-
کانفیگ سرور مجازی و اینکه از کجا و از چه شرکتی ؟
سلام
من میخوام یک سرور مجازی ایران بگیرم که 2 جا برای این کار در نظر گرفتم یکی پارس دو هست :
http://parsdev.ir/page-iranlinuxvps.html
یکی هم پارس پک هست
خوب سایت من از وردپرس استفاده میکنه و قابلیت ارسال پست توسط کاربر هم داره
حالا میخوام کسیرو که سرور مجازیرو که دایرکت ادمین روش نصب میشه کانفیگ کنه امنیت و ....
لطفا دوستانی قیمت بدن که تجربه خوبی دارن و نمونه کار و همینطور آشنا به وردپرس و توضیح مختصر از اینکه چه کارهایی انجام میدن
و اینکه یک سوال :
پارس پک بهتره یا پارس دو ؟
قیمت های پارس دو که عالیه اما پشتیبانیش ضعیفه از اونور پشتیبانی پارس پک عالیه ولی قیمتاش کمی ... !
قیمت های خودتون رو به همرا کارهایی که انجام میدید به صورت تضمینی بفرستید ( میخوام امنیت عالی باشه )
پاسخ : کانفیگ سرور مجازی و اینکه از کجا و از چه شرکتی ؟
باسلام
در صورت نیاز به کانفیگ دایرکت ادمین در خدمتیم.
ایدی یاهو : amirhossein_zibaei
هزینه : 55000 هزار تومان
لینک سفارش : http://hub.bluestation.info/cart.php?gid=8
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bmppc
سلام
من میخوام یک سرور مجازی ایران بگیرم که 2 جا برای این کار در نظر گرفتم یکی پارس دو هست :
یکی هم پارس پک هست
حالا میخوام کسیرو که سرور مجازیرو که دایرکت ادمین روش نصب میشه کانفیگ کنه امنیت و ....
لطفا دوستانی قیمت بدن که تجربه خوبی دارن و نمونه کار و همینطور آشنا به وردپرس و توضیح مختصر از اینکه چه کارهایی انجام میدن
و اینکه یک سوال :
قیمت های پارس دو که عالیه اما پشتیبانیش ضعیفه از اونور پشتیبانی پارس پک عالیه ولی قیمتاش کمی ... !
قیمت های خودتون رو به همرا کارهایی که انجام میدید به صورت تضمینی بفرستید ( میخوام امنیت عالی باشه )
سرور زیر رو بهتون می تونیم بدیم .
سی پی یو : دو هسته
رم : 4 گیگابایت
هارد : 160 گیگابایت
پهنای باند : 200 گیگابایت
آی پی : 1
دایرکت ادمین : دارد
ماه اول : 160 هزار تومان
.بدون دایرکت ادمین ماهیانه : 65 هزار تومان .
بقیه ماه ها : 65 هزار تومان .
+ کانفینگ اولیه دایرکت ادمین . موارد امنیتی . mysql و apache انجام میشه .
تضمینی برای امنیت وجود ندارد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bmppc
سلام
یکی هم پارس پک هست
و اینکه یک سوال :
نصب و کانفیگ کنترل پنل Directadmin - کانفیگ سرور بصورت کامل.
نصب و انجام تنظیمات اولیه DirectAdmin
نصب و بهینه سازی وب سرور apache به همراه Nginx
نصب و انجام تنظیمات فایروال و بهینه سازی آن
امنیت 99درصدی تظمین شده
سرعت بالا در لود سرور
کانفیگ Mysqld همراه با جدید ترین روش های نوین
یک هفته پیشتیبانی رایگان.
مناسب سازی سرور برای چت روم و هاستینگ
70,000 تومان به صورت یک بار
-
درود بر شما
در صورت نیاز به کانفیگ حرفه ای در خدمت هستیم
با سالها تجربه در زمینه مدیریت سرور
www.nginxweb.ir
-
سلام خدمت شما دایرکت ادمین طی نصف روز کاری با امنیت مناسب همراه با آنتی ویروس و آنتی شلر با هزینه پایین نصب میشه و برای وردپرس بهینه میشه
قیمت 35 هزار تومان
-
جناب مهندس محمد زاده ( nginxweb ) از افراد با تجربه و منصف در این باره تایید می شوند.
فروش ويژه سرور هاي مجازي مديريت شده
-
سلام
میتونم بهتون از ایران سرویس بدم و کانفیگ های امنیتی رو نیز براتون انجام بدم
نمونه سایتی که روی سرور های ایران ما هست :
www.traviun.ir
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bmppc
سلام
یکی هم پارس پک هست
و اینکه یک سوال :
لایسنس دایرکت ادمین : 20,000 ت / ماهانه
نصب و کانفیگ دایرکت ادمین ، اگر سرور رو از ما بگیرید : رایگان !
نصب و کانفیگ دایرکت ادمین ، اگر سرور رو از خودتون باشه : 50,000 ت / بصورت یکبار --> لیست کانفیگ ها : لینک
سه هاستینگ رو سرور های ما داره میزبانی میشه ، ک کانفیگ سرورشون رو هم خودمون انجام دادیم ، اینجا نمیتونم لینک بدم ، خواستید با پشتیبانی زنده سایت در تماس باشید : لینک
کلیه سرور های مجازی ما از دیتاسنتر OVH فرانسه (برند اول و اصلی) هست ک دارای منابع کاملا اختصاصی (VDS) ، فایروال سخت افزاری ، پنل مانیتورینگ و کنسول تحت وب (vsphere web client) و پنل ری استارت در پشتیبانی میباشند ...
نماد دائم هم داریم ، هر گونه سؤالی بود ، بپرسید ، در خدمتتون هستم ...
با تشکر ...
-
در مورد کانفیگ می تونم آقای سنجری یا آقای امیری رو پیشنهاد کنم
-
دوستان درخواست سرویس نکردند !!!!!!!!!
کانفیگ فقط
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Javan Host
دوستان درخواست سرویس نکردند !!!!!!!!!
کانفیگ فقط
"قیمت های خودتون رو به همرا کارهایی که انجام میدید به صورت تضمینی بفرستید ( میخوام امنیت عالی باشه )"
-
با سلام
بطور کاملاً حرفه ای درخدمتتون هستیم
برای مشاهده برخی نمونه ها و مشاوره رایگان می توانید با ما در تماس باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen_sh
"قیمت های خودتون رو به همرا کارهایی که انجام میدید به صورت تضمینی بفرستید ( میخوام امنیت عالی باشه )"
با سلام
نصب و کانفیگ کنترل پنل Directadmin - کانفیگ سرور بصورت کامل.
نصب و انجام تنظیمات اولیه DirectAdmin
نصب و بهینه سازی وب سرور apache به همراه Nginx
نصب و انجام تنظیمات فایروال و بهینه سازی آن
امنیت 99درصدی تظمین شده
سرعت بالا در لود سرور
کانفیگ Mysqld همراه با جدید ترین روش های نوین
یک هفته پیشتیبانی رایگان.
مناسب سازی سرور برای چت روم و هاستینگ
70,000 تومان به صورت یک بار
-
تشکر از دوستان
من سرور نمیخوام چون سرور رو انتخاب کردم از پارس دو یا پارس پک
چون میخوام شرکت ثبت شده باشه چون سیستم سایت اختصاصیه میخوام مطمعن باشه سرویس دهنده
در مورد تاپیک هم من فقط میخوام قیمت برای کانفیگ سرور بدید که امنیت و کارایی که باید برای سرور انجام بشه از نظر کانفیگ کنترل پنل یا mysql و php یا ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bmppc
تشکر از دوستان
من سرور نمیخوام چون سرور رو انتخاب کردم از پارس دو یا پارس پک
چون میخوام شرکت ثبت شده باشه چون سیستم سایت اختصاصیه میخوام مطمعن باشه سرویس دهنده
در مورد تاپیک هم من فقط میخوام قیمت برای کانفیگ سرور بدید که امنیت و کارایی که باید برای سرور انجام بشه از نظر کانفیگ کنترل پنل یا mysql و php یا ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
سلام ...
لایسنس دایرکت ادمین : 20,000 ت / ماهانه
نصب و کانفیگ دایرکت ادمین ، اگر سرور رو از ما بگیرید : رایگان !
نصب و کانفیگ دایرکت ادمین ، اگر سرور رو از خودتون باشه : 50,000 ت / بصورت یکبار --> لیست کانفیگ ها : لینک
سه هاستینگ رو سرور های ما داره میزبانی میشه ، ک کانفیگ سرورشون رو هم خودمون انجام دادیم ، اینجا نمیتونم لینک بدم ، خواستید با پشتیبانی زنده سایت در تماس باشید :
لینک
کلیه سرور های مجازی ما از دیتاسنتر OVH فرانسه (برند اول و اصلی) هست ک دارای منابع کاملا اختصاصی (VDS) ، فایروال سخت افزاری ، پنل مانیتورینگ و کنسول تحت وب (vsphere web client) و پنل ری استارت در پشتیبانی میباشند ...
نماد دائم هم داریم ، هر گونه سؤالی بود ، بپرسید ، در خدمتتون هستم ...
با تشکر ...
سلام
تشکر یک سوال :
شما تمام این کارهایی که در این صفحه گذاشتید :
http://my.arianserver.net/cart.php?gid=6
را انجام میدید ؟
واقعا انجام میدید یعنی تضمینی برای انجام وجود داره ؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Javan Host
از طریق یاهو در ارتباط باشید
متاسفانه فعلا یاهو ندارم
-
من چند سرور مجازی و یک سرور اختصاصی برای سایتم از شرکت پارس سرور داریم خیلی هم راضی هستیم . قبلا پارس پک هم داشتیم راضی بودم . البته برای کانفیگ هزینه دریافت میکنند . پارس دو هم که اعلام میکنی هم از نظر پشتیبانی خوب هستند و تائید میشن
-
درود شما شک نکنید سرویس رو از پارس پک بگیرید کانفیگ هم جناب محمد زاده
وسلام نامه تمام
-
سلام با ایشون در تماس باشید تخصص و دانش ایشون به همه ثابت شدهwww.webhostingtalk.ir/member/165/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-developers
درود شما شک نکنید سرویس رو از پارس پک بگیرید کانفیگ هم جناب محمد زاده
وسلام نامه تمام
خودم هم دوست داشتم از پارس پک بگیرم اما متاسفانه نسبت به پارس دو یا سرور پارس هم هزینه هاش بالاست هم هزینه کانفیگش بالاست هم امکاناتی که میده مثلا رمش کمه و ...
مثلا پارس پک برای کانفیگ و مدیریت 200 هزار تومان میگیره اما پارس دو رایگان خودش انجام میده !
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pcload
من چند سرور مجازی و یک سرور اختصاصی برای سایتم از شرکت پارس سرور داریم خیلی هم راضی هستیم . قبلا پارس پک هم داشتیم راضی بودم . البته برای کانفیگ هزینه دریافت میکنند . پارس دو هم که اعلام میکنی هم از نظر پشتیبانی خوب هستند و تائید میشن
بله هزینه دریافت میکنن
حالا نمیدونم این پارس دو میگه خودش بدون هزینه انجام میده نمیدونم درست انجاتم میده یا باید بدم به یک نفر دیگه تا کانفیگ کنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bmppc
خودم هم دوست داشتم از پارس پک بگیرم اما متاسفانه نسبت به پارس دو یا سرور پارس هم هزینه هاش بالاست هم هزینه کانفیگش بالاست هم امکاناتی که میده مثلا رمش کمه و ...مثلا پارس پک برای کانفیگ و مدیریت 200 هزار تومان میگیره اما پارس دو رایگان خودش انجام میده !- - - Updated - - -بله هزینه دریافت میکننحالا نمیدونم این پارس دو میگه خودش بدون هزینه انجام میده نمیدونم درست انجاتم میده یا باید بدم به یک نفر دیگه تا کانفیگ کنه
در نظر داشته باشید کانفیگ هایی که به صورت رایگان رو سرور شما انجام میشه یه چیز ثابت کانفیگ تخصصی باید بر اساس رم و سی پی یو تعداد افراد آنلاین انجام بشه که قطعا برای این امر هزینه جدا دریافت میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_AF_
در نظر داشته باشید کانفیگ هایی که به صورت رایگان رو سرور شما انجام میشه یه چیز ثابت کانفیگ تخصصی باید بر اساس رم و سی پی یو تعداد افراد آنلاین انجام بشه که قطعا برای این امر هزینه جدا دریافت میشه
در شروع کار مهمترین چیز فعلا کانفیگ امنیتی هست
-
باسلام
اگه نیروی ریموت میخواهید با کاربر secure_Host تماس بگیرید. کارشون حرف نداره و از متخصصین به نام این حوزه در ایران می باشند.
آماده همکاری با شرکت های هاستینگ داخلی - بخش امنیت
همه حرفه ای ها با ایشان کار کرده اند و کار و تخصص ایشان را تایید می کنند.
می توانید پرس و جو نمایید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bmppc
خودم هم دوست داشتم از پارس پک بگیرم اما متاسفانه نسبت به پارس دو یا سرور پارس هم هزینه هاش بالاست هم هزینه کانفیگش بالاست هم امکاناتی که میده مثلا رمش کمه و ...
مثلا پارس پک برای کانفیگ و مدیریت 200 هزار تومان میگیره اما پارس دو رایگان خودش انجام میده !
- - - Updated - - -
بله هزینه دریافت میکنن
حالا نمیدونم این پارس دو میگه خودش بدون هزینه انجام میده نمیدونم درست انجاتم میده یا باید بدم به یک نفر دیگه تا کانفیگ کنه
درود
چیز مفت مفته
دیگه بی ارزش مطمین باشید
-
سلام
من بالای یک سال دارم با کاربر secure_Host کار می کنم بسیار پیشتبانیشون عالیست شما نصف شبم ازشون پشتیبانی بخواهید انجام میدهند در صورتی که خیلی از شرکت ها میگویند 24 ساعت اما در واقعیت اینطور نیست از نظر من ایشون بسیار قوی هستند در بحث امنیت و تنظیمات سرور ما از زمانی که سرور را دادیم دست ایشون حمله dos و ddos نشد
-
با سلام
می توانیم سرویس موردنظر شما را در اختیارتون قرار بدیم.
با کانفیگ امنیتی و ...
در صورت تمایل با بنده در ارتباط باشید
با سپاس
-
درود
طبق فرموده های شما در مبحث امنیت سرور همان طور که دوستان عزیز فرمودند،یوزر secure_host مورد تایید می باشند
بنده نزدیک به چند ماهی هست که امنیت سرور هام رو به ایشون سپردم و تا الان انواع اقسام حملات به روی سرورهام انجام شده اما هیچ مشکلی نداشتم،در مورد هزینه ها نیز کافیه باهاشون صحبت کنید...
سخن آخر این که تنها کسی هستند که دانش خودشون رو در مورد امنیت سرور های مشتریان هر لحظه بروز (up to date) نگه میدارن
-
ما چندین سرور رو برای وب هاستینگ به www.nginxweb.ir سپردیم و طبق نظر مشتری و خریدار سرورها بسیار راضی هستند از کار ایشون
-
با سلام
از 30 تا 250 هزار تومان میتوانیم کانفیگ مورد نظر را انجام بدیم به شما.
50 - 60% مواردی که در سرور انجام میشه و میشه عمومی ذکر کرد در این صفحه ذکر شده است (به همراه سطوح و قیمت های دیگر پشتیبانی) :
http://www.roobinapanel.ir/announcements.php?id=103
با تشکر
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bmppc
اگر اینقدر حساس هستید و برای شما ملاک شماره ثبت شرکت هست نه حرفه ای بودن (منظور کلی هست نه دو شرکت ذکر شده) از همان شرکتی که سرور خرید میکنید درخواست کانفیگ نمائید.
سیستم شما اختصاصی هست و اینقدر حساس هستید پس مطمئن باشید خیلی راحت کانفیگر میتونه جوری کانفیگ کنه که دسترسی ورود به سرورتون را برای خودش فراهم کنه برای همیشه.
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
با سلام
از 30 تا 250 هزار تومان میتوانیم کانفیگ مورد نظر را انجام بدیم به شما.
50 - 60% مواردی که در سرور انجام میشه و میشه عمومی ذکر کرد در این صفحه ذکر شده است (به همراه سطوح و قیمت های دیگر پشتیبانی) :
http://www.roobinapanel.ir/announcements.php?id=103
با تشکر
- - - Updated - - -
اگر اینقدر حساس هستید و برای شما ملاک شماره ثبت شرکت هست نه حرفه ای بودن (منظور کلی هست نه دو شرکت ذکر شده) از همان شرکتی که سرور خرید میکنید درخواست کانفیگ نمائید.
سیستم شما اختصاصی هست و اینقدر حساس هستید پس مطمئن باشید خیلی راحت کانفیگر میتونه جوری کانفیگ کنه که دسترسی ورود به سرورتون را برای خودش فراهم کنه برای همیشه.
با تشکر
چون از نظر حقوقی مشکلی برای شکایت و ... نداریم شماره ثبت میتونه خیلی کمک کنه و اینکه در هر صورت کسی که شماره ثبت شده داره حداقل در ظاهر بهتر از افرادی هست که عمومی فعالیت میکنن
و مورد بعدی اینکه برای همین که فرد مورد اعتمادی پیدا بشه این تاپیک رو زدم که خدای نکرده یه موقه بک دوری شلی چیزی نزاشته باشه برای استفاده خودش که خب اینارو کاملا از لاگ گرفته شده توسط سرور میشه فهمید
فردی که انجام میده برای یک بار انجام نمیده و اگر خدا بخواد همیشه در صورت درست بودن کارشون به ایشون مراجعه میشه چون سایت آینده خوبی داره
-
اگر امنیت واقعا براتون مهمه پیشنهاد اول و اخر یوزر
secure_host
دارای مقام های جهانی در زمینه امنیت هستند
اگه پستاشونو تو انجمن نگاه کنید خودتون متوجه این موضوع میشید و نیاز به تایید بنده وبقیه نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itsecure
اگر امنیت واقعا براتون مهمه پیشنهاد اول و اخر یوزر
secure_host
دارای مقام های جهانی در زمینه امنیت هستند
اگه پستاشونو تو انجمن نگاه کنید خودتون متوجه این موضوع میشید و نیاز به تایید بنده وبقیه نیست
بله درسته چند نفر دیگه هم ایشون رو معرفی کردن
-
من هم کاربر secure_host رو پیشنهاد می دم.
ایشون در بحث مدیریت و کانفیگ سرور های ویندوز و لینوکس صاحب سبک هستند .
تجربه ثابت کرده برای فعالیت های حرفه ای باید به افراد حرفه ای مراجعه کرد.
-
اگر امنیت و کانفیگ خوب مد نظر است ، من هم کاربر secure_host را پیشنهاد می دهم.
با تجربه، حرفه ای و کارامد .