-
مقایسه ی اسکریپت های انجمن ساز .
با سلام خدمت دوستان .
تغییر سیستم سایت پرشین تولز از VB به XenForo باعث شد یک سری سوالاتی برام ایجاد بشه که نتیجش شد ایجاد این تاپیک .
یادمه مدتی قبل یکی از اددلیست هام یک انجمنی راه اندازی کرد که وقتی بهش گفتم چرا از VB استفاده نکردی در جواب گفت XenForo بهتره . حالا منم نپرسیدم چرا ولی بعد از مدتی ظاهراً با توجه به کم بودن پلاگین و قالب ها به VB تغییر داد .
یا یک مورد دیگه هم بود از mybb به VB کوچ کرد .
حالا دیدن این عمل پرشین تولز که حرکت خلاف جهت آب هست باعث شد این تاپیک رو بزنم تا در مورد این سیستم ها بیشتر بحث بشه . اینکه ببینیم چه سیستمی برای چه کاری و چه نوع استفاده ای بهتر هست .
دلیل انتخاب یک وب مستر برای این سیستم ها چی میتونه باشه و ...
-
پاسخ : مقایسه ی اسکریپت های انجمن ساز .
هیچ چیزی مثل IP. Board نمیتونه نیاز های یک انجمن رو بر آورده کنه
امکانات و گسترش پذیری های بی نهایت و عالیی داره ؛ گذشته از اون فارسی سازیش هم خوبه ؛ شمسی سازی هم داره؛ قالب های فراوران و کاربرد پند هم داره که بهترین گزینه همین هست...
-
هر کدوم از سیستم های انجمن ساز برای یک موضوع خوبن
مثلا مای بی بی برای سایت های تفریحی و وقت تلف کردن خوبه
اما وی بی برای انجمن های تخصصی و یا این که در یک موضوع فعالیت می کنند عالی هست ولی خیلی گرونه و پولی
ولی اگه یکم php بلد باشید با mybb می تونید بهترین انجمن ساز رو داشته باشید
ولی باز در کل vbulletin بهترینه
-
vbulletin عالیه خودم انجمن وی بی هست فقط به نظرم مشکلات عمدش و مهمش به امنیتش و سرعت لودش اشاره کرد
پرشین تولزم کار اشتبهی کرد - ولی دارن هنوز تغییرات میدن رو قابلیت هاش و داره بهتر میشه
-
بستگی به استفاده از اسکریپت داره
مثل این می مونه که بیای بگی بنز بهتره یا بی ام و
خوب هر کدوم اگر درست استفاده شوند مزیت ها و البته معایبی دارند.اما اگر یک مقایسه کلی بخواهیم داشته باشیم ، وی بولتین بهترین انجمن سازه ، که نسخه 5.0.5 آن نیز خیلی عالی شده است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
بله لایسنس داره
این همه فرت فرت وی بی هک می کنن برای همین نال بودنشه
قیمت لایسنس 250 تومان یک باره هست
در حال حاضر از 600 هزار تومن هست تا 1200
اون که شما میگید دلار هست .
نقل قول:
vbulletin عالیه خودم انجمن وی بی هست فقط به نظرم مشکلات عمدش و مهمش به امنیتش و سرعت لودش اشاره کرد
پرشین تولزم کار اشتبهی کرد - ولی دارن هنوز تغییرات میدن رو قابلیت هاش و داره بهتر میشه
والا تو این مدت هر چیزی که vb قدیمی داشت این xenforo هم داره !!! پس لابد یه چیزی داره که به خاطرش این همه به خودشون زحمت دادن ...
نقل قول:
هر کدوم از سیستم های انجمن ساز برای یک موضوع خوبن
مثلا مای بی بی برای سایت های تفریحی و وقت تلف کردن خوبه
اما وی بی برای انجمن های تخصصی و یا این که در یک موضوع فعالیت می کنند عالی هست ولی خیلی گرونه و پولی
ولی اگه یکم php بلد باشید با mybb می تونید بهترین انجمن ساز رو داشته باشید
ولی باز در کل vbulletin بهترینه
وقت تلف کردن یعنی چی ؟ :)) این امکانات چیا هستن که Vb رو واسه تخصصی ها خوب کرده ؟
نقل قول:
هیچ چیزی مثل IP. Board نمیتونه نیاز های یک انجمن رو بر آورده کنه
امکانات و گسترش پذیری های بی نهایت و عالیی داره ؛ گذشته از اون فارسی سازیش هم خوبه ؛ شمسی سازی هم داره؛ قالب های فراوران و کاربرد پند هم داره که بهترین گزینه همین هست...
این نظر جزو نظراتی هست که هر 10 سال یک بار تکرار میشه :d
نقل قول:
بستگی به استفاده از اسکریپت داره
مثل این می مونه که بیای بگی بنز بهتره یا بی ام و
خوب هر کدوم اگر درست استفاده شوند مزیت ها و البته معایبی دارند.اما اگر یک مقایسه کلی بخواهیم داشته باشیم ، وی بولتین بهترین انجمن سازه ، که نسخه 5.0.5 آن نیز خیلی عالی شده است.
بنز بهتره مطمئن باش .
نسخه ی 5 تغییرات اساسی کرده و واسه همین تغییرات هنوز خیلی ها راضی به استفاده نیستن . شده قضیه ی ویندوز 7 و 8 . با اینکه همه میدونن 8 بهتره ولی باز یه عده 7 استفاده میکنن .
نسخه ی 5 قالب ها و افزونه هاش نسبت به 4 کمتره .
-
انجمن ساز فقط وتلب معرکه هست مهم اینه امنه نیومدن با عجله محصول بدن بیرون بعدش دم به دقیقه باگ فیکس کنن
این وی بولتین از سال 2005 تا همین الان باگ بحران ی دم به دقیقه ازش در میاد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
انجمن ساز فقط وتلب معرکه هست مهم اینه امنه نیومدن با عجله محصول بدن بیرون بعدش دم به دقیقه باگ فیکس کنن
این وی بولتین از سال 2005 تا همین الان باگ بحران ی دم به دقیقه ازش در میاد
من نمیدونم چرا همیشه بهترین ها ( به اصطلاح بهترین ها ) مشکل امنیتی دارن . به خاطر اینکه زیاد ازشون استفاده میشه باگ هاشون رو میشه یا واقعا مشکل از ضعف تیم طراح هست ؟
شما نگاه کن در مورد wp هم همینطوره . الان سایت های بزرگ و همینطور اکثر کاربران ازش استفاده میکنن ولی دم به دقیقه باگ داره .
-
تنها دلیل کوچ کردن pt به xenforo اینه که vb اسکریپت سنگینیه به خاطر قابلیت اجاکس بالاش
pt هم دیگه کاربرانش رو داره مهم نیست سیستمش چی باشه!فقط دنبال یک سیستم سبک هست!
نکته ی دوم اصلا Ip board و xenforo رو با اصلا با 2 سیستم دیگه مقایسه نکن چون در حدی نیستن.
ip Board که اصلا از روی هسته ی وی بی نوشته شده xenforo هم یک اسکریپت فوقالعاده سادست
قدیم ها my bb سروری میکرد ولی تا موقعی که vb ورژن 4 به بالاش اومد دیگه مای بب هم حرفی برای گفتن نداره.
باگ های که این دوسته بالایی عرض کردن رو همش رو میشه رفع کرد و ورژن 5 connect هم اصلا باگی نداره
اگر بشه از ویبولتین لایسنس دار استفاده کرد که دیگه خیلی عالی میشه ولی اکثر جاها دارن نال استفاده میکنن ...ویرایش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
من نمیدونم چرا همیشه بهترین ها ( به اصطلاح بهترین ها ) مشکل امنیتی دارن . به خاطر اینکه زیاد ازشون استفاده میشه باگ هاشون رو میشه یا واقعا مشکل از ضعف تیم طراح هست ؟
شما نگاه کن در مورد wp هم همینطوره . الان سایت های بزرگ و همینطور اکثر کاربران ازش استفاده میکنن ولی دم به دقیقه باگ داره .
ببینید باگی که میگن اصلا مرتبط با شکرت جلفاسافت که سازنده ی وی بی هست نیست!
تو کل دنیا 2 تیم مطرح هستند که وی بی رو نال میکن به اسم های Fs و Dgt که باگ در زمان نال کردن توسط این 2تیم به وجود میاد
که اگر دانش فتی فرد استفاده کنن بالا باشه با چک کردن چند فایل php میتونه باگ رو از ابتدای کار رفع کنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
مسلما ضعف تیم طراحی بوده نه بخاطر نداشتن سواد بخاطر اینکه محصولی رو دارن میدن کلی امکانات داشته باشه و وقت کافی براش صرف میکنن بعدش
و ایرادات رو پیدا میکنن -حتما میدونی برند بودن و سریع عمل کردن یک بخش ماجراست که اکثر محصولات همینجوری عرضه می شوند
وردپرس - وی بی و........... باسرعت محصول جالبی رو عرضه کردن و همه ی امکانات رو توش گذاشتن ولی تیست محصول بخاطر آپن سورس بودن (وردپرس)یا بسته بودن کد(وی بی)
روندی است که در طی زمان به کاربرها متوسل میشن و هزینه زیادی نمیدن مگر بدبخت کردن مردم و کاربرا
البته بعضی وقتا تقصیرم ندارن تا محصول مورداستفاده افراد قرار نگیره نمیشه تشخیص داد کجای سیستم کارش لنگ میزنه
-
من تهیه کردم 258 هزار تومن :-?
شما یک انجمن تخصصی بزرگ به من نشون بده که با مای بی بی باشه
من دیگه سمت نت نمیام
اگه بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
من تهیه کردم 258 هزار تومن :-?
شما یک انجمن تخصصی بزرگ به من نشون بده که با مای بی بی باشه
من دیگه سمت نت نمیام
اگه بود
لابد دست دوم بود دیگه . انجمن خود mybb (شوخی) در ضمن انجمن های بزرگ قدیمی هستن واسه همین یه سیستم نصب کردن دیگه همون رو یا ارتقا دادن یا حتی اونم انجام ندادن . مسئله ی ما الانه که ببینیم کدوم بهتره .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
لابد دست دوم بود دیگه . انجمن خود mybb (شوخی) در ضمن انجمن های بزرگ قدیمی هستن واسه همین یه سیستم نصب کردن دیگه همون رو یا ارتقا دادن یا حتی اونم انجام ندادن . مسئله ی ما الانه که ببینیم کدوم بهتره .
انجمن های خوده مای بی بی ؟!
فش دادی ؟!
بجز انجمن mybbiran.com بقیه پرتال هاش شده بچه بازی
شکایتو شکایت کاری
14 سالشه پرتال مای بی بی زده :-؟
-
من خودم با vb بیشتر از بقیه حال میکنم و mybb هم در درجه دوم قرار میدم
ولی اون دوتای دیگه از نظر من استفاده ازشون زیاد درست نیست چون به اندازه vb و mybb گسترش پیدا نکردن (در ایران)
و افزونه ها و ماژول هایی که برای استفاده دارن کمه
-
بستگی داره به اینکه قرار باشه از نسخه نال استفاده کنی یا نه
اگه قرار به استفاده از نال باشه mybb بسیار مناسب تر هست
ولی در صورت خرید لایسنس vb
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GOD
بستگی داره به اینکه قرار باشه از نسخه نال استفاده کنی یا نه
اگه قرار به استفاده از نال باشه mybb بسیار مناسب تر هست
ولی در صورت خرید لایسنس vb
ویرایش ....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
همین انجمن هم لایسنس نداره!
باید از مای بب استفاده کنه؟
وی بی ایران چطور؟
هرتیمی سیاست کاری خاص خودش رو داره
نظر منم اینه که گفتم
شما میدونی این انجمن لایسنس نداره؟
وبی ایران هم خودشون دارند کار میکنند رو نسخه های اورجینال تیم قوی دارند ولی همه سایت ها نمیتونند همچیم تیمی داشته باشند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GOD
هرتیمی سیاست کاری خاص خودش رو داره
نظر منم اینه که گفتم
شما میدونی این انجمن لایسنس نداره؟
وبی ایران هم خودشون دارند کار میکنند رو نسخه های اورجینال تیم قوی دارند ولی همه سایت ها نمیتونند همچیم تیمی داشته باشند
وی بی ایران رو نسخه ی اورجینال کار نمیکنه.فقط نال استفاده میکنه فقط رفع باگ میکنه
من سال 2009 تا 2011 عضو کادر مدیریت وی بی ایران بودم.
سال 2012 تا 2 ماه پیش هم عضو موسس های وی بی پرو.
در جریان همه ی این حرف ها هستم ولی تاپیک به حاشیه نره دوست ندارم من که خودم تنفر دارم از بحث های اسپم وار خودم منبع بشم.
در هر صورت حرف شما متین بله استفاده از لایسنس هم اخلاقی تره هم راحت تر چون پشتیبانی رسیمی خود شرکت جلفاسافت رو داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
بله لایسنس نداره
همین 2 هفته پیش هم از طریق سایت اصلی چک کردم!
وی بی ایران رو نسخه ی اورجینال کار نمیکنه.فقط نال استفاده میکنه فقط رفع باگ میکنه
من سال 2009 تا 2011 عضو کادر مدیریت وی بی ایران بودم.
سال 2012 تا 2 ماه پیش هم عضو موسس های وی بی پرو.
در جریان همه ی این حرف ها هستم ولی تاپیک به حاشیه نره دوست ندارم من که خودم تنفر دارم از بحث های اسپم وار خودم منبع بشم.
در هر صورت حرف شما متین بله استفاده از لایسنس هم اخلاقی تره هم راحت تر چون پشتیبانی رسیمی خود شرکت جلفاسافت رو داره
خوبه که میدونید پس:53:
بخش زیر زمین ویبی ایران!!
اتفاقا منم(قبل از اینکه ویبی ایرانی باشه)
بهرحال این بحث ها همیشه به این شکل بوده هرکس از دیدگاه خودش سیستم ها در جایگا خوب و بد قرار میده
علاوه بر اینا استفاده از نسخه نال از نظر شرعی هم درست نیست میشه
مایل بودید توی پیغام خصوصی در خدمتتون هستم
-
دوتا ممد افتادن به جونه هم :65:
دوستان به عنوان مثال الان اکثرا از اینکه wp به سرور زیاد فشار میاره و مدام باگ براش پیدا میشه ناراضی اند . vb هم ظاهرا همین روال رو داره . به جز این ها چه مشکلاتی ممکنه بعد از اینکه انجمن پر بازدید شد به وجود بیاره ؟ امکاناتی که vb داره باعث میشه از این مسائل چشم پوشی کرد ؟
-
vb با modsecurity بیشتر اوقات مشکل داره و مصرف رم بسیار بالایی داره فقط ظاهر خوبی داره نسبت به بقیه ! پنل مدیریتیش افتضاح هست و اصلا جذاب نیست مشکلاتش با هاست ها هم بماند
مای بی بی سبک و امن هست دارای پنل مدیریتی قدرتمندیه مشکل خاصی با هاست ها نداره و modsecurity هم فعال باشه مشکلی پیش نمیاد مصرف پایینی داره ومیشه همون مصرف پایین رو به نصف کاهش داد طراحی قالبش هم بسیار اسان هست و زبان html بدونید میتونید قالب های vb رو تبدیل کنید یا قالب اختصاصی برای خودتون طراحی کنید ! در مورد امنیت تعداد سایت های vb که هک می شند بسیار بالاتر از mybb هست حتی اشیانه هک شد! در کل انتخاب vb اشتباهه ! امکانات mybb قبلا کم بود ولی الان دیگه اینطور نیست و هر روز پلاگین های جدیدی براش نوشته میشه و اونقدر ساده هست که خودتون امکاناتی که می خواین براش بنویسید!
-
به نظر شخصی بنده پرشین تولز بخاطر اینکه وی بی منسوخ شده ولی خوب به نظرم به ipb تغییر میداد بهتر بود چون امکاناتش پلاگین هاش و سئو سیستمش عالی بود
-
بنظر من ip board خیلی بهتر از vb هست
مدتی که هست که ازش استفاه میکنم و بنظرم خیلی کاربردی تر از vb هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.tiny
بنظر من ip board خیلی بهتر از vb هست
مدتی که هست که ازش استفاه میکنم و بنظرم خیلی کاربردی تر از vb هست
میشه استدلالاتون رو بیارید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
larsa.soft
به نظر شخصی بنده پرشین تولز بخاطر اینکه وی بی منسوخ شده ولی خوب به نظرم به ipb تغییر میداد بهتر بود چون امکاناتش پلاگین هاش و سئو سیستمش عالی بود
وی بی منسوخ شده؟ جان؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
پ.ن : من با کسی دعوا ندارم داریم حرف میزنیم،از مدل حرف زدنم بد برداشت نکنید
-
VB رابط کاربری اش مال عهد بوقه ، تو استفاده از منابع هم بهینه نیست ، Xenforo هم خیلی بهتر از VB هست ، الان خیلی از فروم های معروف خارجی به همین Xenforo مهاجرت کردن ، نمونش Digitalpoint.
به نظر من بهترین انجمن سازی که تا به حال دیدم Phpbb هست ، از همه نظر عالیه ، متن باز هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
میشه استدلالاتون رو بیارید؟
وی بی منسوخ شده؟ جان؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
پ.ن : من با کسی دعوا ندارم داریم حرف میزنیم،از مدل حرف زدنم بد برداشت نکنید
حدوداً 2 سال انجمن vb داشتم اون موقع راضی بودم اما الان مدتی ( 5 ماه ) هست که دارم با ipb کار میکنم و تازه فهمیدم که vb خیلی کند هست و فشار زیادی به سرور میاره
اما ipb رو واقعاً راضی هستم ازش
توی ایران بیشتر vb رو میشناسن و باهاش کارکردن و کم هستن افرادی که بصورت تخصصی با ipb کار کرده باشن و از همین رو نمیتونن درست این سیستم رو محک بزن یا با با vb مقایسه کنند
البته این نظر و تجربه شخصی بنده هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.tiny
حدوداً 2 سال انجمن vb داشتم اون موقع راضی بودم اما الان مدتی ( 5 ماه ) هست که دارم با ipb کار میکنم و تازه فهمیدم که vb خیلی کند هست و فشار زیادی به سرور میاره
اما ipb رو واقعاً راضی هستم ازش
توی ایران بیشتر vb رو میشناسن و باهاش کارکردن و کم هستن افرادی که بصورت تخصصی با ipb کار کرده باشن و از همین رو نمیتونن درست این سیستم رو محک بزن یا با با vb مقایسه کنند
البته این نظر و تجربه شخصی بنده هست
بعله این موارد رو قبول دارم!
کسی که از وی بی استفاده میکنه باید یک سرور قوی داشته باشه!حالت ای جکس ویبی خیلی سنگین میکنه
ولی لطافت و زیبای تنوع قالب و هک و انتعطافی که وی بی داره رو هیچ کدوم ندارن
-
سلام
من بررسی زیادی انجام دادم برای انجمنی که میخواستم راه اندازی کنم.
طبق تحقیقاتی که کردم چند تا دسته میکنه:
vb ۴ : این نسخه خوب هست ولی مشکل سنگین بودن رو داره. . همچنین فرم قدیمی اون و مشکلات امنیتی که...
vb 5 : به نظرم ورژن خوبی نیست از وی بی
xenforo : زن فورو توسط چند تا از کارمندهای قدیم vb راه اندازی شده و بسیار سبک و درحال پیشرفت هست.
ipb : هم که شرکت قدیمی هست به قدمت vb و اخرین نسخه اون سرعت مناسب تری از vb 4 ٔاره و از زن فورو کمتره
و دلایل بسیار دیگه.
در نهایت انتخاب من IPB بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
دوتا ممد افتادن به جونه هم :65:
دوستان به عنوان مثال الان اکثرا از اینکه wp به سرور زیاد فشار میاره و مدام باگ براش پیدا میشه ناراضی اند . vb هم ظاهرا همین روال رو داره . به جز این ها چه مشکلاتی ممکنه بعد از اینکه انجمن پر بازدید شد به وجود بیاره ؟ امکاناتی که vb داره باعث میشه از این مسائل چشم پوشی کرد ؟
سلام
برای یه انجمن امکاناتی که میخواید تقرییا همه برنامه ها دارند....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
بعله این موارد رو قبول دارم!
کسی که از وی بی استفاده میکنه باید یک سرور قوی داشته باشه!حالت ای جکس ویبی خیلی سنگین میکنه
ولی لطافت و زیبای تنوع قالب و هک و انتعطافی که وی بی داره رو هیچ کدوم ندارن
این نظریه درست نیست
انعطاف پذیری, قالب و افزونه های IPB اگه از VB بیشتر نباشه کمتر نیست شک نکنید, اگه باهاش کار کنید و در سایت های مرجه IPB فعالیت کنید متوجه خواهید شد
البته گفتم چون توی ایران چون بیشتر vb رو میشناسن نمیشه در این مورد بحث تخصصی کرد یا مقایسه عادلانه و منطقی داشت
به هر حال نظر همه دوستان و اساتید بجا و قابل احترام هست
-
در انجمن سازهای پولی به نظر من از لحاظ امکانات VB و IPboard گزینه مناسبی هستند. ولی از لحاظ سبک بودن بین این دو ipboard سبکتر هست.
در انجمن سازی های رایگان هم mybb بهترین هست. البته دست کمی هم از انجمن ساز های پولی نداره و برای کسانی که آشنایی با php دارند میشه به صورت حرفه ای ازش استفاده کرد.
دلیل تبدیل انجمن ساز پرشین تولز هم فکر کنم همون دلیل سنگینی وی بی باشه که بیشتر وبمستر ها باهاش مشکل دارند.
-
من نتونستم و نمیتونم صفحه ی 3 رو باز کنم . ریدایرکت میشه روی صفحه ی 2 . حالا هی از vb تعریف کنید .
آمار هم نشون میده دیگه چند چنده .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Number14
در انجمن سازهای پولی به نظر من از لحاظ امکانات VB و IPboard گزینه مناسبی هستند. ولی از لحاظ سبک بودن بین این دو ipboard سبکتر هست.
در انجمن سازی های رایگان هم mybb بهترین هست. البته دست کمی هم از انجمن ساز های پولی نداره و برای کسانی که آشنایی با php دارند میشه به صورت حرفه ای ازش استفاده کرد.
دلیل تبدیل انجمن ساز پرشین تولز هم فکر کنم همون دلیل سنگینی وی بی باشه که بیشتر وبمستر ها باهاش مشکل دارند.
دوست عزیز شنگین باشه ! پرشین تولز با اون همه درآمد مستقیم و غیر مستقیم از اون انجمن یعنی نمیتونه هزینه ی سرور هاش رو تامین کنه ؟ فقط همین مورد که چون سنگین هست باعث شده کلی به خودشون زحمت بدن از یه سیستم برن به یه سیستم دیگه که ممکنه امکاناتش هم کم باشه ؟ به نظر منطقیه ؟
من فکر کنم امکانات xenforo یا متناسب با نیاز اون هاست ، یعنی vb نتونسته اون ها رو تامین کنه یا ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
دوست عزیز شنگین باشه ! پرشین تولز با اون همه درآمد مستقیم و غیر مستقیم از اون انجمن یعنی نمیتونه هزینه ی سرور هاش رو تامین کنه ؟ فقط همین مورد که چون سنگین هست باعث شده کلی به خودشون زحمت بدن از یه سیستم برن به یه سیستم دیگه که ممکنه امکاناتش هم کم باشه ؟ به نظر منطقیه ؟
من فکر کنم امکانات xenforo یا متناسب با نیاز اون هاست ، یعنی vb نتونسته اون ها رو تامین کنه یا ...
سلام
کافیه الان چک کنی ببینی pt با چه سرعتی بالا میاد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j4b3r
سلام
کافیه الان چک کنی ببینی pt با چه سرعتی بالا میاد.
سلام . شما استاده مایی ولی قبلا هم سرعت همینطور بود. حالا فرض کنیم سرعت بیشتر شده و به قول دوستان امکانات xenforo کمتر از vb هست . یعنی سرعت رو به امکانات ترجیح دادن ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
سلام . شما استاده مایی ولی قبلا هم سرعت همینطور بود. حالا فرض کنیم سرعت بیشتر شده و به قول دوستان امکانات xenforo کمتر از vb هست . یعنی سرعت رو به امکانات ترجیح دادن ؟
سلام
چه امکاناتی مثلا؟
تقریبا همه امکانت رو همه انجمن سازهای پولی دارن
مثلا vb & xenfoto & ipb برای راحتی کار ما ایرانی ها مثلا پلاگین های بانگی رو نیاز داریم زبان فارسی و ....
که غیر از xenforo اون دوتا همه اینها رو داره
و البته با اختلاف فاحش سرعت ipb & xenforo از vb بهتره
من چند وقت تحقیق کردم برای انجمن ساز
انتخاب نهایی هم شد ipb
یه نکته هم برای Ipb بگم شما وقتی میخرید
مثلا سال دیگه ورژن جدید اومد با پرداخت 25 دلار میتونید اپدبت کنید
ولی vb نه. ببینید هزینه ارتقا از 4 به 5 چنده.
در ضمن خیلی ها هم از ورژن 5 ناراضی ان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j4b3r
سلام
چه امکاناتی مثلا؟
تقریبا همه امکانت رو همه انجمن سازهای پولی دارن
مثلا vb & xenfoto & ipb برای راحتی کار ما ایرانی ها مثلا پلاگین های بانگی رو نیاز داریم زبان فارسی و ....
که غیر از xenforo اون دوتا همه اینها رو داره
و البته با اختلاف فاحش سرعت ipb & xenforo از vb بهتره
من چند وقت تحقیق کردم برای انجمن ساز
انتخاب نهایی هم شد ipb
یه نکته هم برای Ipb بگم شما وقتی میخرید
مثلا سال دیگه ورژن جدید اومد با پرداخت 25 دلار میتونید اپدبت کنید
ولی vb نه. ببینید هزینه ارتقا از 4 به 5 چنده.
در ضمن خیلی ها هم از ورژن 5 ناراضی ان
http://s5.picofile.com/file/8107816050/pt.png
هنوز بنر تبلیغاتی نذاشتن . اگه بزارن حجم صفحه ها میره بالا سرعت لود کمتر میشه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
سلام
نگاهی به سایت های خارجی بندازید به مقایسه دیدم پیدا کردم لینکش رو میزارم
نظرت در مورد بقیه موارد هم بگید لطفا
-
ipb در کل بهترین انجمن ساز هست
از نظر امنیت و طراحی فوق العادس
اپلیکیشن هاش بسیار کار آمد هستند مثلا اپلیکیشن ای پی دانلود انجمن رو بسیار حرفه ای تر میکنه
هوک و اپلیکیشن هم تا دلت بخواد داره
گیرهای نوجومی هم مثل vb نمیده!!
متاسفانه یا خوشبختانه vb خیلی بیشتر جا افتاده الان از هر کی بپرسی میگه vb بهترینه حتا اگه یک بار هم با انجمن ساز ها کار نکرده باشه!!!