من قصد دارم سایت های زیادی رو طراحی کنم. اما میخوام بدونم بهترین زبان برنامه نویسی چیه؟
پی اچ پی؟
آی اس پی؟
پایتون؟
...؟
لطفا بهترین زبان ها رو بهم معرفی کنید و بگید جامع ترین کدومه
نمایش نسخه قابل چاپ
من قصد دارم سایت های زیادی رو طراحی کنم. اما میخوام بدونم بهترین زبان برنامه نویسی چیه؟
پی اچ پی؟
آی اس پی؟
پایتون؟
...؟
لطفا بهترین زبان ها رو بهم معرفی کنید و بگید جامع ترین کدومه
php فقط !
php اما کنارش باید html css هم فول بشی ..چون میخوای طراحی کنی . بدردت میخوره خیلی .الان هر طراحی ببینی اینارو 100% یاد داره .
البته من شنیدم توبعضی شهر ها مثل تهران زیاد از asp استفاده میشه اگه میخوای بیرون کار کنی این مورد هم در نظر بگیر..یکی از اقوام که طراح هست میگفت !!!
من خودم php خیلی دوست دارم .
اکثرا php
من میخوام یه موتور جستجوگر بسازم که میگن باید از پایتون استفاده کنم
نظر شما در مورد پایتون چیه؟
علاوه بر اینکه باید زبان قدرتمندی رو انتخاب کنید باید تسلط خوبی هم روی زبان داشته باشید این نباشه که از زبان فقط مقداری بلد باشید! PHP زبان قدرتمندی هست آموزش تو اینترنت زیاد داره اما طراحی سایت صرفا در یادگیری برنامه نویسی وب خلاصه نمیشه به نظر من طراحی وب یک کار تیمی هست برای طراحی یک وب سایت عالی باید تخصص های زیر با هم همکاری کنند البته به نظر من:
گرافیست: طراح شکل ظاهری و چیدمان منوها و رنگ
طراح قالب: برای طراحی و کد زدن HTML ، CSS و Javascript سایت
برنامه نویس
مهندس سیستم: طراحی الگوریتم و بهینه سازی کدها
و تست کننده (چیزی که تو ایران خیلی کم دیدم): برای پیدا کردن خطاها و باگ های سایت
من قصد دارم برم رشته IT و اونجا در زمینه اینترنت کار کنم
اگه بخوام زبان های "php - asp - html - css - javascript - C - پایتون " رو به صورت حرفه ای و عمقی یاد بگیرم (هر روز بین 5 تا 8 ساعت وقتم رو روی اون بزارم) حدودا چند سال طول میکشه تا همه رو یاد بگیرم؟
چیزی به اسم بهترین زبان برنامه نویسی وجود نداره ، شما سعی کنید بهترین برنامه نویس بشید .
با همه این زبانهای میشه سایتهای عالی ساخت .
ببینید با کدومش راحتید .
موتور جستجو به یک پایگاخ داده خیلی بزرگ احتیاج داره ، زبان برنامه نویسی کافی نیست و باید روی مباحث پایگاه داده های nosql کار کنید که خودش یه دنیای دیگه است .نقل قول:
من میخوام یه موتور جستجوگر بسازم که میگن باید از پایتون استفاده کنم
نظر شما در مورد پایتون چیه؟
الان واقعا پایتون کارش درسته کل سیستم های شرکت بیان blog.ir و بیان باکس تمامی بلاگ هاش تمامی صفحاتش رو با پایتون ساخته از پی اچ پی هم خیلی اسونتره ولی پی اچ پی هم خوبه ولی من که سمتش نمیرم چون وقتی با پایتون میتونی هم برنامه موبایل و پی سی و ... و حتی وب سایت بنویسی چرا ادم بره سمت پی اچ پی ؟
بهترین پایتونه سمت ,net هم نرو که عمرت تباه میشه اینا سورس بسته هست و به درد نمیخوره
ببخشید، من پایتون، پرل و پی اچ پی کار می کنم و به هیچ عنوان پایتون از پی اچ پی ساده تر نیست!
حالا مثلا پی اچ پی که اوپن سورس هست رو شما چندبار خودتون کامپایل کردین؟!
به استارتر:
زبانی به عنوان بهترین وجود نداره، اما یه زبون میتونه برای یه کار خاص بهترین باشه! برای مثال برای تحلیل داده های فرم ها و ... jsp واقعا قوی و عالیه. برای ارتباط با دیتابیس باز هم jsp با دیتابیس اوراکل بهترین نتیجه ممکن رو میده و شما میتونید برای نوشتن یک موتور جستجو از این زبون استفاده کنید.
چیزی که اصلا بهتون پیشنهاد نمیکنم پرله. اصلا برای استفاده شما مناسب نیست. پایتون هم تو این زمینه اگه از پی اچ پی بدتر نباشه، بهتر نیست!
جالبترین قابلیت جاوا تو این زمینه این هست که میتونید برنامه تون رو کامپایل کنید که تو این حالت به اینترپرتر نیاز ندارید و برنامه خیلی سریعتر اجرا میشه.
حرفتون رو نمیفهمم من روزانه با لینوکس کارمیکنم و توی اون میشه براحتی تنظیمات پی اچ پی و حتی زمان تاخیر و دیلی و حتی پکت های ارسالی از طرف اپاچی و هدر tcp رو راحت تغییر داد از توی سورس
بلاگ بیان رو دیدید با پایتونه قدرتش خوبه ولی شما به راحتی با فریمورک جنگو میتونید سایت درست کنید پی اچ پی هم همینطور به صورت عادی کارباهاش سخته و میاید از فریمورک هاش استفاده میکنید
کسی که می خواد سایت های زیادی رو طراحی کنه به یه زبان همه منظوره نیاز داره و به نظر من در زبان های تحت وب همه منظوره هیچ کدام حتی نزدیک به php هم نیستند. حجم برنامه ها، cms ها و ... نوشته شده با این زبان هم خود گواهی بر این مسئله هست.
به شما پیشنهاد می کنم به جای جستجو در مورد یک موضوع انحرافی مثل نوشن سرچ انجین، شروع به یاد گیری یک زبان ساده مانند php یا python کنید. من منابع و راهنمایی مربوط به نوشتن جستجوگر رو در پست قبلی به شما دادم. نوشتن جستجو گر کار شما نیست بهتون بر نخوره اصلا کار هر برنامه نویسی هم نیست. پیشنهاد میکنم که دوره آموزش پایتون که در زیر لینک دادم رو بگذرانید. و اگه مشکل زبان انگلیسی دارید حتما برطرفش کنید. برنامه نویس که زبانش ضعیف باشه بدجور کلاهش پس معرکست. این دوره به زبان انگلیسی هست و واقعا عالیه. به IP ایران هم سرویس نمیده.
https://www.udacity.com/course/cs101
با پی اچ پی شروع کنین و کم کم برنامه نویسی رو یاد بگیرید -- اینجوری به سادگی به زبون های دیگه می تونین انتقال بدین.
روبی هم بد نیست برای شروع. ولی کسی که از روبی شروع می کنه دیگه بر نمیگرده به پی اچ پی
این کار کمی مشکل توش هست.
شما یک زبان رو یاد بگیر کامل و تخصصی بعد برو سراغ زبان های دیگه ..
مثلا php یا html اول تخصصی یاد بگیر بعد پیرامون اینها چیز هایی که لازمه برو دنبالش...
تجربه و کار در عمل و ایده پردازی خیلی مهمه اگه میخوای طراح خوبی باشی.
پیشنهاد من این هست اول یک یا 2 زبان رو به صورت حرفه ای و تخصصی کار کن بعدش برو سراغ زبان های دیگه....
در مورد یاد گیری هم زیاد درست نیست بگیم چند وقت طول میکشه چون بستگی به شما داره همه چی ....
موفق باشید.
راستش من دقیقا خواستم پیشنهاد parmenides را بدم بهتون که دیدم ایشان گفتند.
بهتره شروع کنید به یادگیری تا خودتان این قدرت را پیدا کنید که انتخاب کنید به کدام زبان مسلط بشید.
مطمئنا یک برنامه نویس PHP اگر تو کار وب قراره حرفه ای باشه و سایت های زیادی طراحی کند، باید کمی از باقی زبان ها هم سر در بیاره، پس شما با هر زبانی شروع کنید چیزی از دست ندادین، به مرور در این مسیر زبان اصلی خودتان را انتخاب کنید.
به زبان ساده:
هیچ کس اول ابتدایی انتخاب نمی کند، ریاضی فیزیک بخواند یا علوم تجربی !
میخواستم زیاد توضیح بدم دیدم حالشو ندارم :دی واسه برنامه نویسی سرور ساید php رو یاد بگیرید در حد حرفه ای به تمام معنا، در سطح خیلی سنگینی اگه خواستید پروژه بنویسد و دیدید php دیر و کند جواب میده یه کوچ کوچیک به ASP.NET بکنید، وقتی که برنامه نویسی رو فول یاد دارید این کوچک کردن ها زیاد سخت نیس
این جمله تون فوق العاده بودنقل قول:
هیچ کس اول ابتدایی انتخاب نمی کند، ریاضی فیزیک بخواند یا علوم تجربی !
دوستان حالا اگه بخواد همون php رو یاد بگیره از کجا شروع کنه؟
کتابی رو معرفی میکنید؟ یا سایتی رو؟
شما درست میگید
اما من الآن نمیخوام موتور رو بسازم
قصد دارم موتور رو حد اقل 8 سال آینده بسازم
میخوام برنامه نویسی رو از همین الآن شروع کنم و بین 8 تا 10 سال وقت خودم رو روی یاد گیری بزارم
پس بهترین راه اینکه که ابتدا html سپس php رو یاد بگیرم
وقتی این دو تا رو فول شدم ASP.net و پایتون رو هم شروع کنم
فکر کنم در عرض 10 سال بتونم این 4 تا زبان رو یاد بگیرم :D
اگه زبان دیگه ای هم هست که بتونه بهم کمک کنه, اون رو هم بهم پیشنهاد بدید
یه سوال دیگه هم دارم. جدید ترین زبان که اومده اسمش چیه و ممکنه زبان جدیدی هم به وجود بیاد؟
دوستان برام یک سوال پیش اومده بنده مهندس نرم افزار هستم.... 4 سال درس خوندم که جز کمی c++ چیز دیگری بونی یاد نداد....دوستان شما از کی و چه جوری فرصت کردین اینهمه زیان رو بلد بشید؟
و اینکه از کجا میفهمیدین کدوم زبان یه درد چه کاری میخوره و چه طوری شد حرفه ای شدین؟
دو بحث هست بین بهترین ها :::
php - .net
کامل سلیقه ای هست!!!
قابل توجه :: من تخصصم برنامه نویسی مبتنی بر وب (-prel-php-python) هست و تو چهار چوب کاری خودم صحبت میکنم!
درسته با توجه به هر پروژه - زبان در پایان انتخاب میشود ولی دو ساختار معرفی شده چیزی از هم کم ندارند و با هر جفتشون میشه کارهایی یکسان انجام داد!
چهار چوب .net که شامل c# و vb.net میشه در ایران جزو پرطرفدارترین هاست و در جهان هم همینطور...
البته باز هم در بحث سرور ساید و وب...
از asp.net خوشم نمیاد ، بنظر من php . css - html - java بلد باشی یعنی همه چی بلدی asp , asp.net هم بنظر من بدرد نخورن
سوال تون اشتباه هست ، هر کدوم از زبان های برنامه نویسی مزایا ومعایت خودشون رو دارند ، نباید باهم مقایسه شون کرد.
یک پیشنهاد: اگر با جاوا اسکریپت آشنا هستید ، Node.js رو بهتون پیشنهاد می کنم (یک زبان برنامه نویسی سمت سرور بر پایه جاوا اسکریپت)
جدیدا خیلی مورد استفاده قرار گرفته ، محبوب زیادی هم بدست اورده ، سایت های مثل groupon , myspace به node.js مهاجرت کردن.
یک بار گفتم باز هم میگم ، زبان های برنامه نویسی هیچ کدوم از هم دیگه بدتر یا بهتر نیست ، هم Php زبان قدرتمندی هست و هم Asp.net .
زبان های برنامه نویسی رو از جهاتی میشه با زبان های گفتاری مقایسه کرد ، برای مثال شما می تونید هم با زبان انگلیسی منظورتو برسونی هم با زبان اسپانیایی ، شما نمی تونی بگی انگلیسی بهتر از اسپانیایی هست و بهتر میشه منظور رو رسوند .
دوست عزیز سوالتون رو به صورت کلی مطرح کردید
شما اول باید علاقه و گرایشتونو مشخص کنید
همونطور که دوستان خدمتتون عرض کردن نمیشه گفت که زبانی بدرد نخور هست...
هر کدام از زبان ها کارایی و خاصیت خودشونو دارند بر فرض مثال شما میخوای ی طراح وبسایت حرفه ای بشی خب مشخص هست باید اول html css را استارت بزنی و بعد از اون به jquery و php تسط کامل پیدا کنی ، البته یک نکته هم خدمتت عرض کنم که شما باید علاوه بر یادگیری تمرین و تکرار و همچنین ارداه محمکی داشته باشید تا مهارت لازم در این زمینه را کسب کنید
درسته
اشتباه من این بود که گفتم بهترین زبان کدومه
پس حرف خودم رو پس میگیرم
پس باید ابتدا html + css رو یاد بگیرم و سپس شروع کنم به jquery و php و پایتون
فکر کنم این 5 زبان خیلی به من کمک میکنن
البته الآن دارم روی این کار میکنم که بتونم با 10 انگشت و چشم بسته انگلیسی تایپ کنم و برنامه نویسی کنم. اون هم با سرعت بسیار بالا. انگلیسی رو موفق شدم. اما توی کد نویسی اشتباه تایپی زیاد میکنم :D
بله همینطور هست ، اگر خوب به این زبان هارو که بنده و دوستان خدمتتون عرض کردیم به صورت اصولی یاد بگیرید و با تمرین و تکرار تسلط کامل پیدا کنید ، اینده ی خوبی دارید ، موفق باشید
در جواب سوال شما "با هر زبانی که بلدی" یعنی زبان مهم نیست مهم کاری هست که می خواهی انجام بدی
انتخاب من با توجه به کار هایی که در نظر دارم scala یا java هست ولی پشنهادم به شما "اینکه متعصب نباشید" تعصب چیزی هست که باعث میشه آدم خوبی های تکنولوژهای دیگه رو نبینه
کاش یکی اینها رو 6 سال پیش بهم میگفت.
جواب برای اینکه چه زبانی حرفه ای تره !!! شکی نکن c/c++ بهترین و قویترینه که لقبشم هست هیولای زبان ها.
ولی در بحث وب شکی نکنید php بهترین گزینه هستش.
هیچ کس جواب منو نداده!!