سلام دوستان این سایت Free VPS Hosting and Cloud VPS hosting
385 مگ رم با 10 گیگ پهنا رایگان میده فقط یه سوال داشتم به غیر از سیستم عامل لینوکس هیچ سیستم عامل دیگری نداره ؟ من اخه ویندوز نیاز دارم پلن پولی شم ویندوز نداره انگار
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان این سایت Free VPS Hosting and Cloud VPS hosting
385 مگ رم با 10 گیگ پهنا رایگان میده فقط یه سوال داشتم به غیر از سیستم عامل لینوکس هیچ سیستم عامل دیگری نداره ؟ من اخه ویندوز نیاز دارم پلن پولی شم ویندوز نداره انگار
سلام
کلا میخواین از سایت خارجی تهیه کنید ؟
YardVPS | Unmanaged Windows VPS
نه رایگانشو میگم
این سایت کلا لینوکس است حتی قسمت پولی اش
اره گرفتم ولی طبق گفته دوستان فقط لینوکس میده بدیش همینه
در خارج از ایراان پلان لینوکس و ویندوز به خاطر لایسنس و همچنین فشار بر روی هارد متفاوت است
بخیال لینوکس بدردمون نمی خوره اونم 10 گیگ پهنا
خب شما که وی پی اس رایگان میخواهین به سایت زیر بروید
AlwaysOnPC: Run Chrome, Firefox, Flash, Java, Open Office Suite & More on iPad, iPhone or Android!
خیلی راحت و سریع می تونید ثبت نام کنید و استفاده کنید
این الان کجا نوشته free vps?
حتما که نباید در تایتل سایت باشه!!
شما ثبت نام کنید و استفاده کنید، من خودم تست و استفاده کردم ، اما لینوکس هستش ، قبلا ویندوز 2003 به کاربرا میداد
Free VPS - No Credit Card , Unlimited Traffic , Free cPanel , Europe VPS , US VPS
اینم رایگان است هم لینوکس هم ویندوز
خب لینوکس اینم میده دیگه ویندوز نیاز دارم
خب چرا شما وی پی اس خریداری نمی کنید؟
یا از پارس پک 24 ساعت وی پی اس تست نمی گیرید؟
عزیز من خودم سرور دارم ولی برای یک کار دیگه می خوام
اصلا بیخیال تشکر از پاسخ هایتان
دوست عزیز فقط یه توجهی داشته باش که vps.me به ایران سرویس نمی ده
البته این ماله 6-7 ماه پیشه بود الان و نمی دونم ...
درود
دوست گرامی از لینک زیر تست کنید وی پی اس ویندوز میدن بهتون:
Cloud VPS - Windows
ارادتمند شما
هادی امیری
free?
باز کردم عزیز
یعنی چی چیکار باید بکنیم؟
- - - Updated - - -
ما که 10 دقیقه است روی ش پسوورد زدیم ولی هیچی نشده
یعنی برای اینکه پسورد رو بهتون بدن باید یک سری مراحل امنیتی رو طی کنید ، البته این برای ایران تحریم هست باید با قند شکن این کارو رو انجام بدین ، در بیشتر مواقع نمیشه مراحا امنیتی رو رد کرد ،
مراحل امنیتی کدومه سایت فیکه! اون Pay Per Action هست طرف گذاشته تو سایتش. اون ساروی رو که انجام بدید یارو 1-2 دلار در میاره.
دوست عزیر بیشتر مواقع برای امنیت به کار میره ، این شما هم درست میگین که 1 - 2 دلار در میاره ،
سلام موردی به نام وی پی اس رایگان وچود ندارد خودتون رو درگیرش نکنین!
فرمایش این دوستمون کاملا تایید میشه، در مورد YardVPS هم که یکی از دوستان معرفی کرد من چند سال پیش مشتریشون بودم، پشتیبانی که تعطیل بود طبق قوانین خودشون هم باید پول رو برمیگردوندن که نکردن و شکایت به پی پل کردیم و کلی داستان تا آخرش پی پل حق رو به ما داد و پول رو برگشت زد!
یه مجموعه سایت هستن که همه بهم وابستن، یارد وی پی اس یکیشونه.
دوستان متاسفانه این سایت ها survey هستند و باید مراحل دانلود به صورت survey رو ادامه بدید تا لینک دانلود فایل پسورد روبهتون بده که کار بیهوده ای هست و قطعا موفق نخواهید شد و حتی فایل های دانلودی هم دارای معایب بسیار وحتی ویروس هست.
و اگر هم سروری باشه اشتراکی خواهد بود. وقتتون رو تلف نکنید ...
سلام
دوستان این سروری که رایگان میده ip v6 هست و اصلا ip v4 نمیده
فکر نمیکنم به کارتون بیاد