سلام من يك سيستم تيكت مثل
http://www.livesupport.ir
ميخوام بابتش 100 هزار ميدم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من يك سيستم تيكت مثل
http://www.livesupport.ir
ميخوام بابتش 100 هزار ميدم
نه من ميخوام برام طراحي كنيد
من در حال فارسی سازی و سفارشی کردن یک سیستم پشتیبانی هستم
که تحت گواهینامه gpl است برای استفاده شخصی ...
در صورتی که علاقه داشتید میتونم اون رو با تخفیف به شما هم بدم
اطلاعات تکمیلی پیغام خصوصی یا یاهو
از خودشون بپرسید مطمئن باشید میفروشن...
البته باید سرورتون هم ویندوزی باشه...
ولی منتظر قیمت فضایی هم باشید از طرفشون...
kayako یا whmcs رو بتونی واسه خودت اختصاصی طراحی کنی خوب چیزی میشه
پرسيدم قيمتش مطابق با قيمت خون خودمه!
دوستDJ7xpl عزيز عكس و اطلاعاتي ازش بفرست پيغام خصوصي
سلام
برای سیستم تیکت به این سایت هم یک نگاه بندازید جالب است :
http://www.cerberusweb.com/
با تشکر
كسي نيست طراحي كنه
اگه کلا بخوای اختصاصی برات طراحی بشه 10-20 برابر قیمت خونت رو باید بپردازی! حتی همون آدرسی هم که دادی؛ قرار نیست که برات طراحی کنن بلکه همونو که خودشون از قبل طراحی کردن و شاید به چند نفر دیگه هم فروختن اون قیمت خونت رو دادن! (منظور از اینکه میگم به چند نفر دیگه فروختن یعنی هزینه بین چند نفر تقسیم شده) حالا اگه بخوای اختصاصی طراحی بشه دیگه هزینه هم بین چند نفر تقسیم نمیشه و دیگه...
اگه خواسته باشی نرم افزارهای آماده رو مطابق میلت طراحی کنی میتونم کمکت کنم...
ميشه چندتا معرفي كنيد
اسكريپ هاي تيكت و هزينه طراحي ويژه قالب براشون
دوست عزیز من فکر می کنم دوستان چند تا از بهترین ها را معرفی کردند
سلام
ممنون از همكاري دوستان.
سخت نگير كلانتر
با سلام و درود ، اسکریپت whmcs یکی از قدرتمند ترین سیستم های پشتیبانی ، مالی و فروش هاستینگ در جهان است که فکر نکنم نظیر داشته باشد ! اتفاقا قالب هم انقدر راحت می توان برای ان طرح کرد که حد نداره !
فقط فیمت خرید لیسانسش را اگر داشته باشید ! اگر هم خریدید و از قالب ان سر در نیاوردید می توانید از طاهری نژاد کمک بگیرید . ولی به نظر من whmcs بخر !
سلام
اخه دوستان از شما چه پنهون من با سيستم هاي خارجي كه مديريت فارسي نيست حال نميكنم.سخته گيره.در ضمن اون تكراري به نظرم جالب نيست اما مثلا يك سيستم جديد مثل اون سايت كه دادم و سيستمهاي ديگه خيلي قشنگ هستند.....
همون سيستم كه ادرسشو دادم در حد اون
در اون حد میتونم با همین whmcs بهتر اونو براتون راه بندازم. اگه خواستید پ.خ بزنید.
با سلام به همه دوستان
شرکت داده پردازان پارس نتورک به صورت رسمی برای اولین بار در ایران تمامی محصولات کایاکو را ارائه میدهد
ادرس سایت :kayako.biz
ادرس پرتال پشتیبانی:support.kayako.biz
در صورت نیاز ما میتونیم سیستم کایاکو رو با whmcs ارتباط بدیم و تمامی قالب ها رو براتون با کمترین هزینه ممکن طراحی کنیم
در ضمن ما سیستم کایاکو را به صورت کامل فارسی و راست چین کرده ایم و تمامی قسمت ها رو میتونیم براتون فارسی سازش رو بدهیم
در صورت تمایل با شماره تلفن های زیر تماس بگیرید
0511-7383142
09158240977
زیر خاکی بیرون میاری؟ :-b
April 24th, 2009
:101::101::101::101::101::101::101::101::101::101: :101::101::101::101:
با سلام
دوست عزیز اگر بدون هیچ دردسری دنبال آخرین نسخه کایاکو کاملا فارسی شده، راست چین شده با تاریخ شمسی هستید به سایت زیر مراجعه کنید. ( نصب و راه اندازی رایگان )
هم طرف ادمین هم کارمند و هم کاربر کاملا فارسی و راست چین شده است.
سیستم پشتیبانی از مشتریان - کایکو فارسی(سیستم پشتیبانی از مشتریان - کایاکو - Kayako)
04113351313
www . ikayako . ir
شرکت فراسیستم
:101::101::101::101::101::101::101::101::101::101: :101::101::101: