حتما مستحضر هستيد طوفان و باد شديدی ساعاتی پيش در تهران در جريان بود.
بر اثر اين طوفان دکل هایی سقوط کردن که در اين تاپيک هر کسی اطلاعاتی داره ارائه بده بد نخواهد بود.
نمایش نسخه قابل چاپ
حتما مستحضر هستيد طوفان و باد شديدی ساعاتی پيش در تهران در جريان بود.
بر اثر اين طوفان دکل هایی سقوط کردن که در اين تاپيک هر کسی اطلاعاتی داره ارائه بده بد نخواهد بود.
این پدیده جوی یک نفر هم متاسفانه تلفات داشته ...
حالا راستشو که نمیگن ... من خودم تو راه داشتم می امدم یک پیر مرد بنده خدا تو خیابان افتاده بود شلوغ شده بود خیابون ...
اصلا یه وضعی شد از ساعت 5 به بعد ...
پینگ تایم افرانت به حدی بالا رفته بود که انگار دیتاسنتر در مریخ هست
خوشبختانه شبکه قطع نشد و پایداریش رو حفظ کرد
تهران واقعا قیامت بود همه جا تاریک بود
فکر کنم این عکس ها مال امروزه من که تهرانی نیستم ولی فکر کنم شدید بوده با این عکس ها
تصاویر طوفان شدید تهران - همشهری|خبر پو
خیلی وحشتناک بود متاسفانه بجای پناه گرفتن فقط همه در حال تردد و فریاد بودن اصلاً آمادگی چنین وضعیتی رو مردم ندارن چون آموزش ندیدن :|
تو محل ما 2 تا کارگر از بالای ساختمون افتادن پایین که زمانی من به محل رسیدم فقط 1 جسد دیدم و در تعجبم تو این ساعت چرا کارگر باید کار کنه اونم در لبه بام ( بالابر ) !!!
تا اونجای که میدونم درختا حسابی ریشه کن شدن و بعضی از خونه ها شیشه ها شکست.
دکل این مراکز که سقوط کرد باعث برخی قطعی ها شد که در حال رفع سریع مشکل هستند و سعی میکنند تا صبح مشکل برطرف بشه.(البته امیدوارم - چیزی بوده که گفتند)
فعلا روی لینک بکاب هستند و ارتباط با برخی شهرها داغونه (پینگ دو برابر هست حدودا) اما در کل دان تایم خاصی روی برخی لینک ها نبوده
کلا اتفاقی برای شبکه داخلی خود تبیان برای سرورها حس نکردیم و کلا به دکل خدارو شکر مربوط نمیشد.
خیلی از دکل های هم ایرانسل هم همراه اول که روشون بی تی اس شهری با رنج ساپورت یک کیلومتر بودن ( طول )از شبکه بخاطر باد خارج شدن و نیاز به تنظیم مجددد دارن
خیلی جالب بود ..
درختا که از زمین ریشه کن شدن هیچ .. این دیشای ماهواره ها رو هوا میچرخیدن..
1 نفرم تو جنت آباد مصالح ساختمون ریخت رو سرش و بنده خدا فوت کرد ..
پینگ به سرور زیر ساخت الان با اینترنت پارس آنلاین حدود 400 هست .. وحشتناکه ..
خبرنگار فارس گزارش میدهد طوفان جان یک نفر دیگر را گرفت/آمار تلفات به 4 نفر رسید
- - - Updated - - -
آخرین تصاویر
http://www.mashreghnews.ir/fa/news/314758/%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D8%B7%D9%88%D9%81%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%BA%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%BA%D9%84%DB%8C%D8%B8-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86
- - - Updated - - -
...
http://www.mashreghnews.ir/fa/news/3...B1%D8%A7%D9%86
طوفان در تهران 2 کشته بر جا گذاشت! (+عکس) مربوط به چند روز پیش
طوفان در تهران 47 حادثه برجای گذاشت
مربوط به امروز
خدا آخر عاقبت همرو بخیر کنه
و پروردگار تو بی نیاز و رحمتگر است. اگر بخواهد شما را می برد، و پس از شما، هر که را بخواهد جانشین می کند؛ همچنانکه شما را از نسل گروهی دیگر پدید آورده است
قرآن کریم
سوره انعام، آیه 133
خدا رحم کنه غرب تهران تمامی درخت ها از ریشه کنده شده و خیابان ها شلوغ شده
آتش نشانی امشب بیچاره شد ، مردم فقط در حال فرار هستند به جای پیدا کردن سر پناه
پینگ تایم ایرانسل که اصلا دربارش صحبت نمیکنم !!!!
ولی خدا رو شکر های وب بدون مشکل هستش.
شما حدودا قسمت شمال کشور هستید
ما که جنوب هستیم طوفان شدید میاد داخل خیابان ها 20 سانت شن میاد بالا دید به 3 متر میرسه تهران فکر کنم این شکل طوفان ها در 50 سال اخیر بیسابقه بوده
من خودم موقع طوفان نتونستم عكس بگيرم (مسئوليت سنگين بستن پنجره ها به دوشم بود :دى) ولى يكى از دوستانم عكس زيبايى رو گرفته كه براتون ميذارم
http://p30up.ir/images/2pezxwkytrqxvmo7sf87.jpg
امیدوارم برای هموطنان عزیزمون مشکلی پیش نیاد و سریعا این وضعیت رفع شه.
والا من خواب بودم :d
چیزی نفهمیدم. فقط وقتی بیدار شدم اخبار یه چیزایی میگفت :d
روی افرانت یکی دوساعتی پینگ تایم بالا رفت وکمی اختلال بود که برطرف شده و قطعی کامل رخ نداد.
جالب اینجاست که تلفن خط ما به طور کامل قطع شده ولی اینترنت adsl که روی همین خط هست فعاله و به جز یه اختلال کوچیک هیچ مشکلی نداره ولی هنوز تلفن قطعه!
هواشناسی پیش بینی نکرده بود؟@-)
الان بیشتر جان مردم مهم است تا اینترنت و پینگ و این سری مسایل
دوستان عزیز هم خوب میدونن که به دلیل این طوفان ممکنه اختلالات در شبکه اینترنتی کشور پیش بیاد و حتما میتونن درکش کنند!
اما خانواده ای رو در نظر بگیرید که یکی از اعضاشون بدلیل همین طوفان از دست دادن
برای قربانیان این حادثه بی سابقه طبیعی چند دقیقه یکوت میکنیم و براشون فاتحه میخونیم
ولی واقعا اینکه هواشناسی هیچ چیزی اعلام نکرد و هشداری نداد (حتی یه ساعت قبل از وقوع این طوفان) خیلی بحث برانگیز و مشکوکه !!!!!
اونا مانیتورینگ لحظه ای دارن، یا طوفان یه دفعه در عرض چند ثانیه اتفاق افتاده یا ...
یک سوال از دوستان عزیز دارم تا نتیجه نهایی و حرف اخرم رو خدمت دوستان بزنم.
بنده نه تهران زندگی میکنم و نه به دنیا اومده تهران هستم ولی با عکس های و فیلم هایی که درباره این حادثه دیده ام کاملا واضح هست که طوفان خیلی وحشتناکی رخ داده است.
حالا یک سوال:
در خوزستان وقتی این چنین حادثه هایی رخ میدهد میگوییم مال کشور عراق هست.
در تهران چطور؟ آیا شهری اطراف تهران هست که این مورد براش پیش اومده باشه ؟ یا اصلا دارای شن و خاک و ... باشه؟
چطوری در عرض 3ثانیه(طبق سوالاتی که از دوستان تهرانی کرده ام) هوا تاریک و سرخ شد ؟
یک سرچ در مورد "هارپ" و مخصوصا در youtube بزنید تا کامل متوجه بشید از کجا بوده است :)
پ.ن :
در مورد کسانی که عرض کرده اند که بلایی از سمت خداوند بوده است و انسان های گناهکار زیاد شده است اصلا اینجوری نیست...! چون خداوند بسیار بخشنده و مهربان است و مطمئنا این مورد از سمت خود انسانهاست.
در مورد کسانی که در مورد دکل ها یا حوادثی که بعد از واقعه پیش آمده است در حال بحث هستم باید بگم به جای بحث های الکی چرا در مورد "هارپ" صحبت نکنیم؟ چرا ؟!
موفق باشید.
با جناب Yas-Hostتا حدی موافقمهارپ بندر لنگه
اگر طوفان معمولی بود قطعا هواشناسی اعلام میکرد تا مردم اماده باشند
اما پس چرا ؟!!
یک ویدیو در اپارات پیدا کردم در این زمینه :
البته بهتره بیشتر در این زمینه تحقیق بشه
بنده و یکی از دوستان همکار در این زمینه اطلاعات خوبی بدست آورده ایم.
برای اطلاعات بیشتر میتونید کلیپ هایی در یوتیوب هست رو مشاهده فرمایید :
ابتدا آشنایی اولیه :
سپس :کد:www.youtube.com/watch?v=6AHRWyX59Kc
فقط در ایران این موارد پیش نیامده است و کل جهان در خطر است.کد:http://www.youtube.com/watch?v=LsgrRmHW8ro
http://www.youtube.com/watch?v=PToCOwvacq8
کمی باید تامل کرد...
علاوه بر اینکه چرا هواشناسی هشداری برای این طوفان نداده بود ، مورد جالب دیگه ای هست !
اون هم سعی رسانه های خبری در عادی جلوه دادن این پدیده در تهران (لینک)
دوستان که میگن مثلا در یزد و غرب کشور زیاد اتفاق میفته ، خب درست میگن ! اما تهران ! چرا یه دفعه باید بی دلیل بدون سابقه قبلی ، به این قدرت ، بدون هیچ پیش بینی یک دفعه همچین طوفانی بشه؟ (در ضمن اون طوفان های شهر های غربی رو هواشناسی اعلام میکنه )
و اینم بگم که برخلاف چیزی که فکر میکنید هواشناسی ایران بسیار تجهیزات پیشرفته ای داره ، پس فکر نکنید هواشناسی ایران عقب افتاده ست و از این حرفا...
واقعا تامل برانگیزه ! و قطعا یه چیزی این وسط غیرمعمول بوده
ظاهرا برای فردا و پس فردا هم قراره ادامه داشته باشه (مطمئن نیستم)
دوستان با اجازه شما من خودم مدیریت حوادث خوندم و تو جمعیت هلال مشغولم تا جای که من میدونم هارپ یه موجی هست که از زیرزمین صادر میشه و زلزله به وجود میاره و فکر نکنم ربطی به هوا و طوفان داشته باشه
ایمان ندارم ولی میدونم که دیگه حداقل یه روز قبل از طوفان میتونن پیشبینی کنن ! تجهیزاتی که دارن پیشرفته است !!
در ضمن ، این مورد برای یه شهر دور افتاده در ایران نیست که بگیم هواشناسی حواسش نبوده و از این حرفا ! در تهران بوده...
بنظرم که یه جای کار اشکال داره...
و دقت کنید که هواشناسی هیچ دلیل و توضیحی برای اینکه چرا پیش بینی نکرده نداده...
جدیدا کامنت ها رو هم کپی میکنن؟
کامنتی در زمان : 15:03 - 1390/11/13
هارپ سلاح جدید در جنگهای آینده؟ +تصاویر - سایت خبری تحلیلی تابناك
شما میتونید بدون هیچ مسئله ازش رد شید قربان.
مسئله اصلی ما این هست که چرا هوا شناسی اصلا اعلام نکرده است؟ :)
هر دفه که سامانه ای وارد کشور میشه یا ... هواشناسی حداقل 2 روز قبلش همه جا اعلام میکنه ولی پایتخت رو چرا اعلام نکرد؟
چرا با این وضع باید همچین طوفانی در تهران ایجاد شه؟ اطراف تهران کجاش همچین خاکی یا ... داره که باعث بوجود اومدن همچین فاجعه ای بشه؟
هواشناسی چه غلطی میکنه پس؟