سلام
یه سایت با بازدید روزانه حدوده 8000 بازدید کننده رو هاسته مهر هاست به نظرتون جواب میده ؟
برام مهمه که سایت دان نشه چون کاربرام از دست میرن
اگه نظری دارید با بیان علت یا تجربه شخصیتون باشه
ممنون از دوستان و اساتید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
یه سایت با بازدید روزانه حدوده 8000 بازدید کننده رو هاسته مهر هاست به نظرتون جواب میده ؟
برام مهمه که سایت دان نشه چون کاربرام از دست میرن
اگه نظری دارید با بیان علت یا تجربه شخصیتون باشه
ممنون از دوستان و اساتید
با سلام
در حال حاظر هاست پربازدید در مهرهاست ارائه نمی شود. ( تکمیل ظرفیت سرور ها )
این مقدار بازدید شما نیز نیاز به سرور مجازی دارد.
- مدیر فنی مهرهاست
سلام
به علت عدم وجود پشتیبانی فنی تاییدش نمیکنم و هاست و پولم از بین رفت و الان دارم میرم رو یه هاسته دیگه
100 % تائید میشهنقل قول:
به علت عدم وجود پشتیبانی فنی تاییدش نمیکنم
بنده درخواست ایشون را چک کردم.
ایشون از نرم افزاری استفاده می کنند که با سرور سازگاری ندارد و به ایشون 10 ها باز ذکر شده که مشکل از نرم افزار هست و نرم افزار شما دارای سازگاری با هاست نیست
حتی پیشنهاد کنسل شدن و بازگشت وجه به ایشون انجام شده که دیروز شماره کارت دادن و طبق قوانین بین 24-72 ساعت کاری هزینه به حساب ایشان برگشت داده می شود.
که متاسفانه الان این موارد را اینجا مطرح کردن.
من از حدود 2 سال پیش تا حدود یک سال پیش ازشون هاست داشتم اصلا راضی نبودم! از همه نظر بد بودند. هنوز عکسهای از پینگ دام سرورشون رو دارم. واقعا آپتایم و پشتیبانی بدی داشتند. قیمتهاشون هم نسبت به کیفیتشون، بالاست. پیشنهاد میکنم طرف مهر هاست نرید مگر اینکه تغییر رویه داده باشند.
در صورتی که سایت پربازدید دارید پیشنهاد میشه از سرور مجازی استفاده کنید تا هاست اشتراکی
+ امنیت بیشتر
+ کارایی بهتر
در صورتی که مشکلی بود در خدمتم
با ســــلام . . .
بنده پارسال از مهر هاســـت رســلِر داشتــم ؛ راضــــی بـــودم و مشکلــــی نبــــود . . .
با تشـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــکر . . .