سلام !
شما برای تهیه سرور اختصاصی ، از بین Caro و Ovh کدام را پیشنهاد میکنید ؟
با صرف نظر از روش خرید و ارتباط با ایران ...
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام !
شما برای تهیه سرور اختصاصی ، از بین Caro و Ovh کدام را پیشنهاد میکنید ؟
با صرف نظر از روش خرید و ارتباط با ایران ...
حال میکنید منم تایپیک بقیه رو ببرم جاده خاکی؟ بگم xlhost :d
Caro.Net خوبـــه ;)
الان دوستان حتما ذکر خواهند کرد که OVH مزخرف است ، سخت افزارش درست و حسابی نیست
شما صاحب سرور نیستید ، به اسپم خیلی حساس هستن ، پهنای باندش بدرد نمیخوره و خیلی چیزای دیگه :d
اما بشخصه از هر لحاظ کاملا راضیم ، سخت افزار قوی ، نتورک قوی و آپتایم 100% موجب شده که با اینکه از ریسلر خرید کردم ، هیچ مشکلی نداشته ام
یک مورد قابل ذکر هم که هست ، (حالا باز دوستان گیر میدن بهم) اما با فایلهای وارز هیچ مشکلی نیست (من روی وی پی اس از نرم افزارهای کرک شده استفاده میکنم و تورنت هم دانلود میکنم و سایت دانلود نرم افزار وارز هم روی سرور هاستینگم هست)
اینا تجربیاتی بود که توی این مدت با OVH داشتم
موفق باشید :)
OVH اصلا قابل مقایسه با Caro نیست
از این 2 تا گزینه من بودم OVH رو انتخاب میکردم
مقایسه شما مثل مقایسه فیل و مورچه هست ولی اگه راحتی خرید رو بخواید Caro گزینه خوبی هست چون نماینده داره تو ایران
فکر کنم افراوب بود که می گفت سرور های خود ovh خوبه ولی kimsufi که نمایندشون هست سرورهاشون مزخرفه . (یه چی تو این مایه ها) . اگه از ovh خواستید سرور بگیرید مستقیم از خودشون بگیرید نه از kimsufi و ...
Dedicated servers. - OVH
Kimsufi - your range of dedicated servers from
هواستون باشه اسپم کنید فایل وارز بزاید و ... سرورتون رو خاموش میکنند .
کارو هیچ مشکلی نداره ، بلکه یه عده بچه مدرسه ای که از اونجا سرورهای ارزون گرفتند ، اسم کارو رو خراب می کنند .......
بدون ارسال ایمیل و دادن وقت ؟نقل قول:
Dedicated servers. - OVH
Kimsufi - your range of dedicated servers from
هواستون باشه اسپم کنید فایل وارز بزاید و ... سرورتون رو خاموش میکنند .
چون شما مالک سرور نیستید پس دیتا سنتر به شما اطلاع نمیده حالا بستگی داره از کی سرور خریداری کنید یعنی واسطه دست چندم اول یا دوم یا سوم ؟ حالا حساب کنید این واسطه های فروش اغلب home business دارند و همینطوری جواب ایمیل ها رو دیر میدن دیتا سنتر به اینها ایمیل میزنه و 12 ساعت وقت میده که موضوع رو پیگیری کنید حالا این وسط زمان زیادی نیاز هست تا این ایمیل به دست شما برسه و اگر برسه هم وقتی برای رفع مشکل ندارید یا اصلا برخی مواقع این ایمیل به دست شما نمیرسه در کل سروری که مالکیتی برای فردی ندارد و پنلی وجود ندارد ارزش زیادی ندارد حتی اگر با پایین ترین قیمت ارائه شود نمونه این مسبه در این تاپیک نوشته شده است و ایشون تنها نیستند و دوستان دیگری هم بودند که درگیر این واسطه ها بودند و مشکل براشون پیش اومده . با نوجه به مقاسه این دیتا سنتر کارو گزینه مناسب تری برای ایرانیان هست و میتوانند از شرکت نیکان هاست هم خرید کنند اون افر هایی که برخی ها ارائه میکنند برای مشتری های هم سن و سال خودشون جذابیت دارد . و افرادی که حرفه ای کار میکنند به دنبال سرویس ارزان نیستند . اگر بودند این فروشنده ها در رتبه های بالایی قرار داشتند .
http://www.webhostingtalk.ir/f6/%D8%...C%D8%A8-10648/
اونهایی که ادهای وارز بودن دارند و به این اسم به مشتری ها سرور و هاست میفروشن وقتی سرور بسته شد و خاموش شد بدون اطلاع چون تو فرومش نوشته که وارز استفاده کردید تورنت و ... سرور رو بدون اطلاع خاموش میکنند . امیدوارم روزی به مشکل برخوردن مشتری هاشون هجوم نیارن به این فروم و داستان تکراری انتقاد و شکایت و .. را مطرح نمایند .
دلایل من برای انتخاب کارو
در ایران نماینده رسمی داره
شناخته شده هست
زیاد به وارز و اسپم حساس نیست
قیمتهاش خوبه
سایت ها معروفی مثل ایستگاه روی این دیتاسنتر هستند
در سطح معمولی هست ، حرفه ای نیست ، ولی از بین این دو من کارو رو انتخاب میکنم...
قبلا در موردش بحث شده
کارو شما رو از حیث تحریم تا 95% خلاص می کنه
می تونی آفر سی پنل داخلی بگیری
می تونی با هویت ایرانی از دیتاسنتر پشتیبانی بگیری ( پشتیبانی صبور، خیلی سریع، عالی و حرفه ای)
می تونی از نمایندشون به تومان بخرید
می تونین از سطح کیفی همیشه یکسان استفاده کنید ( سطح کیفی متوسط به نظر من )
در کل من نتیجه می گیرم برای ما ایرانی ها حتی از the planet هم بهتره
@afraweb.net :
از 100% پست هاتون 60% چیز شر و بقیه یا ضد ovh یا تخریب جاهای دیگست!
اصلا کی میتونه آمریکا رو با فرانسه برابر کنه؟ Caro واقعا هیولاست. ovh بگیری سخت گیری هاش اذیتت میکنه.
دلتا جان حال شما خوب هست؟ بر چه اساسی میگید Caro هیولاست؟ میدونید 90 درصد بانک های اروپایی توسط OVH میزبانی میشه؟
یه نگاهی به این عکس بنداز بعد یه تجدیدی نظر داشته باش و دوباره پست بزن و پستدو تصحیح کن
فایل پیوست 907
دقیقا !
اینترنت آمریکا 100 مگش هم بهتره یک گیگ اروپا هست !
سخت افزار های dell و xeon کارو یکی از بهترین مزایای اون هست . ! با این که آمریکایی هستند ایرانی ها رو دوست دارند 100 مگشون واقعا یه 100 مگ هست ( 11.2 - 9 مگ پایین تر نمی شه ! ) . پشتیبانی کارو روی هیچ دیتا سنتری پیدا نکردم !
موفق باشید.
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
خوب وحید جون ! نمی یان از آمریکا که سرویس بگیرن که !!!
اگر بانک های آمریکایی می یومدند رو دیتا سنتر ovh خوب اون موقع من قبول می کردم که ovh یه هیولاست !!!
اقا وحید یاسین خوندن لا فایده!
عموما وقتی میگند دیتا سنتری هیولاست ً!!!!! که تعداد سرور هایی که میزبانی میکنه زیاد باشه شما اصلا میتونی تعداد سرور OVH و Caro و مقایسه کنی تعدادشون رو؟ معلومه نه
اقا من نظرم رو گفتم اصلا به من چه :))
اینترنت آمریکا 100 مگش هم بهتره یک گیگ اروپا هست !
چه خوب!
یه کم تحقیق کنید و سپس بگوئید!
برای اروپا همون دیتا سنتر ها خوب هستند .
ولی شما حتما یه تست کنید که اینترنت آمریکا برای ما ایرانی ها مناسب تر هست یا اینترنت اروپا !
من هم از کارو سرور داشتم و هم از آلمان ( البته آلمان که دیتا سنتر هاش بدرد نمی خوره ! و قابل مقایسه با فرانسه نیستند ولی ... )
برا ما ایران ها اینترنت آمریکا بهتره بود ! این هم نظر ما !
( وحید الان می گه الا و بلا فرانسه خوبه ! داره مثل جریان افرا وب خودمون می شه که می گه الا و بلا کانادا !!! )
این نشون میده شما مباحث اولیه شبکه رو نمیدونید من اسم شما رو نمیدونم ولی دوست عزیزم شما وقتی میخوای یه سایت رو باز کنید که مبدا آمریکا باشه پهنای باند از اروپا وارد ترکیه و بعد ایران میشهنقل قول:
ولی شما حتما یه تست کنید که اینترنت آمریکا برای ما ایرانی ها مناسب تر هست یا اینترنت اروپا !
شما با دستور ساده Tracert میتونید ببینید هاپس هایی که پیش روی شما قرار داره برای رسیده به OVH نصب هاپس هایی هست که به زیر ساخت آمریکا برسید
با تشکر
سلام،
کسانی که میگند کارو هیولا است راست میگن به خدا
کارو هیولای است که وقتی باهاش سرو کار پیدا میکنی از مزخرفی حالت بهم میخوره
حالا مشکلاته کارو رو بهتون بگم. اونائی که میگن کارو خداست :
۱.والا تو کل دنیا ، حداقل تا جائی که من میدونم تو امریکا واسه اینکه ی سری مشکلاتو جلوگیری کنند توی دیتا سنتر های بزرگ برای هر سرور یک VLAN اختصاصی قرار میدان
کارو ماشالله اینقدر Network Manager قوی هستن که یک VLAN با ۶۴ تا ای پی ، بعد هر ۲ تا ای پی رو به یک سرور میدن. وقتی هم بهشون میگید که این مشکل ساز میشه میگن شما اگه استفاده کنید از ای پی شما رو جریمه میکنیم . شما رو تو محل جرم قرار میدن میگن جرم نکنیدا.
۲.کارو خودشو جز بزرگترین ها میدونه. در صورتی که یکی از ادمین ها به خوده بنده وقتی از پهنای باند دیتا سنتر سوال کردم گفت کله پهنای باند ۲۲ گیگ است،
دیتا سنترهائی مثل xlhost هم بیشتر هست،
۳.اگر بخاید ای پی بگیرید باید ۲۴ ساعت صبر کنید که رضایت بگیرن از آرین .
تنها خوبیه کارو ساپورت ۲۴ ساعت است که میشه جاهای دیگه هم پیدا کرد و اینکه خر تو خر و به Spam و اینجور مسائل زیاد گیر نمیده
اما OVH
من تا حالا ازش Service نداشتم و نمیدونم در چه حدی هاست. ولی تا جائی که میدونم تو اروپا اول به کل اروپا پهنای باند مید . فکر نکنم هیولا باشه والی غول هست
در ضمن اروپا کلان به مسائلی هم چون Spam زیاد گیر میدن که باید مد نظر داشته باشد
موافق باشد
من میگم OVH نه به خاطر ارزانی
برای ما که ایرانیم راحت تریم چون تا تحریم حتی 1% هم بگیم که احتمالش باشه بازم 1 درصد هست
OVH دیگه مساله تحریم شدن رو نداره و یکی از بزرگترین دیتا سنتر های جهان هستش منم الان هم از XLhost سرور دارم هم OVH ولی OVH رو بیشتر پسندیدم
سلام
خوب والا گویا چند روزی که من به فروم سر نزدم موضوعات جالبی مطرح شده است
من فکر نمی کنم کسی بتواند بگوید دیتا سنتری هیولا و ... است هر دیتا سنتر برای خودش نقطه ضعف و قدرت دارد. برای من خیلی جالبه که در مورد Caro این طور مطرح می کنید حتما در این مورد از تانیا سوال می کنم
لطفا در این مورد اطلاعات بیشتر را به صورت پیغام خصوصی برای من ارسال کنید چون اولین بار است که این موضوع را می شنوم تا بتوانم دقیقا موضوع را بررسی کنم .
لطفا بفرمایید کدام ادمین Caro این موضوع را به شما اطلاع دادند ؟ اگر از سایت Caro این را مشاهده کردید باید عرض کنم که این اطلاعات قدیمی است بعد از شروع به کار دیتا سنتر جدید جمع کل به 60 رسیده است که مطابق جلسه تلفنی که امروز با CTO و یکی از ادمین های Caro داشتیم به ما اطلاع دادند که طی 30 روز آینده 3 تامین کننده جدید به لیست اضافه خواهد شد.
موضوع آی پی یکی از اشکالات Caro است که البته برای آن راه حل هایی هم وجود دارد
برای من واقعا جالبه که دوستان در مورد گیر ندادن Caro صحبت می کنند ولی ما هر روز چند مورد شکایت از Abuse داریم که پیگیر هم هستند ولی اینکه به شما برای 48 ساعت و یا ... فرصت می دهند که اشکال را حل کنید خوب شاید برای شما خر تو خر بودن محسوب می شود که خوب همون دیتا سنتر هایی که سرور را خاموش می کنند و جریمه هم می کنند برای شما بهتر هستند .
با تشکر
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
سلام.
اینکه Caro از نظر تعداد سرور و ... از دیتا سنتری مثل OVH کوچک تر است کاملا مشخص است ولی Caro هم برای خودش حسن هایی دارد و OVH هم برای خودش عیب هایی دارد
سلام جناب نیکان :)
اگر یادتون باشه چند وقت پیش در مورد دیداس سرورم از کارو بحثی شد و من براتون یه فایل فرستادم که شما پیگیری کنید (با توجه به اینکه پیگیری خودم به جایی نرسید !)
میخواستم بدونم به جایی رسید ؟ :)
من از بابت تاخیر در مورد موضوع شما شرمنده هستم. این چند روزه خیلی سرم شلوغ بود متاسفانه حتی نتوانستم زیاد به فروم هم سر بزنم . من الان مجدد پیگیری می کنم
با تشکر
کارو هنوز مهندس متخصص برای نصب و کانفیک ESX استخدام نکرده ؟ :s
ببین وحیدجان من نه به حرف کسی کار دارم. نه به پینگش. نه به سرعتش و نه کلا به عکس و مدارک و حرف دیگران.. حرف من بر اساسی تجربه استفاده از سرورهای مختلف تو کشورهای مختلف است.و صد درصد بر اساس ایرانی بودن و سرعت استفاده در داخل کشور.سرعت ovh یا هر سروری دیگر تو کشور خودش بالاست و پینگش خوبه بماند برای خودشان. من حرفم رو بر اساس راحتی و خوب بودن دارم میگم..تو این سالها از خیلی جاها تجربه هاست و vps داشتم. از کانادایی که خیلی ها الکی تعریفشو میکنند گرفته تا لوکزامبورگ و حتی چین! خیلی ها میان اینجا و یک عکس از سرعت سرور میزارن میگن به به سرعت رو ببین!! دیگه نمیگن این سرعت مال کشور خود سرور هست و نزدیک و... این حرفایی که من میزنم بر اساس استفاده در کشور ایران از این سرورها هست.
1 : هیچ سروری ندیدم به پای leasweb برسه.واقعا بی نظیر هست. اینو همه قبول دارند.
2 : آمریکا از نظر قدرت و دوام همچنین نصبت به صرفه بودن قیمت واقعا عالی هست.مخصوصا کارو. شب تا صبح مستقیم دانلود میکنم از سرورش آخش در نیومده.چون کارم دانلود هست و فروشگاهی دارم میگم. کیلویی و گیگابایتی دارم ازش استفاده میکنم.لچ میکشم بیرون.به قولی هر غلطی میخوام روش میکنم اصلا آخش در نمیاد.. حالا برعکس از iweb کانادا, گیگا آلمان و همین ovh سرویس داشتم تا کاری میکردم یکیشون جریمه میکرد. یکیشون قطع میکرد. یکیشون مستقیم هاستم رو پاک کرد!! شرط داشتن سرویس نیست. شرط نگهداری مشتری و رضایت مشتری هست.وقتی سروری ازیتم میکنه مرض دارم مگر روش باشم؟ موردی که با بیشتر سرورهای اروپایی داشتم. برعکس رو کارو هر کاری خواستم انجام دادم نه قطع کرد. نه جریمه نه خسارت و... شما باشید بیخیال همچین دیتاسنتری میشید؟
عنوان تاپیک که مقایسه دوتا دیتا سنتر هست کسی که استارتر بوده خواسته نظر دیگران بدونه حالا این اقا امده گفته امکان پشتیبانی نیست و شما میگد نباید این موضوعات به این شکل مطرح بشه حرف جالبی هست عزیز جان
خوب شاید من یا هرکدوم دیگراز اعضا بخوان از این دیتا سنتر سرور بگیرن ایا باید خبر داشته باشن که از چه مجازی سازی پشتیبانی میکنند یا نه
حالا این اقا این موضع گفته شما میگی نباید مطرح بشه
اتفقا باید خوشحال باشید که مشکلات مطرح بشه و شمایی که به عنوان نماینده هستید منتقل کنید که رفع کنند و باز این باعث حذب بیشتر کاربرانی میشه که شاید بدنبال همچین سرویسی هستند
در هر صورت برای شما ارزوی موفقیت میکنم قسمت نبوده تا این لحضه از این دیتا سنتر سرور داشته باشم وگرنه حتما مزایا و معایب را میگفتم
مشکل تنها سن پایین نیست، بلکه عدم نشناختن ارزش و موقعیت کاری هست که انجام میدید ، با قیمت ها کذایی بازار هاستینگ رو به فنا میبرید ...
خب همین گفتارت میرسونه که فرق هاست رو با هندونه و سیب زمینی نمیدونی !
خوب شد معنی سطح فکر بالا رو هم فهمیدیم : 80 گیگ سالیانه 80هزار = پول هشتاد کیلو سیب زمینی !
سلام
آقای میرزاخانی نمیدونم شما چند سالتون است ولی از ون کسی که من دیدم حداقل ۲۵ تا ۳۰ سال رو میخورد، واستون زشت نیست که مثله این خبرچینا رفتن به تانیا پست منو نشون دادن که چیو ثابت کنید و یا اینکه چی بشه. این مشکله نتورک کارو رو من روز اولی که ازشون Service گرفتم بهشون گفتم و الان ۲ ماه میگذاره هنوز جوابی به من ندادن
شما اگه میتونید جوابی به من بدید، کجای دنیا design به این بدی میشه پیدا کرد، فرقش با worldstream در اینه که worldstream /۲۴ رو تو VLAN قرار میده و کارو /۲۶
جفتشون راجبه این موزع ضعف داران،جائی از پست من راجبه بدیه uptime یا downtime یا پورت بد من صحبت نکردم
موافق باشد
ما به کارو 2 هفته پیش ایمیل زدیم و در رابطه با Co -Location سوال کردیم
به ما رجب support گفتن که ۲۴ ساعت انجام میشه
بعد از اینکه ما بهشون گفتیم میخایم سرور هارو به مشتری های خودمون کرایه بدیم گفتن که support نداریم
این هم جهت اطلا کسانی دادم که درخواست کرد بودند بیشتر توضیح بدم
DEVICE=eth0
BOOTPROTO=static
ONBOOT=yes
TYPE=ethernet
IPADDR=76.76.18.15
NETMASK=255.255.255.192
GATEWAY=76.76.18.1
NETWORK=76.76.18.0
BROADCAST=76.76.18.63
یکم دقت کنید میبینید که /۲۶ تو VLAN .
گفتم که کسی دوست داره مجانی سرویس بده از نظر شما اشکالی داره ؟
این تنها یه آفر بوده که تو عید زده شده ... فکر بالا شما که می فهمی فضایی سرویس بده ...
آقا بس کنید دیگه ، خوب شد امسال ما پیدا شدند با این وضع گرانی ایران کسی می خواد سایت داشته باشه فکر کنم نمی تونست یه 100 مگ هم بخره حالا امروز رو ببین راحت 10 گیگ می خره و سایتهای بسیار مفیدی می زنند ...
کلا شما با رقابت مشکل دارید ؟
سلام
من جواب ایشان را دادم که ساپورت نمی کنند و عرض کردم مطرح کردن موارد به این صورت درست نیست منظور من نحوه مطرح کردن همراه با تمسخر و .... است شما واقعا فکر می کنید که هدف ایشان فقط مطرح کردن اشکال و یا طرح سوال در مورد سنتر بوده است ؟؟؟؟ فکر نمی کنید زمان این برخوردهای بچه گانه توسط این دوست و بعضی از کسانی که در این فروم فعال هستند تمام شده است ؟؟؟؟ البته این موضوع کاملا به آقای وحید و امیر بر می گردد . به هرحال من از هر کدام از دوستان تشکر می کنم که اشکالات و نقاط ضعف را به من بگویند نه تخریب ....
---------- Post added at 07:10 AM ---------- Previous post was at 07:07 AM ----------
جواب من را به صورت کامل مطالعه کنید . من هیچ کجا نگفتم که Caro صد در صد بهترین است . من اشکالات Caro را هم گفتم و می گویم و البته سعی می کنم حل کنم ولی شما بیشتر دوست دارید تخریب کنید
---------- Post added at 07:11 AM ---------- Previous post was at 07:10 AM ----------
من متوجه منظور شما نشدم . لطفا بیشتر توضیح دهید
---------- Post added at 07:17 AM ---------- Previous post was at 07:11 AM ----------
والا از نظر سن فکر می کنم هم سن من و هم سابقه من در وب از شما بیشتر است. من در پستم هم گفتم که در مورد شما و سرویس شما از Tanya و Jason سوال می پرسم و موضوع را پیگیری می کنم . این اصلا به معنی خبرچیبنی نیست . ما در طی 4 سال گذشته روی Caro خیلی جدی فعالیت داشتیم و این ادامه هم خواهد داد ولی باید بتوانیم اشکالات را حل کنیم شما در یک فروم Caro را به قصد تخریب زیر سوال بردید و برای همین هم ما و هم خود Caro بایستی بررسی کنند که دقیقا موضوع چی بوده و اگر واقعا مشکلی است باید حل بشود. Tanya یک فرد در قسمت فروش است من این موضوع را تا خود مالک سنتر هم پیگیری می کنم و همینطور بعضی از موضوعاتی که بایستی تعیین شود ....
---------- Post added at 07:19 AM ---------- Previous post was at 07:17 AM ----------
شما فکر کنید موفق به تخریب شدید به شما تبریک می گویم ......