-
4 فایل پیوست
|\\\\فروش ویژه Xvps - تضمین بازگشت وجه - شروع قیمت از 15 هزار تومان ////|
با سلام و وقت به خیر خدمت دوستان گرامی و همکاران در ادامه به معرفی xvps و محصولات آن خواهیم پرداخت
xvps در تاریخ 1392/3/1 فعالیت خود را در زمینه ی فروش سرور مجازی آغاز کرد و پس از مدت کوتاهی جهت جلب رضایت مشتران و پرداختی امن و مطمین اقدام به دریافت درگاه مستقیم بانکی و نماد اعتماد الکترونیک نمود و فعالیت خود را ادامه داد تا به امروز که با آفر های ویژه در زمینه سرور مجازی,هاست میزبانی,طراحی و لوگو و بنر, در خدمتتان هستیم
توجه داشته باشید که در صورت بروز هرگونه مشکل/سوال میتوانید آن را از طریق تیکت/ارسال پیامک/آیدی یاهو با ما در میان بگزارید(برای استفاده روی تصاویر کلیک نمایید)
امکان تست سرویس/ سرور ها موجود میباشد
جهت دریافت سرور مجازی برای تست کیفیت با پشتیبانی در ارتباط باشید
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...0586_thumb-png .....................................
http://www.uploadax.com/images/52543683375384728076.png.....................................http://www.uploadax.com/images/42754484694538580094.png
.................................................. ...........................http://up-is.ir/up93/p3/141375203644191.jpg.................................
.................................................. ......................http://www.uploadax.com/images/57858782471439513612.jpg .................................................. ......................
چرا xvps ؟؟
-سرور های ما دارای پایداری بالاست
-سرور های ما دارای پنل تحت وب هست
-سرور های ما دارای تضمین بازگشت وجه در صورت نا رضایتی است
-سرور های ما دارای پردازنده 12 هسته ای و منابع کاملا اختصاصی است
-اکثر کانفیگ های ما رایگان میباشد
-سایت ما دارای مجوز های لازم و نماد اعتماد الکرونیکی میباشد
نمایی از پنل تحت وب سایت
نمایی از تست سرعت دانلود سرور ها
لیست خدمات
امکان تست سرویس/ سرور ها موجود میباشد
جهت دریافت سرور مجازی برای تست کیفیت با پشتیبانی در ارتباط باشید
-
پاسخ : \\\\\فروش ویژه Xvps - تضمین بازگشت وجه - شروع قیمت از 15 هزار تومان /////
شرمنده چند تا سوال داشتم
اول یه آیپی تست پینگ بدید بعدش دیتاسنتر ؟
بعدشم اینکه اگه یک سرور مجازی با 3 تاآیپی بخوایم هزینه رو لطف کنید
با تشکر
-
پاسخ : \\\\\فروش ویژه Xvps - تضمین بازگشت وجه - شروع قیمت از 15 هزار تومان /////
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raid_10
شرمنده چند تا سوال داشتم
اول یه آیپی تست پینگ بدید بعدش دیتاسنتر ؟
بعدشم اینکه اگه یک سرور مجازی با 3 تاآیپی بخوایم هزینه رو لطف کنید
با تشکر
با سلام و احترام
1-آیپی ها پ.خ شد
2-سرور آمریکا از wholesale و سرور آلمان از hetzner میباشد
3-هزینه آیپی اضافه 15 هزار تومان میباشد که با تخفیف خدمت شما تقدیم میگردد
-
لینک دیتاسنتر آمریکا رو لطف کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raid_10
لینک دیتاسنتر آمریکا رو لطف کنید
پ.خ شد
-
سلام چرا من نمیتونم ویپی اسمو سفارش بدم
-
لینک سفارشو که میزنم ارور میاره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jamshidd
سلام دوست عزيز
شما وارد ناحيه كاربري خودتون بشيد و از قسمت سفارش پلن مورد نظر رو به سبد خريدتون اضافه كنيد و بعدش پرداخت كنيد براتون ايميل تاييد و... مياد.
بعد منتظر بمونيد تا سرويس شما اماده بشه كه براتون اطلاعات سرويس ايميل ميشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jamshidd
با سلام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از این لینک اقدام نمایید
XVPS - سبد خرید
-
سلام خسته نباشید
مقدار سی پی یو ای که به هر وی پی اس میدید چقدره؟؟؟
2- یک آی پی برای تست پینگ لطفا
-
با سلام و احترام
در صورت مصرف درست پردازنده به صورت unlimited میماند
آیپی هم پ.خ شد
با تشکر
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pazis
دیتاسنتر این آفرها چیه؟
با سلام و وقت به خیر - صفحه ی اول قید شده
آلمان : hetzner
آمریکا : wholesale
-
با سلام مجدد
میخواستم بدونم میشه سرور تهیه شده رو در آینده ارتقا داد ؟ <هارد و رم>
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali003
با سلام مجدد
میخواستم بدونم میشه سرور تهیه شده رو در آینده ارتقا داد ؟ <هارد و رم>
با سلام و احترام
بله این امکان وجود داره که در آینده سرورتون رو ارتقا بدید
-
سلام
بنده میخواستم سایت موزیک راه اندازی کنم . دوستان شما رو معرفی کردن و گفتن سرورهاتون کیفیت و آپتایم بالا داره
اولین بار هست که اقدام به ایجاد سایت میکنم لطفا بنده رو راهنمایی کنید که از چه سرویسی باید استفاده کنم و این که چقدر هزینه بر خواهد بود
مرسی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shayan-kazemi
سلام
بنده میخواستم سایت موزیک راه اندازی کنم . دوستان شما رو معرفی کردن و گفتن سرورهاتون کیفیت و آپتایم بالا داره
اولین بار هست که اقدام به ایجاد سایت میکنم لطفا بنده رو راهنمایی کنید که از چه سرویسی باید استفاده کنم و این که چقدر هزینه بر خواهد بود
مرسی
با سلام و تقدیم احترام
آیدی یاهو براتون ارسال شد - ادد کنید توضیحات کامل میدیم خدمتتون
با تشکر
-
ایدی یاهوتون رو برای بنده هم ارسال کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pc.rootall
ایدی یاهوتون رو برای بنده هم ارسال کنید
خدمت شما
http://www.uploadax.com/images/42754484694538580094.png
-
متاسفانه به یاهو دست رسی ندارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shayan-kazemi
متاسفانه به یاهو دست رسی ندارم
از طریق تیکت میتونید با ما در ارتباط باشید
http://www.xvps.ir/submitticket.php?step=2&deptid=2
-
سلام
چند تا سوال دارم ازتون
1- امکان ارایه آیپی اضافه روی سرور های مجازی رو دارید ؟
2- اگر امکانش هست قیمت هر آیپی اضافه چقدر هست ؟
3- چقدر طول میکشه تا سرور آماده بشه؟
-
ضمن سلام و روز به خیر
1- بله
2- هزینه هر آیپی 15.000 تومان هست که با تخفیف خدمت شما تقدیم میشه
3- کمتر از 1 ساعت <معمولا>
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xaep
سایتتون که باز نمیشه.
به راحتی بالا میاد!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
traxex12345
به راحتی بالا میاد!!
واسه من نمیاد مینویسه This page can’t be displayed.
-
بالاخره رونمایی شد :d
انشالله فروش خوبی داشته باشید
-
سلام
یک عدد Vps از ایشان خریداری شد در کامنت های بعدی درباره ی وضعیت سرور و کیفیت خدمات و پشتیبانی این شرکت صحبت خواهیم کرد
با تشکر - دهقانی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seecurity
سلام
یک عدد Vps از ایشان خریداری شد در کامنت های بعدی درباره ی وضعیت سرور و کیفیت خدمات و پشتیبانی این شرکت صحبت خواهیم کرد
با تشکر - دهقانی
با سلام
سرویس شما آماده و ارسال گردید
-
سرور تحویل گرفته شد
زمان پاسخگویی و تحویل بسیار مورد رضایت بود
در مورد کیفیت در روز های آتی کامنت خواهیم داد.
با تشکر
-
ایشون کاملا تایید میشن.اخلاق عالی ، پیشتیبانی حرفه ای.
ولی قیمت ها کمی بالاست.میخواستم دلیلشو بدونم.چون خود بنده نیاز به چند وی پی اس دارم . اگر با تخفیف ارائه میدهید عالی میشود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahmoodi.1313
ایشون کاملا تایید میشن.اخلاق عالی ، پیشتیبانی حرفه ای.
ولی قیمت ها کمی بالاست.میخواستم دلیلشو بدونم.چون خود بنده نیاز به چند وی پی اس دارم . اگر با تخفیف ارائه میدهید عالی میشود.
با عرض سلام و وقت بخیر و همچنین تشکر بابت نظر لطفتان
قیمت سرویس ها درحد متوسط و حتی متوسط رو به پایین هست - و نرخ بالای ارز متاسفانه امکان ارائه سرویس با قیمت پایین تر را برای ما ناممکن میسازد
شما میتوانید با استفاده از کد زیر از تخفیف 20 درصدی ماه اول استفاده نمایید
کد تخفیف : xvps20
-
درود .
ایشون تائید میشن من از ایشون سرویس دارم . واقعا بی نظیر هستند . یکبار قطعی نداشتیم .
و پشتیبانی فوق العاده بالا ..:53: