فوری! زرین پال ؟؟ پارس پال ؟؟ پی لاین ؟؟
سلام به همه دوستای گلم .
امیدوارم هرجا ک هستید شاد و شاداب باشید !
من میخوام واسه سایت پنل اس ام اس ام (آلما پنل) (بزودی !) پرداخت آنلاین بزارم و وصلش کنم به whmcs
میخواستم ببینم کدوم یک ز این سرویس دهنده ها از نظر شما بهتره ؟ هم از لحاظ ساپورت بانک های بیشتر هم سرعت هم امنیت هم درصد کمتری برداره و.....
یا اینکه از هر سه استفاده کنم همزمان ! یا اینکه فقط یه درگاه بانک ملت از خود بانک بگیرم ؟ منتظرم دادااشیا
منتظر نظراتونم مرسی :)
پاسخ : فوری! زرین پال ؟؟ پارس پال ؟؟ پی لاین ؟؟
سلام
اولویت با درگاه بانک ملته چون به صورت مستقیم از بانک درگاه می گیرید و کارمزد نداره. بعد از بانک ملت پی لاین و زرین پال. پی لاین درگاه مستقیم می ده و اما زرین پال قدیمی تره و سخت گیرتر.
سلام
همه به نوعی خوب هستند اما بانک ملت بدلیل نداشت کارمزد و واریز آنی از همه بهتر است و معایبی دارد اما به محاسنش می ارزد نسبت به بقیه .
به نظر بنده محاسن هر کدوم :
پارس پال : تعداد دفعات واریز بیشتر
پی لاین : درگاه هوشمندش واقعا خوب است یعنی تشخیص میده کدوم بانک الان درسته و به اون وصل میشود.
زرین پال : امنیتش، نکته ظریف: :-> وقتی به بانک وصل میشی دیگه امنیت اون نیست امنیت درگاه بانکه، که من تجربه کاری داشتم و نظرم اینه در الویت آخر قرار بدهید .
درگاه ملت هم که عرض شد .
سلام اول بانک ملت بعد پارس پال
پی لاین
پشتیبانی خوش برخورد , قابل اطمینان , تعداد بالای درخواست دریافت وجه , تصویه حساب حداکثر 4 ساعته
هر سه مورد که گفتین عالی هستن
ولی خب بنده هم زرین پال و هم پی لاین رو پیشنهاد میدم!
موفق باشید.
بهترين کار اين هست که در کنار يک درگاه مستقيم، از درگاه هایی که قابليت پرداخت از اعتبار کاربری دارن هم استفاده کنيد.
درگاه هایی که قابليت پرداخت از اعتبار کاربری رو دارن به شما اين امتياز رو ميدن که مشتريان شما علاوه بر درگاه بانکی انتخاب ديگه ای داشته باشن. در اين صورت شما علاوه بر کاربران معمولی (که از درگاه پرداخت بانک استفاده ميکنن.) مشتريان بالفعلی خواهيد داشت که تريجيح ميدن از پذيرنده های سيستمی که داخلش فعاليت ميکنن پرداخت کنن.
فقط در مورد درگاه ملت بايد خيلی مراقب تسويه حساب ها باشيد و تراکنش هاتون رو دونه دونه تطبيق بديد.
در مورد زرين پال هم اگر در سطح تاييد طلائی باشيد اين قابليت وجود داره که درگاه پرداخت مستقيم بانکی به نام وبسايت خودتون فعال بشه به اين صورت که داخل سايت بانک اسم سايت پذيرنده نمايش داده بشه.
میهن پال رو تست کنید دیگه سراغ هیچ درگاه بانکی نخواهید رفت
سامانه میهن پال
سلام
تا الان با پارس پال کار کردیم و مشکلین داشتیم
در خواست درگاه ملت رو داده ایم ولی هنوز استفاده نکرده ایم :x