پاسخ : مشکل ساخت اکانت در whm
درود
این خطا میگه نمیتونه به سرور وصل بشه
اما یه سرور شما درسته پس مشکل از whmcs نیست
با این ارور وقتی رویرو میشیم اکثرا که یا ÷سورد سرور عوض کنیم یا اون کی کلیدیرو دوباره برید جدید دیدشو بسازید و در whmcs وارد کنید درست میشه
تابل curl بر روی سرور مقصد نصب نیست...
یا پورت مربوطه باز نیست... باید دقیقا تنظیمات php سرور مورد نظر بررسی شود.
ممنون. پسورد و کی را هم تغییر دادم ولی درست نشد!
ببینید تابع کرل فعاله رو سرور
از کدام قسمت چک کنم؟ مرسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
deldar
از کدام قسمت چک کنم؟ مرسی
این کد را در یک فایل php قرار بدید و ادرس اون فایل را اینجا قرار بدید
لطفا بفرمایید در کدام قسمت whm یا با چه دستوری در ssh فعال بودن curl را در سرور مقصد چک کنم؟
این کدی که دوستمون دادن رو در یکی از هاستهاتون برید یه فایل بسازید با پسوند پی اچ پی اون کد داخلش بزارید و سیو کنید بعد انو از مررگر فراخوانی کنید اطلاعات کامل خواهد داد بهتون
Warning: phpinfo() has been disabled for security reasons in.....................
لطفا بفرمایید در کدام قسمت whm یا با چه دستوری در ssh فعال بودن curl را در سرور مقصد چک کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
deldar
سلام. یک whmcs دارم با 2 سرور whm
تمام تنظیمات درست انجام شدند و تا امروز اکانت ها اتوماتیک بعد از پرداخت در هر 2 سرور ساخته میشدند. ولی از امروز اکانت ها روی یکی از سرور ها اتوماتیک ساخته نمیشود و خطای زیر داده میشود:
(Curl Error) couldn't connect to host - code: 7
درضمن whmcs روی هیچ کدام از آن 2 سرور که در whmcs تعریف شده نیست و سرورش کلا جدا هست
مشکل چیست؟
با سلام
پورت های 2086و2087 باید در فایر وال سرور whmcs باز باشند.
سلام. ممن.نم. پورت ها باز هستند ولی این مشکل وجود دارد آن هم فقط روی یکی از whm ها! آن یکی اتوماتیک ساخته میشود!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behnam289
با سلام
پورت های 2086و2087 باید در فایر وال سرور whmcs باز باشند.
با آی دی یاهو بنده در امضا تماس بگیرید حل میشه.
موفق باشید.
با سلام. میشه لطف کنید اینجا راهنمایی کنید تا دوستان دیگر هم که احیانن به مشکل میخورند کارشون راه بیفته؟
اگر هزینه ای هم دارد تقدیم میکنم فقط لطفا همینجا راه کار را بفرمایید تا دوستان احتمالی دیگر هم استفاده کنند. ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
deldar
با سلام. میشه لطف کنید اینجا راهنمایی کنید تا دوستان دیگر هم که احیانن به مشکل میخورند کارشون راه بیفته؟
اگر هزینه ای هم دارد تقدیم میکنم فقط لطفا همینجا راه کار را بفرمایید تا دوستان احتمالی دیگر هم استفاده کنند. ممنون
دوست عزیز بعد از چک کردن سرور و whmcs شما مشکل اینجا اعلام خواهد شد
احتمالا IP سروری که whmcs روی اون هست در فایروال سروری که به عنوان سرور whm ثبت کردین بلوکه شده...
سلام. ممنون ولی این مورد را قبلا چک کردم بلوکه نشده بود ضمن اینکه ip سرورwhmcs را هم به لیست سفید فایروال whm اضافه کردم . فایروال رو ری استارت کردم حتی غیر فعال کردم ولی اثری نداشت!
آیا به غیر از فایروال قسمت دیگری در سرور whm میتواند ip بلوکه کند؟
اگر از تنظیمات سرویس 100 درصد اطمینان دارید مشکل تنها از قسمت cPHulk Brute Force Protection در روت WHM می باشد که باید به مدیر سرور اطلاع دهید تا flush db را بزند