سلام
میخواستم ببینم نظر شما چیه ؟ و اونایی که باهاش کار کردن یه فیدبک بذارن لطفا:
https://burst.net/linvps.shtml
پ.ن: یه منبع آگاه که خواست نامش فاش نشه گفت که همین فروم هم روی سرورهای اینا آپه .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
میخواستم ببینم نظر شما چیه ؟ و اونایی که باهاش کار کردن یه فیدبک بذارن لطفا:
https://burst.net/linvps.shtml
پ.ن: یه منبع آگاه که خواست نامش فاش نشه گفت که همین فروم هم روی سرورهای اینا آپه .
مفته ;)
من کی گفت فاش نکن ؟ :dنقل قول:
نیازی به گفتن نداره، یه پینگ بگیری مشخصیه!
به عنوان سرور Onshore که میدونم کارشون عالیه، چرا؟ چون اجازه هرکاری رو نمیدن. رپیدلیچ، پ ر و ک س ی عمومی و ...
هرکاری میخواهید بکنید، قبل از خرید باهاشون هماهنگ کنید...
چند روز پیش بخاطر سخت افزار سرورهاش و همینطور آپتایم یکی از دیتاسنترهاش، همینجاها دعوا بود !
2 3 تا وی پی اس تست کردم
وی پی اس اول : به شدت مشکل پهنای باند داشت و گهگاهی به دلیل افت پهنای باند ssh تایم اوت میشد و مجددا ری کانکت میشد
وی پی اس دوم : برای تست های ما خیلی استیبل نبود و آی پی ایران رو هم روی بعضی پورت ها ***** کرده بود اما پورتش معمولا 50 مگابیت میداد
وی پی اس سوم : ریست کردمش بالا نیومد تا ساپورتش جواب داد و مشکلات ما حل شد 5 روز طول کشیده بود، پورت هم معمولی بود. 10 مگابیت میداد
نتیجه : به فراموشی سپرده شد !
منم اصلا توصیه نمی ککنم تجربش رو داشتم به شدت مشکل دارند و در اینده مشکل بر میخورید
از ما گفتن بود.
از تمام دوستان متشکرم.
پس منم ازشون نمیخرم :)
راستش قیمتاش خیلی وسوسه کنندس به خاطر همون گفتم شاید اینا قیمت رو کم کردن تا مشتری بیشتری بگیرن ولی خب انگار سرویسشون خب نیست.
بازم از همه ی دوستان ممنونم.
راستی سرویسی هستش که قیمتهاش به این شکل ارزون باشه و خوب هم سرویس بدن؟
به نظرم subhosting تو این رنج قیمتش خوبه.نظر شما چیه؟
سلام ،
VPS هاشون خوبه اما Dedicated خیر .
موفق باشید .
فکر نکنم به این راحتی پیدا کنید. معمولا سایت های خارجی ای هستند که این سرویس رو ارائه کنند ولی در مورد پورت هاشون زیاد جالب نیستند. مثلا DamnVPS رو شخصا تست کردم. سرعت دانلود با ADSL ایران برابری میکنه و سرعت آپلود که دیگه هیچی ! اما قیمت های خوبی داره
اگر با پهنای باند کمتر در حد 200 گیگ کفایت میکنه ماهیانه 15000 تومان خوشحال میشیم در خدمتتون باشم.
البته پیش فروش هست و سرویس از اول ماه آینده به محصولات ما اضافه خواهد شد.در صورت تمایل برای دریافت اطلاعات بیشتر هم از طریق ایمیل با ما در تماس باشید
پست الکترونیکی ما : info@goldnetgroup.com
موفق باشید
وي پي اس از اين dc خواستي در خدمتم
سلام
من میخوام از شرکت خارجی بطور مستقیم خرید کنم
چی کار کنم؟؟؟
آدرس میخوان چی بدم که ایران نباشه
و اینکه از صرافی پول واریز کنم مشکلی نداره؟؟؟
اگه میشه سریع پاسخ بدید امروز باید برم صرافی
مرسی
دوست عزيز بهتون پيشنهاد ميكنم خريد مستقيم از burst رو بيخيال بشيد
قیمت هاش که بد نیست
کیفیتش هم یکی از دوستانم واسه 1 ماه داشت مشکل خاصی نبود در کل
تنها بدیش اینه با ایرانی ها مشکل داره!