داون شدن مداوم سایتها بر روی سرور مجازی
من یه سرور مجازی با فضای 100 گیگابایت و رم 512 گرفتم. فقط دو تا سایت روش قرار دادم و سایتها بازدید خاصی هم ندارن. روزانه 100 تا بازدید.
مشکلی که هست اینه که سایتها مدام و به صورت لحظه ای داون میشن. بعضی وقتا 20 ثانیه بعضی وقتا چند دقیقه هم میشه تا مجددن سایت بالا بیاد.
به توصیه یکی از دوستان یکی از سایتها را در پنل مانیتورینگ هاست ایران ثبت کردم اما تنها در 4 روز اخیر بیش از 500 ایمیل برام اومده که سایت داون شد یا آپ شد یا پورت فلان داون شد و ...
به سرویس دهنده هم تیکت دادم میگن سرور هیچ مشکلی نداشته.
الان چه راهی هست که من مشکل رو پیدا کنم و ببینم دلیلش چیه؟
کلن چه چیزهایی باعث میشه سایتها اینجوری داون بشن؟
پاسخ : داون شدن مداوم سایتها بر روی سرور مجازی
به احتمال زیاد سرویس دهنده خوبی نیست . البته می تونه از بد کانفیگ کردن فایروال هم باشه .
این دان شدن مربوط میشه به قطع امل سرور مجازی و یا دان شدن سرویس هایی مثل وب سرور ، دیتابیس و ... ؟
من از هاست دی ال سرویس گرفتم. سایتهای دیگه ای که سرویس های مشابه از این شرکت گرفتند این مشکل رو ندارند.
چه جوری میشه بررسی کرد و مشکل رو پیدا کرد؟
به نظر من از مانیتورینگ uptimerobot استفاده کنید.
اگه مشکل از دیتابیس یا وب سرور یا ... دیگه ping که نباید دچار ایراد میشد.
اگه هم سرورتون روی دیتاسنتر ovh به خصوص کانادا هست، حتماً عوضش کنید. چون اشکال از اوناست.
سرور من رو ایرانه.
مانیتورینگ چی؟ همین هم اعصابم رو به هم ریخته هر دقیقه 10 تا ایمیل برام می یاد که سایت داون شد نه آپ شد داره داون میشه. وقتی خودم می دونم سایت مدام داون میشه مانیتورینگ چه سودی داره آخه؟
من فکر کردم خارج هست سرورتون.
پس گزارش up و down شدن ها رو برای ارائه دهنده سرورتون بفرست.
مگه این که فایروال مشکلی پیدا کرده باشه، وگه نه اگه شبکه سرورتون سالم باشه دلیلی برای up و down شدن وجود نداره.
سلام
به نظر من بهتر است که سرور شما به صورت کامل بررسی شود
در صورت تمایل بفرمایید تا این کار را برای شما انجام دهیم.
صفحه اصلی پورتال - ServerSetup
با تشکر
لطفن هزینه و مراحل انجام کار را توضیح دهید.