-
به دنبال شریک مالی برای راه اندازی هاستینگ + تجربه بنده در این کار+ اموزش لازم به شریک مالی
با عرض سلام
بنده به دنبال شریک مالی برای راه اندازی هاستینگ میباشم.
سابقه کاری بنده در سایت دایرکت وب - وطن وب هاست - هاست سنتر و .... ادرس و شماره تماس هم برای دوستان پ.خ می کنم
راه اندازی سایت و مابقی کار اعم از مدیریت و کانفیگ موارد مختلف و خرید سرور و پشتیبانی از بنده است.
بنده تجربه چندین ساله دارم تو اینکار دارم .
به شریک مالی نیز اموزش لازم رو میدم برای کار.
تضمین سودهی و بازگشت پول رو هم دارم.
علاقه مندان لطف کنند مشخصات تماس بدند زیر پست تا شرایط و شیوه کار بهشون گفته شود.
یا حق
-
پاسخ : به دنبال شریک مالی برای راه اندازی هاستینگ + تجربه بنده در این کار+ اموزش لازم به شریک مالی
سلام عزیزم.بودجه لازم چقدراست؟
-
پاسخ : به دنبال شریک مالی برای راه اندازی هاستینگ + تجربه بنده در این کار+ اموزش لازم به شریک مالی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
email1414
سلام عزیزم.بودجه لازم چقدراست؟
پ.خ کردم
- - - Updated - - -
پ.خ کردم
-
میزان هزینه لازم؟
توی چند ماه تضمین میکنید برگرده؟
-
سلام
برای بنده هم بفرستید
و همچنین مشخصات خودتونو
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fanix
میزان هزینه لازم؟
توی چند ماه تضمین میکنید برگرده؟
با عرض سلام خدمت شما دوست گرامی...
دوست عزیز حداقل مبلغی که برای اجاره یک سرور مناسب و با کیفیت از کشور مناسب نیاز است.
نمیدونم چقدر با این کار اشنایی دارید ولی باید بگم اگه با یه استارت خوب (سرور مناسب و مرغوب) و ساپورت عالی کار رو شروع کنی ... بنا به تجربه ای که دارم میتونم به جرات بگم از ماه دوم نه تنها پول برمیگرده بلکه شروع به سود دهی نیز میکنه.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
سلام
برای بنده هم بفرستید
و همچنین مشخصات خودتونو
پ.خ شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M-Sadeghi
با عرض سلام خدمت شما دوست گرامی...
دوست عزیز حداقل مبلغی که برای اجاره یک سرور مناسب و با کیفیت از کشور مناسب نیاز است.
نمیدونم چقدر با این کار اشنایی دارید ولی باید بگم اگه با یه استارت خوب (سرور مناسب و مرغوب) و ساپورت عالی کار رو شروع کنی ... بنا به تجربه ای که دارم میتونم به جرات بگم از ماه دوم نه تنها پول برمیگرده بلکه شروع به سود دهی نیز میکنه.
عرض ادب
دوست عزیز شما در ابتدا میخوای vps بدی یا هاست؟
خودتون چقدر بودجه دارید؟
-
ابتدا vps بعد هاست ولی احتمال 99 درصد هست جفتش باهم.
-
اگر رزومه دارید به این ایمیل ارسال کنید بررسی بشه
admin@persianvds.com
بزودی بخش هاستینگ رو راه اندازی میکنیم
-
درود
میزان بودجه و اینکه پول اصلی چند ماه برگشت میخوره و کی به سود دهی میرسه رو پ.خ کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M-Sadeghi
با عرض سلام
راه اندازی سایت و مابقی کار اعم از مدیریت و کانفیگ موارد مختلف و خرید سرور و پشتیبانی از بنده است.
علاقه مندان لطف کنند مشخصات تماس بدند زیر پست تا شرایط و شیوه کار بهشون گفته شود.
یا حق
با سلام
با توجه به شروع فصل تابستان و افزایش سودجویان و سوء استفاده گران اینترنتی (( البته منظورم کلی بود و قصد جسارت ندارم)) ، لطف کنید موارد مختلف اعم از سابقه کاری ، آدرس ، شماره تماس ، شرایط کاری را در پست اول اضافه کنید تا با شفاف سازی شما کاربران با آگاهی بهتر و بیشتری تصمیم گیری داشته باشند.
با تشکر :53:
-
اگر سفته یا چک کارمندی با نام خودتون به منظور بازگشت وجه سرمایه گذاری شده میدید، هر چه قدر بخواید، سرمایه گذاری خواهم کرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
با سلام
با توجه به شروع فصل تابستان و افزایش سودجویان و سوء استفاده گران اینترنتی (( البته منظورم کلی بود و قصد جسارت ندارم)) ، لطف کنید موارد مختلف اعم از سابقه کاری ، آدرس ، شماره تماس ، شرایط کاری را در پست اول اضافه کنید تا با شفاف سازی شما کاربران با آگاهی بهتر و بیشتری تصمیم گیری داشته باشند.
با تشکر :53:
سلام خواهش می کنم بله در تابستان چنین مواردی هست سابقه کاری بنده در سایت دایرکت وب - وطن وب هاست - هاست سنتر و .... ادرس و شماره تماس هم برای دوستان پ.خ می کنم شرایط کاری هم ذکر شده بود
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmj
اگر سفته یا چک کارمندی با نام خودتون به منظور بازگشت وجه سرمایه گذاری شده میدید، هر چه قدر بخواید، سرمایه گذاری خواهم کرد.
با عرض سلام
نمیدونم چقدر با این کار اشنایی دارید ولی باید بگم اگه با یه استارت خوب و ساپورت عالی کار رو شروع کنی ... بنا به تجربه ای که دارم از ماه دوم نه تنها پول برمیگرده بلکه شروع به سود دهی نیز میکنه.
- - - Updated - - -
با کمال عذر خواهی بعلت آپدیت تاپیک.
دوستانی که واقعا بودجه و توان همکاری رو دارند در تماس باشند تا کار قدرتمندی رو شروع کنیم
-
دوست عزیز اطلاعات رو برای من هم ارسال کن قصد دارم خدمات هاستینگ هم به مشتری هام ارائه بدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
espad
دوست عزیز اطلاعات رو برای من هم ارسال کن قصد دارم خدمات هاستینگ هم به مشتری هام ارائه بدم
براتون پ.خ شد.
منتظر دوستان دیگه هم هستیم
- - - Updated - - -
up
-
شرایط رو برای بنده هم ارسال کنید باتشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shakib zero
شرایط رو برای بنده هم ارسال کنید باتشکر
شرایط در پست اول هستش ، دیگه نیاز به پ.خ نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m-sadeghi
شرایط در پست اول هستش ، دیگه نیاز به پ.خ نیست
هزینه ها رو هم آیا ذکر کردید ؟؟؟؟ :o
-
شرایط و هزینه رو برای منم پ.خ کنید لطفا
و اینکه چه تظمینی میدید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shakib zero
هزینه ها رو هم آیا ذکر کردید ؟؟؟؟ :o
پ.خ شد.
نقل قول:
شرایط و هزینه رو برای منم پ.خ کنید لطفا
و اینکه چه تظمینی میدید؟
هزینه ها پ.خ شد و شرایط هم در پست اول هست و این شغل کار یک نفر نیست و به پشتیبانی قوی و دائم نیاز داره برای همین بنده به دنبال شخص قابل اعتماد هستم.
در ضمن اگر خوب کار کنید و صداقت و عدالت در کار داشته باشید از 2 ماه هم زودتر به نتیجه میشینه.
- - - Updated - - -
up
- - - Updated - - -
دوستانی که واقعا بودجه و توان همکاری رو دارند در تماس باشند تا کار قدرتمندی رو شروع کنیم
-
سلام شرایط همکاری رو پ.خ کنید
-
لطفا اگر بودجه کافی و قصد همکاری دارید بفرمائید.
تا الان اکثر افراد اومدن بودجه نداشتن فقط پ.خ دادن
-
میزان سرمایه مورد نیازچقدره؟؟؟
شما کجا ساکن هستید؟
بنده در حال آماده سازی مراحل اولیه راه اندازی هاستینگ هستم
در صورتی که شرایط شما خوب باشه میتونیم با هم شروع کنیم
-
لطفا هزینه ی مورد نیازتون رو ذکر کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.remapa
میزان سرمایه مورد نیازچقدره؟؟؟
شما کجا ساکن هستید؟
بنده در حال آماده سازی مراحل اولیه راه اندازی هاستینگ هستم
در صورتی که شرایط شما خوب باشه میتونیم با هم شروع کنیم
پ.خ شد.
نقل قول:
لطفا هزینه ی مورد نیازتون رو ذکر کنید.
برای شما هم پ.خ شد.
- - - Updated - - -
دوستان و همکاران عزیز اگر واقعا توان مالی دارید کمک کنید تا کار رو شروع کنیم.
شک نکنید پول برمیگرده
-
بنده نه نیاز به آموزش دارم و نه چیز دیگری
روی برند جدیدی میخوام کرا کنم نیازمند همکار دلسوز هستم که کار رو مال خودش بدونه و حالت استخدامی نباشه که اگه سودی یا ضرری موند آخرش بگه من نمیدونم به من قول فلان دادی فقط دلسوزی برای کار مهمه
سرمایه مرود نیاز + سرمایه ای که خودتون میتونید بذارید روب فرمائید(پیغام خصوصی)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
بنده نه نیاز به آموزش دارم و نه چیز دیگری
روی برند جدیدی میخوام کرا کنم نیازمند همکار دلسوز هستم که کار رو مال خودش بدونه و حالت استخدامی نباشه که اگه سودی یا ضرری موند آخرش بگه من نمیدونم به من قول فلان دادی فقط دلسوزی برای کار مهمه
سرمایه مرود نیاز + سرمایه ای که خودتون میتونید بذارید روب فرمائید(پیغام خصوصی)
پ.خ شد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M-Sadeghi
پ.خ شد
دوستان و همکاران عزیز هنوز کسی نیست که بیاد و با هم شریک بشیم؟
- - - Updated - - -
مبلغ شراکت شده دوماهه هم برمیگرده هم سود میده
-
-
شرایط همکاری - بودجه مود نظر - اعتماد سازی - بازگشت هزینه - و...
پ خ کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzin11
شرایط همکاری - بودجه مود نظر - اعتماد سازی - بازگشت هزینه - و...
پ خ کنید
اگر دوست داشتید می تونید کار کنید اگر نه سودشو می گیرید بودجه 350 تومن است - فکر کنم کپی شناسنامه کافی باشه - بازگشت یک ماهه و نیم است از دوماهه بعد سود میده.
-
لطفا روزمه خود را ارسال نمائید.
info@modiranhosting.com
-
با سلام
شرایط و هزینه ها را پخ کنید
با احترام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
modiranhosting
دوست عزیز شریک می خوام نه اینکه کار کنم درک کنید لطفا
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1aria
با سلام
شرایط و هزینه ها را پخ کنید
با احترام
اگر دوست داشتید می تونید کار کنید اگر نه سودشو می گیرید بودجه 350 تومن است - فکر کنم کپی شناسنامه کافی باشه - بازگشت یک ماهه و نیم است از دوماهه بعد سود میده.
- - - Updated - - -
up
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M-Sadeghi
دوست عزیز شریک می خوام نه اینکه کار کنم درک کنید لطفا
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
up
دوست من آدم رو هوا با کسی شریک نمیشه که باید یه شناختی راجب به سوابق و فعالیت هاش داشته باشه
دوست داشتید رزومه ارسال کنید.
موفق و پیروز باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
modiranhosting
دوست من آدم رو هوا با کسی شریک نمیشه که باید یه شناختی راجب به سوابق و فعالیت هاش داشته باشه
دوست داشتید رزومه ارسال کنید.
موفق و پیروز باشید
دوست عزیز رو هوا نیست که شما تاپیک رو نمی خونید فقط میاید صفحه اخر پست میزنید رزومه ، شرایط کاری ، سوابقم در پست اول و ... در این تاپیک موجوده ببینید اگر واقعا بودجه دارید بسم الله
- - - Updated - - -
دوستان عزیز اگر تا 350 بودجه دارید بیاید کارو شروع کنیم دیتاسنتر تخفیف زده هزینه ستاپ نمی گیره هرچه سریع تر ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M-Sadeghi
دوست عزیز رو هوا نیست که شما تاپیک رو نمی خونید فقط میاید صفحه اخر پست میزنید رزومه ، شرایط کاری ، سوابقم در پست اول و ... در این تاپیک موجوده ببینید اگر واقعا بودجه دارید بسم الله
- - - Updated - - -
دوستان عزیز اگر تا 350 بودجه دارید بیاید کارو شروع کنیم دیتاسنتر تخفیف زده هزینه ستاپ نمی گیره هرچه سریع تر ممنون
سابقه کاری بنده در سایت دایرکت وب - وطن وب هاست - هاست سنتر و .... ادرس و شماره تماس هم برای دوستان پ.خ می کنم
بنده تجربه چندین ساله دارم تو اینکار دارم .( به استناد مدرک و نشانی سایت )
علاقه مندان لطف کنند مشخصات تماس بدند زیر پست تا شرایط و شیوه کار بهشون گفته شود. ضمنا این رزومه نیست اسمش !
درپناه حق
مواردی که bold شده رو لطفا ارسال دارید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
modiranhosting
بنده تجربه چندین ساله دارم تو اینکار دارم .( به استناد مدرک و نشانی سایت )
علاقه مندان لطف کنند مشخصات تماس بدند زیر پست تا شرایط و شیوه کار بهشون گفته شود. ضمنا این رزومه نیست اسمش !
درپناه حق
مواردی که bold شده رو لطفا ارسال دارید
پ.خ شد
- - - Updated - - -
کاربران محترم دیگر اگر توان شراکت دارند تاپیک رو به صورت کامل مشاهده و اعلام آمادگی کنند.
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mibfa
شرایط را اعلام کنید
دوست عزیز تاپیک رو خواهشا نگاه کنید شرایط برای دوستان اعلام شده
- - - Updated - - -
دوستان کسایی که آمادگی دارند صفحات اول تا چهارم رو مشاهده کنید بعد ارسال بفرمائید
-
سلام
شماره تماستون لطفا پیام خصوصی کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M-Sadeghi
با عرض سلام
یا حق
با سلام
برای این بخش ما می توانیم یک سرور 12 هسته ای (24 ترید) با 96 گیگ رم و 8ترا هارد برای vps یک سرور 6 هسته ای (12ترید) 96گیگ رم و هارد ssd و کنترل پنل cpanel و یک سرور 6 هسته ای (12ترید) 96گیگ رم و هارد sas و
کنترل پنل دایرکت ادمین برای بخش هاستینگ ارائه کنیم. نحوه کار شما به چه صورت است. از طریق ایمیل می توانید ارسال کنید.