-
تاثیر پسوند دامین ها بر سئو
سلام
آیا پسوندهای دامین بر سئو و پیشرفت اون سایت تاثیری داره؟؟؟
الان من میخوام برم یه دامین in (برای هندوستان) بخرم. بنظرتون مشکلی پیش نمیاد؟؟
چیزی نمیشه؟
-
پاسخ : تاثیر پسوند دامین ها بر سئو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sparrow
سلام
آیا پسوندهای دامین بر سئو و پیشرفت اون سایت تاثیری داره؟؟؟
الان من میخوام برم یه دامین in (برای هندوستان) بخرم. بنظرتون مشکلی پیش نمیاد؟؟
چیزی نمیشه؟
سلام
نه پسوند هیچ تاثیری روسئو نداره دوست عزیز
-
انقدر تاثیر کیفیت مطلب زیاده که نیازی به فکر کردن به پسوند دامین نیست
البته نام خود دامنه خیلی تاثیر داره
-
-
ولی من یک مقاله خوندم که میگفت تاثیر داره!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sparrow
ولی من یک مقاله خوندم که میگفت تاثیر داره!!
نه اصلا تاثيرنداره فقط روي محتواي سايت و نام دامين تاحدودكمي تاثيرداره اصل كار محتواي سايت وشيوه برنامه نويسي سايت هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iwpanel
سلام
نه پسوند هیچ تاثیری رو
سئو نداره دوست عزیز
درسته پسوند تاثیری که شما فکر میکنید نداره!
اما گوگل به پسوند توجه میکنه!
مثال : سایت هاستینگ با پسوند .host باشه مطمئنا بعنوان کلمه ای ثابت در آدرس سایتتون هست که هر جا host یا هاست سرچ بشه سایت شما هم اگر سئو خوب شده باشه نمایش داده میشه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AliFatehi
درسته پسوند تاثیری که شما فکر میکنید نداره!
اما گوگل به پسوند توجه میکنه!
مثال : سایت هاستینگ با پسوند .host باشه مطمئنا بعنوان کلمه ای ثابت در آدرس سایتتون هست که هر جا host یا هاست سرچ بشه سایت شما هم اگر سئو خوب شده باشه نمایش داده میشه!
اصلا هم اين طور نيست گوگل پسوند رونميخونه spaider هاي گوگل فقط كدهاي htmlروميخونند بعضي ازجاهاهم گفته شده اگه نام دامنه مربوط به محتواي سايت باشه بازم تاثيير داره ولي تاثييربسياركمي ماداريم روي سايت كارميكنيم كه تشكيل شده از ٨ كارمختلف كه بهم اصلاربطي ندارند فقط فقط كدهاي html مهمه
-
با احترام خدمت تمام دوستانی که فرمودن تاثیر نداره، باید عرض کنم که تاثیر داره، خوب هم داره!!!
این لینک رو مشاهده بفرمایید:
https://support.google.com/webmaster...r/182192?hl=en
نقل قول:
- ccTLDs (country-code top-level domain names). These are tied to a specific country (for example .de for Germany, .cn for China), and therefore are a strong signal to both users and search engines that your site is explicitly intended for a certain country. (Some countries have restrictions on who can use ccTLDs, so be sure to do your research first.) We also treat some vanity ccTLDs (such as .tv, .me, etc.) as gTLDs, as we've found that users and webmasters frequently see these as being more generic than country-targeted (we don't have a complete list of such vanity ccTLDs that we treat as gTLDs, because such a list would change over time). See a full list of domains Google treats as generic.
بر اساس این متن که خود گوگل منتشرش کرده، حتی مکان فیزیکی سرور هم مهم هست! چه برسه به پسوند دامنه. این حساسیت روی دامنه های cc خیلی بیشتر میشه و سایت رو به عنوان یک سایت geotargeted شناسایی میکنه!
-
چون دوستمون بادليل فرمودند من حرفم روكاملا پس ميگيرم به دليل آگاه نبودن به صورت كامل
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iwpanel
چون دوستمون بادليل فرمودند من حرفم روكاملا پس ميگيرم به دليل آگاه نبودن به صورت كامل
بابت آف-تاپیک عذر میخوام، ولی با مردونگی و شهامتتون خیلی حال کردم! دم شما گرم. تو این انجمن کم پیدا میشه کسی که همچین حرفی بزنه!
-
چرا In دامنه های ir بگیرید. من که به اینجور سایتها اعتماد ندارم
-
من چند ماه پیش یه تحقیق دانشگاهی کامل روی این مسئله انجام دادم و نتیجه ای که حاصل شد اینه که دامنه ی سایت هم روی میزان خزش، هم روی زمان کشف سایت، هم روی رتبه بندی و هم روی تمامی ارتباطات روی گراف وب برای گوگل تاثیر داره.
بهترین دامنه ها برای مصارف عمومی .com و .net و .org هستند که دارای سریع ترین زمان کشف و بیشترین ضریب خزش هستند و برای سایتهایی که دامنه ی خاص ندارند رتبه بندی بهتری نسبت به سایتهای مشابه دارند و همچنین تاثیر لینکهای آنها روی گراف وب بیشتر است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pazis
من چند ماه پیش یه تحقیق دانشگاهی کامل روی این مسئله انجام دادم و نتیجه ای که حاصل شد اینه که دامنه ی سایت هم روی میزان خزش، هم روی زمان کشف سایت، هم روی رتبه بندی و هم روی تمامی ارتباطات روی گراف وب برای گوگل تاثیر داره.
بهترین دامنه ها برای مصارف عمومی .com و .net و .org هستند که دارای سریع ترین زمان کشف و بیشترین ضریب خزش هستند و برای سایتهایی که دامنه ی خاص ندارند رتبه بندی بهتری نسبت به سایتهای مشابه دارند و همچنین تاثیر لینکهای آنها روی گراف وب بیشتر است.
ضمن تایید بخشی از فرمایشات شما، خدمتتون عرض کنم که .com و net و org بهترین ها نیستند. در واقع کل گروه gTLD ها برای سایت های جهانی و ccTLD ها برای سایت های کشوری-منطقه ای مناسب هستند و برای مثال گوگل و سایر موتور های جستجو بین دامنه های .com و .int و بقیه اعضای خانواده gTLD فرقی قائل نیستند.
زمان کشف هم به عوامل زیادی بستگی داره و شاید کم اهمیت ترین عامل همین پسوند دامنه باشه. شما اگر یک سایت موفق .ir داشته باشید ممکنه گوگل هر ۵ دقیقه یک بار سایت شما رو crawl کنه! ضریب و سرعت خزش ارتباط مستقیمی با پیج رنک سایت شما داره.
-
ممنونم از عزیزانی که راهنمایی کردن.
اگه بخواین الان به من یک جواب قطعی و درست بدید من دامین in بخرم یا نه؟؟؟
هاست من خارج از کشور هست.
دامین org چطور؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sparrow
ممنونم از عزیزانی که راهنمایی کردن.
اگه بخواین الان به من یک جواب قطعی و درست بدید من دامین in بخرم یا نه؟؟؟
هاست من خارج از کشور هست.
دامین org چطور؟؟؟
سلام دامين .org به نظرمن بهتره دوست عزيز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viva
چرا In دامنه های ir بگیرید. من که به اینجور سایتها اعتماد ندارم
همشو ثبت کردن
فقط in اون دامین مونده متاسفانه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iwpanel
سلام دامين .org به نظرمن بهتره دوست عزيز
ممنونم از لطفتون
دامین org اون برند امروز منقضی شد.
بنظرتون چقدر طول میکشه تا آزاد بشه و من ثبتش کنم؟؟
-
مطلقا ک دامین تاثیر داره عزیز شما دامین رایگان tk ثبت کنید به هیچ عنوان در رتبه اول گوگل نمیاره در برابری ای ار و ....
هم براساس محتو هست هم دامین هم تاثیر داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sparrow
ممنونم از لطفتون
دامین org اون برند امروز منقضی شد.
بنظرتو چقدر طول میکشه تا آزاد بشه و من ثبتش کنم؟؟
بين ٧٠ تا٩٠ روز
چرا ازپسوندهاي .support يا.center يا pw استفاده نميكنيد
يااصلا دنباله يه اسم مناسب ترنميريد كه همه بسوندهاش باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iwpanel
بين ٧٠ تا٩٠ روز
چرا ازپسوندهاي .support يا.center يا pw استفاده نميكنيد
يااصلا دنباله يه اسم مناسب ترنميريد كه همه بسوندهاش باشه
ببخشید من با این پسوندها آشنا نیستم میشه بیشتر توضیح بدید یا جایی رو معرفی کنید؟؟
راستش ما یک مجموعه هستیم.که حدود 10 تا زیر شاخه یا همون سایت داریم.
شما فکر کن اون دامینی که ما در نظر داریم ترنم هست.
تمامی بخش ها این طوری نامگذاری شده : ترنم چت
ترنم موزیک
ترنم بلاگ
ترنم تم
و...
اسم دیگه ای به ذهنمون نمیرسه که ازاد باشه و بشه باهاش این بخش ها رو زد.
لطفا درباره اون پسوندها بیشتر توضیح بدید
ممنونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sparrow
ببخشید من با این پسوندها آشنا نیستم میشه بیشتر توضیح بدید یا جایی رو معرفی کنید؟؟
ترنم موزیک
ترنم بلاگ
ترنم تم
و...
ممنونم
لطفا این لینک روببینید
http://www.webhostingtalk.ir/f23/109954/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
ضمن تایید بخشی از فرمایشات شما، خدمتتون عرض کنم که .com و net و org بهترین ها نیستند. در واقع کل گروه gTLD ها برای سایت های جهانی و ccTLD ها برای سایت های کشوری-منطقه ای مناسب هستند و برای مثال گوگل و سایر موتور های جستجو بین دامنه های .com و .int و بقیه اعضای خانواده gTLD فرقی قائل نیستند.
زمان کشف هم به عوامل زیادی بستگی داره و شاید کم اهمیت ترین عامل همین پسوند دامنه باشه. شما اگر یک سایت موفق .ir داشته باشید ممکنه گوگل هر ۵ دقیقه یک بار سایت شما رو crawl کنه! ضریب و سرعت خزش ارتباط مستقیمی با پیج رنک سایت شما داره.
بله درسته. من هم عرض کردم برای مصارف عمومی و سایتهای با مخاطب local و... جزو این دسته نیستند. همچنین منظور من از زمان کشف، زمان خزش و ایندکس شدن نیست. منظورم دفعه ی اولی بود که گوگل سایت رو پیدا می کنه. میزان خزش هم همون طور که شما فرمودید به freshness سایت , pagerank خیلی بیشتره بر می گرده تا دامین سایت. دامین سایت اهمیت خیلی کمی داره ولی بی اهمیت هم نیست.
-
اصلا پیسوند چه ربطی به سئو داره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
با احترام خدمت تمام دوستانی که فرمودن تاثیر نداره، باید عرض کنم که تاثیر داره، خوب هم داره!!!
این لینک رو مشاهده بفرمایید:
https://support.google.com/webmaster...r/182192?hl=en
بر اساس این متن که خود گوگل منتشرش کرده، حتی مکان فیزیکی سرور هم مهم هست! چه برسه به پسوند دامنه. این حساسیت روی دامنه های cc خیلی بیشتر میشه و سایت رو به عنوان یک سایت geotargeted شناسایی میکنه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M-Sadeghi
اصلا پیسوند چه ربطی به سئو داره؟
لطفا لينكي كه دوستمان گذاشتن رونگاه كنيد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sparrow
ترنم موزیک
ترنم بلاگ
ترنم تم
و...
ممنونم
حالا چرا ترنم؟ دامنه زیاد خوبی نیست چون حالتهای نوشتاری گمراه کننده زیاد داره.
در ضمن اکسپایر شدن یک دامنه به معنای این نیست که دامنه حتما آزاد میشه بلکه هنوز زمان زیادی برای تمدیدش داره.
اینجوری خودتون رو معطل اکسپایر شدن یک دامنه خاص نکنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khabaloo
حالا چرا ترنم؟ دامنه زیاد خوبی نیست چون حالتهای نوشتاری گمراه کننده زیاد داره.
در ضمن اکسپایر شدن یک دامنه به معنای این نیست که دامنه حتما آزاد میشه بلکه هنوز زمان زیادی برای تمدیدش داره.
اینجوری خودتون رو معطل اکسپایر شدن یک دامنه خاص نکنید
ترنم فقط یک مثال بود.
اون برند و اسمی که ما در نظر داریم بررسی شده و مشکلی نداره
درباره اکسپایر شدن دامین هم باید بگم که کاملا حق با شماست
ممنونم