريم:
1. کارمزد 0 درصد تا پايان پاييز به کمک زرين کارت (فعلا و امکان تمديد اون)
2. تسويه حساب سريع به کمک زرين کارت (1 دقيقه تا 12 ساعت)
3. اپليکيشن اندرويد به منظور چک کردن لحظه ای تراکنش ها
و خيلی مزيت ديگه که بارز ترين اونها اين 3 مورد هست ;)
درود
اگر میخواهید راحت باشید پی لاین بهترینه
ولی در هر صورت بنده با پیلاین کار کردم و مدت کمی هم با زرین پال به نظر هر دو خوب است ولی پیشهادم پی لاین است
زرین پال عالی است و قدیمی تر است تا پی لاین
پی لاین محدودیت هایی دارد پرداخت روزانه و ...
توصیه میشه اگر درگاه اختصاصی خودتون رو نمیتونید استفاده کنید !
فقط سمت پی لاین بروید .
زرین پل رو با درگاه دیگر قیاس نکنید بی شک زرین پال
فکر کنم پی لاین مناسب تر باشه
از بانک ملت هم درخواست دادم کارای بانک تموم شده ولی گفتند چند روز میکشه مشخصات ایمیل شه
خوشحال ميشم دليل پيشنهاد شما رو بدونم تا ان شاء الله برنامه رضايت شما رو هم تا حد ممکن جلب کنيم http://www.webhostingtalk.ir/images/...s_IPBPRO/1.gif ؟نقل قول:
فکر کنم پی لاین مناسب تر باشه
فکر کنم زرین پال اولین بوده تو این کار..پی لاین بعدنا امد.خودم چندین ساله زرین پال استفاده میکنم واقعا راضی هستم ازش..اگر این کارمزد صفر درصد رو نگه میداشتند شاید دیگر کسی نمیتونست سایتی دیگر رو باهاش مقایسه کنه!
در حقیقت فرقی نمی کنه از کدوم استفاده کنی,مگر اینکه دلیل خاصی برای انتخاب بین اینها نیاز داشته باشی,
من خودم از زرین پال استفاده می کنم چون از نظر من راحت تر میشه بهش تکیه داد و اعتماد کرد!
خب بدون کارمز نمیشه که ...بعدا خودشون هم باید استفاده بکنن از هزینه هایی که رد و بد میشه دیگه...هزیه سرور هزینه طراحی اسکریپت و...
هیچ سایتی بدون کارمز اینکارو نمیکنه..مگر اینکه ادمین اینجور سایت ه میلیاردر باشه که اصلا این کارمزد ها واسش مهم نباشه...که اینم نداریم
زرین پال رو من به شخصه دیدم که میشه هکش کرد...یکی از دوستان به سیستم سروریش نفوذ کرد و میخواست حساب های خودشو و دوستانشو شارژ کنه..
یه خورده ضعف امنیتی داشتش با اینکه گواهی ssl هم داشتش اما پی لاین رو من ندیدم که بشه اینکارو کردش..با این اوصاف از نظر کیفیت و پروسه زرین پال بعدش پی لاین.....اگرم خواستید هردوتا درگاه رو فعال کنید..چیزی کم نمیشه..
:) لطفا شايعه درست نکنيد.
زرين پال يکی از امن ترين سرويس ها هست که بيش از 4 سال هست در اين زمينه در حال فعاليت هست.
فعاليت های شرکت سامان سيستم هم محدود به زرين پال نيست و بيش از 10 سايت خدماتی دارن فعاليت ميکنن که قطعا اگر حرف شما صحيح بود تا الان نه زرين پالی بود نه سامان سيستم.
بدون مستند و مدرک حرف زدن کار ساده ای هست که افراد برای خراب کردن چهره ديگران ازش استفاده ميکنن :)
ssl هم که يکی از الزامات هست و اگر سايتی نداشته باشه به سادگی ميشه در طول مسير کاربر تا سرور يوزر پسورد رو خوند و بعد هم با همون يوزر پسورد وارد شد.
در مورد کارمزد هم سعی اون اين هست ان شاء الله اين رويه رو ادامه بديم.
ابتدا تا پايان تابستان، الان پاييز و اگر کارمزد شاپرک روی درگاه های پرداخت اعمال نشه ان شاء الله برای زمستان هم ادامه خواهد داشت.
بله شما درست میگید..اما شایعه نبودش..به رویت دیده شده که برطرف شدش باگش...
اگه شایعه بودش احراز نمیکردم دوست عزیز...
بلاخره هر سیستمی بدون عیب و نقص نیستش..چه زرین پال چه پارس پال و....سیستم ها..حتی درگاه های بانکی کشور هم بدون عیب و نقض نیستن...
بنده هم اکانت زرین پال دارم و فعال هستش...
در ضمن در مورد مبحثی که اعلام کردید چهره دیگران خراب کردن و...بنده مخرب نیستم..همانطوری که عرض کردم بنده هم زرین پال و پی لاین و مابقی درگاه های بانکی رو دارم و برای سایت هایی که بدون بانک کار میکنن استفاده میکنم..
اگر توجه کرده باشید گفته شده بودش که یکی از دوستان و بنده فقط دیدم..این مسله مال یکی دوسال پیش هستش..
نه الان...
قصد بنده مخرب کردن سایت ها نیستش..حالا زرین پال میخواد سابقه صد ساله داشته باشه و یا یک ساله ...مهم کیفیت و سیستم هستش
بازم تکرار میکنم : قصد بنده نه تخریب هیچ گونه سایت،هیچ گونه درگاه پرداختی ،هیچ گونه دروغ گویی، و... نیستش..فقط اعلام کردم..
همونطور که دوستان ميگن مراجع خاصی برای اثبات اين موضوع هست که اگر چنين اتفاقی افتاده باشه بايد مستندات اون هم وجود داشته باشه.
بدون مدرک و مستند حرف زدن کار ساده ای هست که هر کسی ميتونه اين رو مطرح کنه.
مطمئن باشيد اگر حرف شما صحت داشت الان مدارک و مستندات اون هم وجود داشت ;)
بنده هم از زرین پال و هم از پی لاین پیش تر استفاده میکردم ،
اما سرعت عمل پی لاین بهتر از .... و همچنین روند درستی را در پیش گرفته اند، زرین پال شدیدا دنبال بهانه هست تا پول خوری کنه (الان رو نمیدونم ، قبل تر که علاقه خاصی داشتند ! ) . البته خیلی ببخشیدا آقای زرین پال ، الان میدونم بهت بر میخوره اما بیشتر از این نمیگم تا دیگه حداقل اون عده انگشت شمار که از شما تعریف میکنند ، رو از دست ندید و با همین تعریفاتشون ادامه بدید . اما انصافا از این کار های در پی لاین ندیده بودم .
حتی در پارس پال نیز مشاهده کردم که مبلغ بالایی از ما بالا کش کردند ، اما خب جواب همه این موارد توسط اون بالایی داده میشه به طریقی .
در هر حال خوش باشی عزیز .
احتمالا شما داخل زرين پال اقدام به فروش موارد ممنوعه کرديد که اين مشکل براتون بوجود اومده.
طبق قوانين زرين پال حساب کاربران متخلف توقيف ميشه و البته شرايط رفع توقيف هم به کاربر خاطی اعلام ميشه.
حتما اگر حسابتون توقيف شده و موجودی داخلش داشتيد شرايط رفع توقيف بهتون اعلام شده و اگر ادعای شما چيز ديگه ای هست لطفا شماره حساب زرين پال خودتون رو بديد تا برای کاربران شفاف سازی صورت بگيره.
بله، زرين پال به شدت با موارد ممنوعه برخورد ميکنه و اگر قصد فعاليت و فروش موارد خلاف قوانين سايت رو داريد اصلا به زرين پال فکر نکنيد و از گزينه های ديگه استفاده کنيد.
باز اگر موردی هست اعلام کنيد تا برای کاربران هم ابهامی باقی نمونه. ;)
yastheme : بنده از اعتبار خودم؟؟؟ شما مثل اینکه متوجه نشدید گفتم یکی از دوستان..مگه من هک کردم؟یه سری ادم علاف و بیکار هستن که می یان اینجور مسخره بازی های اینترنتی رو در می یارن واس اینکه خودی نشون بدن بنده که بیکار نیستم بخوام ازین کاارا بکنم..لطف بفرمایید در رابطه با بنده از مورد اعتبار نوعی صحبت نفرمایید چون بنده کاری نکردم که اعتبار بنده بخواد افت کنه......با تشکر...
samansystems عزیز بله درسته شما درست می فرمایید...
بنده از همه گفی عذر خواهی میکنم..حالا دوستان می پندارن که بنده شایعه کردم و باعث تنزل در ایجاد افکار عمومی بشم پوزش میطلبم..
آنچه که بنده از زرین پال مشاهده کرده براساس کارایی که در خور یک سایت هستش عالی هست و خودما با این سایت کار میکنیم..و از درگاه های پرداختی این سایت استفاده میکنیم..
سهل انگاری بنده رو در مورد اینکه دوستان پنداشتن که شایعه هستش و نتونستم ثابت کنم پوزش صمیمانه بنده را پذیرا باشید..
جناب آقای yastheme از شما هم پوزش میخوام که لینک اثبات نداریم مثل شما حرفه ای نیستم..
با احترامات فراوان...
شخصا معتقد هستم فروش سامانه پيامک رو نميشه با فروش *** و **** مقايسه کرد و برای هر دو يک تصميم گرفت ;)
- - - Updated - - -
صحبت شما مثل اين ميمونه که من بگم يکی از دوستان من ميگه ایران وب هاست سرور باگ داره و سرورش هک شده :)
به نظرم بيان کردن صحبت بدون دليل و مدرک کار درستی نيست.
من نمیدونم پی لاین کجاش مناسبه با این همه کارمزدی که میگیره . . .
سلام
من واقعا زرین پال بهتون پیشنهاد می کنم چون هم پشتیبانی قوی دارند هم تسویه با زرین کارت شون بدون کارمزد هست.
البته اگر نمایندگی از زیر مجموعه ریلکس دارید از درگاه زرین پال استفاده نکنید که ماژول زرین پال شون باگ امنیتی دارد که هنوز هم رفعش نکردند.گزارش دادم بهشون پیگیری نکردند حتی بقیه درگاه هاشون هم یک باگ امنیتی شدید دارد اما درگاه زرین پال شون دو تا باگ داره.
موفق باشید
زرین پال انتخاب من هستش
همونطور که دوستان مزیتش رو گفتند به علاوه اینها درگاه اشتراکی زرین پال خیلی به من کمک کرده
زرین پال اعتبار بیشتری هم داره و آقای امیری و دوستان فنی که دارند با درخواست بنده برای تراوین درگاه درست کردن که هر شرکتی این کار رو نمیکنه
زرین پال مطمئن و امن و تسویه سریع با زرین کارت بدون کارمزد!
زرین پال
از پی لاین استفاده کردم و سرعت عملشون در تسویه و همچنین ظاهر سایتشون خوبه .
اما زرین پال رو استفاده نکردم ولی دوستان میگن که خوب هست .
ببخشید اینجا میپرسم
بند 3 شرایط ارتقا حساب خیلی سخت گیرانه هست متاسفانه .......
زرین پال خوبه شرایطش سخته
زرین پال خیلی خوبه.
جهان پی هم اگر امکانش باشه براتون خیلی خوبه
اين مشکل رو تو پيام خصوصی بهمون ميگيد تا ازون مجموعه پيگير باشيم برای بروز شدن ماژول.
- - - Updated - - -
رسيدن به سطح تاييد طلائی اجباری نيست و شما با سطح تاييد نقره ای و زرين کارت هم ميتونيد از سريعترين زمان تسويه حساب در مقايسه با ساير سرويس های مشابه بهره مند بشيد.
- - - Updated - - -
پيشنهاد ميکنم حتما از زرين پال با زرين کارت استفاده کنيد و از شرايط لذت ببريد.
اها پس اون فرم برای اسناد رسمی ببریم تایید کنند و.. اجباری نیست؟؟یعنی فقط کارت ملی کافیه؟؟
با حساب طلایی زرین کارت رایگانه؟؟ا
فکر کنم باید زرین پال رو سریع کاراشو بکنم تا وقتی که درگاه بانک ملتم اماده میشه
جفتش خیلی خوب هستند از همه نظر.
من به شما جهان پی یا سیبا پال را پیشنهاد میکنم
زرین پال قدیمی تر است.
البته تمام درگاه های واسط فعال نقاط قوت و ضعف دارند.
بله رسيدن به سطح تاييد طلائی اجباری نيست و لازم نيست شما به دفتر اسناد رسمی بريد. ارسال اسکن شناسنامه و کارت ملی برای تاييد حساب و تکميل اطلاعات کافی هست.
هزينه زرين کارت برای کاربران طلائی رايگان و برای کاربران نقره ای 10500 تومان هست.
اين هزينه شامل هزينه صدور و ارسال کارت به آدرس پستی هست و شما هيچ هزينه اضافه ای پرداخت نميکنيد.
- - - Updated - - -
سعی مون اين هست ان شاء الله در زرين پال نقطه ضعفی نداشته باشيم و خوشحال ميشيم اگر از هر نظر موردی به ذهنتون ميرسه پيشنهاد بديد تا در صورتی که مشکلی با قوانين نداشته باشه بتونيم رفع کنيم.
- - - Updated - - -
اشخاص حقوقی و شرکت های معتبری هستند که با وجود داشتن درگاه های مختلف سعی ميکنن از درگاه های مستقيم زرين پال استفاده کنن.
دليل اين موضوع هم مشکلاتی هست که در اختلاف حساب و پرداکندگی تسويه ها دارن و خواستند با يک پنل به اطلاعات آماری کليه پرداخت های خودشون دسترسی داشته باشه و به جای تمرکز روی مسئله پرداخت و برسی تک تک تراکنش های خودشون به بازاريابی و توسعه فعاليت خودشون بپردازن.
- - - Updated - - -
ميتونيد دليل اين پيشنهاد رو بگيد تا ان شاء الله اگر اين نقطه ضعف قابل رفع هست رو هم رفع کنيم ؟
رقابت سنگینی بین زرین و پای لاین هست
من از هر دو سیستم هم زمان دارم استفاده می کنم
هر کدوم خوبی های خودشو داره
پی لاین سرعت عمل بالایی داره و پشتیبانی خیلی خوبی داره
زرین پال هر روز ایده های جدیدی داره و خیلی ایده های خوبی داره
اگر از زرین پال تصمیم گرفتید استفاده کنید حتما حتما زرین کارت دریافت کنید
1. بدون کارمزد پول از کیف پول زرین پال به زرین کارت میادو شما برمیدارید :d این عالی
2. در حالت عادی درخواست تسویه بزنید جیگرتون خون میشه تا تایید شه
ولی زرین پال یک بدی داره
مستقیم به درگاه وصل نمیشه ومیره تو ی صفحه که کاربر باید بانک مورد نظر انتخاب کنه ( انتخاب یک بانک برای پرداخت نداره )
اين رقابت زمانی که زرين کارت وجود نداشت و تسويه حساب ها تو بازه 8 ساعته (برای کاربران طلائی) و 3 تا 4 روز (برای کاربران نقره ای) انجام ميشد معنی داشت.
اما از زمانی که زرين کارت اومده و کارمزد ها هم برداشته شده ديگه توجيهی برای رقابت وجود نداره :)
اگر زرين گيت رو درخواست بديد و فعال بشه کاربرانتون مستقيم وارد سايت بانک ميشن و داخل سايت بانک هم اسم و لوگوی سايت شما نمايش داده ميشه.نقل قول:
ولی زرین پال یک بدی داره
مستقیم به درگاه وصل نمیشه ومیره تو ی صفحه که کاربر باید بانک مورد نظر انتخاب کنه ( انتخاب یک بانک برای پرداخت نداره )
کافی هست در زرين پال تيکت بزنيد تا اين درگاه رو فعال کنيم و در کنار درگاه عادی ازش استفاده کنيد.
مشابه سايت زير که از هر دو درگاه استفاده ميکنه:
اس ای شانزده صفر يک - ثبت آنلاين دامين ملی