پاسخ : مشکل در وصل شدن به سایت
از چند جای مختلف پینگ بگیرید ببینید پینگ میده یا نه؟ اگه میده که مشکل از شبکه شما و به احتمال زیاد آی پی شما بلاک شده.
اگر پینگ نمیده که پس مدیر هاستینگ شما اشتباه کرده است.
سلام ادرس وب سایتتون رو بدید
و سایت های دیگری که رو این هاست هستند میتونید وصل بشید؟
cash را خالی کنید فایل های تمپ رو پاک کنین باز چک کنین ادرس هم بگذارید چک شود
سلام یا مشکل کوکی دارین
یا این که سرور شما تحت حمله است
لینک بزارین بهتره
سلام اگر سایتی که هاستینگ ازش خریداری بشه خراب بشه ومشکل داشته باشه
سایت ما هم باز نمیشه!
این یعنی چی اگر سایت ما روی سایت هاستینگ باز میشه اگر خودش دارای هاست مستقل نیست؟
که با خراب شدن سرور اونا سایت ماهم خراب بشه
اگر در یک سرور قرار بگیرید بله
بستگی به نوع خرابی دارد سایت اصلی میخواهد سایتش رو دان کند اپدیت کند به سایت های شما ارتباطی ندارد
سلام
خسته نباشید.
امکان بن شدن آی پی شما توسط فایروال سرور میباشد.
با مدیر سرور در تماس باشید تا آی پی شما را از لیست آی پی های بن شده توسط فایروال را پاک کند.;)
'گفتند سرورشون ترکیده دارن درست میکنند....
این یه سوال واقعا مهمه یکی از اساتید یه توضیح بده آیا چرا وقتی سایت سرویس دهنده خراب باشه سایت های دیگر که هاستینگ خردیدند هم کامل بسته میشوند اگر سیپنل وهاست مستقل ندارند سایت ما..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
9000001
'گفتند سرورشون ترکیده دارن درست میکنند....
این یه سوال واقعا مهمه یکی از اساتید یه توضیح بده آیا چرا وقتی سایت سرویس دهنده خراب باشه سایت های دیگر که هاستینگ خردیدند هم کامل بسته میشوند اگر سیپنل وهاست مستقل ندارند سایت ما..
این ارتباطی به سی پنل نداره!
در صورتی که هاست شما بر روی همان سروری باشد که هاست خود هاستینگ هم هست، پس اگر سرور دان شود هر دوی این ها دان میشوند.
80% میتوان از روی آی پی و دی ان اس های دو سایت فهمید که بر روی یک سرور هستند یا نه، ولی بعضی اوقات ممکن است هاست میزبان و هاست مشتری بر روی یک سرور باشند ولی یکی از آن ها دارای آی پی و دی ان اس اختصاصی باشد.
هاست میزبان و هاست مشتری بر روی یک سرور باشند
حالا اگه یکی باشه بهتره یا بدتر!
100% جدا باشه بهتره.
یک مثال کوچیکش اینه که مثلا اگر سروری که سایت مشتری ها روشه دان بشه لااقل مشتری ها میتونن از طریق سایت هاستینگ پیگیری کنند.
و خیلی دلیل های دیگر.
ولی خوب اکثر هاستینگ های ایران مخصوصا هاستینگ های تازه کار قدرت مالی جدا کردن و تهیه فقط 1 سرور برای سایت خود ندارند.
ولی هاستینگ های بزرگ معمولا این کار را میکنند.
الان من با مدیر که صحبت کردم گفتند هاست امریکا استفاده میکنند ولی من خودم هاست ایران ازش خریدم ولی با این حال با اینکه سایت خودشون ترکیده سایت من هم باز نمیشه اگر سرور ها جدا نیستند؟
خوب این رو باید از خودشون بپرسید.
1- یا اینقدر بد شانس بودن که هر دو سرور هم زمان مشکل پیدا کرده.
2- یا یک مشکلی بوده که به هر دو سرور مربوط میشده
ممنون استاد گرامی وهمه ی دوستان عزیز
سلام هنوز یه موضوعی برای من نامفهومه حالا فرض بگیریم که سرور های هر دو ایران باشه بازم هاست ها که جدا هست پس چطور مشکل برای سایت دو طرف به وجود میاره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
9000001
سلام هنوز یه موضوعی برای من نامفهومه حالا فرض بگیریم که سرور های هر دو ایران باشه بازم هاست ها که جدا هست پس چطور مشکل برای سایت دو طرف به وجود میاره
بیشتر توضیح بدید لطفا.
سایت شما هنوز مشکل وصل شدن داره؟
لینک سایت برای من ارسال کنید.
بله الان سه روز که سرور سایت میزبان ترکیده سایت من بیگناه هم بالا نمیاد حالا جواب سوال ما رو بدید
شما که لینک نمیزاری چجور چک کنیم مشکل از چیه؟
خوب دامنه ها را بدید تا دوستان چک کنند معلوم میشه دیگه
من که نگفتم مشکلم چیه من میگم
یه موضوعی برای من نامفهومه حالا فرض بگیریم که سرور های هر دو ایران باشه بازم هاست ها که جدا هست پس چطور مشکل برای سایت دو طرف به وجود میاره
اینم لینک mihandesigner.ir