به نام خدای مهربان
بخش هاستینگ ITM7 که به آدرس Hyper.itm7.com هست را با ویژگی تبلیغ در ITM7 واگذار می کنیم.
برای اطلاعات بیشتر ، سوالات خود را می توانید در همین تاپيک ارسال فرماييد
نمایش نسخه قابل چاپ
به نام خدای مهربان
بخش هاستینگ ITM7 که به آدرس Hyper.itm7.com هست را با ویژگی تبلیغ در ITM7 واگذار می کنیم.
برای اطلاعات بیشتر ، سوالات خود را می توانید در همین تاپيک ارسال فرماييد
سلام و عرض ادب
لطف كنيد شرايط رو پ . خ كنيد
يا علي
مخصات رو برای من هم بفرستید
شرایط خاصی را در نظر نگرفته ایم
این ساب دامنه با تمامی ویژگی هايش به رایگان تحویل داده می شه ( + در نظر گرفتن شرايط شما )
اکنون شما هر طور تمايل دارید ، می توانید اقدام به راه اندازی کسب و کار هاستيگ خود نماييد.
فقط تا دوسال رايگان هست. و بعد از آن شروع به صحبت خواهيم نمود.
بزودی ويژگی مطمئنی را برای پرداخت از خارج از کشور ، فراهم خواهيم نمود.
درواقع تا دوسال از نظر مالی تمدید خواهید شد.
فقط تا دوسال رايگان هست. و بعد از آن شروع به صحبت خواهيم نمود.به عنوان مثال: در اختیار گذاشتن بودجه برای خريدهای خاص
سلام
لطفا بصورت ریزتر بیان نمایید که دقیقا چند تا اکانت هاست، چند دامنه، چند نماینده و ... را ساپورت می کنید.
همچنین لطفا شرایط واگذاری را نیز اعلام نمایید.
با تشکر
به نظر بنده هم ارزش گذاشتن وقت رو نداره اینگونه کا استارتر شرایط رو گفتند.
برای فقط بنده نه . در مرحله اول ، بنده به عنوان حامی ، وارد خواهم شد . و وقتی کار به مراحل متعادلی رسید ، به عنوان یک دوست و شریک ، با هم صحبت خواهیم نمود و در نهایت در صورت رضایت شما ، اقدام خواهیم نمود.
اما در مورد تبلیغ در سایت هم بگم که در آینده ، موفقیت خوبی خواهد داشت . و اینکه این تبلیغ تا زمان حمایت ما ، به رایگان قرار خواهد گرفت.
در کل ، دوستی که می خواهد در آینده به عنوان شریک با بنده کار کند ، بنده از استارت تا " اقدام در زمان تعادل" ، حمایت خود را خواهم داشت.
تشکر دوست عزیز
سلام من میتونم همکاری کنم به قول خودتون تا دو سال رایگان در نظر میگیرید مشکلی ندارم.
نحوه دریافت برام ارسال کنید
اگه بتونید رو ساب دامنه خودم بزنید خیلی خوب میشه.
منتظریم
چند سایت رو میزبانی میکنید؟
شرایط رو پ.خ کنید لطفا
0 سایت رو میزبانی می کنیم.
اگر پاسخ های این تاپيک را مطالعه نموده باشید ، می بینید این بنده می خواهم به حوزه هاستینگ وارد شوم . ولی تفاوت در این هست که این کار با یک دوست و شریک ، آغاز خواهد شد. به این صورت که ابتدا به عنوان حامی آغاز و سپس به عنوان شریک اقدام خواهیم نمود.
تشکر از پاسختان
بله من اشتباه متوجه شدم بخاطر عنوان تاپیک
چون ما دنبال شرکتهایی که توان نگهداری سرور و مشتریاشون رو ندارن هستیم که سرورشونو (در واقع میزبانی مشتریهاشونو) خریداری کنیم و منتقل کنیم به سرور نور وب
با تشکر
جهت اطلاع: دوستانی که تمایل به دریافت بخش هاستینگ ITM7 با ساب دامنه YourName.ITM7.com دارند ، جهت دریافت ، می توانند به پورتال مشتریان رفته و با اطلاعات دقیق ثبت نام نمایند . سپس با آنها تماس گرفته خواهد شد.
موفق و در پناه ایزد مهربان باشید
سید علی صادقی . مدیریت فناوری اطلاعات نسل 7
! Information Technology Management By You
Hyper.itm7.com
لینک پورتال مشتریان