-
اسپانسری و مفتاد تومنی تعطیل!
آخرین ارسال ها رو میزنی 99%ـش شده اسپانسری و هاست مجانی!
اسپانسر سایتهای بزرگ فقط تا 22 خرداد
100 مگ هاست اسپانسری نیازمندیم
10 سال هاست رایگان
9 ماه وی پی اس رایگان
و و و ...
به نظرتون موارد اسپانسری و رایگان تو فروم ممنوع بشه بهتر نیست ؟!
الان wht.com یه سایت جدا داره برای معرفی سرویسای رایگان به نام freewebhostingtalk.com
هر کی میخواد سرویس رایگان بده، بهتره تو همچین جاهایی مطرح کنه ...
لطفاً تو نظرسنجی شرکت کنید تا بتونیم یه سر و سامونی به wht بدیم. چند وقتیه اوضاش خیلی داغون شده :|
-
پاسخ : اسپانسری و مفتاد تومنی تعطیل!
هاستینگ های بزرگ هم در آمریکا یا اون شخص رو هاست می کنند و پول هاست رو می گیرند و به ارجاعات پول می دهند
یا اصلا هاستش نمی کنند و به ارجاعات پول می دهند
-
طرح های خیلی بیشتر و بهتری میشه اجرا کرد تا سطح کیفی بازار بیاد بالا و
خیلی از این موجوداتی که به تنه هاستینگ ایران چسبیدند رو جدا کرد ...
ولی هم حمایت می خواد ، هم آدمش باید باشه که .... نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tukanet
طرح های خیلی بیشتر و بهتری میشه اجرا کرد تا سطح کیفی بازار بیاد بالا و
خیلی از این موجوداتی که به تنه هاستینگ ایران چسبیدند رو جدا کرد ...
ولی هم حمایت می خواد ، هم آدمش باید باشه که .... نیست
کل بازار سخته ت***ش داد. ولی این فروم که مرجع هاستینگ ایرانه به راحتی میشه یه حرکتایی کرد.
حالا بذار کم کم پیش میریم ;) / فعلاً این اسپانسرینگ و هاست مفتی تو wht ریشه کن بشه خیلی بهتر میشه ...
-
ممد جان اگر دقت كني بارها و بارها اينجور تاپيكها ايجاد شده. خود من دو بار تاپيكش رو زدم. حتي يكبار درگير شدم با يكي من رو بن كردند و پيغام خوردم شما كاري به كار ديگران نداشته باش!! خوب وقتي كسي حمايت نميكنه مشخصه.. منم نظر تو رو دارم. بهتره يك دومين ديگر براي اين رايگان ها ساخته بشه و كلا ريشه رايگان و اسپانسر رو بكنيم از سايت.. هر كسي اين روزا ميخواد سايت بزنه ديگه پول نميده. مياد اسپانسري ميگيره! يادش بخير زماني كه داشتم سايت ميزدم اولين بار چندين سال پيش براي 50 مگابايت 80 هزار تومان پياده شدم!
-
نقل قول:
1eng.ir: 1 adad pishnahad
1eng.ir: Ye nimche ghanoon bezar
1eng.ir: Sponsering to wht tatil
vahid s: Ye topic bezan
vahid s: Nazar sanji kon
نقل قول:
شما كاري به كار ديگران نداشته باش
فروم جای بحث کردن و گیر دادنه. هر کی دوست نداره آفر رو هوا نده! آخه سرور مجازی ماهی 4 تومن یعنی چی ؟!!!!
کمک کنید wht رو دوباره زنده کنیم ;) فعلاً مرده ی متحرکی بیش نیست!
-
نقل قول:
الان wht.com یه سایت جدا داره برای معرفی سرویسای رایگان به نام freewebhostingtalk.com
freewebhostingtalk.ir Whois - free web hosting talk - Who.is
:d به وحید گفتم گفت نــــــــــــــــــــــــ ـــــه!
-
ايول وحيد. چه عجب قبول كرد اسپانسري رو تعطيل كنيم به شرط چاقو!!!
نقل قول:
برای ارتقاء کیفیت هاستینگ ایران مفید است!
:) =d>
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
ايول وحيد. چه عجب قبول كرد اسپانسري رو تعطيل كنيم به شرط چاقو!!!
وحید،
1) چیزه
2) وقت خالی کم داره
3) بازم چیزه :دی
تا زور رو سرش نباشه مثه آدمیزاد کار نمیکنه!
طرح بدین با زور بش میکنیم اعمال :دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
وحید،
1) چیزه
2) وقت خالی کم داره
3) بازم چیزه :دی
تا زور رو سرش نباشه مثه آدمیزاد کار نمیکنه!
طرح بدین با زور بش میکنیم اعمال :دی
بگو بیاد همین فیری وب هاستینگ تالک دات آی آر رو راه بندازیم :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
am!r
بگو بیاد همین فیری وب هاستینگ تالک دات آی آر رو راه بندازیم :d
خوب الان رو سرور ما چیکار می کنه این دامنه?:d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
سلامٌ علیکم برادر اروجلو :d
به نظرم بهتره هزینه زیادی به wht وارد نکنیم .به صورت subdomain باشه بهتره :-> (تا باشد که برادران فلفور یک دامنه رو تسخیر نکنن ;) )
محمد باز پول کم آورد لایحه داد
-
قانون هم بزاريد كمتر از 1 گيگ كسي اسپانسري نده و نخواهد . چون خيلي ضايع هست افرادي ميايند براي 100 مگ كه 5 هزار تومان هم هست
-
کسی که حاظر نباشه برا هاستینگ پول بده ... نه خودش پیشرفت میکنه نه سایتش و نه صنعت هاستینگ و نه اسپانسرش!
-
اگه قرار باشه از این انجمن جدا بشه خوبه , اما اگر قراره کلا" حذف بشه , طرح خوبی نیست . به قول خودت : برای ارتقاء کیفیت هاستینگ ایران مفید است ! . بالاخره باید چیز خوب و بد باشه تا خوبی و بدی هم مشخص بشه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tar.gz
سلامٌ علیکم برادر اروجلو :d
به نظرم بهتره هزینه زیادی به wht وارد نکنیم .به صورت subdomain باشه بهتره :-> (تا باشد که برادران فلفور یک دامنه رو تسخیر نکنن ;) )
محمد باز پول کم آورد لایحه داد
من 2 هفتش ای دامین دستمه به وحید گفتم گفت نمیخواد!
میخوام خودم راش بندازم،:d
در ضمن دامین اصلا قابل وحید رو نداره
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeidj
خوب الان رو سرور ما چیکار می کنه این دامنه?:d
دارم وحید رو مجبور میکنم هاست بده این رو گزاشتم به خودش بیاد :d
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CMSTalk
اگه قرار باشه از این انجمن جدا بشه خوبه , اما اگر قراره کلا" حذف بشه , طرح خوبی نیست . به قول خودت : برای ارتقاء کیفیت هاستینگ ایران مفید است ! . بالاخره باید چیز خوب و بد باشه تا خوبی و بدی هم مشخص بشه .
آفرین:d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CMSTalk
اینو که به طعنه گفتم :)
وقتی من میدونم اسپانسری واسه طرفین چیزی جز ضرر نداره بازم بیام این کارو تبلیغ کنم ؟! / نه! باید جلوشو گرفت تا 4 نفر دیگه بدبخت نشن! (حداقلش تو این فروم)
-
بعضی وقتا شما واسه یه سایت پر بازدید سفارش تبلیغ می دی به شما می گن برای یه ماه 100000 تومان ازتون می گیریم.
حالا شما میای همون سایت رو میزبانی می کنی و مدیریت وی پی اس که در اختیارشون هست رو انجام می دی ولی به مراتب هزینه ای که پرداخت می کنی کمتر از هزینه ی تبلیغات تو اون سایت هست در عین حال تبلیغ خودت رو در بهترین قسمت سایت قرار می دی.این به نفع شماست.چون هم به هدفت که تبلیغ مستمر هست می رسی و اینکه اون سایت تبدیل به یه نمونه کار می شه که از کیفیت سرویس شما مطلع بشن.
برای هاست رایگان با بچه ها موافقم که واسه این کارها یه دامین دیگه در نظر گرفته بشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1
بعضی وقتا شما واسه یه سایت پر بازدید سفارش تبلیغ می دی به شما می گن برای یه ماه 100000 تومان ازتون می گیریم.
حالا شما میای همون سایت رو میزبانی می کنی و مدیریت وی پی اس که در اختیارشون هست رو انجام می دی ولی به مراتب هزینه ای که پرداخت می کنی کمتر از هزینه ی تبلیغات تو اون سایت هست در عین حال تبلیغ خودت رو در بهترین قسمت سایت قرار می دی.این به نفع شماست.چون هم به هدفت که تبلیغ مستمر هست می رسی و اینکه اون سایت تبدیل به یه نمونه کار می شه که از کیفیت سرویس شما مطلع بشن.
برای هاست رایگان با بچه ها موافقم که واسه این کارها یه دامین دیگه در نظر گرفته بشه.
چیزی که شما میگید با چیزی که ما تو فروم دیدیم زمین تا آسمون فرق میکنه!
طرف هنوز سایتشو راه ننداخته 10 تا تاپیک میزنه که اسپانسر میخوام! آخه اسپانسر چی بشیم ؟!
طرف به smtp واسه ایمیل اسپم نیاز داره تاپیک میزنه که آهای ملت 2 گیگ هاست میخوام ولی باید 1 روز تستش کنم! تستشو که کرد (اسپم فرستاد) میگه نمیخوام!
و و و ...
فعلاً اپسانسری و هاست رایگان از فروم ورداشته بشه خیلی بهتره. هم به نفع وب هاستینگاست هم به نفع وب مسترا ...
-
به نظر من بايد يك تاپيك جداگانه اي باز بشه و كساني كه هاست حرفه اي براي كار حرفه اي ميخواهند در آنجا كارشون را انجام دهند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
چیزی که شما میگید با چیزی که ما تو فروم دیدیم زمین تا آسمون فرق میکنه!
طرف هنوز سایتشو راه ننداخته 10 تا تاپیک میزنه که اسپانسر میخوام! آخه اسپانسر چی بشیم ؟!
طرف به smtp واسه ایمیل اسپم نیاز داره تاپیک میزنه که آهای ملت 2 گیگ هاست میخوام ولی باید 1 روز تستش کنم! تستشو که کرد (اسپم فرستاد) میگه نمیخوام!
و و و ...
فعلاً اپسانسری و هاست رایگان از فروم ورداشته بشه خیلی بهتره. هم به نفع وب هاستینگاست هم به نفع وب مسترا ...
برای اسپانسر شدن واسه تازه کاره باهاتون موافقم. سوء استفاده می کنند خیلی ها!
هاست رایگان هم تو اینترنت فراوان پیدا میشه و اکثر اونا قابلیت اضاقه کردن دامین رو دارن پس درخواست هاست رایگان از فروشندگان هاست غیر منطقی هست.
موارد اینچنینی ترجیحا در سایت و یا انجمن جداگانه مطرح بشه بهتره.
-
اصلا به نظرم باید کلا اسپانسرینگ در این سایت ورداشته بشه ... با عقل و منطق جور در نمیاد . کسی که به این افراد هاست رایگان میده نشون از بی کیفیتی سرویسه خودش میده ...
چیزی غیر از این نیست . خودش با زبون بی زبونیمیگه من 1 گیگ هاست نامحدود واسه اسپانسر شدن به شما میدم در صورتیکه پیج رنک اون فرد نیم هم نیست چه برسه که اصلا پر بازدید باشه ... فقط نشون بی کیفیتی سرویس هاستینگ هست ... مگر این که فروشنده توسط معجزات الهی به دیتا سنتر هیچ وقت هیچ پولی بابت سرور نده که این هم با عقل جور درنمیاد .
اسپانسرینگ خوبه چیز بدی نیست ..ولی این جا و اینطوری نباید باشه ... از فردا هرکسی هاست میخواد میاد اینجا طلب میکنه ... اینجا میشه سقاخونه ...
مثل این میمونه شرکت کوکاکولا بیاد اسپانسر تیم دسته سومی قالپاق سازی جاده قزوین بشه ... مشخصه باید اسپانسر رئال باشه تا قالپاق سازی ...
-
ای ول Doublex :x
قالپاق سازیو خوب اومدی :d
-
منم با این حرف موافقم که اسپانسری بعضی سایتها نه تنها بد نیست بلکه مفید هم خواهد بود. مثلا سایت winbeta که یک سایت شخصیه ولی قبلا اسپانسری هاست داشت .اینطوری هزینه ی کمتری به گردانندگان سایت تحمیل میشد و اونها با فراغ باز مطالب رو بروز رسانی میکردن. هم سایت مطالب مفیدی ارائه میکرد (و ارائه میکنه) هم اینکه برای اسپانسرش هم تبلیغ میشد. این قبیل حرکات پسندیده بوده و هست. نه اینکه هر سایتی رو پشتیبانی کنید باید هدفتون یک دور اندیشی درش باشه .
-
من موافقم هاستینگ رایگان همون مترادف هاستینگ موقت
-
82.22% موافق!
وحید یالا تصویبش کن :d
-
دوستان بنده به عنوان یه عضو کوچیک از جامعه ی وب هاستینگ (اگه بپذیرید :دی) میگم که با کلیه ی فرمایشات دوستان موافقم.
فقط یه چیزی.
مثلا یکی تازه کار هست و یه سرور گرفته با 4 گیگ رم و ... خلاصه 250 گیگ هاست داره که 200 تاش خالیه و 4 ترابایت هم پهنای باند خالی داره.
حالا یه نفر میخواد سایت بزنه. سایت پر بازدید (که پس از یه مدت پربازدید میشه) ، ما بیایم هاستینگ بهش بدیم به صورت اسپانسری. اینجوری هم بده؟ نشونه ی ضعف سرور هست؟
خوب طرف کلی از سرورش خالیه! هزینه رو باید بده به هر حال! حالا این پر باشه یا نه! به نظرتون اینم بده؟
پ ن : بچه ها کسی میدونه اگه بخوان به فروش چیز پی ان گیر بدن و بگیرن چی کار میکنن؟ :d
-
نقل قول:
مثلا یکی تازه کار هست و یه سرور گرفته با 4 گیگ رم و ... خلاصه 250 گیگ هاست داره که 200 تاش خالیه و 4 ترابایت هم پهنای باند خالی داره.
حالا یه نفر میخواد سایت بزنه. سایت پر بازدید (که پس از یه مدت پربازدید میشه) ، ما بیایم هاستینگ بهش بدیم به صورت اسپانسری. اینجوری هم بده؟ نشونه ی ضعف سرور هست؟
خوب طرف کلی از سرورش خالیه! هزینه رو باید بده به هر حال! حالا این پر باشه یا نه! به نظرتون اینم بده؟
اصل کاری هارد نیست که ؟! :))
من الان یه سرور گرفتم واسه سایتای خودم، بگو چون 90%ـش خالیه بیام به این و اون هاست مفتی بدم ؟ :))
وب سرور - امنیت - پورت - ... هم مهمه ;)
نقل قول:
پ ن : بچه ها کسی میدونه اگه بخوان به فروش چیز پی ان گیر بدن و بگیرن چی کار میکنن؟
همچینی میکنن پاچت که ...
+ سرور ***ـت جا خالی داره، چرا اسپانسری نمیدی ؟! :71:
-
بابا جان مثال زدم!
شرمنده! با خوردم بودم :دی
========
چیز پی ان پول بالاش میره :دی
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
علما به جایی نرسیدن ؟
نه نرسيد!!
-
به نظر من مطرح کردن گزینه "برای ارتقاء کیفیت هاستینگ ایران مفید است! " هم جایز نیست !
بلکه ، فقط سوء استفاده می کنند ! به نظر من دادن تست هم به مشتری کار اشتباهی هست !
مشتری اگر مشتری هست مبلغ را واریز می کنه و از سرویس استفاده می کنه ! سرویس خوب نبود درخواست بازگشت وجه پرداختی میدهد !
-
علما به نتیجه ای نرسیدن ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
علما رفتن گل بچینن :71:
دیگه ببینید کار به جایی رسیده که طرف در کمال پر رویی و بی ادبی ، میاد درخواست 50 گیگابایت هاست اسپانسری میکنه !!!!!!!!!!!
در حالی که 500 نفر بازدید کننده نداره !
اگر 50 هزار بازدید داشت ، شاید می شد بهش فکر کرد (اونم شاید)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
چه نتیجهای مهندس؟ بگیم از چقدر ارزون تر نمیشه فروخت و آفر داد؟ این قضیه بارها مطرح شده و هیچ وقت هم نتیجه منطقی و نهایی نشد ازش بگیریم. شما پیشنهادت رو درست و حسابی بگو تا ببینیم چه کنیم.
البته در مورد اسپانسری میشه قانون گذاشت که اسپانسری ممنوع (اینو من تو انجمن مدیران مطرح میکنم نتیجه رو اعلام میکنم)، چون اون دیگه ابهام نداره. ولی قیمت رو نمیشه به این راحتی روش عدد گذاشت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RezaFH
علما رفتن گل بچینن :71:
دیگه ببینید کار به جایی رسیده که طرف در کمال پر رویی و بی ادبی ، میاد درخواست 50 گیگابایت هاست اسپانسری میکنه !!!!!!!!!!!
در حالی که 500 نفر بازدید کننده نداره !
اگر 50 هزار بازدید داشت ، شاید می شد بهش فکر کرد (اونم شاید)
من نمیدونم چرا شماها حرص میخورید
مگر هرکی گفت عسل دهنش شیرین میشه بزار طرف هر روز بیاد خودش مچل کنه هی بگه فلان گیگ میخوام اسپانسر مجانی وقتی کسی محلش نزاشت طرف دمش روی کولش میزاره و میره پی کارش
به همن راحتی
-
این پیش نویس قانونها
1- هر گونه تقاضای اسپانسر و اعلام آمادگی برای اسپانسرینگ ممنوع است مگر برای سایتهای با بازدید بالای 2000 در روز.
2- هر گونه آفر دادن رایگان وی پی اس و هاست و ... ممنوع است. دوستان چنانچه در قالب طرح های تشویقی و متعارف قصد ارائه سرویس دارند میتوانند از تخفیف دادن استفاده نمایند و هر گونه اعلام سرویس رایگان ممنوع است.
نظرات تکمیلی رو بدین تا ببینیم بقیه مدیران هم نظرشون چیه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohsen
این پیش نویس قانونها
1- هر گونه تقاضای اسپانسر و اعلام آمادگی برای اسپانسرینگ ممنوع است مگر برای سایتهای با بازدید بالای 2000 در روز.
2- هر گونه آفر دادن رایگان وی پی اس و هاست و ... ممنوع است. دوستان چنانچه در قالب طرح های تشویقی و متعارف قصد ارائه سرویس دارند میتوانند از تخفیف دادن استفاده نمایند و هر گونه اعلام سرویس رایگان ممنوع است.
نظرات تکمیلی رو بدین تا ببینیم بقیه مدیران هم نظرشون چیه.
2000 بازدید خیلی کمه ، آیا منظورتون 2000 آی پی هست که مثلا بشه 20000 بازدید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سلام عیلکم و رحمت الله
پسر خوب 2000 آی پی اگر سایتی داشته باشه نیازی به اسپانسری نداره.. گرچه نمیدونم چرا بعضی سایتهای بزرگ هم اسپانسری میگیرن!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سلام عیلکم و رحمت الله
مشکلی نیست من یه نظر اولیه نوشتم، شما بفرمایید چقدر باشه بقیه هم نظر میدن تا به جمع بندی برسیم.
با این وجود همین 2هزار بازدید هم معنیش این هست که طرف تازه نمیخواد سایت بزنه اومده باشه اسپانسر بخواد!
حالا بازم نظرات تون رو بگید تا ببینیم نتیجه چی میشه.