1 فایل پیوست
فروش اسکریپت فرم ساز پرداخت آنلاین بانکی (ملت ، ملی ، سامان ، پارسیان و ...)
فایل پیوست 12955
با استفاده از این اسکریپت میتوانید بدون نیاز به دانش برنامه نویسی بی نهایت فرم بسازید و به پرداخت آنلاین با درگاههای بانک مجهز کنید .
قابلیت های اسکریپت :
قابلیت های اسکریپت عدم محدودیت در تعداد فرم ها
ساخت آدرس مجزا برای هر فرم
امکان فعال و غیرفعال کردن فرم
ساخت فیلد های گوناگون از نوع فیلد متنی ، تکست باکس و منوی انتخابی
امکان تعریف پر کردن اجباری برای هر فیلد
قابلیت گذاشتن مقدار پیشفرض و کدهای html برای هر فیلد
قابلیت اتصال همزمان به درگاههای بانکی متعدد (ملی ، ملت ، پاسارگاد ، پارسیان ، سامان ، اقتصاد نوین ، سرمایه ، گردشگری ، زرین پال و...)
چند نمونه فرم
فرم خرید محصول
فرم کمک به سایت
فرم اشتراک سایت و فیلم
فرم خرید کتاب
فایل راهنما
http://rezaworkshop.ir/static/file/formmaker.pdf
مدیریت
فرم ساز پرداخت آنلاین - ورود
دوستانی که یوزر و پسورد مدیریت رو میخوان از طریق تیکت ها اطلاع بدن
ماژول بانکهای گردشگری ، اقتصاد نوین ، ملت ، ملی، پارسیان ، پاسارگاد ، سامان ، سرمایه و همچنین زرین پال بطور پیشفرض همراه اسکریپت ارائه داده میشوند . چنانچه به ماژول بانک یا درگاه واسطه دیگه ای نیاز بود ، تیکت بزنید تا پیاده و ارائه شود .
قیمت این اسکریپت 100000 تومان هست که میتونید از طریق لینک زیر بصورت آنلاین و آنی خرید کنید
کارگاه رضا » فرم ساز پرداخت آنلاین
دوستانی که از مشتریان قدیمی رضا ورک شاپ هستند تخفیف 30 درصدی دریافت میکنند .
کاربران جدید میتونن با عضویت 5هزارتومان هدیه عضویت دریافت کنن .
کاربران وب هاستینگ تاک هم از تخفیف 10 درصدی برخوردار خواهند بود ;) (قبل از خرید تیکت بزنید حسابتون رو افزایش بدم)
با تشکر سوالی داشتید در خدمتم
پاسخ : فروش اسکریپت فرم ساز پرداخت آنلاین بانکی (ملت ، ملی ، سامان ، پارسیان و ...)
دوستانی که از وب هاستینگ تاک عضو میشن لطفا توی تیکت ، آدرس پروفایلشون رو توی وب هاستینگ تاک بذارن . تا حسابشون رو افزایش بدم
ممنون
پاسخ : فروش اسکریپت فرم ساز پرداخت آنلاین بانکی (ملت ، ملی ، سامان ، پارسیان و ...)
فقط خواستم اینجا از آقا رضا تشکر کنم
دیروز بنده هم این اسکریپت رو خریدم هم اسکریپت وبسرویس پرداخت واسط
واقعا بسیار کاربردی هستند همینطور اخلاق خوب اقا رضا و همچنین پشتیبانی ایشون که میشه گفت خودم به کاربرهام اینطور پشتیبانی نداده بودم!!
جناب رضا تخفیف بیشتر برای این اسکریپت وجود ندارد؟ برای خریداران جدید تخفیف بیشتری اعمال کنید؟
میتونید با 70 تومن اسکریپت رو خریداری کنید . (حسابتون رو شارژ کردم)
دقت کنید الان هر ماژول بانکی رو با 40 تومن مینویسن در حالیکه همراه اسکریپت ماژول اتصال به 8 بانک قرار داره .
همچنین خود اسکریپت که یک فرم ساز منعطف هست .
پس مطمئن باشید چیزی بیشتر از هزینه ای که پرداخت میکنید گیرتون میاد
موفق باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
دقت کنید الان هر ماژول بانکی رو با 40 تومن مینویسن در حالیکه همراه اسکریپت ماژول اتصال به 8 بانک قرار داره .
موفق باشید .
تایید میشه :دی
من الان دارم 4 تا درگاهی که دارم رو با اسکریپت واسطی که اقا رضا طراحی کرده ست میکنم
هر اسکریپت رو اگه از فراسو بخرم ( برای whmcs دارم ست میکنم ) 50 تومن 4 تاش میشد 200 تومن
خداییش برنامه خیلی کاربردی هستش
البته الان منظورم اسکریپت پرداخت واسط هستش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
موفق باشید .
تشکر. کاش برای گرافیک کار بیشتری انجام دهید
اول امکانات بعد گرافیک
کارشون حرف نداره
نقل قول:
تشکر. کاش برای گرافیک کار بیشتری انجام دهید
زیبایی در سادگی است .
:->
اما میتونید خودتون تغییر بدید به سادگی ، دو تا فایل ویو هست فقط .
آقا رضا کاملا تایید میشنــــ... :->
کدنویسی حرفه ای :79: + پشتیبانی فوقالعاده ...