-
***** شدن یک سری از ای پی ها از امروز صبح
سلام دوستان
یک سری از ای پی های هر رنج ای پی از امروز صبح روی اینترنت ایران ***** شدن ، در حالی که ای پی ها پینگ دارن و بدرستی دارن کار میکنن ولی نه ریموت باز میشه و نه ssh و نه برای کاربردهای خاص دیتا دارن !
بقیه دوستان هم این مشکل رو دارید ؟
-
پاسخ : ***** شدن یک سری از ای پی ها از امروز صبح
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
royl
یه دونه نمونه بده
سلام
پ خ شد
-
-
پینگ داره
ولی ریموت نداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
سلام دوستان
یک سری از ای پی های هر رنج ای پی از امروز صبح روی اینترنت ایران ***** شدن ، در حالی که ای پی ها پینگ دارن و بدرستی دارن کار میکنن ولی نه ریموت باز میشه و نه ssh و نه برای کاربردهای خاص دیتا دارن !
مشکل سراسری هست باید صبرکرد تا خودش درست بشه کاری نمیشه انجام داد
-
بله مشکل سراسری است گویا... دوستان دیگه هم مشکل داشتند.
http://www.webhostingtalk.ir/f6/105836/
-
یک آی پی بدید تا تست کنم.
-
این مشکل در تمام کشور های خارجی یک سان هست یا بعضی از کشور ها اینجوری نشده؟
-
فقط داخل ایران و بیشتر از 90% isp ها این مشکل وجوود داره
-
خداروشکر هیچ کدوم از آی پی های ما با هیچ کدو از آی اس پی ها مشکل ندارن
در کل باید صبر کرد تا خودش درست بشه نت ایرانه دیگه بیش از این نمیشه توقع داشت
شایدم دوباره دارن رو *****ینگ سیستم های جدید کار میکنن زدن خرابش کردن :d
-
بله متاسفانه مشکل وجود دارد.
-
خدارا شکر ما با هیچکدام از isp ها و حتی دیتای خود ایرانسل و همراه اول مشکلی نداریم
-
در سرورهای آمریکا ما 5 تا آی پی ریموت نمیشن
منتظریم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SainaServer
بله متاسفانه مشکل وجود دارد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javadezati
در سرورهای آمریکا ما 5 تا آی پی ریموت نمیشن
منتظریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alimo203
خدارا شکر ما با هیچکدام از isp ها و حتی دیتای خود ایرانسل و همراه اول مشکلی نداریم
فعلا یه راه حل مقطعی ارائه شده که روی بعضی ISP ها جواب داده تست کنید و اطلاع رسانی کنید... انشالله مشکلات رفع شود.
http://www.webhostingtalk.ir/f14/105890/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
خیر متاسفانه تغییر پورت جواب نداد.
-
تغییر پورت هم جواب نداد
جالبه که ای پی های بدون استفاده ای که داشتیم هم با همین مشکل مواجه شده و فکر نمیکنم به چیز میز ان و ... ربطی داشته باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
سلام دوستان
من ب خاطر مسائل امنیتی پورت ssh رو عوض کردم ، منظورتون اینه ک پورت 22 داره بسته میشه ؟؟؟ !!! :|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
من ب خاطر مسائل امنیتی پورت ssh رو عوض کردم ، منظورتون اینه ک پورت 22 داره بسته میشه ؟؟؟ !!! :|
نه ربطی به پورت نداره وهمه این مسائل رو تست کردم و جواب نداد
کلا معلوم نیست بر چه اساس این ای پی ها روی نت ایران از کار افتاده ! روی همین رنج ای پی های زیادی داریم که هیچ مشکلی ندارن
-
برخی از آی پی ها به شکل رندم این مشکل رو دارند
-
به طور کل به اصطلاح یه سری آیپی رو عشقی بستن بیشتر هم آیپی هایی که برای قندینگ استفاده میشده رو بلوک کردن
کسی هست که مشکلش بر طرف هم شده باشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SainaServer
به طور کل به اصطلاح یه سری آیپی رو عشقی بستن بیشتر هم آیپی هایی که برای قندینگ استفاده میشده رو بلوک کردن
کسی هست که مشکلش بر طرف هم شده باشه ؟
فکر نمیکنم به ای پی های قندینگ مربوط باشه ، یک سرور لینوکس دارم که فقط یک سایت روش هست و کار دیگه ای نمیکنه ، اونم مشکل ساز شده ! 2 ای پی که کلا از اول فعال نبودن و بلااستفاده بودن هم همین مشکل پیش اومده
-
منم این مشکل رو دارم
اول فکر کردم این مشکل فقط برای من پیش اومده ولی وقتی امدم wht دیدم بیشتر اعضا این مشکل رو دارن !!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
فکر نمیکنم به ای پی های قندینگ مربوط باشه ، یک سرور لینوکس دارم که فقط یک سایت روش هست و کار دیگه ای نمیکنه ، اونم مشکل ساز شده ! 2 ای پی که کلا از اول فعال نبودن و بلااستفاده بودن هم همین مشکل پیش اومده
پس اگر به این شکل باشه که میتونه خبر خوبی باشه و موقتی باشه
ما 1 2 تا از آیپی هامون بلاک شده و حق با شما بود یک آیپی که روش یک سایت ساده بالا هستش هم بلاک شده
امیدوارم موقتی باشه....
-
-
مشکل هنوز پا برجاست متاسفانه و ما و یوزر کلافه ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
تغییر پورت هم جواب نداد
جالبه که ای پی های بدون استفاده ای که داشتیم هم با همین مشکل مواجه شده و فکر نمیکنم به چیز میز ان و ... ربطی داشته باشه
پس اگر اینطور میفرمایید دلیلی نمیشه کا ای پی ها از کار بیوفتند پس فقط باید صبر کرد و دید چه پیش میاد.
-
ما نه امریکامون مشکل داره نه المان ، برا کدوم کشور هست دوستان؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meysam021
ما نه امریکامون مشکل داره نه المان ، برا کدوم کشور هست دوستان؟؟
امریکا دیتا سنتر Dacentec
گویا فقط ای پی هایی که شناسایی شدند ، مشکل دارند.
-
من نسبت به این رفع این مشکل در روزهای اینده خوشبین هستم ، بنا به دلایل زیر:
اول اینکه این مسئله که بخواد ای پی هیتلر بشه منطقی نیست و باعث وجود مشکلات زیادی شده و خواهد شد.
دوم اینکه این مشکل فقط روی بعضی از رنج ای پی ها پیش اومده ، مثلا روی یکی از سرورهای آمریکامون یک رنج بلاک 26 که 50 تاش فعال هست و هیچ کدوم با این مشکل مواجه نیست ، روی یک سرور دیگه با یک رنج بلاک 25 که 90 تاش فعال هست فقط 6 تا ای پی با این مشکل مواجه شده !
روی سرورهای آلمان هم روی هیچ کدوم از سرورها این مشکل رو نداریم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
من نسبت به این رفع این مشکل در روزهای اینده خوشبین هستم ، بنا به دلایل زیر:
اول اینکه این مسئله که بخواد ای پی هیتلر بشه منطقی نیست و باعث وجود مشکلات زیادی شده و خواهد شد.
دوم اینکه این مشکل فقط روی بعضی از رنج ای پی ها پیش اومده ، مثلا روی یکی از سرورهای آمریکامون یک رنج بلاک 26 که 50 تاش فعال هست و هیچ کدوم با این مشکل مواجه نیست ، روی یک سرور دیگه با یک رنج بلاک 25 که 90 تاش فعال هست فقط 6 تا ای پی با این مشکل مواجه شده !
روی سرورهای آلمان هم روی هیچ کدوم از سرورها این مشکل رو نداریم.
درسته رو بعضی رنج ها فقط مشکل است.
جالب اینجاست از سیستم مخابراتی کشور که پیگیر میشی میگن همه چی گل و بلبل است و مشکلی نداریم.
-
وقتی از یه ای پی یا یک رنج خواست به چند سرور در ایران حمله میشه یا قصد هک کردن دارند فایروال ها هم اون رنج مسدود میکنند و این برای امنیت سرور های داخلی خیلی خوبه یکیش همین امروز از یه شرکت که در رشت قرار داره با ای پی های المانش حمله میشد به سرور ما و ما تماس تلفنی گرفتیم با شرکت که رفع کنند و پاسخگو نبودند برای جلوگیری از حملات مجبور شدیم در روتر اصلی کل رنج ای پی مسدود کنیم !!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
درسته رو بعضی رنج ها فقط مشکل است.
جالب اینجاست از سیستم مخابراتی کشور که پیگیر میشی میگن همه چی گل و بلبل است و مشکلی نداریم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pc-narmak
وقتی از یه ای پی یا یک رنج خواست به چند سرور در ایران حمله میشه یا قصد هک کردن دارند فایروال ها هم اون رنج مسدود میکنند و این برای امنیت سرور های داخلی خیلی خوبه یکیش همین امروز از یه شرکت که در رشت قرار داره با ای پی های المانش حمله میشد به سرور ما و ما تماس تلفنی گرفتیم با شرکت که رفع کنند و پاسخگو نبودند برای جلوگیری از حملات مجبور شدیم در روتر اصلی کل رنج ای پی مسدود کنیم !!!!
یعنی شما میفرمایید به خاطر کیفیت و امنیت پایین سرور های داخلی ما باید تاوان بدیم؟
-
هیچ رنج آی پی ، یا آی پی مربوط به کشور خاصی مسدود نشده
آی پی ها به صورت single هستند
-
امنیت پایین؟ مگه تو سرورهای خارجی حمله میشه ای پی مسدود نمیشه؟ وقتی یک رنج ای پی خاص به چند رنج ای پی تو یک کشور دارند حمله میکنند بهترین راه حل مسدود کردن اون رنج ای پی در روتر هستش کل دنیا هم همینجوریه وقتی حمله میشه ای پی مسدود میشه حالا بعضیا فایروال سخت افزاری ندارند مجبورا" تو سرور مسدود کنند ولی اگر فایروال سخت افزاری باشه از روتر مسدود میشه که تو ایران هم همینطوره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
یعنی شما میفرمایید به خاطر کیفیت و امنیت پایین سرور های داخلی ما باید تاوان بدیم؟
-
ما که بدبخت شدیم رفت هر چی مشتری و کاربر داشتیم این چند روز پرید خدا از بانی باعث این مشکلات نگذره یه عمر درس خوندیم به امید کار که ... الانم 2 قرون از اینترنت درامد داشتیم قطع شد تو فکر اینم ماه بعد میتونم اینترنت adsl رو تمدید کنم یا نه ....
-
مربوط به رنج آیپی نیست متاسفانه به صورت عشقی و چند سینگل آیپی فقط مسدود شده
حالا به جه دلیل هنوز مثل اینکه هیچکس نمیدونه
-
آدرسهای ir. بالا نمیان ، تایید میکنید ؟
من هر سایتی ir. بود تست کردم ( پارس آنلاین - مخابرات ) حتی سایتهای دولتی بالا نیومدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ir تایید میشه
ای دی اس ال - سروش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali0000
آدرسهای ir. بالا نمیان ، تایید میکنید ؟
من هر سایتی ir. بود تست کردم ( پارس آنلاین - مخابرات ) حتی سایتهای دولتی بالا نیومدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دامنه های آی آر با چیز میز ان باز میشوند
خدا بخیر کند! سیستم جدید فیلپرینگ دارند پیاده م یکنند!