5 فایل پیوست
فروش ویژه سرور مجازی || % 50 تخفیف ویژه عید || انگلیس و سوئیس || پهنای باند نامحدود
████████████████
████فـروش ویژه سرور مجازی سرورپردازان ████
████████████████
سخن اول :
با سلام خدمت دوستان . بعد از مشکلاتی که از سمت رداستیشن برای تیم ما به وجود آمد و عده ای از دوستان دلگیر شدند از ما, از همین جا از اون دوستان عذرخواهی می کنیم و از دوستانی که با صبر خودشون پشتیبان ما بودند تشکر می کنیم.
حالا بر آن آمدیم که آفر جدیدی برای تشکر از دوستان ارائه دهیم :
کدهای تخفیف :
50 درصد تخفیف به مناسبت عید قربان : GHORBAN50
20 درصد تخفیف خرید 3 ماهه : SEASON20
10 درصد تخفیف دائمی : EVER10
تست سرعت :
تصویری از uptime برخی از سرورها :
توضیحات :
میباشد VmwareEsxi 5.5مجازی ساز
کنترل پنل جهت ریبوت سرور
پهنای باند تمامی پلان ها نامحدود میباشد
منابع کاملا اختصاصی و تضمین عدمoversell
استرداد وجه تا 48 ساعت با ذکر دلیل قانع کننده
برای مشاوره سفارش : Yahoo! ID :ehsan_mt&mostafacar20
شماره تماس برای سفارش : 09195536711
ارسال پیام کوتاه خودکار به منظور اطلاع رسانی صورت حساب ها
پشتیبانی 24 ساعته از طریق تیکت
به درخواست مشتریWindows/Linux/Mikrotik/Kerioنصب می شود. ( هزینه نصب و کانفیگ رایگان)
نصب و کانفیگ انواع برنامه ها برای دور زدن تحریم ها
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی || % 50 تخفیف ویژه عید || انگلیس و سوئیس || پهنای باند نامحدود
از آقای موسوی حدود یک سالی میشه سرویس دارم. کارشون واقعا عالیه. نسبت به قیمت کیفیت سرویس هاشون بالاست.
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی || % 50 تخفیف ویژه عید || انگلیس و سوئیس || پهنای باند نامحدود
من هم خیلی وقته از ایشون سرور دارم شاید ده ما یا بیشتر بعد از همون مشکلانی که خودشون هم گفتن دیگه تا الان هیچ مشکلی نبوده همه چی عالی :) سرور های سوئیس هم که عالی
دوستان سوالی بود بنده هم در خدمتتون هستم
اقا این ها واسه مشتریان قدیمی هم حساب میشه یا نه ؟ :">
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahr0kh
اقا این ها واسه مشتریان قدیمی هم حساب میشه یا نه ؟ :">
برای سفارش جدید هست
تیکت بدید بررسی می کنم
بله دیگه وقتی راحت پول من و امثال من رو بخورید و سرور هم ندید بایدم اینجور آفر بدید!
دوستان اگر اطلاعات سرورتون براتون مهم هست و پولتون مهمه براتون از ایشون خرید نکنید
نظرهای خیلی از یوزرهاشونم تو تاپیک قبلیشون هست ;)!!!!
شما مدرکی داشتید توی تاپیک انتقادات می زدید. پاسختون هم همون موقع داده شد .
آخرین سرویسی که از شما داشتم سرعتش شدیدا کند شده بود و دیگه تمدید نکردم اما تا یادمه ساپورتتون خوب بود. ایشالا کیفیت سرویسهاتون رو افزایش داده باشید.
فروش خوبی داشته باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsan_296
شما مدرکی داشتید توی تاپیک انتقادات می زدید. پاسختون هم همون موقع داده شد .
شما همکارشون هستی و داری نون می خوری ازش این را نگی چی بگی دوست عزیز
خوبه همون موقع همه فهمیدن کی د ز د ه ;)
بله پاسخشون این بود که چون جواب تیکت رو ندادن و پول بک نشد من توی تاپیکشون اعلام کردم ... به همین دلیل !!