سلام بچه ها
میخواستیم ببینم شما کجاها سایت هاتون رو مانیتور میکنید برای آپتایم؟
اگه امکانش هست لینکشو بزارید و بگید چند ماه هست با این سایت کار میکنید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بچه ها
میخواستیم ببینم شما کجاها سایت هاتون رو مانیتور میکنید برای آپتایم؟
اگه امکانش هست لینکشو بزارید و بگید چند ماه هست با این سایت کار میکنید؟
Service Uptime - Free Website Monitoring Service
نامرد خیلی دقیقه :d
دوماهـــه ، فعلا بهترین بوده برای من
البته خیلی هم دقیق نیست، چون فقط با پینگ کار میکنه ، و اگر در یک نقطه پینگ نگیره پیغام میده که سرور دان هست در حالی که نیست !
این سایت هم خوبه که برای یک چک رایگان هست : Pingdom Web site monitoring for 100% uptime. Measure your downtime.
30 روز فری میده امکانات خوبی هم داره
Website Monitoring & Web Server Monitoring Service by WebSitePulse
من روی یک سرور از چند تا سایت مونیتوریگ استفاده میکردم
ریبوت میدادم Service Uptime - Free Website Monitoring Service خیلی تیز بود
بقیه خواب بودند :))
من با host-tracker.com زیاد کار کردم نزدیک به 5 سال .لی جدیدا با pingdom کار میکنم که واقعا محشره Service Uptime - Free Website Monitoring Service هم استابل هست ولی یه موقع هایی الکی میگه سرور دوونه :D این یکی هم از آخر محشره سایت آپتایم Website Monitoring, Web Server Monitoring Service ( ابیوزرم نکنینا )
Pingdom
6 ماهیه باش کار میکنم، خیلی خیلی دقیقه ...
Host-tracker چرندی بیش نیست!
موبایلم :d
هر موقع سرور دان بشه بلافاصله زنگ خوردن شروع میشه ....
مانیتورینگ ایرانینقل قول:
موبایلم :d
هر موقع سرور دان بشه بلافاصله زنگ خوردن شروع میشه ....
Pingdom Web site monitoring for 100% uptime. Measure your downtime.
خیلی تر و تمیز هست حتی Interval رو 1 دقیقه هم می تونی قرار بدی ! آرشیو سالانه و ماهانه هم میده.
Hyperspin.com
نزدیک 5 سال هست که باهاش کار می کنم.هاست ایران هم از همین سرویس استفاده می کنه.توی لیست خودش نگاه کنید تقریبا تمام provider های درست و حسابی مشتری این بودند.
ایول تاپیک احالی زدین دوستان بسیار لذت بردیم اون pingdom خیلی چیز ردیفیه ها مخصوصلا بخش آیفونش
آقا دنبال جایی هستی که به صورت سرویس ارائه کنند و یا اینکه می خواهی روی سرور خودت نصب کنید. اگر روی سرور خودت می خواهی Orion Network Performance Monitor را هم چک کنید بد نیست
solarwinds خیلی سنگین هست و هزینه بالایی هم داره و برای کاربری که 5 تا وی پی اس داره اصلا به صرفه نیستنقل قول:
آقا دنبال جایی هستی که به صورت سرویس ارائه کنند و یا اینکه می خواهی روی سرور خودت نصب کنید. اگر روی سرور خودت می خواهی Orion Network Performance Monitor را هم چک کنید بد نیست
Solarwinds در حد مانیتور کردن یک دیتا سنتر هست حتی روتر ها و سویچ ها و به درد ادم هایی میخوره که کولوکبشن کردن با روتر و سویچ اختصاصی و من هم توی شبکه هایی که کار میکنم با این شرکت کار میکنم
مانیتورینگ در حد درصد آپتایم و Alert برای دان شدن مد نظر هست
وحید چقدر کشش میدی ! :دی
پینگدام رو امتحان کن پشیمون نمیشی ;)
تایید میشه .نقل قول:
Pingdom
اما ایرانی :سایت آپتایم سرویس مانیتورینگ وب سایت و سرور اختصاصی
موفق باشید.
من برای خودم نمیخوام خیلی ها هستن دنبال این مدل سیات میگردندنقل قول:
وحید چقدر کشش میدی ! :دی
پینگدام رو امتحان کن پشیمون نمیشی ;)
این pingdom چرا اینجوریه
به صورت فری من دارم کار می کنم الان نمودارش کلا قطع شده کار نمی کنه
همچنین قسمت درصد و ... که نشون می داد حالا نیست ولی بخش پیغام از طریق اس ام اس و ... بقیه جاها کار می کنه