سلام من 1392/06/06 درخواست ثبت دامنه دادم به اینا دامنه رو هم ثبت کردن ولی فعالش نکردم بعد از 4 روز که من درخواست کنسل رو زدم توی پنلم از اون به بعد هرچی زنگ میزنم تیکت میدم جواب نمی دن نمی دونم چیکارشون کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من 1392/06/06 درخواست ثبت دامنه دادم به اینا دامنه رو هم ثبت کردن ولی فعالش نکردم بعد از 4 روز که من درخواست کنسل رو زدم توی پنلم از اون به بعد هرچی زنگ میزنم تیکت میدم جواب نمی دن نمی دونم چیکارشون کنم
میشه یکی راهنماییم کنه ؟
بسیاری از شرکت ها رزیلر هستند. یک مدت میان و میبینن که جواب نمیده ، و درامد نداره ،زودی جمع میکنن میرن.
دوست عزیز سعی کنید از این بعد از شرکتهای با تجربه بگیرید تا به این مشکلات پیش پا افتاده نخورید
الان از دامینش یک هو ایز بگیرید ببینید شماره تلفن ثابت پیدا میکنید؟!
یا ببینید از کجا نمایندگی داره ،با ادمین بالاتریش تماس بگیرید و ازش درخواست شماره تلفن ثابت کنید.
در کل نگران نباش اگر کلاه-برداری بود با پلیس سایبری تماس بگیرید حال یکی دو هفته هم صبر کن.
البته مواظب این بی تعهدی باش چون ممکنه یه روزی هم برای تمدید این دامنه به مشکل بخوری.
از یک جای دیگه بگیر
الان دامین بی ارزش بپره، بهتره تا فردا سایت پربازدیدی با دامینت بپره
من از این سایت(نه شرکت) سرور داشتم تا چن روز پیش/////میتونم بگم بد ترین و افتضاح ترین سرور ها و پشتنیبانی رو داره///تو این 4 سال تجربه سرور واقعا این سایت بد ترین بود/مدارک هم موجوده میتونم بزارم//اصلا ازش نخرید
بهتر بود اول برای خرید دامین دنبال یه جای معتبر بودید...!
الانم فقط میتونید پلیس فتا.....
سلام خسته نباشید اخه برای 11.5 که نمیشه شکایت کردش ادم خودش باید متعهد باشه حتی شماره تلفن هاشون رو هم جواب نمی دن نمی دونم چرا اینطوریه چون چندتایی دامین دارم ازشون ولی اینطوری نبودش بعد از ثبت انتقال میدم به ریسلری اصلی خودم که از ریسلر کلاپ گرفتم تمدیدش رو خودم انجام میدم فقط دامین های افر دار رو از اینا میگیرم
به دلیل ارایه لایسنس این پست ادیت شد.
اگر شکایت نمیکنید، پس بیخیال پولتون بشید و برید از یک جای معتبر دیگه دامین بگیرید.
چون حتی اگر این شرکت به شما دامین بده، با توجه به فرمایشات دوستان ممکنه شرکت مذکور بعد از مدتی دامین شمارو برای خودش برداره و یا اصلا تمدیدش نکه که در این صورت بدیترین مشکلات برای شما پیش خواهد آمد....
سلام دوست من وقتی دامین بدن من دامین رو انتقال میدم