پاسخ : مشکل عجیب قالب Capri
دوستان اگر امکانش هست مشکل عجیب بنده هم حل کنید لطفاً.
الان من همه کارام جور شده گیر کردم روی این قالب کپری که هر کاری میکنم درست بشو نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Tarfandaneh
دوستان اگر امکانش هست مشکل عجیب بنده هم حل کنید لطفاً.
الان من همه کارام جور شده گیر کردم روی این قالب کپری که هر کاری میکنم درست بشو نیست.
احتمال زیاد با غیر فعال کردن نمایش خطاهای php این مشکل شما برطرف بشه ... یا از سمت سرور این رو غیر فعال کنید یا در فایلی که در تصویر اشاره شده (functions.php) کد زیر رو بذارین :
کد PHP:
<?php error_reporting(0); ?>
خیلی خیلی از شما ممنونم من فکر میکردم باید کلاً اخطار های php را غیرفعال کنم که دوست نداشتم این کار رو کنم چون به اخطار های php نیاز داشتم اما الان کدی که شما گفتید را در بالاترین نقطه فایل functions.php که این همه اخطار داده گذاشتم براحتی و بدون هیچ اخطاری دایرکت ادمین با قالب Capri کار کرد.
بازم ازتون ممنونم نمی دونم چرا دیشب کلی در سایت های خارجی گشتم جالب این جاست همین خط کد شما را در سایت StackOverFlow دیدم اما چون حال و حوصله خوندن توضیحاتش رو نداشتم نمی دونستم همین خط کد مشکل منو حل میکنه اینم یه درس میشه که از این به بعد حتی از یک خط کد هم سر سری رد نشم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Tarfandaneh
خیلی خیلی از شما ممنونم من فکر میکردم باید کلاً اخطار های php را غیرفعال کنم که دوست نداشتم این کار رو کنم چون به اخطار های php نیاز داشتم اما الان کدی که شما گفتید را در بالاترین نقطه فایل functions.php که این همه اخطار داده گذاشتم براحتی و بدون هیچ اخطاری دایرکت ادمین با قالب Capri کار کرد.
بازم ازتون ممنونم نمی دونم چرا دیشب کلی در سایت های خارجی گشتم جالب این جاست همین خط کد شما را در سایت StackOverFlow دیدم اما چون حال و حوصله خوندن توضیحاتش رو نداشتم نمی دونستم همین خط کد مشکل منو حل میکنه اینم یه درس میشه که از این به بعد حتی از یک خط کد هم سر سری رد نشم.
خواهش میکنم ... موفق باشید
1 فایل پیوست
برای منم همین
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...A8-capri-1-png
میشه توضیح بدین چجوری دقیقا از سرور یا اون یکی راه درستش کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diyar1
قالب رو پاک کنید از اول نصب کنید احتمال زیاد مشکل حل میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diyar1
چجوری بلد نیستم
اگر تم رو فعال کردید و به هر دلیلی خواستین پاک کنید از این راه برید:
فایل زیر رو ویرایش کنید:
کد:
/usr/local/directadmin/data/users/admin/user.conf
و نام تم اصلی دایرکت ادمین (مثلا: enhanced ) رو جلوی مقدار زیر جایگزین کنید:
کد:
skin=
بعد وارد پنل مدیریت شده و تم capri که نصب کردید رو از بخش Skin Manager حذف کنید.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
succes
[مجRIGHT]اگر تم رو فعال کردید و به هر دلیلی خواستین پاک کنید از این راه برید:
فایل زیر رو ویرایش کنید:
کد:
/usr/local/directadmin/data/users/admin/user.conf
و نام تم اصلی دایرکت ادمین (مثلا: enhanced ) رو جلوی مقدار زیر جایگزین کنید:
کد:
skin=
بعد وارد پنل مدیریت شده و تم capri که نصب کردید رو از بخش Skin Manager حذف کنید.
موفق باشید[/RIGHT]
با گوشی هستم فعلا میشه خودتون برام انجام بدین؟ پیام خصوصی بدین اطلاعاتو بدم
خیلی اغایی اگه انجام بدی