-
1 فایل پیوست
ثبت دامنه com با 18 تومن in با 6 تومن و بقیه دامنه ها نصف قیمت (به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
قیمت ها در عکس زیر:
http://www.parsdomain.net/lg.jpg
آیدی یاهو: sasanbse
سایت پارس دامین
1-ثبت کامل دامنه به نام شخص
2- دارای کنترل پنل اختصاصی با تمام امکانات
3- امکان انتقال کامل دامنه
4- بدونه نیاز به هزینه برای انتقال
5- امکان تمدید دامنه
6- ثبت آنی در همان لحظه
7- بدونه مشکل با آی پی ایرانی و هویت ایرانی
8- تضمین شده 100%
9- پشتیبانی 24 ساعته
***در یاهو پرداخت بعد از تحویل دامنه صورت میگیره***
***سفارش در سایت با پرداخت آنلاین و ثبت آنی دامین***
توجه کنید برای ثبت آنی و تحویل آنی دامنه این نکات رو رعایت کنید:
- اطلاعات به صورت فارسی نباشد ، نام و یا آدرس
-شماره تلفن از 10 رقم بیشتر یا کمتر نباشد
- کد پستی از 10 رقم بیشتر یا کمتر نباشد
اینها مشخصاتی هست که ریسلو ملاک کامل بودن اطلاعات میدونه و اینجوری قبول میکنه
البته این کد پستی و تلفن 10 رقمی فقط برای ایران هست برا هر کشور متفاوته
^^^ کنترل پنل و رجیستر ریسلو - RESELLO ^^^
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...D8%AF-logo-png
شروع فعالیت در زرین پال مرداد ماه ۱۳۸۹:
نمایش
برای اطلاع از قیمت بقیه دامنه ها سوال کنید
دامنه های قابل ثبت:
نقل قول:
.ae.am
.asia
.at
.be
.biz
.bz
.ca
.cc
.ch
.club.tw
.cn
.co
.co.at
.co.gg
.co.in
.co.je
.co.nz
.co.uk
.com
.com.au
.com.co
.com.es
.com.tw
.coop
.de
.dk
.ebiz.tw
.es
.eu
.firm.in
.fm
.fr
.game.tw
.gen.in
.gg
.idv.tw
.in
.ind.in
.info
.it
.je
.li
.ltd.uk
.me
.me.uk
.mn
.mobi
.name
.net
.net.au
.net.co
.net.gg
.net.in
.net.je
.net.nz
.net.uk
.nl
.nom.co
.nom.es
.nu
.or.at
.org
.org.es
.org.gg
.org.in
.org.je
.org.nz
.org.tw
.org.uk
.plc.uk
.pm
.pro
.pw
.re
.ru
.se
.sld
.sx
.tel
.tf
.to
.tv
.tw
.us
.wf
.ws
.xxx
.yt
*****برای دریافت نمایندگی تو سایت تیکت بزنید اطلاعات بیشتر در اختیارتون قرار میگیره*****
-
پاسخ : ثبت دامنه com با 18 تومن in با 6 تومن (به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
-
پاسخ : ثبت دامنه com با 18 تومن in با 6 تومن (به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
کدوم پنل هست دوست عزیز؟
کنترل پنل:
General
-
سلام
من نفر اول یه دامین دات کام میخوام ؟ البته رایگان ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad-zarreh
سلام
من نفر اول یه دامین دات کام میخوام ؟ البته رایگان ؟
بله رایگان
نام + ایمیل + آدرس + شماره تلفن + آدرس دامنه رو پیام خصوصی کنید تا کنترل پنل رو بدم بهتون
-
منم یه دات کام یا نت میخام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maadsoft
منم یه دات کام یا نت میخام
شما هم پیام خصوصی کنید مشخصاتو
-
و همینطور من یه دامنه دات کام میخواستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smargenius
و همینطور من یه دامنه دات کام میخواستم
شما هم سومین نفر
ارسال کنید مشخصاتو
-
مطمئنید هزینه تمدید هم همین هست؟
-
دامنه رو انتخاب کردم اونوقت پ خ میکنم ممنون ...
- - - Updated - - -
دامنه رو انتخاب کردم پ خ میدم
ممنون
-
با تشکر از استارتر محترم
در عرض 5 دقیقه دامنه رایگان منو ثبت کردن
ممنون
---------
حالا باید دنبال هاست رایگانش باشم !
-
-
با تشکر دامنه رو ثبت کردن
-
اقا میشه ای دی یاهاتون رو بدین من هر چه میخوام پیام بفرستم گیر میده !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sht-design
مطمئنید هزینه تمدید هم همین هست؟
هزینه تمدید بعضی از دامنه ها متفاوته ، دامنه بگید تا قیمت ثبت و تمدید رو بگم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
songkadehnew
نحوه خرید ؟
پیام خصوصی
یا تماس:
09124181710
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad-zarreh
اقا میشه ای دی یاهاتون رو بدین من هر چه میخوام پیام بفرستم گیر میده !
پیامتون اومد و دامنه هم براتون ثبت کردم و تحویل دادم
-
دامنه به خوبی و با پشتیبانی خوب دریافت شد !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SASAN-BSE
ثبت دامنه com با 18 تومن in با 6 تومن (به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
قیمت ها در عکس زیر:
http://as-team.ir/pic/img/k6pqyhlxk67cuuz5qth.jpg
ثبت کامل به نام شخص به همراه کنترل پنل با امکانات کامل و امکان انتقال رایگان و تمدید
تقریبا همه دامنه ها ثبت میشه نام دامنه رو بگید تا قیمت بدم
برای شروع به 3 نفر اول پست دهنده در این تاپیک دامنه رایگان داده میشود (هر دامنه ای که خواستید به جزء دامنه های بالای 25 تومن)
دامنه های قابل ثبت:
باسلام
منم دامنه های زیادی می خواهم فقط با من راه بیاد چون سایت موزیک هستم هر چهار ماه یک بار خود به خود بسته میشه
و دوباره دامنه جدید از شما می گیرم
دامنه com. می خواهم باقیمت 11.500 منتظر جواب شما هستم
باتشکر.....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Persian_webhosting
باسلام
منم دامنه های زیادی می خواهم فقط با من راه بیاد چون سایت موزیک هستم هر چهار ماه یک بار خود به خود بسته میشه
باتشکر.....
با این قیمت اصلا نمیشه
اون دامنه های که به شما با این قیمت میدن بدونه کنترل پنل و بدونه امکان تمدید یا انتقال هست
ثبت دامنه های ما به صورت کامل هست با تمام امکاناتی که یه دامنه باید داشته باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Persian_webhosting
باسلام
باتشکر.....
ایشون دنبال قیمت مفت هستن...
دامنه هایی که شما میخواید 8 تومنه و بدون تمدید ؛ مستر کارت بگیرید خودتون ثبت کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SASAN-BSE
با این قیمت اصلا نمیشه
اون دامنه های که به شما با این قیمت میدن بدونه کنترل پنل و بدونه امکان تمدید یا انتقال هست
ثبت دامنه های ما به صورت کامل هست با تمام امکاناتی که یه دامنه باید داشته باشه
باسلام
اگر 15 تومان هم بدید می خواهم و لطفا آیدی خودتون بدید
باتشکر
-
دوست عزیز قیمت ایشون نسب به این امکانات خیلی مناسبه چرا اینقدر چونه میزنید !
-
[QUOTE=SASAN-BSE;1094550]ثبت و تمدید دامنه ir با قیمت 3800 (قیمت قدیم!)[/QUOTE
سلام میشه ای دی یاهوتون رو پ.خ کنید ممنون
-
با سلام
سایتی چیزی ندارید دوست عزیز ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
با سلام
سایتی چیزی ندارید دوست عزیز ؟
سلام هنوز راه اندازی نشده
اگه هم راه اندازی بشه به صورت تک فروشی نیست و ریسلر میدیم
این قیمت ها هم به قیمت عمده و ریسلر گذاشته شده
-
این تخفیف تا کی ادامه داره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sor
این تخفیف تا کی ادامه داره؟
سعی میکنم هر هفته باشه
یعنی تا جمعه ی دیگه
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Parti_Baz
سلام .info چند میدی؟
سلام
8500
-
دوست من پنلتون ریسلو هست می شود توضیحی بدهید که چه سرویس را ارائه نمی دهید که با این نرخ ارائه دامنه می کنید ؟؟
بنده اسپم نمی کنم واقعا برام جالبه که چگونه با این نرخ دامنه مثلا کام و.. رو می دهید
ایا سرویس خاصی رو به کاربر نمی دهید یا همه موارد اعم از پنل و... رو به کاربر می دهید
ممنون می شوم از توضیحتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mobinhost.in
دوست من پنلتون ریسلو هست می شود توضیحی بدهید که چه سرویس را ارائه نمی دهید که با این نرخ ارائه دامنه می کنید ؟؟
بنده اسپم نمی کنم واقعا برام جالبه که چگونه با این نرخ دامنه مثلا کام و.. رو می دهید
ایا سرویس خاصی رو به کاربر نمی دهید یا همه موارد اعم از پنل و... رو به کاربر می دهید
ممنون می شوم از توضیحتون
سلام
بله ریسلو هست
نه تمام امکانات دامنه موجوده
قیمت پایین به دلیل تعداد بالای درخواست دامنه از طرف ما بوده
بخشیش هم تامین ارز هست که بدونه واسطه و کارمزد بالانس شده و شارژ شده
همینطور میتونیم هاست و ssl های که تو ریسلو فروخته میشه رو با قیمت کمتر بدیم
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saati
در ریسلو ثبت میشه ؟
بله resllo
-
در صورتی که شما نهایت تخفیف از ریسلو را داشته باشید 8.19 دلار خواهد بود (در ازای ثبت بیش از 2500 دامنه یا 250 دامنه با محل ثبتی شرکت ).... با توجه به اینکه ریسیلو هم تازه تاسیس شده پس سفارشات هم اگر موجود باشه باید از جایی مثل ریسیلر کلاب منتقل کرده باشید تعداد یوزر هاتون را ...
در نتیجه فرض بر اینکه شما 8 دلار هر دامین دات کام را خریداری کنید.
و هر دلار برای شما 2750 تومان باشد یعنی نزدیک به 500 تومان زیر نرخ دلار کاغذی ، منهای 3 درصدی که ریسیلو بابت کارمزد دلاری کسر میکند.
هر دامین دات کام باید 22 هزار تومان باشد.
سورس مالی ممکن است دوستان را دچار دردسر کند .
لطفا در این مورد شفاف باشید.
-
بله درسته
ما الان تازه نیست که داریم دامنه با این قیمت ثبت میکنیم حدود 1 سالی هست
میتونید چک کنید تاریخو:
ثبت دامنه - ORG=17t - COM=23t - NET=17t - و ... | انجمنهای پرشین تولز
هیچ مشکلی نیست
فعلا که تامین ارز این قیمت در میاد ما هم با قیمت درست میدیم اگه بالا بره ما هم بالا میبریم
-
2 و 5 ساله امکان ثبت هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Domain474
2 و 5 ساله امکان ثبت هست؟
1 ساله هست و بعد از اون میشه گذاشت روی تمدید اتوماتیک خودش ساله بعد رو تمدید میکنه
-
اقا مگه میشه قیمت تمدید همین انقدر باشه
لطفا یه سوال کنید
-
دات کام غیر قابل تمدید هم موجود؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Master Game
اقا مگه میشه قیمت تمدید همین انقدر باشه
لطفا یه سوال کنید
بله همین قیمت هست
شما دامنه بدید با همین قیمت براتون تمدید میکنم
یا اینکه دامنه های که پارسال خودمون ثبت کردیم تمدید کردیم
البته بعضی دامنه های تفاوت داره مثله in که هزینه تمدیدش 2-3 برابره یا mobi هم همینطور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_slow
دات کام غیر قابل تمدید هم موجود؟
COM بدونه امکان انتقال و تمدید 11 تومن ، این نوع بیشتر برا سایت های موزیک و ... استفاده میشه
با امکان تمدید و انتقال و کنترل پنل 18 تومن