-
آغاز رومینگ ملی از نیمه شعبان/ پوشش رایتل با آنتن همراه اول و ایرانسل تکمیل میشود
http://farsnews.com/shares/img/print.gifhttp://farsnews.com/shares/img/email.gif
فارس خبر میدهد
آغاز رومینگ ملی از نیمه شعبان/ پوشش رایتل با آنتن همراه اول و ایرانسل تکمیل میشود
از هفته آینده به مناسبت نیمه شعبان با برقراری رومینگ ملی بین رایتل با همراه اول و ایرانسل، آنتندهی اپراتور جدید تکمیل میشود.
http://media.farsnews.com/media/Uplo...146_PhotoA.jpg
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، برای نخستین بار در کشور رومینگ ملی بین اپراتور رایتل و اپراتور همراه اول و اپراتور ایرانسل برقرار میشود. هدف از برقراری رومینگ ملی این است که اگر در منطقهای سیمکارت مشترک آنتن نداشت، مشترک بتواند از آنتن اپراتورهای دیگر که در آن منطقه پوشش دارند، استفاده کنند. به این ترتیب با این تفاهم، اپراتور رایتل از آنتن همراه اول و ایرانسل استفاده خواهد کرد. رایتل در بسیاری از شهرهای کشور فاقد پوشش و آنتندهی است و به گفته مدیرعامل این اپراتور، به خصوص برای پوشش جادهای که نیازمند صرف هزینههای سنگین است، روی رومینگ ملی بسیار حساب کرده است. این خبر قرار است هفته آینده به مناسبت نیمه شعبان از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام شود. انتهای پیام/م - See more at: http://farsnews.com/newstext.php?nn=....hrqaoVwI.dpuf
-
پاسخ : آغاز رومینگ ملی از نیمه شعبان/ پوشش رایتل با آنتن همراه اول و ایرانسل تکمیل میشود
سلام
اینجوری عالی میشه طرح بی نهایت رایتل
-
پاسخ : آغاز رومینگ ملی از نیمه شعبان/ پوشش رایتل با آنتن همراه اول و ایرانسل تکمیل میشود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j4b3r
سلام
اینجوری عالی میشه طرح بی نهایت رایتل
سلام.
فکر کنم این طرح فقط برای استفاده داخلی رایتل باشه. درست نمیگم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
سلام.
فکر کنم این طرح فقط برای استفاده داخلی رایتل باشه. درست نمیگم؟
ماهی 500 دقیقه مکالمه خارج از شبکه هم داره.
توی شهرهای بزرگ الان رایتل خوب هست
-
سلام
دوستانی که تو شهرستان هستند یا خارج شهر که رایتل آنتن نمی ده، لطفا تست کنند، ممکنه الان فعال باشه و در ورژن بتا :71:
اگر دوستان نتیجه گرفتند اطلاع رسانی کنند
با تشکر
-
خدا خیرشون بده :d
20 کیلومتر اونورتر میرفتی از تهران انتن نداشت :d
پدرمون در اومد اینقد خانواده غر زدن که این چه سیمکارتی هست که داری که هیچ جا انتن نمی ده :d
- - - Updated - - -
فقط یه نکته!
دکل های همراه اول و ایرانسل از 3G پشتیبانی میکنن؟ :O
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmj
خدا خیرشون بده :d
20 کیلومتر اونورتر میرفتی از تهران انتن نداشت :d
پدرمون در اومد اینقد خانواده غر زدن که این چه سیمکارتی هست که داری که هیچ جا انتن نمی ده :d
- - - updated - - -
فقط یه نکته!
دکل های همراه اول و ایرانسل از 3g پشتیبانی میکنن؟ :o
همراه اول و ایرانسل هم از تابستون نمیدونم چه ماهی به احتمال خیلی زیاد 3g میشن
بسه دیگه اینقدر عقب موندیم از دینا، دنیا به سمت 4g رفته ما هنوز تو 3g موندیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j4b3r
ماهی 500 دقیقه مکالمه خارج از شبکه هم داره.
توی شهرهای بزرگ الان رایتل خوب هست
اگه اینجوری باشه و با این شرایط بشه از این طرح استفاده کرد واقعا عالی میشه!
-
یعنی الان که ما توی شهرمون رایتل پوشش نمیده
من میتونم سیمکارت رایتل بگیرم و استفاده کنم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smhnw
یعنی الان که ما توی شهرمون رایتل پوشش نمیده
من میتونم سیمکارت رایتل بگیرم و استفاده کنم؟
الان نه. یعد نیمه شعبان
توی بروجرد که انتم میده. درود انتن نداره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmj
الان نه. یعد نیمه شعبان
توی بروجرد که انتم میده. درود انتن نداره؟
خیر
البته نمیدونم !
سرچ که میزنم
یه IR-TCI میاد
یه MTN Irancell
یه 43270
فکر کنم 43270 مال تلفن روستاییه!
-
زهی خیال باطل گفتن سرعت اینترنت رو افزایش میدن هیچ خبری نشد اینم مثل کارهای دیگه شون:-|
-
من الان تست کردم و از دوستام پرسیدم - انگار راه اندازی نشده :دی
ولی خیلی کار جالبیه - .واقعا باید به رایتل آفرین گفت ! تا جایی که میدونم ایرانسل از 3gپشتیبانی میکنه در بعضی شهر ها - حتی از lte اونطور که یکی از دوستان در ایرانسل میگفت
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smhnw
خیر
البته نمیدونم !
سرچ که میزنم
یه IR-TCI میاد
یه MTN Irancell
یه 43270
فکر کنم 43270 مال تلفن روستاییه!
آره :دی دکل های بین شهری هستن اونا
رایتل همون رایتل میاد یا توی لیست 3G های موبایل میاد تنها
واسه من اینجور بوده
-
منم تست کردم اصلان فرقی نکرده - باید صبر کنیم شنبه یکشنبه درست میشه شاید اگه درست شه چی میشه راحت میشویم از اینترنت ایرانسل یا همراه اول
-
در حق هراه اول و ایرانسل ظلم شد ، اونا این همه هزینه کردن و مناطق رو تحت پوشش قرار دادن ، الان رایتل بیاد و از اونا استفاده کن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maadsoft
در حق هراه اول و ایرانسل ظلم شد ، اونا این همه هزینه کردن و مناطق رو تحت پوشش قرار دادن ، الان رایتل بیاد و از اونا استفاده کن
در حق ایرانسل و همراه اول ظلم نمی شود دوست عزیز !
قانون این طرح بدین شکل است که مثلا اگر در ماه در یک منطقه مشترکین رایتل به صورت مثال 1000 دقیقه مکالمه صوتی را از طریق آنتن ایرانسل انجام داده باشند. رایتل باید طبق قرار داد و قانونی که در سازمان تنظیمات مقررات رادیویی تصویب شده است . به ازای مثلا هر دقیقه x ریال به ایرانسل پرداخت کند ! همچنین در خصوص GPRS ، MMS ،SMS و ..... برای تمام اپراتورها به همین شیوه است !(استفاده مشترکین ایرانسل از آنت همراه اول و .... )
و به همین دلیل رایتل بازهم در مرور زمان برای آنکه هزینه کمتری بابت رومینگ (در نقاط شهری) به اپراتورهای دیگر پرداخت کند مجبور است آنتن های خود را به تدریج در شهرها و نقاط فاقد آنت نصب کند ! اما از طرفی احتمالا رایتل به دلیل هزینه های زیاد نصب BTS در جاده ها ، دیگر به صورت گسترده نیاز به راه اندازی در این مناطق را نداشته باشد و پرداخت هزینه بابت این مناطق به اپراتورها دیگر برای ایشان مقرون به صرفه تر خواهد بود !
با وجود تمام توضیحات هیچ هزینه اضافی به دلیل استفاده از رومینگ ملی را مشترکین متحمل نمی شوند ! و این مشکل اپراتور است ! که مثلا در یک منطقه به دلیل عدم وجود BTS اختصاصی ، مشترک از BTS اپراتور دیگری به صورت اتوماتیک استفاده می کند ! و هزینه این امر را باید پرداخت کند !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maadsoft
آره عزیز جان نترس هیچ کسی کاری رو بدون پول انجام نمیده
یه چیزی ایرانسل و همراه اول میگیره در ضمن خیلی بهتره چقدر هی بیان آنت بزنن اگه قرار باشه هر اوپراتور برای خودش همه آنتی علم کنه که همه جا میشه پر از آنتن
-
ساده مطلب اینه پول دارها باهم کنار میان و رفت و امد میکنین
فقیر ها هم باهم رفت و امد میکننن برای ماها هیچ فرقی نخواهد کرد.
پول دار پول دار تر میشه و فقیر فقیر تر هرطرحی هم باشه همیشه به نفع ملت نیست
به ضرر ملت هست .هنوزم اینترنت همون اشه و همون کاسه ولی سالی یک خبر خوب و به ادم میدن
5 مگ اینترنت رایگان
10تا اس ام اس رایگان
اینها یعنی اینکه بدبخت ها داریم مثل بدبخت ها باهاتون رفتار میکنیم.
ایا اصلا 5 مگ اینترنت رایگان بکار کسی میاد!!! صفحه دوم میلش باشه تمومه:)
-
من امروز توی بهشت رضا مشهد بودم متوجه شدم که روی انتن سیم کارت رایتل گوشیم نوشته R وقتی رفتم توی تنظیمات دیدم داره از شبکه همراه اول استفاده میکنه (جالبه که توی بهشت رضا شبکه خود رایتل هم پیدا می کرد ولی باز به شبکه همراه اول وصل میشد)
الانم که اومدم شهرستان (این شهرستان تحت پوشش رایتل نیست) و باز هم داره با شبکه همراه اول آنتن میده ولی خوب مشکل اصلی اینه که کلا اینترنت ندارم حتی همون GPRS . در ضمن اینکه شبکه همراه اول 2g هست و در واقع مزیت رایتل با رومینگ از بین میره
-
من هفته پیش گوشیم روی رومینگ بود همراه اول دایمی خارج ایران بودم -- تو قبض نوشته 80 هزار تومن هزینه رومینگ :| بعد نوشت 48 ساعت دیگه قطع میشه یک هفته گزشته هنوز قطع نشده ! ! رومینگ کلا حساب کتابش مشکل داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeathKnight
من هفته پیش گوشیم روی رومینگ بود همراه اول دایمی خارج ایران بودم -- تو قبض نوشته 80 هزار تومن هزینه رومینگ :| بعد نوشت 48 ساعت دیگه قطع میشه یک هفته گزشته هنوز قطع نشده ! ! رومینگ کلا حساب کتابش مشکل داره
رومینگ ملی که الان صحبتش هست ، قاعدتا نباید برای مشترک هزینه ای داشته باشه.
-
کاش 3g هم میشد داخل رومینگ استفاده کرد.
تنها امتیاز رایتل برای من 3g هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OPENFIRE
کاش 3g هم میشد داخل رومینگ استفاده کرد.
تنها امتیاز رایتل برای من 3g هست.
دقیقا ، اینجوری هیچ مزیتی برای استفاده از سیم کارت راینل وجود نداره. مگر همین طرح بی نهایت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masooumi
در ضمن اینکه شبکه همراه اول 2g هست و در واقع مزیت رایتل با رومینگ از بین میره
بنده در 2 سال گذشته در شرکت پیمانکار نصب آنتن های وایمکس استان خراسان رضوی جنوبی و شمالی و سیستان بلوچستان بودم
در تمامی دکل های نصبی آنتن ها از تجهیزات نسل چهارم استفاده میشه
قانون سازمان مقررات اینه که همیشه یه نسل بالاتر از نسل فعلی استفاده بشه
برای ایرانسل که 2g هست با صرف هزینه 2 نسل بالاتر رو نصب می کرد
اما برای رایتل که یک اپراتور نوپا هست و هنوز مشترک زیادی نداره خیلی هزینه برداره بخواد از نسل چهارم برای دکل های خودش استفاده کنه
در ضمن مطمئنا این طرح از سمت رایتل بوده و سازمان تامین اجتماعی با صرف هزینه تونسته این طرح رو بیاره و رومینگ داخلی رو فراهم کنه
دلیلش هم بسیار واضحه چون رایتل نتونست به تعهداتش عمل کنه تا پایان شهریور حق انحصاری 3g رو ازش می گرفتن
و اگر 3g به ایرانسل برسه قطعا همه رایتل هاشون رو کنار خواهند گذاشت
رایتل مجبور به جنگ با بقیه اپراتورهاست
- - - Updated - - -
این کار برای من یکی که خیلی خوبه
اتاقم به شدت آنتن ایرانسل پایین هست و سیم کارت کاری من هم ایرانسل در نتیجه می تونم ایرانسل رو سوئیچ کنم روی رایتل که از آنتن اون استفاده کنه
-
از صبح دیگه سیم کارت رایتلم نمیتونست به شبکه همراه اول وصل بشه ولی الان یه سرچ زدم و اینبار به شبکه ایرانسل وصل شد. به نظرم رومینگ شبکه ایرانسل ارتباط بهتری با رایتل داره و اینکه روی شبکه ایرانسل اینترنت سیم کارت رایتل هم فعال شده و میتونم ازش استفاده کنم. (البته در حد سرعت ایننترنت ایرانسل)
-
یه سوال
الان یکی رایتل داشته باشه ولی آنتن نداشته باشه باید تنظیمات خاصی انجام بده که از آنتن ایرانسل استفاده کنه؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2vooroojak
یه سوال
الان یکی رایتل داشته باشه ولی آنتن نداشته باشه باید تنظیمات خاصی انجام بده که از آنتن ایرانسل استفاده کنه؟؟
یه جستجو شبکه انجام بدید ، اگر به شبکه ایرانسل وصل شد که اوکی هست و گرنه خودتون دستی شبکه ایرانسل را از لیست شبکه ها انتخاب کنید.
-
اگه این خبر صحت داشته باشه تقریبا 99% نقاط کشور میشه ازش استفاده کرد
-
ایرانسل هم این خبر را روی اینستاگرام خودش قرار داد.
http://instagram.com/p/pG3oAJO-yF/
-
من الان تست کردم
با آنتن همراه اول وصل شد :))
-
سلام با انتن هاي اين دو اپراتور وصل ميشه اما هر كاري ميكنم نميتونم اينترنتشو داشته باشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarwhost
سلام با انتن هاي اين دو اپراتور وصل ميشه اما هر كاري ميكنم نميتونم اينترنتشو داشته باشم
اینترنتش با انتن ایرانسل وصل میشه ، البته در حد gprs ولی برای همراه اول خیر.
اگر گوشیتون اندروید هست باید در بخش mobile network علاوه بر data enabled گزینه data roaming هم فعال کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarwhost
شبکه در حال تست و تکمیل است. امکانات جانبی ( mms،gprs،کدهای دستوری ussd،شماره های پشتیبانی اپراتورها و .... ) به زودی رومینگ عملیاتی خواهد شد ! نگران نباشید !
-
همراه اول دارم ولی رومینگ شده به این پیش کد 0970
-
یعنی با این رومینگ میشه از بسته های اینترنت رایتل استفاده کرد؟
مثلا سرعت 1024 kbit/s ؟
-
ما که تو لاهیجان انتن داریم :d حال میکنید یعنی ؟
اورپای هست اینجا :d :55::-p
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smhnw
یعنی با این رومینگ میشه از بسته های اینترنت رایتل استفاده کرد؟
مثلا سرعت 1024 kbit/s ؟
خیر . وقتی در حالت رومینگ هستید مثل این هست که دارید از شبکه اپراتور مورد نظر (همراه اول یا ایرانسل ) استفاده می کنید و سرعت اینترنت هم در حد همون gprs هست
-
سلام تمام رادیو ها رو نصب کردیم روی دکل های شهر اهواز و اینکه همراه اول هم قرارا 3g بشه الان کل رادیو هاش نصب شده فقط باید حکم تایید بشه که اون هم شروع کنه ولی اینجا یک مشکل هست که کاربران الان همراه اول باید بیان سیم کارت هاشون رو از اول بگیرن که 3g بشه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masooumi
خیر . وقتی در حالت رومینگ هستید مثل این هست که دارید از شبکه اپراتور مورد نظر (همراه اول یا ایرانسل ) استفاده می کنید و سرعت اینترنت هم در حد همون gprs هست
دوست عزیز خیر این شکلی نیست
دکل های شرکت ایرانسل همشون نسل چهارم هستن یعنی 4g و دکل های همراه اول هم بسیاریشون 3g هستن یا قراره خیلی سریع 3g بشن
-
دکلای رایتلم 4g هستش؟ یا سیم کارتاش؟