-
از کار افتادن دامنه .tk
دوستان مدتی حدود 1 ماهه که یک دومین در .tk ثبت کرده بودم و وصل کرده بودم به آی پی آدرس . به خوبی کار میکرد . ام امروز به کلی از کار افتاده و پینگ هم نمیده . نه ایمیلی برام اومده و در داخل پنل هم چیز مشکوکی دیده نمیشه .
دوستان میتونند راهنمایی کنند مشگل از چی میتونه باشه ؟ کسانی که تجربه این کار را دارند لطفا راهنمایی کنند
با تشکر
-
پاسخ : از کار افتادن دامنه .tk
اسم دامینتور رو بزارید چک کنیم
-
-
رو چی دی ان اسی ست کرده بودید ؟ الان رو دی ان اس های خوده dot.tk هیت
-
روی آی پی سرور . توی پنل دامین هم هنوز همون آی پی نشون میده . چرا باید اینطوری بشه؟
-
سلام
بعد ازمدتی که دامین در پنل شما باشد به صورت خودکار بعد از چند ماه توسط خودشان حذف خواهد شد
-
به چه دلیل ؟ اگر حذف شده باشه باید بتونم دوباره ثبت کنم ؟ پس در این صورت در هنگام ثبت که 12 ماه مجانی داره الکیه؟
میشه این مشگل رو بهشون ایمیل کرد ؟ آدرس ایمیل توی سایتش پیدا نمیکنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed-pc
روی آی پی سرور . توی پنل دامین هم هنوز همون آی پی نشون میده . چرا باید اینطوری بشه؟
ای پی سرور رو بفرستید اگر می تونید یوزر و پسورد اکانت تو سایت dot.tk رو پ.خ کنید چک کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed-pc
به چه دلیل ؟ اگر حذف شده باشه باید بتونم دوباره ثبت کنم ؟ پس در این صورت در هنگام ثبت که 12 ماه مجانی داره الکیه؟
میشه این مشگل رو بهشون ایمیل کرد ؟ آدرس ایمیل توی سایتش پیدا نمیکنم
ما چند بار ایمیل دادیم اما جوابی نگرفتیم !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hannah
ای پی سرور رو بفرستید اگر می تونید یوزر و پسورد اکانت تو سایت dot.tk رو پ.خ کنید چک کنم
ممنونم .لطفا اگر میشه بفرمایید کجاها رو باید چک کنم . خودم بررسی کنم . ممنونم
-
توسط سایت های whois چک کنید ببینید ای پی که ست کردید با اونی که نشون میده یکی هست ؟
معمولا دامنه توی لیست باشه یعنی فعاله اگر دامنه تو لیستتون هست یعنی فعاله مگر این که یک مشکل مثل رعایت نکردن قوانین باشه که اینجوری میشه و امکان این هم هست که هاست شما مشکل داشته باشه بهتری روی دی ان اس ست بشه
-
ممنونم . چک که میکنم از اینجا intoDNS: checks DNS and mail servers health آی پی ما رو نشون نمیده . اما توی پنل خود دومین .tk داره ای پی رو نشون میده . دوباره هم ثبت میکنم . میگه موفقت انجام شد . اما بازم کار نمیکنه . دلیلش رو میخوام بدونم . چرا این طوری شده . البته من روی آی پی وی پی اس ثبت کرده بودم
-
اگر حذف کردید و دوباره ثبت کردید باید چند ساعتی صبر کنید تا ست بشه احتمالا درست میشه کمتر اتفاق میوفته که اینجوری بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hannah
اگر حذف کردید و دوباره ثبت کردید باید چند ساعتی صبر کنید تا ست بشه احتمالا درست میشه کمتر اتفاق میوفته که اینجوری بشه
حذفش نکردم . همونطوری هستش . دوباره ذخیره را میزنم . ( البته مدتی پیش که ثبت کردم همون موقع شروع به کار کرد ) به نظرتون آی پی ها را حذف کنم دوباره ثبت کنم؟
-
دی ان اس بزارید شاید درست بشه یا یه ای پی دیگه ذخیره کنید بعد از ست شدن و whois گرفتن دوباره این ای پی رو جایگزین کنید
-
دی ان اس آی پی رو ندارم .
-
اگر هاست لینوکس دارید روی اون ست کنید بعد ازونجا رکورد رو بزنید احتمالا درست مشه
-
vps ویندوز سرور 2003 هستش
-
تمامی تنظیمات رو مجدد اعمال کنید شاید درست بشه .
-
فکر می کنم فعلاً مشکل از سرویس دهنده دومین هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ipsat
فکر می کنم فعلاً مشکل از سرویس دهنده دومین هست.
فکر نمیکنم.
بنده خودم 3 تا دامین tk دارم.
مشکلی ندارند.
-
دوستان . من یک دامین دیگه توی my.freenom.com که در واقع وصل میشه داخل همین پنل قبلی dot.tk یک دومین دیگه ادد کردم . همه چی ردیف شد . دومین قبلی هم راه افتاد . اینجا مطرح کردم که اگه کسی مثل من مشگل برخورد این کار را انجام بده مشگلش حل میشه
اما یه سئوال اگه از این سرویس دهنده دومین رو بخریم دیگه این مسائل به وجود نمیاد . یا ارزش نداره ؟ آیا نمایندگی داره تو ایران این شرکت؟
از همه دوستان متشکرم
-
احتمالا چون اکانتتون بلا استفاده بود غیر فعال شد و بعد از ادد کردن دامین دیگه فعال شد
نمایندگی فکر نکنم داشته باشه ولی ارزش خرید رو هم نداره قیمت هاشم بالاست
-
اکانت تا آخرین لحظه فعالیت داشت .
با تشکر
-
دامنه هاي tk دچار مشكل شدن.تحريم شايد
من دامنه دارم ولي نمي تونم dns هارو تغيير بدم يا حتي دامنه جديد ثبت كنم
-
دامنه رو یک بار حذف میکردید از نو ثبت میکردید شاید درست میشد !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
oops_man10
دامنه هاي tk دچار مشكل شدن.تحريم شايد
من دامنه دارم ولي نمي تونم dns هارو تغيير بدم يا حتي دامنه جديد ثبت كنم
سلام
من با مشخصات غیر ایرانی ثبت کردم
حدود 25 تا دامین tk که یه دفه همه با هم حذف شدن
البته برام مهم نیست چون اسنتفاده نمی شدن همه یا پارک بودن یا ریدایرکت شده بودن به همون دامین با پسوند ای ار
ولی دوست دارم بدونم چه اتفاقی افتاده