نیازمند طراح سایت حرفه ای
سلام دوستان .
نیازمند یک طراح حرفه ای برای طراحی یک سایت با جوملا و همچنین ایجاد یک فروم با ویبولتین هستیم .
سایت موضوعش سخت افزار خواهد بود و نمونه سایتی که در نظر داریم حداقل همچین سایتی میخواییم و از این بهتر : شهر سخت افزار : بررسی و اخبار سخت افزار ، لپ تاپ و تبلت .
فقط لطفا دوستانی اعلام کنن که :
1- تیکه کلام همیشگیم فوق تخصص باشن یعنی حوصله ی جر و بحث و تفهیم کار و ... ندارم کارشون و بلد باشم بگم این و میخوام دیگه بتونن ارائه بدن .
2-نمونه کار ارائه بدن .
3-حداقل مطمئن باشن همچین سایتی رو میتونن طراحی کنن و یا حتی بهتر تمام قسمت هاش و ... رو مو به مو کامل میخوام .
4-خوش قول باشن.
منتظر پیشنهادات دوستان هستم.
با تشکر
:53:
پاسخ : نیازمند طراح سایت حرفه ای
سلام
من میتونم یه سایت این چنینی رو بصورت کامل طراحی کنم
پ.خ ارسال شد
با سلام و احترام خدمت شما دوست گرامی
لطفا پروژه خودتون رو تعریف نمایید و به ایمیل زیر ارسال نمایید تا بهترین پیشنهاد رو بتونیم بهتون بدیم
info@magicgfx.ir
نمونه وب سایت های طراحی شده در وب سایت زیر موجود است
طراحی وب سایت مجیک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elshan
سلام دوستان .
نیازمند یک طراح حرفه ای برای طراحی یک سایت با جوملا و همچنین ایجاد یک فروم با ویبولتین هستیم .
سایت موضوعش سخت افزار خواهد بود و نمونه سایتی که در نظر داریم حداقل همچین سایتی میخواییم و از این بهتر :
شهر سخت افزار : بررسی و اخبار سخت افزار ، لپ تاپ و تبلت .
1- تیکه کلام همیشگیم فوق تخصص باشن یعنی حوصله ی جر و بحث و تفهیم کار و ... ندارم کارشون و بلد باشم بگم این و میخوام دیگه بتونن ارائه بدن .
2-نمونه کار ارائه بدن .
3-حداقل مطمئن باشن همچین سایتی رو میتونن طراحی کنن و یا حتی بهتر تمام قسمت هاش و ... رو مو به مو کامل میخوام .
4-خوش قول باشن.
با تشکر
مشکلی نیست.
با بنده مکاتبه نمایید.
aligoli@hezarnevis.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elshan
سلام دوستان .
سایت موضوعش سخت افزار خواهد بود و نمونه سایتی که در نظر داریم حداقل همچین سایتی میخواییم و از این بهتر :
2-نمونه کار ارائه بدن .
4-خوش قول باشن.
با تشکر
با سلام
درخدمتیم
طراحی با تمام سی ام اس ها و زبان های برنامه نویسی
با سلام در خدمت شما هستم
با کمترین هزینه براتون طراحی میشه
asp.net_web_2project@yahoo.com
جواب پیام ارسال شد
با تشکر
با سلام خسته نباشید
در خدمتیم هرگونه طراحی سایت با وردپرس با قالب اختصاصی قیمت هم بستگی داره که چه گرافیکی نیاز داشته باشید و چه امکاناتی
هرگونه سوال در خدمتیم یا از طریق سایت (تیکت) در تماس باشید یا ایدی یاهو یا شماره موبایل در امضاء بنده قرار داره
ارزوی ما موفقیت شماست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elshan
سلام دوستان .
2-نمونه کار ارائه بدن .
4-خوش قول باشن.
با تشکر
با عرض سلام و درود .
مشابه و یا دقیقا طرح سایت فوق را می توانیم طراحی نمائیم .
اطلاعات بیشتر :
صفحه نخست - گروه طراحی ایکس سایت ساز - طراحی حرفه ای وب سایت - سامانه پیام کوتاه
با سلام
اینجاب به دلیل اعزام به خدمت سربازی و عدم وقت کافی برای آپدیت سایت، تصمیم به فروش گرفتم.
آدرس : finalsms.ir
پیج رنک : 2
رتبه الکسا : حدود 17 هزار
سیستم : وردپرس
تعداد مطالب : بیش از 1700 (روزانه حدود 20 تا 30 مطلب)
هاست : 500 مگ - سرور ایرانی - دایرکت ادمین
افراد آنلاین تقریبی : 15 تا 30
ورودی گوگل تقریبی : 100 تا 300 روزانه
دارای قالب اختصاصی ویژه و کم حجم با سئوی بسیار بالا و بهینه بودن برای سرعت لود بالا و حجم کم
-----------------------------------------------------
تمامی پست ها دارای تصویر شاخص مربع و استاندارد هستن. وجود برچسب های مرتبط در همه پست ها. موضوع بندی مناسب و معتبر . طراحی قالب اختصاصی دیگر در اسرع وخت با تخفیف بالا - آموزش کامل ارسال مطالب در روند فعلی سایت - پنل مرتب و حرفه ای و دارای افزونه های ضروری و مورد نیاز با نهایت بهینه بودن
------------------------------------------------------
کسانی که مایل به خرید سایت باشند با ایمیل salmaspedia@gmail.com یا آیدی یاهو salmaspedia در ارتباط باشند.
همچنین ایمیل finalsms@gmail.com نیز بر روی سایت ارائه می شود.