راهنمایی برای خرید سرور اختصاصی
قصد خرید یه سرور اختصاصی برای هاست دانلود دارم و میخوام برای دانلود فیلم و سریال ازش استفاده کنم
با چند نفر صحبت کردم بهم پیشنهاد دیتاسنتر هتزنر دادن و خودم هم یه کم گشتم سرورهای رداستیشن هم مناسب بودن
فقط میخوام بدونم که مشکلی بعداً پیش نمیاد به خاطر کپی رایت و غیره که سرور رو ازمون بگیرن یا نه
دوستام که سرور از هتزنر دارن که از این لحاظ مشکلی نداره ولی با خیلی از ispها مشکل دارن و اکثر کاربراشون ناراضی هستن
حالا بین این دوتا دیتاسنتر موندم که کدوم رو انتخاب کنم، اگه دوستان راهنمایی کنن خیلی ممنون میشم
پاسخ : راهنمایی برای خرید سرور اختصاصی
مسئله کپی رایت در هر دو دیتاسنتری که ذکر کردید وجود دارد و در صورت گزارش باید مشکل مرتفع کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i-whost
مسئله کپی رایت در هر دو دیتاسنتری که ذکر کردید وجود دارد و در صورت گزارش باید مشکل مرتفع کنید
با ادمین چندتا از سایتهای دانلود فیلم و سریال که صحبت میکردم تا بحال با هتزنر به مشکلی برنخوردن
حالا بین این دو دیتاسنتر از لحاظ هزینهای و ارائهی پشتیبانی کدوم رو پیشنهاد میدین
redstation کیفیت پورتش عالی هست
گزینه ها مناسب تری هم وجود دارد بستگی به میزان بودجه شما و فضا مورد نیازتان دارد
درود بر شما ، عیدتان مبارک ،
همانطور که دوستان گفتند میزان هزینه ، نوع و قدرت سرور ، و دیگر نیاز های خود را به صورت کامل ذکر کنید ،
تاپیک های مشابه هم زیاد است داخل انجمن ، دیتاسترهای ovh نیز پیشنهاد میشوند .
چون میخوام هاست دانلود باشه بیشتر هاردش برام اهمیت داره(با آرشیو حداقل 8 ترابایت میخوام شروع کنم و به مرور زمان به آرشیوش اضافه میکنم) و اینکه زیر بار فشار دانلود کاربرها کم نیاره
برای اجارهی ماهانه تا 350 هزار تومن برام مناسبه و هرچقدر هزینههای ستاپ و کانفیگ پایینتر باشه که خب بهتره
با سلام
هتزنر به دلیل پینگ مناسب به ایران و قیمت های مناسب پیشنهاد میشود
در صورت نیاز به آفر در بخش درخواست سرور تاپیک بزنید تا آفر به شما ارائه شود
پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NaWeed.ab
چون میخوام هاست دانلود باشه بیشتر هاردش برام اهمیت داره(با آرشیو حداقل 8 ترابایت میخوام شروع کنم و به مرور زمان به آرشیوش اضافه میکنم) و اینکه زیر بار فشار دانلود کاربرها کم نیاره
برای اجارهی ماهانه تا 350 هزار تومن برام مناسبه و هرچقدر هزینههای ستاپ و کانفیگ پایینتر باشه که خب بهتره
بهتر هست در قسمت درخواست سرور اختصاصی درخواستی برای افر بزنید
Leasweb گزینه مناسبی برای شما هست
در مورد redstation و hetzner میتوانید یکبار قوانین خدمات دهیشان را مطالعه کنید
سلام
اگر برای آرشیو و دانلود می خواهید سرور اختصاصی با آپلینک 200 هم کار شما رو راه می اندازد
اما خیر، اگر برای دانلود حرفه ای می خواید ، حتما باید پورت 1 گیگ اختصاصی با گارانتی 1 گیگ داشته باشید.
بستگی به بودجه ای که شما میتونید تهیه کنید دستتون در انتخاب دیتا سنتر هم بیشتر است.
پیرو گفته همکاران مشکل کپی رایت در اکثر دیتا سنتر ها وجود دارد و در صورتی که گزارشی صورت بگیرید باید پاسخگو باشید.
سرور ها هتزنر با توجه به قسمت ها سرور های خوبی هستند و با توجه به هزینه ای که میپردازید میتونید سرویس های خوبی دریافت کنید .
سرور های رداستیشن به نظر بنده اگر توانایی تامین بوجه دارید از هر لحلظ مناسب هستند - هم از لحاظ کیفیت هارد و هم از نظر اپتایم و کیفیت و پایداری پورت.