پاسخ : مشکل در دایرکت ادمین
دوباره آپاچی رو بسازید ورژن 2.4 بزارید که سازگاریش بیشتره باید تو custombuild از اونجا فایل نانو رو ادیت کنید ورژن آپاچی رو درست کنید بعد تو کاستام کد زیر رو بزنید
./ build apache
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsanh
دوباره آپاچی رو بسازید ورژن 2.4 بزارید که سازگاریش بیشتره باید تو custombuild از اونجا فایل نانو رو ادیت کنید ورژن آپاچی رو درست کنید بعد تو کاستام کد زیر رو بزنید
./ build apache
الان این جواب شما برای سوال اولم بود یا دوم ؟
من فایل options.conf رو تو دایرکتوری custombuild ویرایش کردم و ورژن آپاچی که 2.2 بود رو به 2.4 تغییر دادم و ذخیره کردم .
بعدش کامندی رو که دادید زدم ولی این پیامو داد : -bash: ./: is a directory
راستی منظورتون از کاستام کجاست ؟ همین دایرکتوریِ custombuild ؟
بله مسیر دقیقش اینه /usr/local/directadmin/custombuild بعدش میتونید دستور رو بزنید اول. /Build update سپس. / Build apache اگه تنظیمات دیگه ای رو تغییر دادین مثلا php دستور. /Build update بعد. /Build clean و سپس ./build all d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsanh
./ build apache
خیر مشکل عدم تمایش پلاگین طبطی به وب سرور نداره
دوست گرامی دایرکت ادمین برای نمایش پلاگین ها از include php استفاده میکنه پس اگر مشکلی در php داشته باشید پلاگین نمایش داده نخواهد شد
و همچنین مشکلات در OS نیز باعث این مشکل خواهد شد مانند آلوده شدن سرور به ROOT COMPROMISE maldet که مدتی پیش هزاران سیستم را آلوده کرده بود
بعد از مدت طولانی که داشت نصب می شد این ارور رو گرفتم :
کد HTML:
gcc: /usr/lib/mysql/libmysqlclient_r.so: No such file or directory
make: *** [libphp6.la] Error 1
[root@srv custombuild]#
سلام
اطلاعات روت را برای من ارسال کنید
سلام
دقیقا یکی از سرور های ما نیز به این مشکل برخوردیم از دوستان اگر حل شد مشکلتون توضیح بدید
مشکلاتم هنوز پا بر جا هستنا :(
دوست گرامی مشکل شما نیازمند بررسی سرور و OS و php می باشد و چیزی نیست که با یک دستور اوکی شه یا کسی رایگان واستون پیگیری نماید