-
3 فایل پیوست
برای اولین بار در میان شرکت های درگاه پرداخت | 2 درگاه کاملا اختصاصی | فعالسازی رایگان + تسویه حساب آنی !
کاربران عزیز و همراهان گرامی
با سلام
ابتدا با عرض پوزش بابت تاخیر بوجود آمده به استحضار میرسانیم طبق وعده داده شده بابت طرح ویژه سیباپال
از هم اکنون برای اولین بار در میان شرکت های درگاه پرداخت ! 2 درگاه کاملا اختصاصی سامان و فن آوا به طور همزمان بدون هیج نامی از سیباپال در رفت و برگشت در سیستم پیاده سازی و فعال گردید.
کاربران گرامی برای استفاده از این طرح ویژه میتوانید به مدت 5 روز درخواست فعال سازی را به صورت کاملا رایگان در سیستم ثبت نمایند.
لازم به ذکر است پس از اتمام مهلت تعیین شده ؛ فعالسازی شامل هزینه خواهد شد.
تسویه حساب در 2 درگاه اختصاصی به صورت کاملا آنی و سیستمی میباشد همچنین کارمزد با توجه به حجم تراکنش های کاربر و سیاست کاری شرکت بین 0.5 تا 1 درصد خواهد بود.
*ضمنا در روز های آتی درگاه اختصاصی دیگری نیز اضافه میگردد.
*کاربرانی که در مدت 5 روزه اقدام به فعالسازی نمایند درگاه جدید نیز به صورت رایگان فعال میگردد.
زمان فعال سازی درگاه اختصاصی بین 2 تا 5 روز کاری میباشد
سایز مناسب جهت نمایش لوگو پذیرنده: 150*200
تصاویر درگاه پرداخت فن آوا
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...50618870_1-jpg
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...51926105_2-jpg
نمونه درگاه اختصاصی سامان:
فایل پیوست 20255
نحوه کارکرد درگاه کاملا اختصاصی سیباپال در قالب ویدیو:
http://up.vbiran.ir/uploads/22019139...al_Direct_.zip
نمونه درگاه اختصاصی سامان و فن آوا کارت
http://epay.omidtak.ir/index.php
با سپاس از همراهی و اعتماد شما
-
پاسخ : برای اولین بار در میان شرکت های درگاه پرداخت | 2 درگاه کاملا اختصاصی | فعالسازی رایگان !
یک نمونه عکس از هر درگاه بزارین کاربرانتون بهتر درک کنند درگاه اختصاصی منظورتون چی هست .
-
پاسخ : برای اولین بار در میان شرکت های درگاه پرداخت | 2 درگاه کاملا اختصاصی | فعالسازی رایگان !
همون اولش رسیدیم چه مدارکی باید ارسال کنیم جهت دریافت درگاه دوست عزیز ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asrhosting
یک نمونه عکس از هر درگاه بزارین کاربرانتون بهتر درک کنند درگاه اختصاصی منظورتون چی هست .
درود
عکس به زودی قرار خواهد گرفت
درگاه مربوطه بدون هیچ نامی از سیباپال در رفت و برگشت به بانک با لوگو و نام اختصاصی پذیرنده میباشد.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
98M!zban
همون اولش رسیدیم چه مدارکی باید ارسال کنیم جهت دریافت درگاه دوست عزیز ؟
جهت دریافت درگاه ابتدا باید در سایت تکمیل مدارک نمایید که شامل اسکن کارت ملی یا شناسنامه میباشد.
در مرحله بعد نام نمایشی در درگاه پرداخت + لوگو از طریق تیکت از شما دریافت میگردد.
با سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SibaPal
جهت دریافت درگاه ابتدا باید در سایت تکمیل مدارک نمایید که شامل اسکن کارت ملی یا شناسنامه میباشد.
در مرحله بعد نام نمایشی در درگاه پرداخت + لوگو از طریق تیکت از شما دریافت میگردد.
با سپاس
ممنون میشم در همین پست های ابتدایی عنوان کنید چه سایزی برای لوگو می توان قرار داد که بسیار مهم هست فکر می کنم ؟
من هم تا ساعاتی دیگر برای کاربران شما سوپرایز ویژه ای دارم که خداروشکر دارم کارهاشو انجام میدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
98M!zban
ممنون میشم در همین پست های ابتدایی عنوان کنید چه سایزی برای لوگو می توان قرار داد که بسیار مهم هست فکر می کنم ؟
من هم تا ساعاتی دیگر برای کاربران شما سوپرایز ویژه ای دارم که خداروشکر دارم کارهاشو انجام میدم
از لطف شما بسیار متشکریم
پست اول آپدیت گردید.
با سپاس
-
پاسخ : برای اولین بار در میان شرکت های درگاه پرداخت | 2 درگاه کاملا اختصاصی | فعالسازی رایگان + تسویه حساب آنی !
براتون تیکت کردم مشخصات رو و منتظر دریافت
-
پاسخ : برای اولین بار در میان شرکت های درگاه پرداخت | 2 درگاه کاملا اختصاصی | فعالسازی رایگان + تسویه حساب آنی !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
98M!zban
براتون تیکت کردم مشخصات رو و منتظر دریافت
درخواست شما ثبت گردید و به زودی اطلاعات برایتان ارسال میگردد.
با سپاس
-
سلام، خیلی ممنون، بسیار عالی.
امکانش هست که برای مثال 2 درگاه بانک سامان فعال کنیم؟ با نام و لوگو متفاوت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farid.Agl
سلام، خیلی ممنون، بسیار عالی.
امکانش هست که برای مثال 2 درگاه بانک سامان فعال کنیم؟ با نام و لوگو متفاوت.
درود
لطفا در سایت تیکت ارسال نمایید تا توسط واحد مربوطه پیگیری شود و خدمتتان اعلام گردد.
با سپاس
-
متشکر، سوال دیگه ای که دارم اینه که شما ابعاد مناسب برای لوگو رو 150*200 ذکر کردید، بنده دیدم که همکاران شما ابعاد مناسب برای بانک سامان رو 80*250 اعلام کرده بودن، می شه لطفا بزرگ ترین ابعاد مناسب برای بانک سامان اعلام بفرمایید؟
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farid.Agl
متشکر، سوال دیگه ای که دارم اینه که شما ابعاد مناسب برای لوگو رو 150*200 ذکر کردید، بنده دیدم که همکاران شما ابعاد مناسب برای بانک سامان رو 80*250 اعلام کرده بودن، می شه لطفا بزرگ ترین ابعاد مناسب برای بانک سامان اعلام بفرمایید؟
ابعاد لوگو پیشفرض سامان 150*200 میباشد.
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...d33d6dc433-png
-
خیلی ممنون، جواب سوالم رو گرفتم.
در حال ارسال تیکت درخواست در سایت هستم.
-
درخواست ارسال شد.
این لینک:
https://sibapal.com/xmain/sibapal.co...load/help3.zip
که در این صفحه:
https://sibapal.com/xmain/labs
با عنوان نمونه کد درگاه اختصاصی قرار داره کار نمی کنه، خطای 404 می ده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farid.Agl
درخواست درگاه اختصاصی شما ثبت گردید.
در خصوص دریافت کد درگاه اختصاصی
لینک مجددا قرار گرفت
با سپاس
-
یه عکس از درگاه اختصاصی فن آوا بزارید
بعد اینکه گفتید تسویه حساب انی هست یعنی اصلا نیاز نیست درخواست تسویه داده بشه ؟ خودش واریز میشه؟
ممنون
-
ضمن تشکر،
در این صفحه:
https://sibapal.com/xuser/listgateway
در این متن:
** درگاه اختصاصی جهت اتصال مستقیم به بانک هستند و وبسرویسی متفاوت با درگاه عادی دارند . برای توضیحات بیشتر اینجا کلیک کنید
این لینک:
https://sibapal.com/pages/special-gateway
نیاز به اصلاح داره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tikweb.ir
بعد اینکه گفتید تسویه حساب انی هست یعنی اصلا نیاز نیست درخواست تسویه داده بشه ؟ خودش واریز میشه؟
ممنون
درود
در حال حاضر نیاز به ثبت درخواست میباشد.
البته میتوانید از سرویس تسویه حساب اتوماتیک نیز استفاده نمایید.
بلافاصله پس از ثبت درخواست وجه به حسابتان واریز میگردد.
-
سلام. آقا ما تو این ماه قراره یه سایتی بزنیم. میخواستم ببینم چیکار کنیم از الان درخواست و مدارک رو بزنیم یا باید وقتی سایت آماده شد کارو شروع کنیم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farid.Agl
بله
به دلیل حجم بالای کاری شرکت این بخش در دست تکمیل است و به زودی توسط کارمندان مریوطه کامل میشود.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima2000
سلام. آقا ما تو این ماه قراره یه سایتی بزنیم. میخواستم ببینم چیکار کنیم از الان درخواست و مدارک رو بزنیم یا باید وقتی سایت آماده شد کارو شروع کنیم؟
درود
لطفا این مورد را از طریق تیکت مطرح نمایید.
با سپاس
-
سلام
من درگاه سامان رو نمیخوام ولی میشه بگین اون یکی درگاهی که قراره اضافه بشه برای کدوم بانکه؟ و اینکه درگاه فن آوا برای کجاست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
inga
سلام
من درگاه سامان رو نمیخوام ولی میشه بگین اون یکی درگاهی که قراره اضافه بشه برای کدوم بانکه؟ و اینکه درگاه فن آوا برای کجاست؟
با سلام و عرض ادب
فن آوا مربوط به شرکت پرداخت فن آوا کارت میباشد.
درگاه اختصاصی دیگر نیز طی چند روز آینده اعلام میشود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SibaPal
با سلام و عرض ادب
فن آوا مربوط به شرکت پرداخت فن آوا کارت میباشد.
درگاه اختصاصی دیگر نیز طی چند روز آینده اعلام میشود.
من امروز ثبت نام کنم باید درخواست بدم؟ میشه بفرمایید دقیقاً چند روز دیگه اون یکی درگاه رو ارائه می کنید و لطفاً کدوم بانک؟؟
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
inga
من امروز ثبت نام کنم باید درخواست بدم؟ میشه بفرمایید دقیقاً چند روز دیگه اون یکی درگاه رو ارائه می کنید و لطفاً کدوم بانک؟؟
بله
پس از تکمیل مدارک میتوانید درخواست دهید
در خصوص درگاه اختصاصی جدید شرکت
لطفا اجازه دهید پس از پیاده سازی نهایی اعلام شود.
-
درگاه جدید برای بانکه یا مثل فن آوا؟
و یک پیشنهاد شما کار جدیدی رو ارائه کردین تصفیه حساب آنی پس از درخواست رو میگم ولی اگر تصفیه حساب بدون درخواست رو هم پیاده کنید واقعاً دیگه خیلی معرکه میشه یعنی تراکنش تا انجام میشه چند دقیقه بعد واریز بشه به حساب
-
بنده چند سوال داشتم
1.میشه هر دو درگاه اختصاصی را با تسویه حساب آنی برای یک سایت تهیه کرد؟
2. امکان تغییر لوگو و نام درگاه در آینده وجود خواهد شد؟
3. امکان مدیریت حساب از طریق پیام کوتاه وجود خواهد شد؟
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
inga
و یک پیشنهاد شما کار جدیدی رو ارائه کردین تصفیه حساب آنی پس از درخواست رو میگم ولی اگر تصفیه حساب بدون درخواست رو هم پیاده کنید واقعاً دیگه خیلی معرکه میشه یعنی تراکنش تا انجام میشه چند دقیقه بعد واریز بشه به حساب
پیشنهاد خیلی خوبیه
ولی به نظر بنده اگر یه سقف مشخص بشه کرد توی پنل که مثلا اگر موجودی به 20 هزار تومان رسید خودکار واریز بشه ، دلیل اینکه میگم سقف مشخص بشه اینه که سیستم با حجم زیادی از تراکنش ها برای واریز تک تک مواجه نشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tikweb.ir
در پست اول قرار داده شد.
با سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
inga
ارائه درگاه پرداخت به psp ها واگذار شده است.
ولی اگر منظور شما این است که شرکت مذکور با بانک قرارداد دارد باید به اطلاع شما برسانم که همینطور است.
موردی که در مورد تسویه حساب فرمودید در حال پیاده سازی میباشد.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
بنده چند سوال داشتم
1.میشه هر دو درگاه اختصاصی را با تسویه حساب آنی برای یک سایت تهیه کرد؟
2. امکان تغییر لوگو و نام درگاه در آینده وجود خواهد شد؟
3. امکان مدیریت حساب از طریق پیام کوتاه وجود خواهد شد؟
ممنون
درود
احتراما همه ی مواردی که فرمودید امکان پذیر است
و به زودی امکانات ویژه و کامل تری معرفی خواهد شد.
در سیباپال هیچ محدودیتی وجود ندارد !
-
بله منظور بنده هم اینه که مثلاً یک درگاهی مثل سامان کاملاً وابسته با بانکه و خود بانک پیشنهاد می کنه ولی یک درگاهی مثل فن آوا فقط به بانک وابسته هست و psp نیست میخوام ببینم درگاه بعدی مثل سامان هست یا نه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
inga
بله منظور بنده هم اینه که مثلاً یک درگاهی مثل سامان کاملاً وابسته با بانکه و خود بانک پیشنهاد می کنه ولی یک درگاهی مثل فن آوا فقط به بانک وابسته هست و psp نیست میخوام ببینم درگاه بعدی مثل سامان هست یا نه
بله همانند سامان میباشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SibaPal
بله همانند سامان میباشد.
ممنون از توضیحاتتون
ولی اگر درگاه رو بعد از پنج روز هم رایگان بذارید خیلی عالی میشه
و روی اون پیشنهاد منم کار کنید ببینید براتون شدنی هست؟ واقعاً اگه بدون درخواست آنی واریز بشه حتی گرفتن درگاه از خود بانک هم شاید بهتر میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
inga
ممنون از توضیحاتتون
ولی اگر درگاه رو بعد از پنج روز هم رایگان بذارید خیلی عالی میشه
و روی اون پیشنهاد منم کار کنید ببینید براتون شدنی هست؟ واقعاً اگه بدون درخواست آنی واریز بشه حتی گرفتن درگاه از خود بانک هم شاید بهتر میشه
موردی که در خصوص تسویه حساب فرمودید توسط بخش فنی در حال پیاده سازی میباشد.
-
عکسی که در خصوص درگاه فن آوا گذاشتید فکر کنم برای بانک رفاه باشه درسته؟ که فن آوا از طریق بانک رفاه درگاه میده
-
تمام موارد انجام شد
ثبت نام - ارسال مدارک - ثبت سایت - شارژ کیف پول - ثبت شماره حساب
در نهایت برای دریافت درگاه به لینک زیر ارجا داده شد
https://sibapal.com/pages/special-gateway
لطفا راهنمایی بفرمایید
-
لطفا بگید که درگاه اختصاصی دیگه که قراره بدید از کدوم بانک هست
-
آدرس دقیق سایت رو گذاشتین؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
بله
این page در حال تکمیل میباشد.
لطفا نام فروشگاه + لوگو را از طریق تیکت ارسال نمایید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
inga
آدرس دقیق سایت رو گذاشتین؟
https://sibapal.com
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tikweb.ir
لطفا بگید که درگاه اختصاصی دیگه که قراره بدید از کدوم بانک هست
موارد تکمیلی به زودی اعلام میگردد.
-
یه پیشنهاد: اسلاید شو سایت رو عوض کنید به نظرم بهتر میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
inga
یه پیشنهاد: اسلاید شو سایت رو عوض کنید به نظرم بهتر میشه
بله در دست طراحی میباشد.