-
مشکل فوری درباره ی ست شدن دامنه
سلام دوستان من یک ااشتباهی کردم و دامنه یir رو روی میهن بلاگ ست کردم بار اول بعد از 2 ساعت رو میهن بلاگ ست شد ولی وقتی خواستم برگردونم دیگه ست نشده تا الان بیش از 30 ساعته میخوام وبسایتم باز شه ولی صفحه میهن بلاگ بااز میشه با این متن وبلاگ مورد نطر یافت نشد
-
پاسخ : مشکل فوری درباره ی ست شدن دامنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afshar44
سلام دوستان من یک ااشتباهی کردم و دامنه یir رو روی میهن بلاگ ست کردم بار اول بعد از 2 ساعت رو میهن بلاگ ست شد ولی وقتی خواستم برگردونم دیگه ست نشده تا الان بیش از 30 ساعته میخوام وبسایتم باز شه ولی صفحه میهن بلاگ بااز میشه با این متن وبلاگ مورد نطر یافت نشد
الان میخواید دامینتون روی وبلاگتون ( میهن بلاگ ) هستش بالا بیاد ؟ اگه قسمت اتصال دامین در پنل وبلاگتون هست برید و پارک کنید تا دامینتون بالا بیاد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SoltanHost.Net
الان میخواید دامینتون روی وبلاگتون ( میهن بلاگ ) هستش بالا بیاد ؟ اگه قسمت اتصال دامین در پنل وبلاگتون هست برید و پارک کنید تا دامینتون بالا بیاد
نه روی میهن بلاگ بوده میخوام بره روی وبسایتم ولی نمیدونم چرا همش بلاگ میاد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afshar44
نه روی میهن بلاگ بوده میخوام بره روی وبسایتم ولی نمیدونم چرا همش بلاگ میاد
خب DNS های دامینت رو روی DNS های شرکتی که ازش هاست خریدی ست کن بعدش برو توی سی پنلت قسمت Park Domin بعدش دامینت رو پارک کن 24 ساعت صبر کن تا کامل بالا بیاد !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SoltanHost.Net
خب DNS های دامینت رو روی DNS های شرکتی که ازش هاست خریدی ست کن بعدش برو توی سی پنلت قسمت Park Domin بعدش دامینت رو پارک کن 24 ساعت صبر کن تا کامل بالا بیاد !
سلام دایرکت ادمینه مال من
-
سلام من نمیدونم چرا با ***** شکن باز میشه وبسایتم ولی بدون ***** شکن میره رو میهن بلاگ
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afshar44
سلام من نمیدونم چرا با ***** شکن باز میشه وبسایتم ولی بدون ***** شکن میره رو میهن بلاگ
چون برای اون آی پی کش مرورگز ذخیره شده .
دامنه ir رو اگر چند بار dns اش رو عوض کنی . مشکل پیدا نمیکنه
یکی از دامینهای خودم یک هفته طول کشید .
یا حق
-
آي پي هاستتون رو اگه بلديد از دامينتون ping بگيريد اگه آي پي هاستتون رو پينگ داد مشكلي نيست
فقط بايد با استفاده از كليد هاي تركيبي ctrl+f5 صفحه سايت خودتونو رفرش بديد درست ميشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mashadp30
آي پي هاستتون رو اگه بلديد از دامينتون ping بگيريد اگه آي پي هاستتون رو پينگ داد مشكلي نيست
فقط بايد با استفاده از كليد هاي تركيبي ctrl+f5 صفحه سايت خودتونو رفرش بديد درست ميشه
گرفتم آی پی میهن بلاگ رو میده
-
پس دامين شما هنوز با دي ان اس هايي كه براي سايتتون بوده ست نشده دوباره ست كنيد اگه تا 24 ساعت نشد به پشتيباني جايي كه دامين گرفتين ازش اطلاع بدبد
-
سلام من تو این وبسایت GTmetrix | Website Speed and Performance Optimization ادرس سایتم رو میزنم میاره حتی تک تک صفحات رو ولی با مرورگر من نمیاره کش مرورگر رو هم پاک کردم میشه بگید چرا؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afshar44
آدرس دامینتون رو بگید + آدرس dns هایی که میخواید ست بشه رو هم بگید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SoltanHost.Net
آدرس دامینتون رو بگید + آدرس dns هایی که میخواید ست بشه رو هم بگید
خانه ● آپلود سنتر
پشتیبان هم میگه وبسایتت باز میشه ولی امارگیر حتی یک بازدید رو هم نشون نمیده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afshar44
خانه ● آپلود سنتر
پشتیبان هم میگه وبسایتت باز میشه ولی امارگیر حتی یک بازدید رو هم نشون نمیده
بله مشکلی نیست باز میشه ! از اسکریپت کلیجا استفاده کردید ... ! مروگرتون رو عوض کنید ! اگه با گوگل کروم هستید با موزیلا تست کنید اگه با موزیلا هستید با گوگل کروم یا مروگر های دیگه ...
بازم همین طوری بود بگید راه حل دیگه ای بگیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SoltanHost.Net
بله مشکلی نیست باز میشه ! از اسکریپت کلیجا استفاده کردید ... ! مروگرتون رو عوض کنید ! اگه با گوگل کروم هستید با موزیلا تست کنید اگه با موزیلا هستید با گوگل کروم یا مروگر های دیگه ...
بازم همین طوری بود بگید راه حل دیگه ای بگیم
با تمام مرورگرام درست نمیه البته بگم که قبلا با تمام مرورگرام باز کردم ولی کش رو خالی کردم باز هم باز نمیشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afshar44
با تمام مرورگرام درست نمیه البته بگم که قبلا با تمام مرورگرام باز کردم ولی کش رو خالی کردم باز هم باز نمیشه
عجب مشکلی ! مودمتون ADSl هستش ؟ منظورم یه دستگاه کوپیک روی میز یا وایرلس یا خط ایرانسل و ... ؟ از کجا اینترنت گرفتید ؟
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afshar44
این مشکل برای من هم پیش اومده و خیلی هم اذیتم کرد .
اونطور که بعضی از دوستان گفتند باید صبر کرد تا کش isp پاک بشه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alaviyoon
این مشکل برای من هم پیش اومده و خیلی هم اذیتم کرد .
اونطور که بعضی از دوستان گفتند باید صبر کرد تا کش isp پاک بشه .
میشه بگید چه قدر زمان میبره؟بقیه کاربرا قادر به دانلودن؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afshar44
میشه بگید چه قدر زمان میبره؟بقیه کاربرا قادر به دانلودن؟
چون من دامین های زیادی ثبت و امتحان کردم
از 2 روز تا یک هفته و بعضا 10 روز هم طول میکشید . البته برای من که از adsl مخابرات استفاده میکنم اینطور بود .
برای بقیه کاربران مشکلی نیست و میتونند استفاده کنند .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afshar44
آره adsl و isp مخابرات
خب دوست عزیز از جایی که نت خریدید ( از خود مخابرات باشه که یه قضیه دیگه ) ولی مثلا از شرکت مبین نت , مکس نت , همارا سیستم , های وب , صبا نت , ... گرفتید
برید همون نمایندگی که در شهرتون هستش مودمتون رو بدید ریست کنن و اطلاعات کانفیگ مودمتون رو دوباره بدن
مزیت هاش هم اینه که آپدیت میشه مودمتون + کش ها یا به عبارتی هستوری های مودتون 0 میشن و دوباره از اول کار میکنه که بر سرعت هم تاثیر داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alaviyoon
چون من دامین های زیادی ثبت و امتحان کردم
از 2 روز تا یک هفته و بعضا 10 روز هم طول میکشید . البته برای من که از adsl مخابرات استفاده میکنم اینطور بود .
برای بقیه کاربران مشکلی نیست و میتونند استفاده کنند .
فقط ی چیز دیگه میشه بگید چرا آمارگیر بازدید رو صفر میزنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afshar44
فقط ی چیز دیگه میشه بگید چرا آمارگیر بازدید رو صفر میزنه
از چه آمارگیری استفاده میکنید ؟ وبگذر ( هنوز خرابه ) ؟ پرشین استیت ؟ گوگل آنالیز ؟
-
وبگزر رو دوتا سایت یکیش درسته ولی برای این سایت بازدید صفره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afshar44
وبگزر رو دوتا سایت یکیش درسته ولی برای این سایت بازدید صفره
الان من نفهمیدم شما از چی استفاده میکنید ؟ سایت وبگذر کلا مشکل پیدا کرده 1 ساعت لود میشه 4 ساعت میخوابه ! از آماگیر خود کلیجا استفاده میکنید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SoltanHost.Net
الان من نفهمیدم شما از چی استفاده میکنید ؟ سایت وبگذر کلا مشکل پیدا کرده 1 ساعت لود میشه 4 ساعت میخوابه ! از آماگیر خود کلیجا استفاده میکنید ؟
وبگذر استفاده میکنم ولی فک کنم وبگذر درست باشه ولی برای دامین من میزنه صفر