-
یک کار خوب حتی با در آمد پایین اما ثابت؟؟
با سلام و احترام
دوستان خسته شدم اونقدر شغل عوض کردم نو نت ...
همشون اینجور لود فقط باید یا سرمایه داشته باشی یا کلی وقت بذاری یاد بگیری بعدم درآمد هم داری باید انو خرج کنی....
یک کار بگین که حداقل ماهی 20 هزار تومان اما ثابت در آمد داشته باشم...همش از صبح تا شب نشینم پای نت آخرم فقط ترافیکم رفته....
-
پاسخ : یک کار خوب حتی با در آمد پایین اما ثابت؟؟
-
سلام
اگه نویسندگی یادداری تاپیک بازکن پولشم خوبه
-
اگر دارای مهارت در نویسندگی هستید براتون شرایط پخ شد .
-
متاسفانه نویسندگیم خوب نیست:((
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ne&in
متاسفانه نویسندگیم خوب نیست:((
خوب توانایی هاتو بگو تا دوستان جذبت کنند.هیچی بلد نباشی هیچی در نمیاری دوست من
-
منم نویسندگی رو پیشنهاد میدم زیاد کار سختی نیست چندتا مقاله بخونید کم کم راه میوفتید
-
نقاشه يک پيشنهاد خوب برای شماست.
تگ بزنيد و در ازای تگ هایی که زديد پول کسب کنيد:
نقاشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ne&in
با سلام و احترام
همشون اینجور لود فقط باید یا سرمایه داشته باشی یا کلی وقت بذاری یاد بگیری بعدم درآمد هم داری باید انو خرج کنی....
یک کار بگین که حداقل ماهی 20 هزار تومان اما ثابت در آمد داشته باشم...همش از صبح تا شب نشینم پای نت آخرم فقط ترافیکم رفته....
اگر از هاستینگ و سرور سر در میارید یا از بازاریابی خوب سر در میارید خیلی ها دنبالشن ! یکی خود من دنبال بازاریابم به ازای هر خرید بهتون 1 هزار تومان میدم 20 تا خرید باشه همون روز 20 هزار تومان میدم
شاید اگه حرفه داشته باشید بیش از 50 هزار تومان در ماه در آمد داشته باشید ! موفق باشید ...
-
با سلام به بازاریاب حرفه ای نیاز داریم با ما تماس بگیرید
-
کار هاستینگ کارشناس فروش بودم....
حتی خودمم دیده باشید آفر داشتم برای فروش سایت هاستینگ خودم...ولی درآمد نداشتم...
الان یک سایت فروش کارت شارژ دارم و فروشگاه اینترنتی و کلی تبلیغ کردم فایده ای نداره....
خسته شدم تلاش کردم و نتیجه نداشت...دوستی که میگین هر فروشی هزار تومان برای سایت خودم وبلاگ و وبسایت نموند جا نموند تبلیغ نکنم انگشت شمار بود ...اینجا آفر دادم....ولی دیگه خسته شدم ...جواب کارهامو نمیبینم...
کپی پیست میکنم ولی تویسندگی بلد نیستم
در حد مبتدی رو به متوسط خوب طراحی قالب وبسایت و وبلاگ برای وردپرس بلدم نمونه کارهامم اینجاست همین طور قالب خود سایت:میزبان دیزاین یه قالب طراحی کردم برا یک شرکت تو نمونه کارامم هست کد رو گرفت رفت دیگه پیداش نشد...
فروش کارت شارژم:فروشگاه 19 ازین ناراحتم یه عده پول آدم رو میخورن باعث میشه مردم اعتماد نکنن به هر سایت تازه کاری برا همین مایی که تازه شروع میکنیم پیشرفت نمیکنیم....
اینم فروشگاه محصولات کامپیوتریم فروش محصولات کامپیوتری ولی اینم علارغم اینکه فروشگاه شناخته شده ای هست فروشگاه اصلی ...تبلیغاتم کم نکردم جدی فروش نداشنم...
بخدا قصدم تبلیغ نیست مدیران و کاربران بزرگوار...
خواستم بگم اینارو تجربه کردم...
کمکم کنید دیگه اشتباه نرم..و دوستمون که گفتن بگن چیا بلدم گفتم...
-
سلام
منم به بازاریاب نیاز دارم که به ازای هر فروش 10 درصد از مبلغش را به بازاریاب میدم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
نقاشه يک پيشنهاد خوب برای شماست.
تگ بزنيد و در ازای تگ هایی که زديد پول کسب کنيد:
نقاشه
نقاشه تجربه کردم تلاش روزانه ام توی یک ماه شد 28000 تومان ....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ne&in
با سلام و احترام
توانایی هاتون چی هست؟
شرایط ؟
علاقه؟
امکاناتون؟
همگی موثر هستن!
بفرمایید اون وقت میشه راهنمایی کرد!
اونوقت فقط نت فقط؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SoltanHost.Net
اگر از هاستینگ و سرور سر در میارید یا از بازاریابی خوب سر در میارید خیلی ها دنبالشن ! یکی خود من دنبال بازاریابم به ازای هر خرید بهتون 1 هزار تومان میدم 20 تا خرید باشه همون روز 20 هزار تومان میدم
شاید اگه حرفه داشته باشید بیش از 50 هزار تومان در ماه در آمد داشته باشید ! موفق باشید ...
داش اگه خواستید بنده به بازاریاب نیاز دارم اگه شرایط رو قبول میکنید و توانایی انجام این کار رو دارید بسم الله
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hrv
توانایی هاتون چی هست؟
شرایط ؟
علاقه؟
امکاناتون؟
همگی موثر هستن!
بفرمایید اون وقت میشه راهنمایی کرد!
اونوقت فقط نت فقط؟
نقل قول:
کار هاستینگ کارشناس فروش بودم....
حتی خودمم دیده باشید آفر داشتم برای فروش سایت هاستینگ خودم...ولی درآمد نداشتم...
الان یک سایت فروش کارت شارژ دارم و فروشگاه اینترنتی و کلی تبلیغ کردم فایده ای نداره....
خسته شدم تلاش کردم و نتیجه نداشت...دوستی که میگین هر فروشی هزار تومان برای سایت خودم وبلاگ و وبسایت نموند جا نموند تبلیغ نکنم انگشت شمار بود ...اینجا آفر دادم....ولی دیگه خسته شدم ...جواب کارهامو نمیبینم...
کپی پیست میکنم ولی تویسندگی بلد نیستم
در حد مبتدی رو به متوسط خوب طراحی قالب وبسایت و وبلاگ برای وردپرس بلدم نمونه کارهامم اینجاست همین طور قالب خود سایت:میزبان دیزاین یه قالب طراحی کردم برا یک شرکت تو نمونه کارامم هست کد رو گرفت رفت دیگه پیداش نشد...
فروش کارت شارژم:فروشگاه 19 ازین ناراحتم یه عده پول آدم رو میخورن باعث میشه مردم اعتماد نکنن به هر سایت تازه کاری برا همین مایی که تازه شروع میکنیم پیشرفت نمیکنیم....
اینم فروشگاه محصولات کامپیوتریم فروش محصولات کامپیوتری ولی اینم علارغم اینکه فروشگاه شناخته شده ای هست فروشگاه اصلی ...تبلیغاتم کم نکردم جدی فروش نداشنم...
بخدا قصدم تبلیغ نیست مدیران و کاربران بزرگوار...
خواستم بگم اینارو تجربه کردم...
کمکم کنید دیگه اشتباه نرم..و دوستمون که گفتن بگن چیا بلدم گفتم...
و فقط میخوام تو نت باشه....
درآمد زیاد بالا نباشه هم عیب نداره ولی شده 20 تومانه باشه فقط برای اینکه بدونم تلاشم نتیجه داشته ناامید نشم...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SoltanHost.Net
داش اگه خواستید بنده به بازاریاب نیاز دارم اگه شرایط رو قبول میکنید و توانایی انجام این کار رو دارید بسم الله
تواتایی کار دارم ولی دیگه تحمل اینکه از صبح تا شب تبلیغ کنم و نتیجه نده ندارم....
-
خوب اگر تو کار هاستینگ بودید چه مشکلی داشتید؟ چه تبلیغی کردید؟ اگر تخصص دارید به اندازه کافی شاختون رو عوض نکنید!
بیاید مشکل کارتون رو پیدا کنید!
فقط کار تبلیغ نیست! برخورد پشتیبانی و شناخت محیط مناسب برای جذب مشتری هست! چه تبلیغی کردید؟ کجا سرمایه گذاری کردید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hrv
خوب اگر تو کار هاستینگ بودید چه مشکلی داشتید؟ چه تبلیغی کردید؟ اگر تخصص دارید به اندازه کافی شاختون رو عوض نکنید!
بیاید مشکل کارتون رو پیدا کنید!
فقط کار تبلیغ نیست! برخورد پشتیبانی و شناخت محیط مناسب برای جذب مشتری هست! چه تبلیغی کردید؟ کجا سرمایه گذاری کردید؟
بنده مشتری آنچنانی نداشتم که پشتیبانی رو ببینن...
مثلا اینجا کم آفر ندادم...
ببنید چون تازه امسال کار رو از صفر شروع کردم باید اول سایتم شناخته میشد برای همین تبلیغ کردم ...پشتیبانی هم از همون مشتریان انگشت شمارم سوال کنید کم نذاشتم حتی یکیشون گفت یک بعدش پول بده نداد بعد یک ماه خورده ای داد بازهم صبوری کردم با اینکه اول کارم بود...حرفه ای نیستم ولی حین کار خوب یاد گرفتم چون بزرگواری که پشتیانیم کردن حرفه ای بودن و کار کشته...
-
لازم به ذکر هست بنده برای تفریح یا تعطیلات تابستونیم هاستینگ انتخاب نکردم بلکه برای کارم انتخاب کردم...
بنده مهندس نرم افزار هستم...ازونجایی که دانشگاه ها چیز زیادی یاد نمیدن و باید یه سری اندازه دانشگاهم کلاس بری تا بشی حرفه ای خواستم هاستینگ رو شروع کنم...
صادقانه گفتم دوست دارم کمک بشم و تخریب نشم در آینده که شما که تازه مار بودی ...آفری اگر زدم در آینده به چشم بی تجربه نگاه بشه...حرفه ای به نظرم فقط دانش زیا نیست نصفیشم تجربه هست...
-
سلام
بنده ایشون رو می شناسم
فرد بسیار محترم و قابل اعتمادی هستن
مدتی خودشون هاستینگ داشتن و مدتی هم بازرایاب و کارشناس فروش ما بودن
پیشنهاد من به شما ادامه طراحی وب و یادگیری بیشتر در این زمینه و کار روی همان انجمن کامپیوتر هست
شاید تا مدتی درآمد چندانی از طراحی وب نداشته باشید ولی میتونید یه طراح حرفه ای باشید
فقط یکم هم سعی کنید آستانه تحمل و صبر خودتون رو بالا ببرید
-
نقل قول:
یک کار بگین که حداقل ماهی 20 هزار تومان اما ثابت در آمد داشته باشم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ne&in
نقاشه تجربه کردم تلاش روزانه ام توی یک ماه شد 28000 تومان ....
خودتون گفتيد ماهی 20 درآمد داشته باشيد. با نقاشه تا الان تونستيد 28 کسب کنيد. تازه قطعا هنوز همه تگ هایی که زديد بازبينی نشده. :64:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ne&in
لازم به ذکر هست بنده برای تفریح یا تعطیلات تابستونیم هاستینگ انتخاب نکردم بلکه برای کارم انتخاب کردم...
بنده مهندس نرم افزار هستم...ازونجایی که دانشگاه ها چیز زیادی یاد نمیدن و باید یه سری اندازه دانشگاهم کلاس بری تا بشی حرفه ای خواستم هاستینگ رو شروع کنم...
صادقانه گفتم دوست دارم کمک بشم و تخریب نشم در آینده که شما که تازه مار بودی ...آفری اگر زدم در آینده به چشم بی تجربه نگاه بشه...حرفه ای به نظرم فقط دانش زیا نیست نصفیشم تجربه هست...
با سلام
تهران تشریف دارید؟ امکان کار حضوری دارید؟ لطفا رزومه ای اگر دارید برای ما ارسال بفرمایید
cv@kaajhost.net
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianboy
سلام
بنده ایشون رو می شناسم
فرد بسیار محترم و قابل اعتمادی هستن
مدتی خودشون هاستینگ داشتن و مدتی هم بازرایاب و کارشناس فروش ما بودن
پیشنهاد من به شما ادامه طراحی وب و یادگیری بیشتر در این زمینه و کار روی همان انجمن کامپیوتر هست
شاید تا مدتی درآمد چندانی از طراحی وب نداشته باشید ولی میتونید یه طراح حرفه ای باشید
فقط یکم هم سعی کنید آستانه تحمل و صبر خودتون رو بالا ببرید
سلام بزرگوار
شما حق استادی بر گردن حقیر دارید....
درسته باید فعلا به فکر پیشرفت باشم تا در آمد....:(
-
سلام دوست عزیز ....
شما به علاقت فکر کن و تلاشت رو بکون خوب یادش بگیری ....
دیر و زود داره اما به موفقیت میرسی ....
تو چند تا سایت نویسندگی رو شروع کن پول خوبی توشه ...
باتشکر
-
ببین شما اینجا نمیتونی بگی افرها باعث فروشتون بشه!
از اونجا که تازه وارد این عرصه شدی باید از فرومهای دیگه ای که وب مستر توش هست و فروشنده کم هست شروع میکردی!
مثلا اون امضاتون مال خودتونه؟
یه نکته دیگه کسب در آمد با کارکردن و زحمت کشیدن فرق داه میشه بی زحمت هم درآمد داشت واقعا!
در مورد هاستینگ هم میتونی برای تازه کارها شروع کنی!
که لازمش کاردر خارج نت هست یعنی مثل بازاریاب حضوری بری تو جاهای مختلف اگر بتونی بری میتون جاهای نابی رو معرفی کنم بهت!
و یک سری ترفند هم هست چون یکم زیادی میشه اگر خاستی تو پ خ میگم بهت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ne&in
سلام بزرگوار
شما حق استادی بر گردن حقیر دارید....
درسته باید فعلا به فکر پیشرفت باشم تا در آمد....:(
دوست عزیز شما اولا توانایی کار هاتون رو اعلام کنید , چقدر میتونید وقت بزارید , سرعت اینرتنتون چقدره ؟ ( اینو پرسیدم مثلا برای نویسندگی در سایت فیلم و موزیک )
بهتره چند تا کار رو بگیرد مثلا بازاریابی , نویسندگی , پشتیبانی , حداقل ماهی 60 تومن در میارید
-
سلام . با من در تماس باشید پیشنهاد بدم
-
با توجه به اینکه مشخصه چند کار انجام دادین و نتیجه ندین به علت تجربه کم و سن کمتون است . شما الان بهتره به فکر درستون باشید و روی اینکارها زیاد خودتون را درگیر نکنید . الان با توجه به سنتون بهترین زمان یادگیری است بهتره یاد بگیرید و آزمون و خطا برید تا بدونید در چه زمینه ای می توانید موفق باشید یا نباشید .
-
سلام
لطفا این موارد رو مشخص کنید :
1- چند ساعت آنلاین هستید ؟
2- علاقه و مهارتتون در جیه ؟
3- چقدر حقوق ماهیانه مد نظر دارید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahab00
سلام
لطفا این موارد رو مشخص کنید :
1- چند ساعت آنلاین هستید ؟
2- علاقه و مهارتتون در جیه ؟
3- چقدر حقوق ماهیانه مد نظر دارید ؟
علاقم طراحی سایت هست چون نزدیکتر هست به زمینه ی تحصیلیم...ولی خیلی حرفه ای نیستم در این حدم:میزبان دیزاین
بین 3-4 ساعت آنلاینم....
به اندازه تلاشم یاشه...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hrv
ببین شما اینجا نمیتونی بگی افرها باعث فروشتون بشه!
از اونجا که تازه وارد این عرصه شدی باید از فرومهای دیگه ای که وب مستر توش هست و فروشنده کم هست شروع میکردی!
مثلا اون امضاتون مال خودتونه؟
یه نکته دیگه کسب در آمد با کارکردن و زحمت کشیدن فرق داه میشه بی زحمت هم درآمد داشت واقعا!
در مورد هاستینگ هم میتونی برای تازه کارها شروع کنی!
که لازمش کاردر خارج نت هست یعنی مثل بازاریاب حضوری بری تو جاهای مختلف اگر بتونی بری میتون جاهای نابی رو معرفی کنم بهت!
و یک سری ترفند هم هست چون یکم زیادی میشه اگر خاستی تو پ خ میگم بهت
امضام برای دوستان هست ولی زیاد فعالیت میکنم اونجا و دوسش دارم...
-
خیلی کارها میشه انجام داد در نت...
بازاریابی / نویسندگی/ نمایندگی فروش محصولات / فروش اکانت های اپدیت نود32 و...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ne∈979183
علاقم طراحی سایت هست چون نزدیکتر هست به زمینه ی تحصیلیم...ولی خیلی حرفه ای نیستم در این حدم:میزبان دیزاین
بین 3-4 ساعت آنلاینم....
به اندازه تلاشم یاشه...
میتونید psd طراحی کنید ؟ اگه آره نمونه دارید بهم بدید ؟
میتونید psd رو به html تبدیل کنید ؟ اگه بله نمونه بهم بدید
در صورتی که یکی از این دو رو وارد باشید میتونیم با هم همکاری کنیم حتی با حقوق ثابت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
خیلی کارها میشه انجام داد در نت...
بازاریابی / نویسندگی/ نمایندگی فروش محصولات / فروش اکانت های اپدیت نود32 و...
نمایندگی فروش دارم :فروشگاه 19 و فروش محصولات کامپیوتری ولی تبلیغم کردم فروش نداره
فقط زمانم داره میره...بازم 19 شارژم خوبه...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahab00
میتونید psd طراحی کنید ؟ اگه آره نمونه دارید بهم بدید ؟
میتونید psd رو به html تبدیل کنید ؟ اگه بله نمونه بهم بدید
در صورتی که یکی از این دو رو وارد باشید میتونیم با هم همکاری کنیم حتی با حقوق ثابت
در حد متوسط بلدم نمونه کارهای هر دو در سایتم هست...هم طراحی قالب وبلاگ هم ورد پرس....www.mizbandesign.ir
-
یک کار خوب با درآمد بالا
قطعات کوچک bmw را از دبی بخرید ارسال کنید بفروشید
4 برابر سود داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Parserver
یک کار خوب با درآمد بالا
قطعات کوچک bmw را از دبی بخرید ارسال کنید بفروشید
4 برابر سود داره
یارو داره میگه سرمایه ندارم دنبال 20 تومن پولم
اومدی میگی برو از دبی قطعه bmw بیار؟
فازت چیه عمو جون؟
همون قضیه 100 تا اینا دیگه؟
-
عمو جان سنسور اکسیژن bmw بخره 4تاش میشه 100 $
میدونی قیمتش تو ایران چنده ، تو ایران 2 میلیون هست برادر ! ابعادشم اندازی فر فره هایی که بچه ها میزارن زمین و باهاش بازی میکنن ، گمرگ هم هیچ کاری نداره راحت میاد ایران
حالا شما بفرمائید زنگ بزنید نمایندگی بپرسید به شما اعلام میکنند
-
سلام داداش بیاخودم نویسندگی یادت میدم روسیستم عامل وردپرس