-
نظرسنجی.کدام سیستم مناسب برای سایت موزیک می باشد
سلام
بعد از مدت ها برای خودم زمان تفریح قائل شدم
میخواستم یک سایت موزیک بزنم
تو انخاب مدیریت محتوا موندم لطفا با استدلال هم رای بدید هم توضیح ممنون
-
پاسخ : نظرسنجی.کدام سیستم مناسب برای سایت موزیک می باشد
بستگی به خودت داره مهدی جان
بهترین از همه نظر وردپرس هست
اما نیوک اگه بتونی دی باگ کنی و سئو خیلی عالی برای سایت های موزیک
-
دوست عزیز همه ی اینا مثل هم هستن فقط وردپرس به خاطر آماده بودن یک سری توابع ها بین کاربر ها محبوب شده.سئو هم روی همه ی سیستم های مدیریت محتوا میشه کشید بالا.
-
سلام
به نظر من هم وردپرس بهتره!
افزونه های خیلی زیادی داره
قابلیت طراحی قالب دستت باز تر است
سئو وردپرس آسان تر و جا افتاده تر است
-
برای سایت موزیک به نظر من نیوک بهتره
-
اگر یک چیز حرفه ای بخوای مثل رادیو فارسی یا ویکی صدا می تونی با دروپال پیاده سازی اش کنی .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
من نظره خودم دروپاله ممنون صادق
نیوک اصلا آشنایی ندارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rules
دوست عزیز همه ی اینا مثل هم هستن فقط وردپرس به خاطر آماده بودن یک سری توابع ها بین کاربر ها محبوب شده.سئو هم روی همه ی سیستم های مدیریت محتوا میشه کشید بالا.
شما یادمه سایت دشاتید
از چه سیستمی استفاده میکردید؟
البته تا قبل عشگر پور....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
firebox
اگر یک چیز حرفه ای بخوای مثل رادیو فارسی یا ویکی صدا می تونی با دروپال پیاده سازی اش کنی .
دقیقا نظره من دروپاله
شما با دروپال کار کردید؟ چقدر قدرت مانور به مدیر سایت میده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanpars.com
برای سایت موزیک به نظر من نیوک بهتره
نیوک شنیدم باگ داره
کسی رو سراغ دارید برای دی باگ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rashed.rafiee
سلام
به نظر من هم وردپرس بهتره!
افزونه های خیلی زیادی داره
قابلیت طراحی قالب دستت باز تر است
سئو وردپرس آسان تر و جا افتاده تر است
نیوک!!!چون قالب برای نیوک بیشتره ولی در اصل بهترینش وردپرس هست ولی قالب رایگان براش کمه.اگر می خوای اختصاصی قالب براش طراحی کنی پس وردپرس رو انتخاب کن و اگر تو کار رایگان هستی نیوک
-
مطمئنا وردپرس...
انعطاف پذیری بالا تو هر زمینه ای، قالب، افزونه و...
موجود بودن امکانات فارسی و رایگان بسیار زیاد...
وجود پشتیبان ها و انجمن های فوق العاده قوی و حرفه ای چه انگلیسی چه فارسی...
کلا حد و مرز نداره وردپرس تا هر کجا که بخواید پیش میره و خوبیش اینه که دنبال هر چی باشی معمولا یه نفر آمادشو ساخته و تو اینترنت قرار داده...
سئوی باور نکردنی...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
دقیقا نظره من دروپاله
شما با دروپال کار کردید؟ چقدر قدرت مانور به مدیر سایت میده؟
از نظز قدرت و انعطاف پذیری ، حرف نداره ، هر کاری که بخواهی رو می تونی انجام بدی ، یکی از بزرگترین مزیت های دروپال اینه ، خیلی از کارهایی که تو سیستم های دیگه بخواهی کد بزنی توی دروپال با ماژولی هایی مثل View , Fields , Panels و... انجام بدی ، فقط بگم وقتی باهاش شروع بکار کنی ، لذت میبری ، تازه می فهمی یک CMS چی هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
firebox
از نظز قدرت و انعطاف پذیری ، حرف نداره ، هر کاری که بخواهی رو می تونی انجام بدی ، یکی از بزرگترین مزیت های دروپال اینه ، خیلی از کارهایی که تو سیستم های دیگه بخواهی کد بزنی توی دروپال با ماژولی هایی مثل View , Fields , Panels و... انجام بدی ، فقط بگم وقتی باهاش شروع بکار کنی ، لذت میبری ، تازه می فهمی یک CMS چی هست.
دروپال رایگانه دیگه؟
طراح درست حسابیشو سراغ دارید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimait70
مطمئنا وردپرس...
انعطاف پذیری بالا تو هر زمینه ای، قالب، افزونه و...
موجود بودن امکانات فارسی و رایگان بسیار زیاد...
وجود پشتیبان ها و انجمن های فوق العاده قوی و حرفه ای چه انگلیسی چه فارسی...
کلا حد و مرز نداره وردپرس تا هر کجا که بخواید پیش میره و خوبیش اینه که دنبال هر چی باشی معمولا یه نفر آمادشو ساخته و تو اینترنت قرار داده...
سئوی باور نکردنی...
من دنبال چیز های تکراری نیستم
تشکر از نظرتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahmoodi.1313
نیوک!!!چون قالب برای نیوک بیشتره ولی در اصل بهترینش وردپرس هست ولی قالب رایگان براش کمه.اگر می خوای اختصاصی قالب براش طراحی کنی پس وردپرس رو انتخاب کن و اگر تو کار رایگان هستی نیوک
نه کار رایگان انجام نمیدم
-
به نظرم قویترین سیستمی که میتونید استفاده کنید و قدرت مانور دهی بالایی داشته باشید همون وردپرس میباشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
نیوک کجتش باگ داره ؟ وردپرس که بدتره !
-
از نظر من برای سایت موزیک نیوک بهترین هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
بالاخره نیوک باگ داره یا نه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MEHDI KARAMI
از نظر من برای سایت موزیک نیوک بهترین هست
مشکله باگش چی؟
-
آقا نیوک کجاش باگ داره ؟ رفیق من تو 5 سال یک بار هک شد اونم به خاطره باگ freer بود !
اما دانلود ها با اون همه تدبیر و تدارک به خاطر باگ wp هک شد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
مشکله باگش چی؟
میشه گفت بیشتر سیستم های رایگان باگ دارن و برای راحتی خاطر استفاده کننده دیباگ میکنه سیستم مورد نظر رو
سیستمی که امنیت بالایی از نظر من داره دروپال هستش
-
فقط وردپرس
خیلی انعطاف پذیره
همه نوع قالب و افزونه ای هم براش گیر میاد
پشتبانیش هم عالیه
-
نیوک مگه هنوز هم استفاده میشه :)) ؟ تعجب کردم ! شک نکن وردپرس:65:
-
نیوک بزن مثله وردپرس منابع رو قورت نمیده .
-
از نظر قالب رایگان برای سایت موزیک نیوک یه سرو گردن از وردپرس بالا تره
فقط کافیه جستجو کنی قالب های رایگان موزیک برای وردپرس بیشترشون ریپ شده هستن
-
نیوک فکر کنم خودش انجمن ساز داره راحت با صفحه ی اصلی هم مچ میشه . ولی وردپرس فکر نکنم اینجوری باشه .
-
من هم رای به نیوک میدم
حدود دو سال با نیوک سایت موزیک داشتم
از نظر امنیت هم مسلما از وردپرس قوی تر هست
-
وردپرس
درسته قالب زیاد براش وجود نداره اما اگر بدید براتون یک قالب طراحی کنند سایت بسیار عالی خواهد شد
-
من میگم وردپرس بزن ...
چون وردپرس هم طراح های قالب زیاد و خوبی داره و هم تنوع خود سیستم وردپرس بیشتر از بقیه است ... :105:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
8.2 نصب کنید
کلی شل تو سرورتون براتون آپلود می کنم بدونه دسترسی به ادمین و عضویت
-
نیوک کار نکردی ؟:|
من را نیوک به این دنیا آشنا کرد :| یعنی اولین سیستمی که باهاش کار کردم نیوک 8 2 بود
نیو باگ داره آما سادس دی باگ کردنش
الان سایت های رپ همه نیوک هستن ولی دی باگ شده
راه دیباگش رو نیما تو یاهو بهم گفته بود حالا یک نگاه به کانورسیشن هام میندازم برات میفرستم
-
نیوک باگ نداره
انجمن ساز هم داره خودش و با قالب و هم با خود نیوک ست هست
از نظر کار کردن باهاش هم خیلی آسونه و به راحتی میشه همه چیز رو از داخل پنل مدیریت کرد
از نظر من عالیه
من خودم با نیوک شروع کردم
-
سلام
اقا من نفهمیدم ! نیوک یا وردپرس بالاخره؟
نیوک انجمن سازش phpbb هست دیگه؟
-
اصلا از سیستم مدیریت محتوای ایرانی آپادانا استفاده کن ! طراحی قالبشم آسون تره :53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arianmahdavi78
اصلا از سیستم مدیریت محتوای ایرانی آپادانا استفاده کن ! طراحی قالبشم آسون تره :53:
-
هر کدام از این سیستم ها مزایا و معایب خاص خود را دارند . اما اگر ماقیسه کنید برای سایت موزیک به نظر نیوک بهتر است
1- در صورت افزایش بازدید وردپرس شدیدا مصرف منابع بالایی دارد . چه بسا شما مجبور شوید در همان سال اول که خیلی خیلی بازدید بالایی ندارید. سرور ( مجازی ، اختصاصی ) برای سایت خود تهیه کنید و در حالتی که سایت شما هنوز به بازدهی بالایی نرسیده است در نتیجه این یعنی ضرر !
2- امنیت نیوک نسبت یه وردپرس بسیار بسیار بالاتر است ! و هر روز یک بچه دبستانی شما را هک نمی کند !
3- در نت سرچ کنید می توانید تعداد زیادی قالب نیوک مختص سایت موزیک در رنگ ها و اشکال مختلف به صورت رایگان پیدا کنید . توابع قالب ها بسیار ساده است و حتی اگر کد نویسی را ندارید . همین که فایل قالب thems.php نیوک را با نت پد باز کنید شخصا می توانید خیلی قسمت های تغییر دهید !
4- کار با پنل نیوک بسیار ساده تر است. خصوصا اینکه برای ادامه مطلب پست ها که لینک قرار می دهید می توانید این مورد را شخصی کنید و راحت تر لینک های خود را در سایت قرار دهید در نتیجه سرعت پست گذاری شما افزایش پیدا خواهد کرد !
5- نیوک خود انجمن phpbb را دارد که به صورت پیش فرض با اسکریپت اصلی هماهنگ شده و همه چیز آماده است . اما اگر خواستید حرفه ای تر عمل کنید. از طریق یک فرد مطمئن به خصوص تیم پشتیبانی مشهد تیم که مطمئن ترین هستند انجمن ساز Vb را می توانید جایگزین کنید و آنرا با نیوک خود هماهنگ کنید به صورت کامل ! (در نظر داشته باشید این مورد کمی مصرف نیوک را افزایش می دهد. چون وی بی اسکریپت تقریبا سنگینی است. و مانند phpbb سبک و نیست !)
6- تنها مشکل نیوک نسبت به وردپرس بحث سئو می باشد . که باید در ایتدا کار بر روی سئو سایت خود شدیدا کار کنید تا این ضعف برطرف شود
البته وردپرس نیز مزایای خاص خود را دارد. مثلا از لحاظ قالب و انعطاف پذیری کامل بالاتر از نیوک است !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
بله اینم لینک سایت : سیستم مدیریت محتوای آپادانا
-
الان اگه دقت کنید تمامی سایت های موزیک بزرگ که قبلا رو نیوک بودن همه به وردپرس انتقال دادن چون دستشون تو وردپرس بازتره و میتونن به هر نحوی که بخوان پست بزارن و یه چیز دیگه که سئو سایت های وردپرس بسیار بهتر از سایت های نیوک جواب میده [ تجربه شخصی ]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
uoogle
الان اگه دقت کنید تمامی سایت های موزیک بزرگ که قبلا رو نیوک بودن همه به وردپرس انتقال دادن چون دستشون تو وردپرس بازتره و میتونن به هر نحوی که بخوان پست بزارن و یه چیز دیگه که سئو سایت های وردپرس بسیار بهتر از سایت های نیوک جواب میده [ تجربه شخصی ]
من هم حرفتون رو قبول دارم از هر لحاظ فکر کنید هیچ سیستم مدیریت محتوایی از وردپرس بهتر نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arianmahdavi78
عذر میخوام این آپادانا در حد یک سایت قوی نیست :) تشکر
کسی قدرت مانور سیستم هارو توضیح نمیده!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
هر کدام از این سیستم ها مزایا و معایب خاص خود را دارند . اما اگر ماقیسه کنید برای سایت موزیک به نظر نیوک بهتر است
1- در صورت افزایش بازدید وردپرس شدیدا مصرف منابع بالایی دارد . چه بسا شما مجبور شوید در همان سال اول که خیلی خیلی بازدید بالایی ندارید. سرور ( مجازی ، اختصاصی ) برای سایت خود تهیه کنید و در حالتی که سایت شما هنوز به بازدهی بالایی نرسیده است در نتیجه این یعنی ضرر !
2- امنیت نیوک نسبت یه وردپرس بسیار بسیار بالاتر است ! و هر روز یک بچه دبستانی شما را هک نمی کند !
3- در نت سرچ کنید می توانید تعداد زیادی قالب نیوک مختص سایت موزیک در رنگ ها و اشکال مختلف به صورت رایگان پیدا کنید . توابع قالب ها بسیار ساده است و حتی اگر کد نویسی را ندارید . همین که فایل قالب thems.php نیوک را با نت پد باز کنید شخصا می توانید خیلی قسمت های تغییر دهید !
4- کار با پنل نیوک بسیار ساده تر است. خصوصا اینکه برای ادامه مطلب پست ها که لینک قرار می دهید می توانید این مورد را شخصی کنید و راحت تر لینک های خود را در سایت قرار دهید در نتیجه سرعت پست گذاری شما افزایش پیدا خواهد کرد !
5- نیوک خود انجمن phpbb را دارد که به صورت پیش فرض با اسکریپت اصلی هماهنگ شده و همه چیز آماده است . اما اگر خواستید حرفه ای تر عمل کنید. از طریق یک فرد مطمئن به خصوص تیم پشتیبانی مشهد تیم که مطمئن ترین هستند انجمن ساز Vb را می توانید جایگزین کنید و آنرا با نیوک خود هماهنگ کنید به صورت کامل ! (در نظر داشته باشید این مورد کمی مصرف نیوک را افزایش می دهد. چون وی بی اسکریپت تقریبا سنگینی است. و مانند phpbb سبک و نیست !)
6- تنها مشکل نیوک نسبت به وردپرس بحث سئو می باشد . که باید در ایتدا کار بر روی سئو سایت خود شدیدا کار کنید تا این ضعف برطرف شود
البته وردپرس نیز مزایای خاص خود را دارد. مثلا از لحاظ قالب و انعطاف پذیری کامل بالاتر از نیوک است !
جناب رامین جز تیم مشهد تیم ، تیم دیگری سراغ ندارید کار درست؟