سلام
سایت ما با ارور 500 مواجه شده و تمام راه های موجود در اینترنت رو انجام دادیم اما نتیجه نداد
مدیر سرور هم خودمم
باید چیکار کنم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
سایت ما با ارور 500 مواجه شده و تمام راه های موجود در اینترنت رو انجام دادیم اما نتیجه نداد
مدیر سرور هم خودمم
باید چیکار کنم ؟
با سلام از چه سایت سازی استفاده میکنید؟
محتویات htaccess پاک کردین؟(در یک فایل اطلاعات را کپی کنید)
هم وردپرس هست و هم WHMCS
بله اطلاعاتhtaccess پاک شد اما بازم ارور داد
متاسفانه whmcs هم اینطوریه
فکر نکنم از فایل ها باشه
لینوکس / سی پنل
آخرین نسخه
اگه دقت کرده باشید همون اول گفتم که تمام روشهای موجود اینترنت رو انجام داد
با سلام و احترام
در مورد ارور ۵۰۰ در صورتی که در سایتی در یافت شده شما میباست ۳ موضوع را مد نظر بگیرید
۱ : پرمیشن فایل مورد نظر نباید ۷۷۷ باشد . مقدار صحیح پرمیشن برای فایل های php رقم ۶۴۴ و برای دایرکتوری ها ۷۵۵ میباشد
۲ : برسی بفرمائید که Owner فایل مورد نظر حتما کاربر و اکانت ی باشد که فایل در دایرکتوری خانگی ان قرار دارد.
۳ : بررسی فایل های .htaccess , به طور کلی در فایل های htaccess فقط مجاز به استفاده از عبارات زیر میباشد :
1:Allow, Deny and Order
2:AddDescription, AddIcon, AddIconByEncoding, AddIconByType, DefaultIcon, DirectoryIndex, FancyIndexing, HeaderName, IndexIgnore, IndexOptions, ReadmeName
3:mod_rewrite directives = RewriteEngine, RewriteOptions, RewriteBase, RewriteCond, RewriteRule,
4:mod_alias directives Redirect, RedirectTemp, RedirectPermanent, RedirectMatch
5:AuthDBMGroupFile, AuthDBMUserFile, AuthGroupFile, AuthName, AuthType, AuthUserFile, Require
در صورتی که کاربر عبارتی غیر از عبارات بالا نظیر php_admin_ یا FollowSymlink در فایل خود قرار دهد وب سایت با ارور ۵۰۰ مواجه میگردد.
با سپاس
آپاچیه
10 خط آخر گزینه Error Log واقع در سی پنل رو میزاری دوست عزیز !؟