-
فشار دولتی برای آزادسازی دامین آی آر
سلام خدمت دوستان
ممنون میشم در این مورد دوستانی که تجربه داشتن راهنمایی کنن
سه سال پیش دامین HOR.ir را بنده ثبت کردم و بدون مشکل تایید شد، اما چند روزیست شهرداری شهر بسیار کوچکی به نام حرّ ریاحی با نامه نگاری نیک آی آر را تحت فشار گذاشته این دامین آزاد بشه و اونها هم با من تماس گرفتن.
با یک سرچ ساده و همچنین گویش عربی ساکنان منطقه متوجه شدم که حر ریاحی در اینترنت به صورت نوشتاری horr متداول هست اما اونها بر روی هر دو دامنه با هم دست گذاشتند. حالا شهرداری شهری که جمعیتش زیر ده هزار نفره دو تا دامین را میخواد!!
نیک از من خواست خودم دامین را لغو کنم که این منطقی به نظر نمیرسه. به نظر شما دوستان راهی برای اثبات عام بودن نام این دامین و حفظ آن وجود دارد؟ عواقب لغو نکردن دامین چیه؟
پبشاپیش از هر گونه اشتراک گذاری تجربه شما سپاسگذارم:((
-
پاسخ : فشار دولتی برای آزادسازی دامین آی آر
اگه تسلیم فشارها نشوید از لحاظ قانونی هیچ کاری نمی توانند انجام بدهند و اگر نیک هم فشار آورد آنها را تهدید به شکایت به دادگاه و همچنین موسسه بین المللی آیکان کنید تا حساب کار دست شان بیاید، ضمنا می توانید دامنه را اگر نیاز دارید به آنها بفروشید و اگر هم نفروختید حتما در قسمتی از صفحه اول سایت بنویسید که این سایت با شهرداری شهر حر هیچ ارتباطی ندارد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kian
اگه تسلیم فشارها نشوید از لحاظ قانونی هیچ کاری نمی توانند انجام بدهند و اگر نیک هم فشار آورد آنها را تهدید به شکایت به دادگاه و همچنین موسسه بین المللی آیکان کنید تا حساب کار دست شان بیاید، ضمنا می توانید دامنه را اگر نیاز دارید به آنها بفروشید و اگر هم نفروختید حتما در قسمتی از صفحه اول سایت بنویسید که این سایت با شهرداری شهر حر هیچ ارتباطی ندارد
اولا وقتی میگن خودت آزاد کن یعنی دستشون به هیچ جایی بند نیست که بخوان ازت دامنرو بگیرن . شما هم بهترین راه اینه که دامنه رو اگه نیاز نداری بفروشی به این شهرداری . نگاه نکن جمعیت اون شهر چقدره کلا شهرداری های پول میگیرن از مردم و پول خوبی هم میشه ازشون گرفت
-
در اولین فرصت از وجود دامنه در پنل کاربریت و امکاناتی که ثابت میکنه که مالک دامنه هستید تصویر برداری کنید و در صورتی نیک به شما اجبار کرد تهدید کنید که شکایت میکنید بصورت مستقیم از nic.ir مطمئنن این بازی مسخره کار دست نیک میده بعضی از همکاران وضعیت بدتری دارن و اعلام کردن بدون اطلاعیه و بصورت بکطرفه دامین در پنلشون لغو و امتیاز به سازمان یا ارگان دیگری واگذار شده !!!!!! که واقعاً جای تأسف داره
در نهایت اگه حوصله بحث و جدل و پیگیری و وقت گذاشتن ندارید کاملاً واضح اعلام کنید دامنه واگذار میشه بطور مثال قیمت 500 تومن یا 1 تومن برای شهرداری هم حتی با جمعیت محلی 1000 نفر این پولا عددی بحساب نمیاد
-
سلام دوست عزیز
طبق قانون حق مالکیت معنوی دامنه ثبت شده با شما است.
اما از یک طرف دیگه بازم طبق قوانین: ثبت دامنه با نامهای ایران ، اسامی استان ها ، شهرستان ها و شهرها و کد آنها ممنوع می باشد.
در کل با توجه به اینکه سه سال است دامنه به نام شما ثبت شده و مالک این دامنه هستید، شما میتونید از این کار امتناع کنید و به هیچ وجه دامین را آزاد نکنید.
و یک مورد دیگه که میتونید رو اون انگشت بزارید اینه که اگه اسم اون شهر در تقسیمات وزارت کشور به صورت "حر ریاحی" است پس دامنه hor هیچ ربطی با نام اون شهر نداره و باید از نام شهر به صورت کامل در دامنه ای که میخوان ثبت کنن استفاده کنند.
یا علی
-
چند نکته اینجاست که اگر شما ازادم نکنید کار به شکایت هم بکشه قاضی حق میده به شما
1- اگر دامین برای شهرداری هست خوب چرا زودتر ثبت نکرده؟
2- اگر از نظر قانونی مشکل ثبت داره پس چرا تایید شده؟(نیک زیر سوال است)
3- وقتی دامین به مالکیت شما دراومده کسی حق تصرف اونو نداره مگر اینکه از شما بخرند و با رضایت خودتون
-
برای منم تقریبا یه همچین موردی پیش اومد که خوده ایرنیک دامنه رو حذف کرد از پنل من.
یا به قیمت خوب بفروش وگرنه کوتاه نیا.
-
کار نمیتوننن کننن
حتی لازم هست نیک رو هم تهدید کنی که شکایت میکنی
ازشون که اگر حتی دامنه رو از دستت در بیارن چرا که اسم شهر شما با اسم شهری که میخواد ثبت شه صددرصد متفاوت
هست ولی حتما یک نیک یک نامه بزن که این موضوع رو گفته باشی و به هیچ عنوان حق اازد کرد و ثبت کردن بنام جای دیگه رو ندارن
و در صورت بروز مشکل شکایت میکنی اگر شهرداری هم شکایتی داره بره شکایت کنه تا شما پاسخ گو باشی
-
این شکایت که میگید رو کجا باید بریم ؟ کسی تا حالا خودش شکایت کرده یا ازش شکایت شده ؟ ممنون میشم روندش رو هم بگید
-
سلام
1- دامنه رو لغو نکنید
2- برای پایان خوش و مسالمت آمیز دامنه رو با قیمت مناسب بفروشید
3- اگر می خواید نگه دارید، کسی نمی تونه به زود دامنه رو از شما بگیره ، مدارک و اسناد تهیه کنید که در صورت لزوم به مرکز ثبت دامنه جهانی ارائه کنید! ( اسکرین شات)
4- با توجه به این که طرف مقابل نیز شخص حقوقی و دولتی است ممکنه با سختی بتونید حقانیت خودتون رو اثبات کنید.
5- اگر غیر ایرانی بود که هیچ کاری نمی توانست بکند.
6- ولی در کل حق با شماست و در صوتی که به توافق نرسیدید می توانید امتناع کنید - دادگاه هم حق را به شما خواهد داد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sahar_shamsipor
این شکایت که میگید رو کجا باید بریم ؟ کسی تا حالا خودش شکایت کرده یا ازش شکایت شده ؟ ممنون میشم روندش رو هم بگید
برای شروع میتونی با فتا مشورت کنی بگی سازمان فیزیک نظری میخواد دامنه ای رو ب زور ازم بگیره
درصورتی بنام من ثبت هست و البته با قوانین هم سازگاره
-
درود خسته نباشید اصلا دامین رو نمیتونن از شما بگیرین ! مگر این که خود شما به ایشون بفروشید این دامین رو !
به طور قانونی نمیتونند کار کنند ! پس بنده الان برم یه دامین بگیرم ده سال روش کار کنم بعد یکی بیاد با یه نامه از من بگیره !؟ !!!!
یا بهشون بفروشید یا هم اگر قصد فروش ندارید لغو نکنید و استفاده کنید هیچ کاری نمیتونن بکنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
سلام
1- دامنه رو لغو نکنید
2- برای پایان خوش و مسالمت آمیز دامنه رو با قیمت مناسب بفروشید
3- اگر می خواید نگه دارید، کسی نمی تونه به زود دامنه رو از شما بگیره ، مدارک و اسناد تهیه کنید که در صورت لزوم به مرکز ثبت دامنه جهانی ارائه کنید! ( اسکرین شات)
4- با توجه به این که طرف مقابل نیز شخص حقوقی و دولتی است ممکنه با سختی بتونید حقانیت خودتون رو اثبات کنید.
5- اگر غیر ایرانی بود که هیچ کاری نمی توانست بکند.
6- ولی در کل حق با شماست و در صوتی که به توافق نرسیدید می توانید امتناع کنید - دادگاه هم حق را به شما خواهد داد.
تمام ارتباط رو با نیک مکتوب انجتم بدین که مدرک داشته باشید به آزاد کردن.
در کل مکالمه تلفنی نداشته باشید و یا فکس کنن یا ایمیل بدن که مدارک دست شما باشه.
از مسنتدات پرداخت 3 ساله هم نمونه تهیه کنید حتی ایمیل های تایید دامنه در پنل شما.
-
تنها توصیه ای که میتونم بکنم اینه که به هیچ وجه کوتاه نیایید !
یا فوقش بگید که دامین را به فلان مبلغ میفروشم در غیر اینصورت تهدید به شکایت کنید !
در ضمن حر تشدید داره یعنی حرف (ر) دوبرا تکرار میشه .
در ضمن ببینید اون موقع که شما دامین رو ثبت کردید اون خراب شده ، شهر شده بوده یا نه ! اگر نه که خب شما قبل از وجود اون شهر دامین رو ثبت کردید .
داداش رک و پوست کنده اینکه دامین قشنگ و کوتاه و رندی هست میخوان از دستت در بیارند .
یا حق
-
به اندازه کافی مدرک جمع کنید و کوتاه نیاید ! هیچ کاری نمیتونن بکنن
-
اسم اون شهر اصلا (حر) نیست، حر ریاحی هست ... دامنه ای که می تونن ادعاش رو بکنن (horreryahi) یا یک چیز شبیه به این هست. مثل اینکه اسم شهر من کرج باشه ، گیر بدم به دامنــــــــۀ kar!
نترس ، بایست حقت رو بگیر ...
-
مدارک جمع کنید :) نمی توانند دامین رو بدون رضایت شما بگیرند درصورت انجام این کار میتوانید با مدارک شکایت کنید.
من جای شما بودم دامنه را با 50 میلیون هزینه پیشنهاد فروش میدادم.
اسم شهر هم حرریاحی هست نه حر.
-
بدون رضایت شما نیک حق هیچ دخل و تصرفی نداره. در صورت فشار آوردن زیاد باید موضوع رو به دیوان عدالت اداری و موسسه بین المللی آیکان ببرید که تمام کمپانی های ثبت دامین به موسسه آیکان تعهد دادند در قبال مشتری و حفظ حقوق و حریم شخصی مشترکین خودشون. فقط یه تصویر از اطلاعات کامل دامین در نیک و چند سایت دیگه که whois دامین میگیرند داشته باشید که بعدا بتونید کاملا اثبات کنید
-
عرض ادب و سپاس از تمامی عزیزانی که در این مبحث راهنمایی فرمودند:x
گویا نیک اسم hor را در لیست اسامی "نامهای ممنوعه مربوط به ایران" وارد کرده. خودشون تلفنی گفتند که جدیدا این لیست بهشون داده شده و زمان ثبت دامین شما اسم hor در این لیست نبوده!. برای مثال و دست آویز کردن در شکایت مدعی هم اسامی چون ahvaz و ahvazz !! هم در این لیست آوردند.
اینجور که متوجه شدم پس از شکایت مدعی و ده روز پس از صدور حکم و عدم دریافت شکایت از مالک، نیک می تواند دامین را حذف نماید. از کجا میشه فهمید که این ده روز شروع نشده؟ چون هم اکنون انتقال و یا تمدید دامین در پانل بسته شده است.
باز هم از راهنمایی شما عزیزان سپاسگذارم
-
متاسفانه هرکی به هرکیه
از طرفی بخوای ثبت کنی باید تعهد بدی ،بخوای انتقال بدی باید نامه کتبی بدی، تا حالا n تا دامین رو از من بستن اونم چه دامینایی!
شما انتقال بده به یکی دیگه بعد بگو فروختمش رفت.
-
شما هرچه سریع تر با موسسه آیکان ارتباط برقرار کنید و مدارک رو بهشون ارائه بدید. بدون هیچ شکی طبق گفته هایی که اینجا داشتید به نتیجه میرسید.
-
اینکه نذارن دامین تایید شه احتمالش هست ولی اینکه بعد از تایید وقتی شما هزینش رو پرداختید بخوان ازتون بگیرن دیگه ندیده بودیم.
شما قبل از اینکه حذف بشه مدارکی که ثابت کنه از شماست رو تهیه کنید (اگه از طریق واسطه پرداخت کرده باشید خودش یه مدرکه) و هر چه زودتر مشکلتون رو مطرح کنید.
-
کوتاه نیا!
از نامه ها و گفتگو ها اسکرین شات بگیر!
هم به موسسه ایکان شکایت کن هم به فتا !!!
یا به قول دوستانمون بشون پیشنهاد فروش دامین رو بده!
-
-
سلام
در بهترین حالت دامنه در لیست ممنوعه قرار میگیره . و اجازه تمدید به شما داده نمیشود تا دامنه ازاد و ***** گردد
خودتان را خسته نکنید . دامنه را با رضایت خودتان به شهرداری هدیه دهید و منتی هم سرشان بگذارید
با شکایت و ... هم دستتان به جایی نمیرسد
موفق باشید
-
دوست عزیز یه مورد جالب
این دامنه hor.ir قبلا ممنوع نبوده و احتمالا چند روز پیش ممنوع شده ! اون هم بعد از اینکه شما گفتید دامنه رو نمیدید ! اون ها هم خواستند قانونش کنند که نتونید کاری بکنید !
شما اگر سابقه و آرشیو سایت رو در تاریخ 30اکتبر 2013 ببینید میفیهمید که این دامنه ممنوع نبوده . یعنی جدیدا بعد از حرف های شما ممنوع شده
Restricted Iran-Related Names – ایرنیک
متاسفانه آخرین تاریخ همین است و بعد آن چیزی ذخیره نشده است .
باز هم تاکید میکنم زرنگ باشید و کوتاه نیایید ، دامنه شما ارزش بالایی داره .
هر موردی پیش اومد بگید با کمک دوستان حل خواهیم کرد.
یا حق
-
سلام
برخلاف نظر 99% دوستان، پیشنهاد میکنم دامنه رو بهشون بدید. اگر پولی دادند بگیرید، اگر هم ندادند فقط خدا رو شکر کنید!
نمیشه اینجا بحث های .... کرد!
ولی مطمئنا میدونید که حق های خیلی بزرگتری خورده شده و هیچ کسی هم نمیتونه کاری انجام بده.
-
ولی توی این کشور ما هر کاری بخوان میکنند ولی موقع تمدید دامنه احتمالا دامنه رو تمدید نمیکنند و یه بهانه ای میارن به نظر من از همین الان باید مدرک جمع کنی و تهدید به شکایت کنی
-
سعی خودت رو بکن ضرر نداره
-
اصلا کوتاه نیا به هیچ وجه
مخصوصا اینکه نیک الان دامنه رو گزاشته توی لیست قوانینش
همین فردا صبح برو شکایت بکن هم دادگاه ایران هم اسناد و مدارک رو بفرست برای ثبت دامنه جهانی.
مخصوصا مدرک اینکه نیک جدیدا توی قوانینش این مورد اضافه کرده و میخواد بر الیه شما زوری استفاده بکنه
-
به نظر من اگر توان و وقت شکایت دارید حتما از nic.ir شکایت کنید ... هم به مراجع قضائی داخل هم به icann ...
خیلی اوقات هم به نتیجه میرسه ...
-
از تک تک دوستانی که وقت گذاشتن راهنمایی و دلگرمی میدن ممنونم بیشتر از ارزش این دامین، همدلی و همکاری دوستان در این انجمن بنده را تحت تاثیر قرار داد.:x
یک نکته که در لیست اسامی ممنوعه جالبه قرار نگرفتن شیوه صحیح نام حرّ horr یا hurr در این لیست هست وقتی که ahvazz هم وجود داره
(از دوستی که وقت گذاشته و در سایت archive.org جستجو کرده بینهایت سپاسگذارم.)
نکته دیگه اینکه امکان تمدید و انتقال دامین بسته شده. البته دامین تا سال 2016 تمدید شده و مسلما تا آن موقع صبر نخواهند کرد!
دقیقا چه مدارکی و به کدام نهاد قضایی میشه ارائه داد. اگر آدرس پستی یا اینترنتی دارین ممنون میشم اطلاع رسانی کنین.
صفحه اصلی مشخصات دامین و شماره سفارش اسکرین شات شده.
گویا نهاد بین المللی رفع اختلاف دامین آی آر WIPO هستش که خوب بد نیست دوستان نظری به این لینک بندازن:
WiPO
کسی تا به حال به ICANN شکایت کرده؟
باز هم از عنایت شما بزرگواران سپاسگذارم
-
خیلی جالب است . ظاهرا دوستان اطلاع ندارند ثبت شکایت در سازمانی های مانند ایکان و ... نیاز به هزینه کردن دلاری دارد . دوستان بررسی کنند خودشان مقدار را متوجه میشوند و همچنین هزینه وکیل و رفتن به دادگاه و ... هم هزینه اور است
حالا کلا دامنه چند ارزش داره ؟ 1 میلیون یا 2 میلیون درصورتی که هزینه ثبت شکایت در خارج از کشور چتد برابر ان میشود و .................
اخر کار : بعد از چند ماه دویدن و هزینه کردن رای به نفع ایرنیک صادر میشه چون دامنه ملی بیشتر بر اساس قوانین داخلی مدیریت میشه و فقط قوانین کلی از ایکان و ... است و این دوستمون با کلی هزینه و زمان از دست رفته خودشان دامنه را دو دستی تقدیم میکنه
یکی از دوستان نزدیک خودم همین مسیر را طی کرد البته اون به اینجا نکشید و بعد از بررسی متوجه موضوع شد و خیلی راحت دامنه را به شهرداری ................ تحویل داد
همین
دوست عزیز بعد از چند سال همکاری نزدیک با ایرنیک پیشنهاد میکنم خودت را اذیت نکنی چون در زمان ثبت دامنه نام شهر ها ممنوعه است چه در لیست باشد چه در لیست نباشد چه امروز یک شهر را نامگذاری کنند چه از قبل نامگذاری کرده باشند
-
آقا حداقل حق قیمت گزاری روی دامنه را داری
حداقل یه قیمت بالا بزار روش
دامنه ۳ حرفی هست و اسمش هم بد نیست یه قیمت بالا بده ببین میگیره یا نه مثلا ۱۰ میلیون
مال خودته نمیتونن بگیرنش
-
کسی می دونه لیست شهرها با این اسپل جالب توجه را چه نهادی به نیک میده؟
منظورم لینک https://www.nic.ir/Restricted_Iran-Related_Names هستش.
فقط سه شهر با اسم سه حرفی در این لیست وجود داره:
qum
bam
hor
قم و بم که قدمت و تاریخش معلومه
اما چرا شهری مثل بازرگان تبریز باید فقط با اسپل دقیق baazargaan در این لیست معرفی بشه
اما شهر تازه تاسیس 8 هزار نفره حرّ ریاحی باید به صورت سه حرفی عام معرفی بشه و نه horr یا horre-riahi ؟
کاملا مشخصه که زد و بندی در استانداری خوزستان صورت گرفته.
فکر کنم تنها راه، درخواست تصحیح این لیست در نهاد ارجاع دهنده به نیک هستش.
-
اگر دقت کنیم الان اسمی ممنوع باشه اجازه ثبت نمیدن و وقتی ثبت شد یعنی مشکلی نداشته و شده برای اون شخص اگر این اسم مشکل داشته اصلا" نیک نباید تایید میکرد حالا که تایید کرده باید رضایت شخص را برای پس گرفتن آن جلب کنه حالا میخواد با تهدید باشه - مالی باشه یا هرچیز دیگه یا درنهایت اخر اخرش باید هزینه وقت زمانی که این شخص بابت این اسم کشیدند را پرداخت کنند که اگر کار به مراجع قضایی بکشه فکر کنم همچین حکمی هم صادر بشه مطمعن هم باشید نیک اگر حق داشت دامین رو پس میگرفت و به ایشون میگفت شما اعتراضتونو از مراجع قانونی پیگیری کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mibfa
خیلی جالب است . ظاهرا دوستان اطلاع ندارند ثبت شکایت در سازمانی های مانند ایکان و ... نیاز به هزینه کردن دلاری دارد . دوستان بررسی کنند خودشان مقدار را متوجه میشوند و همچنین هزینه وکیل و رفتن به دادگاه و ... هم هزینه اور است
حالا کلا دامنه چند ارزش داره ؟ 1 میلیون یا 2 میلیون درصورتی که هزینه ثبت شکایت در خارج از کشور چتد برابر ان میشود و .................
اخر کار : بعد از چند ماه دویدن و هزینه کردن رای به نفع ایرنیک صادر میشه چون دامنه ملی بیشتر بر اساس قوانین داخلی مدیریت میشه و فقط قوانین کلی از ایکان و ... است و این دوستمون با کلی هزینه و زمان از دست رفته خودشان دامنه را دو دستی تقدیم میکنه
یکی از دوستان نزدیک خودم همین مسیر را طی کرد البته اون به اینجا نکشید و بعد از بررسی متوجه موضوع شد و خیلی راحت دامنه را به شهرداری ................ تحویل داد
همین
دوست عزیز بعد از چند سال همکاری نزدیک با ایرنیک پیشنهاد میکنم خودت را اذیت نکنی چون در زمان ثبت دامنه نام شهر ها ممنوعه است چه در لیست باشد چه در لیست نباشد چه امروز یک شهر را نامگذاری کنند چه از قبل نامگذاری کرده باشند
-
2016-02-11
تا 2 سال دیگر نمی توانند کاری کنند
اما مطمئننا برای شما تمدید نخواهند کرد.
بهتره یک مزایده بزارید داخل سایت، تا خودشون بیان و به بالاترین قیمت بخرند.
درغیر این صورت بعد از 2 سال دامنه رو مفت و مجانی از شما پس خواهند گرفت.
میگن: قبلا در بلک لیست نبود، جلسه ( :71:) گذاشتیم، تصمیم گرفتیم این دامنه رو بزاریم تو لیست سیاه، پس نمی توانیم برای شما تمدید کنیم!
به همین راحتی!
برای این که به بالاترین قیمت ممکن بفروشید یک مزایده ترتیب بدید و کف قیمت رو بالا در نظر بگیرید.
موفق باشید.
-
فاتحشو بخون
nic ید طولایی در د-ز-د-ی داره
30 تا دامنه فقط از منو تایید نکرده پولشم کشیده بالا پس هم نمیده 8-|
-
تا سال 2016 این بادها میخوابه و شما میتونی به کارت بررسی :) دوباره چون اون شهر بی صاحب نمیتونه دوسال صبر کنه تا دامنه شما اکسپایر شه
و باید برای خودش ادرسی دست و پا کنه فقط کاش شما وضع تجاری سایتتت رو به سایت فرهنگی مذهبی تغییر میدادی و از ارجاعش به سایت تجاریت
irw3خودددداری میکردی اونها هم از همین دارن می سوزن عزیز دلم ما هم یک اسم ثبت کرده بودم که نیک خواست ازما بگیره ماهم رفتیم یک میلیون
خرج کردیم موسسه ی فرهنگی هنری ثبت کردیم ومدارک ثبت موسسه رو و با یک تهدیدی از انجمن صنفی رایانه و باکمک یک مشاور فناوری فرستادیم براشون
دیگه خودشون بیخیال شدن در حالی که ثبت مجدد رو قفل کرده بودن و اسمممم توی لیست اسم های ثوی لیست اسم های محدود شده بود
و بعدش خودشون اضافه کردو و سپسسس کم کردن هرموقع دلشون بخواد هرچیزی رو اضافه و کم میکنن به این لیست مسخره
ولی شما فعلا بلند شو برو با پلیس فتای شهرت مشورت کن لاااقل و نشین گوشه خون ه و حرفهای مارو بخون لااقل یک جایی شکایتی بکن
نمونه ای برای باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ultraweb
تا سال 2016 این بادها میخوابه و شما میتونی به کارت بررسی :) دوباره چون اون شهر بی صاحب نمیتونه دوسال صبر کنه تا دامنه شما اکسپایر شه
و باید برای خودش ادرسی دست و پا کنه فقط کاش شما وضع تجاری سایتتت رو به سایت فرهنگی مذهبی تغییر میدادی و از ارجاعش به سایت تجاریت
irw3خودددداری میکردی اونها هم از همین دارن می سوزن عزیز دلم ما هم یک اسم ثبت کرده بودم که نیک خواست ازما بگیره ماهم رفتیم یک میلیون
خرج کردیم موسسه ی فرهنگی هنری ثبت کردیم ومدارک ثبت موسسه رو و با یک تهدیدی از انجمن صنفی رایانه و باکمک یک مشاور فناوری فرستادیم براشون
دیگه خودشون بیخیال شدن در حالی که ثبت مجدد رو قفل کرده بودن و اسمممم توی لیست اسم های ثوی لیست اسم های محدود شده بود
و بعدش خودشون اضافه کردو و سپسسس کم کردن هرموقع دلشون بخواد هرچیزی رو اضافه و کم میکنن به این لیست مسخره
ولی شما فعلا بلند شو برو با پلیس فتای شهرت مشورت کن لاااقل و نشین گوشه خون ه و حرفهای مارو بخون لااقل یک جایی شکایتی بکن
نمونه ای برای باشه
بعد از 2 سال تمدید نمی کنند براشون
تا تنور داغه بهتره بچسبونه :d