ارتباط دایرکت ادمین و whmcs
سلام عرض میکنم خدمت همه دوستای گلم من یه نمایندگی هاست خریدم روش دایرکت ادمین نصب هست
و روی هاستش اسکریپت whmcs رو کامل نصب کردم و توی دایرکت ادمین چند تا پکیج ساختم الان توی مدیریت whmcs هم محصول اضاف کردم و
واحد پول رو هم درست کردم ولی ارتباطی بین دایرکت ادمین و اون اسکریپت نیست میخواستم بپرسم چه جور باید اینها رو به هم وصل کنم
الان کاربرا میتونن محصول رو بخرن و ... ولی یوزر توی دایرکت ادمین ساخته نمیشه ممنون میشم یکی کمک کنه .
پاسخ : ارتباط دایرکت ادمین و whmcs
شما باید در قسمتی که محصول رو ایجاد می کنید ، نوع آن را هاستینگ بذارید ، بعد از قسمتی که انتخاب ماژول را اجازه میده ، ماژول را روی دایرکت ادمین قرار دهید.
اول شما باید از قسمت Setting - Product/server- server سرور خودتون رو اضافه کنین
در بخش سرور تمام مشخصات داده شده را پر کنین به غیر از access hash و نوع کنترل پنل را دایرکت ادمین بذارین
بعد از اتمام کار ذخیره کنین و دوباره وارد همان صفحه server بشین تا سرور اضافه شده را مشاهده و تست کنین که ایا ارتباط برقرار هست یا نه
در صورتی که برقرار بود پایین صفحه یک بخش دیگری هم دارد که ان را هم باید انجام دهید (البته فکر کنم) که همان ساخت گروه هست
بعد از برقراری ارتباط وارد محصولات خود بشین و از تب سوم مشخصات هر هاست را وارد کنین
بعد از پایان پایین صفحه چند گزینه می دهد که شما باید گزینه 2 را انتخاب کنین تا محصول پس از خرید و پرداخت به مشتری تحویل داده شود
ولی برای من تا موقعی که محصول را accept نکنم مشتری امکان استفاده از ان را ندارد ، نمیدونم چرا
موفق باشید
ممنون از همه تست میکنم مشکلی داشتم میگم ممنون از آموزش خوب هر دوتاتون
2 فایل پیوست
فایل پیوست 13675
فایل پیوست 13676
من نمیدونم اینجا رو باید چی بزنم هیچ فارسی سازی هم اینو ترجمه نکرده ممنون میشم یکی کمک کنه
یکی کمکم کنه خیلی مهمه مممنون :113:=d>:102:
دوست عزیز به ترتیب مراحل رو بهتون میگم
خیلی خیلی خیلی ممنون میشم
Edit Server
Nameservers
Server Details
ارادتمند.....
ممنون از راهنمایی کاملتون فقط نام سرورتون
و قیمتی که شما خریداری کردید که صرفاً خودتون اگر سرور یا رسیلر تعداد دارید بدونید...
این دو تا رو از کجا باید بیارم و سرور ما آی پی اختصاصی نداره یعنی باید همون ای پی که از کسی که خریدم باید اونجا بزارم ! یعنی همون که توی nic.ir تنظیم کردم باید بزارم ؟ ممنون